Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ανεκδοτα

+18
george_pap
george316
Bmw_E30
north
mertz
speed_king
lee
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
DJC BMW
individual
tsagio
koukos e36 coupe
chrisstavr
nikosE30
jimbo
Gangsta
tsiggeE39
makinen
22 απαντήσεις

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Ανεκδοτα - Σελίδα 9 Empty Απ: Ανεκδοτα

Δημοσίευση από makinen Δευ Ιουλ 20, 2009 10:11 am

O γιός ενός Άραβα σεΐχη πήγε για σπουδές στη Τσεχία.

Μετά από ένα μήνα γράφει στους δικούς του: Η Πράγα είναι απίθανη, οι άνθρωποι πολύ άνετοι και μ' αρέσει εδώ. Μόνο που μερικές φορές ντρέπομαι, όταν πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο με την χρυσή μου Mercedes και βλέπω τον καθηγητή μου να κατεβαίνει από το Τράμ.

Μετά από μερικές μέρες παίρνει μια επιταγή με 1 εκατομμύριο δολάρια με μια σημείωση από τους γονείς του: Μη μας προσβάλλεις άλλο παιδί μου, αγόρασε κι εσύ ένα Τράμ!!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από makinen Δευ Ιουλ 20, 2009 10:11 am

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ .........‏

1.Κάθε παίκτης πρέπει να έχει το δικό του εξοπλισμό, συνήθως ένα μπαστούνι και δυο μπαλάκια.

2.Ο ιδιοκτήτης της τρύπας πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του πριν αρχίσει το παιχνίδι.

3.Η διάφορα με το κανονικό ΓΚΟΛΦ είναι ότι πρέπει να μπει το μπαστούνι στην τρύπα και τα μπαλάκια να είναι απ' έξω.

4.Για να γίνει σωστό παιχνίδι πρέπει το μπαστούνι να είναι στιβαρό. Ο ιδιοκτήτης της τρύπας έχει το δικαίωμα να το ελέγχει πριν αρχίσει το παιχνίδι.

5.Ο ιδιοκτήτης της τρύπας έχει το δικαίωμα να περιορίσει το μέγεθος του μπαστουνιού, προς αποφυγή ατυχημάτων.

6.Ο παίχτης πρέπει να βρει τρύπα όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Αν αποτύχει μπορεί να του απαγορευτεί να ξαναπαίξει στην ίδια τρύπα.

7.Αν ο παίχτης ξεκινήσει το παιχνίδι κατευθείαν με την τρύπα μπορεί να θεωρηθεί σαν κακή συμπεριφορά. Οι καλοί πεπειραμένοι παίκτες πάντα αφιερώνουν λίγη ώρα στο να απολαύσουν τα βουναλάκια και τις κοιλάδες του γηπέδου.

8.Οι παίκτες θα πρέπει να αποφύγουν κατηγορηματικά να αναφέρουν ή περιγράψουν αλλά γήπεδα στα οποία ενδεχομένως έχουν πάει. Ιδιοκτήτες τρυπών έχουν πάνω στο θυμό τους καταστρέψει τον εξοπλισμό τέτοιων παικτών.

9.Οι παίκτες προειδοποιούνται να έχουν πάντα μαζί τους αδιάβροχα, για κάθε ενδεχόμενο.

10.Ο παίκτης πρέπει να είναι απόλυτος σίγουρος, ότι το ματς είναι κανονισμένο, ιδίως αν ο παίκτης παίζει για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο. Παλαιοτέρα πολλοί παίκτες τσαντίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι κάποιος άλλος παίκτης έπαιζε σε αυτό το γήπεδο που αυτοί το θεωρούσαν δικό τους.

11.Ο παίκτης δεν πρέπει να θεωρεί ότι το γήπεδο είναι πάντα ελεύθερο για παιχνίδι. Σε περίπτωση που στο γήπεδο γίνονται εργασίες συντηρήσης, ο παίκτης πρέπει να δείξει ιδιοσυγκρασία και λεπτότητα. Οι καλοί παίκτες πάντα βρίσκουν άλλους τρόπους παιχνιδιού.

12.Ο παίκτης πρέπει πάντα να ζητάει την άδεια, πριν επιχειρήσει να μπει στην πίσω τρύπα με το Νο. 9.

13.Το αργό παιχνίδι είναι αρκετά καλή μέθοδος αλλά ο παίκτης πρέπει να είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που το παιχνίδι ανάψει κατά επιλογή του ιδιόκτητη τις τρύπας.

14. Θεωρείται μεγάλο κατόρθωμα το να μπεις στην ίδια τρύπα πολλές φορές απανωτά.

ΥΓ. Η καλή προπόνηση κάνει τους καλούς παίχτες.!!!!!!!!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Ιουλ 22, 2009 12:17 am

Actual dialogue of a former WordPerfect Customer Support employee. (Now I know why they record these conversations!):

Operator: "Ridge Hall, computer assistance; may I help you?"
Caller: "Yes, well, I'm having trouble with WordPerfect."
Operator: "What sort of trouble??"
Caller: "Well, I was just typing along, and all of a sudden the words went away."
Operator: "Went away?"
Caller: "They disappeared."
Operator: "Hmm So what does your screen look like now?"
Caller: "Nothing."
Operator: "Nothing??"
Caller: "It's blank; it won't accept anything when I type."
Operator: "Are you still in WordPerfect, or did you get out??"
Caller: "How do I tell?"
Operator: "Can you see the C: prompt on the screen??"
Caller: "What's a sea-prompt?"
Operator: "Never mind, can you move your cursor around the screen?"
Caller: "There isn't any cursor: I told you, it won't accept anything I type."
Operator: "Does your monitor have a power indicator??"
Caller: "What's a monitor?"
Operator: "It's the thing with the screen on it that looks like a TV. Does it have a little light that tells you when it's on??"
Caller: "I don't know."
Operator: "Well, then look on the back of the monitor and find where the power cord goes into it. Can you see that??"
Caller: "Yes, I think so."
Operator: "Great. Follow the cord to the plug, and tell me if it's plugged into the wall.
Caller: "Yes, it is."
Operator: "When you were behind the monitor, did you notice that there were two cables plugged into the back of it, not just one??"
Caller: "No."
Operator: "Well, there are. I need you to look back there again and find the other cable.."
Caller: "Okay, here it is."
Operator: &n bsp;"Follow it for me, and tell me if it's plugged securely into the back of your computer."
Caller: "I can't reach."
Operator: "Uh huh. Well, can you see if it is??"
Caller: "No."
Operator: "Even if you maybe put your knee on something and lean way over??"
Caller: "Oh, it's not because I don't have the right angle - it's because it's dark."
Operator: "Dark??"
Caller: "Yes - the office light is off, and the only light I have is coming in from the window.
" Operator: "Well, turn on the office light then."
Caller: &nb sp; "I can't."
Operator: "No? Why not??"
Caller: "Because there's a power failure."
Operator: "A power......... A power failure? Aha, Okay, we've got it licked now.
Do you still have the boxes and manuals and packing stuff your computer came in??"
Caller: "Well, yes, I keep them in the closet."
Operator: "Good. Go get them, and unplug your system and pack it up just like it was when you got it. Then take it back to the store you bought it from."
Caller: "Really? Is it that bad?"
Operator: "Yes, I'm afraid it is."
Caller: "Well, all right then, I suppose. What do I tell them??"
Operator: "Tell them you're too f --- ing stupid to own a computer!!!!!"
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Πεμ Ιουλ 30, 2009 1:48 am

Οδηγείς ένα αυτοκίνητο με
σταθερή ταχύτητα. Στα αριστερά
σου έχεις μια
κοιλάδα και στα δεξιά ένα
πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει
την ίδια
ταχύτητα με σένα. Μπροστά σου
έχεις ένα καλπάζων γουρούνι που
έχει το ίδιο μέγεθος με το αυτοκίνητο
σου και δε μπορείς να το
προσπεράσεις.

Πίσω σου έχεις ένα ελικόπτερο
που πετάει στο ύψος του δρόμου.
Τόσο το γιγάντιο γουρούνι όσο και το
ελικόπτερο ταξιδεύουν με την ίδια
ταχύτητα με σένα.

Τι πρέπει να κάνεις για βγεις
από αυτή την άκρως επικίνδυνη
κατάσταση;
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

.

.

.

.
Κατέβα από το καρουσέλ, είσαι λιάρδα
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Πεμ Ιουλ 30, 2009 1:48 am

Το ζεύγος πάει στον σεξολόγο:

Γιατρέ μου ο άνδρας μου δεν μπορεί να…, δεν έχει στύση .

Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.

Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .

Κυρία μου , δεν θα μου μάθετε τη δουλειά μου .Περάστε στο ιατρείο.

Παρακαλώ γδυθείτε .

Μα ο άνδρας μου έχει πρόβλημα .

Γδυθείτε είπα.

Όλα .

Ναι και τα εσώρουχα .

Μα…

Δεν θέλω μα και μου.

Ξαπλώστε ανάσκελα…

Γυρίστε μπρούμητα…

Ανοίξτε τα πόδια σας…

Γυρίστε στο πλάϊ …

Λυγίστε τα πόδια σας…

Εντάξει ντυθείτε και περάστε έξω.

Φωνάζει τον σύζυγο , του προσφέρει κάθισμα , τον χτυπάει στον ώμο και λέει

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα , ούτε εμένα μου σηκώθηκε…
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Αυγ 04, 2009 3:24 pm

Ο καθηγητής ιατρικής κάνει ανατομία και λέει στους φοιτητές:
_Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι δεν πρέπει να σας αποστρέφει τίποτα που περιλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα.
Στη συνέχεια τραβά το σεντόνι πάνω από το πτώμα και βάζει το δάχτυλό του στον κώλο του πτώματος και μετά το βάζει στο στόμα του. <<Τώρα κάντε και σεις το ίδιο πράγμα»», διατάσσει ο καθηγητής.
Οι σπουδαστές εδώ τα έπαιξαν, δίστασαν για αρκετά λεπτά, αλλά τελικά ξεκίνησαν ένας - ένας με τη σειρά να βάζουν το δάχτυλο στον κώλο του νεκρού σώματος να το τραβούν, και μετά να το βάζουν στο στόμα τους. Όταν τελείωσαν όλοι, ο καθηγητής τους κοίταξε προσεκτικά, και είπε,:
"Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι η παρατήρηση».Έβαλα στο νεκρό το μεσαίο μου δάχτυλο, και στο στόμα μου το δείκτη μου. Τώρα μάθετε να δίνετε προσοχή.".
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Αυγ 26, 2009 12:31 pm

■ Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ?
■ Που είναι ο Βρόντος?
■ Ποιον κέρδισε τελικά η Χαβάη 5-0?
■ Λύθηκαν ποτέ τα Ελευσίνια Μυστήρια?
■ Για ποιο λόγο σιδερώνουν τις πυτζάμες?
■ Σε τι διαφέρει ένα ημιυπόγειο από ένα ημιισόγειο?
■ Επιτρέπονται τα μπινελίκια στο Ευγενίδειο Ίδρυμα?
■ Γιατί βάζουν έγχρωμο φιλμ όταν βγάζουν φωτογραφίες ζέβρες?
■ Γιατί τα ντουλάπια στα αστυνομικά τμήματα έχουν κλειδαριές?
■ Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί?
■ Ποια από τις δύο είναι η άλλη όψη του νομίσματος?
■ Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη?
■ Η Αίγινα στα αγγλικά δεν θα έπρεπε να λέγεται I became?
■ Πόσοι ήταν οι κατασκευαστές πλυντηρίων?
■ Αν διασταυρωθεί μία αλογόμυγα με μία χρυσόμυγα θα προκύψει ένα χρυσό άλογο ή μια απλή μύγα?
■ Τελικά στη σκουληκομηρμυγκότρυπα μένουν σκουλήκια ή μυρμήγκια?
■ Οι μικρές αγγελίες είναι μικρές σε σχέση με τι?
■ Τι θα πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε τελικά, του "Αγίου Πούτσου ανήμερα";
■ Πού ακριβώς είδε το "άλογο" ή τον "κάμπο" αυτός που αποφάσισε να δώσει όνομα στον "ιππόκαμπο";
■ Τι ακριβώς σιχαίνεται ο Μίκυ Μάους και φοράει γάντια;
■ Αφού το σύμπαν διαστέλλεται, γιατί κάθε μέρα δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να βρω να παρκάρω;
■ Αν ένα Ζιγκ-Ζάγκ σταματήσει στη μέση, λέγεται "ζιγκ" ή απλώς ευθεία;
■ Γιατί τα λένε meeting αφού όσοι συμμετέχουν γνωρίζονται ήδη;
■ Αυτός που έγραψε το στίχο "Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, όλο χρώματα αλλάζεις", τι ακριβώς είχε πάρει;
■ Όταν ένα "χάσκυ" κλείσει τελικά το στόμα του, πώς λέγεται;
■ Αυτός που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στον "γκρεμό" και στο "ρέμα", έφτασε εκεί κολυμπώντας ή σκαρφαλώνοντας;
■ Τελικά, τι νούμερο ήταν ο "Δόκτωρ Νο";
■ Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;
■ Ποια είναι επιτέλους η διαφορά ανάμεσα στο "Μπεζ" και το "Εκρού";
■ Πώς γίνεται και κάθε χρόνο καίγεται πάντα ο "τελευταίος πνεύμονας πρασίνου";
■ Τι κάνουν αυτό που περισσεύει, αφού ανοίξουν την τρύπα στο μακαρόνι;
■ Τόση λίγη εκτίμηση, δείχνουν πια όλοι οι ταξιτζήδες για τα αυτοκίνητά τους, ώστε να κολλάνε και αυτοκόλλητα που γράφουν "σιγά τις πόρτες";
■ Είναι φυσιολογικό να υπάρχει τμήμα αισθητικής προσώπου στο ΙΕΚ "ΑΚΜΗ";
■ Σε ποιο ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το καράβι?
■ Οι αντροχωρίστρες χρησιμοποιούν τσατσάρες?
■ Έχει δει κανείς άσπρα μεσάνυχτα?
■ Πως μπορείς να ξεφορτωθείς ένα μπούμερανγκ?
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Πεμ Σεπ 03, 2009 11:10 am

Ο καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δε μπορούσε να μιλήσει. Πριν την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής: "Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις." Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:
"Αγαπητέ πάτερ, την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό, κι όχι, μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά:
-Δε χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου.
-Το κουβούκλιο στην αριστερή πλευρά είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.
-Ο Αρχάγγελος είπε στη Παρθένο: "Χαίρε κεχαριτωμένη", όχι "Γεια σου πιπίνι".
-Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας, πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.
-Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.
-Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς δεν ήταν νάνος.
-Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και στους αποστόλους ως "Ι. Χ και Σία ".
-Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι "σκατορουφιάνος του κερατά" που είπατε εσείς.
-Ο Χριστός μας, είπε στον Πέτρο ότι "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θα με αρνηθείς", δε του είπε: "Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα με έχεις γράψει στα αρ...ια σου".
-Δεν επιτρέπετε να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας "Νονό".
-Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.
-Ποτέ δε κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.
-Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
-Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δε χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάνκα γύρω από την εκκλησία.
-Τη λειτουργία την τελειώνουμε με "Αμήν", όχι με "Όλε"! (xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ελιωσα )
-Αυτός που καθόταν στην άκρη του Ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε "αδελφάρα" και "τραβεστί με μάξι" ήμουν εγώ!!!
-Τις σκάλες του άμβωνος τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.
Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή!
Με τιμή,
Ο Αρχιεπίσκοπος"
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Παρ Σεπ 04, 2009 11:31 am

Αγαπημένε μου,
αν δε το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα. Τα πράγματά σου τα έκαψα. Ελπίζω η φωτιά να μην εξαπλώθηκε στο διαμέρισμα της μάνας σου, αν και δεν κατάφερα να βρω έναν ικανοποιητικό λόγο γιατί να μην το κάνει. Ακόμα, λυπάμαι -ειλικρινά- που πασάλειψα τον Ρόμπιν με κόπρανα και φελιζόλ. Είχα πιεί. Σου άφησα πάντως μερικά ρούχα να φορέσεις, αν και καταλαβαίνω ότι θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από την λεκάνη. Συγνώμη. Τα βιβλία σου τα έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να τα αφήσω. Τα βινύλια τα χαράκωσα, αλλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ. Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό σκέφτηκα σοβαρά την σχέση μας και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι μεγάλος μ....ς.

Έχεις την ευγένεια, την λεπτότητα, την εξυπνάδα και την ευαισθησία ενός πλάσματος που η μοίρα αποφάσισε ότι μπορεί να επιζήσει και χωρίς αυτά. Φυσικά αυτά λένε κάτι και για μένα που έμεινα μαζί σου τους τελευταίους 2 μήνες: Ότι έμενα με ένα μαλάκα. Τουλάχιστον το σεξ τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Σε αυτό βοήθησαν οι φίλοι σου. Μην στεναχωριέσαι, θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιες τσ....ς, ικανές να αντέξουν έναν μ.... σαν κι εσένα. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Σαφέστατα αντίο

ΥΓ 1. Ελπίζω να τρως ακόμα τα νύχια σου. Πότισα το γράμμα με ούρα που πήρα απ το νοσοκομείο. Μην ανησυχείς, η σύφιλη θεραπεύεται. Το ίδιο και οι μύκητες.

ΥΓ 2. Όχι όμως και η ηπατίτιδα C.

ΥΓ 3. Σε περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις κάτι το ρομαντικό, κουτό και ανώφελο, όπως το να ψάξεις να με βρεις, πρέπει να σου πω ότι τα λεφτά που μου άφησες για να πληρώσω το ενοίκιο τα έδωσα σε δύο Αλβανούς για να σου σπάσουν τα πόδια. Λυπάμαι αλλά είχα μείνει άφραγκη.

Τώρα μπορείτε να διαβάσετε και την απάντηση ΕΚΕΙΝΟΥ

Αγαπημένη μου,
το είχα ψυλλιαστεί ότι θα φύγεις εδώ και καιρό, απ' όταν αποφάσισες να διακόψεις το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ... είχες τελειώσει όλα τα ποτά στο σπίτι, την κολώνια και το άφτερ σέιβ μου. Κατάλαβα ότι έφυγες γιατί ξεβρόμισε το σπίτι... κοίταξα κάτω από το κρεβάτι και είδα ότι τα ρούχα σου έλειπαν. Έφυγες βιαστικά και ξέχασες να απενεργοποιήσεις το σύστημα
πυρόσβεσης, με αποτέλεσμα τα πράγματά μου να είναι λίγο βρεγμένα αλλά εντάξει. Ποιος είναι ο Ρόμπιν; Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.

Προφανώς, μέσα στη ζάλη σου από το ποτό ξέσπασες επάνω σε κάποιο αδέσποτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έριξες τα πρόχειρα ρούχα της κηπουρικής στη λεκάνη, αλλά δεν το βρήκα και τόσο σημαντικό. Σημαντικό είναι ότι άδειασε επιτέλους η βιβλιοθήκη από τα Cosmopolitan που θεωρούσες Βίβλο της γυναίκας. Όσο για τους δίσκους μου, ξέχασες ότι τους έχω μεταφέρει εδώ και καιρό σε mp3; Αν θυμηθείς, στο τελευταίο πάρτι είχαμε χρησιμοποιήσει τα CD για σουβέρ και τα βινύλια για να σερβίρουμε καναπεδάκια. Χαίρομαι πολύ για τους συλλογισμούς σου, και ελπίζω να δεις κι εσύ κάποτε το video που τράβηξα όταν έπαιρνες ναρκωτικά και έκανες π....ζα με τους υποτιθέμενους φίλους μου.
Ήταν η πρώτη μου παραγωγή πορνό με ερασιτέχνες ηθοποιούς που σου τους γνώρισα σαν φίλους μου. Λυπάμαι που έφυγες χωρίς να πάρεις και εσύ την αμοιβή σου... που θα ήταν αρκετή με δεδομένο ότι το βίντεο το πούλησα για 60.000 ευρώ. Δεν στεναχωριέμαι, πάντως. Θα βρω άλλη πρωταγωνίστρια για το επόμενό μου βίντεο... έχω αρχίσει ήδη τις συνεντεύξεις.

ΥΓ 1,2. Ελπίζω να ξεμεθύσεις σύντομα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που μου έστειλες ήταν e-mail. Είμαι περίεργος να μάθω πού έριξες τα ούρα.

ΥΓ 3. Τα λεφτά που σου έδωσα ήταν της Monopoly, αλλά με το μονοψήφιο IQ σου δεν περίμενα να καταλάβεις.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Σεπ 12, 2009 11:39 am

>> Η τσατσά άνοιξε την πόρτα του οίκου ανοχής και αντίκρισε ένα ηλικιωμένο Εβραίο. >>>> Τα ρούχα του ήταν ατημέλητα και φαινόταν πεινασμένος και ταλαιπωρημένος.
>>
>> «Μπορώ να σας βοηθήσω;» ρώτησε η τσατσά.
>> «Θέλω την Νατάσσα» αποκρίθηκε το χουφταλάκι.
>> «Καλέ μου κύριε, η Νατάσσα είναι το πιο ακριβό μας κορίτσι, να προτείνω κάποια άλλη.»
>> «Όχι πρέπει οπωσδήποτε να συναντηθώ με την Νατάσσα»
>>
>> Τη στιγμή εκείνη εμφανίστηκε ηΝατάσσα και του ανακοίνωσε ότι χρεώνει $ 1000 την βίζιτα.
>> Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γέρος έβγαλε από την τσέπη του δέκα κολλαριστά χαρτονομίσματα των $ 100.
>> Πήγαν λοιπόν στο δωμάτιο για μια ώρα, και στη συνέχεια ο μπάρμπας αποχώρησε ήρεμα.
>>
>> Το επόμενο βράδυ ο γεροτσιφούτης επέστρεψε για την Νατάσσα.
>> Η Νατάσσα του είπε ότι κανείς δεν έχει πάει μαζί της δύο βραδιές στη σειρά,
>> και του διευκρνισε ότι δεν δέχεται εκπτώσεις, η ταρίφα παραμένει $1000.

>> Ο γέρος της έδωσε τα χρήματα και αποσύρθηκαν στο
>> ιδιαίτερο δωμάτιο....σε μια ώρα αποχώρησε ήρεμα.
>>
>> Κανείς δεν πίστεψε τα μάτια του όταν ο κωλόγερος εμφανίστηκε για τρίτη συναπτή βραδιά.
>> Της παρέδωσε πάλι $1000 και πήγαν στο δωμάτιο για τα σχετικά.

>> Στο τέλος της επίσκεψης, ή Νατάσσα έπιασε κουβέντα με τον γέρο:
>>
>> «Κανείς δεν με έχει επισκέφεί για τρεις συνεχόμενες βραδιές...αλήθεια, από πού είσαι;»
>>
>> «Από το Κίεβο» αποκρίθηκε.
>> «Σοβαρά; Η αδελφή μου η Όλγα μένει στο Κίεβο».
>> «Το ξέρω» είπε ο Εβραίος, «Μου έδωσε $ 3000 να σου δώσω»
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Δευ Σεπ 14, 2009 6:51 pm

Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.
Ο γιατρός τον ρωτά: Πίνεις, καπνίζεις;
Όχι απαντά ο άντρας...
Γιατρός: Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;
Αντρας: Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Γιατρός: οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
Αντρας: Όχι και ούτε πρόκειται.
Γιατρός: Και τότε γιατί στο καλό θες να ζήσεις τόσο πολύ
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Σεπ 19, 2009 1:54 pm

Ένας τύπος γυρίζει σπίτι του μαζί με 3 φίλους του μετά από μία 8ωρη βόλτα σε bar και club. Μπαίνουν στο σπίτι παραπατώντας, αράζουν στον καναπέ και ο οικοδεσπότης πάει πίσω από το μπαράκι για να βάλει ποτά.
Ένας από τους 3 καλεσμένους παρατηρεί το τεράστιο χάλκινο gong που ο
οικοδεσπότης έχει μέσα στο σαλόνι.
- Ρε συ Μπάμπη, τι είναι αυτό ;
- Αυτό είναι ένα ρολόι που λεει την ώρα !
- Τι λε ρε φίλε, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και πώς δουλεύει ;
- Να, δες ...
και αρπάζει το σφυρί και τραβάει ένα δυνατό χτύπημα στο gong, τόσo δυνατό
που έτριξαν τα τζάμια.
Κάθονται και οι 3 φίλοι και περιμένουν να το ακούσουν να λέει την ώρα, ώσπου
ακούγεται μια φωνή από το διπλανό διαμέρισμα :

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; 5 ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.???
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Σεπ 19, 2009 1:55 pm

Τύποι οδηγών

Ο έχων cabrio

Μαλλί με ζελέ. Μάτι με γυαλί ηλίου. Βλέμμα με ύφος. Αυτοκίνητο χωρίς οροφή.

Οδηγεί: Ένα από τα μικρά ανοιχτά διθέσια, αλλά θα ήθελε Ferrari.

Πηγαίνει: Γρήγορα της λεωφόρους και αργά μες στα στενά. Γιατί εκεί πρέπει να τον κοιτάνε...

Απαραίτητα αξεσουάρ: Hands-free (bluetooth πλέον) και πουκάμισο. Χειμώνα καλοκαίρι.

Κορνάρει: Μόνο σε γκόμενες.

Ακούει: Θέλει να το παίξει ψαγμένος, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την έννοια mainstream.

Στο φανάρι: Κοιτάει αριστερά και δεξιά (να δει αν τον κοιτάνε).

Το θετικό:

Οδηγεί χαλαρός. Τύπου κάνω βόλτα ή γυρνάω κουρασμένος από τη σκληρή εργασία.

Το αρνητικό: Οδηγεί λες και του ανήκει ο δρόμος, επειδή απλά έχει ένα cabrio το οποίο μπορεί να χαρεί δύο μήνες το χρόνο: τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο. Τους υπόλοιπους ή έχει καύσωνα ή παγετό.

Ο Κάγκουρας

«Τη γκόμενα και το αυτοκίνητο δεν το μοιραζόμαστε ποτέ». Αυτή είναι η ευχή κι η κατάρα των «μαχητών των ελληνικών δρόμων». Το κόλλημα με της ρόδες κι ο βαθμός «φτιαξίματος» του αυτοκινήτου διαφέρει και συνήθως φτάνει στον... κόφτη όταν τοποθετούνται στο όχημα τα κλασσικά μπλε φώτα. Γκαζώνουν σε κάθε ευκαιρία, μαρσάρουν από τη φύση της, γουστάρουν τις κόντρες και γενικά ασχολούνται με το αυτοκίνητο τους (που ίσως να έχει αποκτήσει και γυναικείο όνομα) της περισσότερες ώρες της ημέρας.

---

Θα τον ξεχωρίσεις: Από την αεροτομή, τα αυτοκόλλητα, το bucket κάθισμα και φυσικά από το μπουρί...

Θα τον βρεις: Στη Βούτα, στα λιμανάκια και μπροστά-μπροστά στα φανάρια να μαρσάρει.

Ακούει: Στο διαπασών το «Gasolina», αν και ουσιαστικά τη βρίσκει με τον ήχο της «σκούπας» και το σπινιάρισμα των τροχών.Στον ελεύθερο του χρόνου: Διαβάζει «βελτιωσάδικα», παίζει «Need For Speed Carbon» και ξαναβλέπει το «Tokyo Drift». Το savoir vivre λέει: Όταν είσαι σταματημένος στο φανάρι. Στρέφεις το βλέμμα προς τον οδηγό που βρίσκεται δίπλα σου, ακουμπώντας ελαφρά το πόδι στο γκάζι.

Κορνάρει: Μόνο για να κατέβει το Μαράκι από τον δεύτερο.

Θανάσιμος εχθρός:

Οι αστυνομικοί, ή αλλιώς οι μπάτσοι ή αλλιώς τα... στρουμφάκια.

Φράσεις κλειδιά: «Να τα στήσουμε, να τα μετρήσουμε», «έχουν σκάσει μύτη τα κωλάδικα», αλλά και όροι της... ασφάλτου όπως «μπήκα με τις πόρτες», «με τις πάντες», «3η καρφωτή» κτλ κτλ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Αποκαλύπτουμε την ετοιμολογία του όρου «κάγκουρας»!!! Αρχικά ξεκίνησε από τους τύπους που παρακολουθούν τις κόντρες και από το κρύο αναγκάζονται να βάλουν τα χέρια στις τσέπες, παίρνοντας μια σκυφτή στάση. Πάλλονται για να ζεσταθούν θυμίζοντας τα συμπαθή μαρσιποφόρα καγκουρό. Δεν το είχες σκεφτεί ποτέ, έτσι δεν είναι;

Η γκομενοδηγός

Αν υπήρχε μια αλήθεια στον κόσμο θα ήταν ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν καλά. Δεν είναι ρατσιστικό. Είναι εμπειρικό... Βέβαια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πηγαίνεις «κούρσα», ενώ πρέπει να αποκρούσεις το καμάκι στο φανάρι και να κάνεις ταυτόχρονα δεύτερη φωνή στο νέο τραγούδι του Χατζηγιάννη.

---

Συμπτώματα: Είναι πιο προσεκτικές από τους άνδρες, αποφεύγουν τις «μαγκιές», τις «γκαζιές», αλλά από την άλλη υστερούν στην αίσθηση του χώρου. Τι να κάνουμε; Μονοπωλούν τη χαρά της... δημιουργίας, δεν μπορούν να τα θέλουν όλα.

Συνήθως οδηγεί: Μικρό γαλλικό, μικρό ιταλικό (Lancia Y ως επί το πλείστον), μικρό γιαπωνέζικο, Smart.

Ακούει: Δυνατά ραδιόφωνο, αν κι ακόμη δεν έχει δοθεί επιστημονική εξήγηση, για ποιο λόγο πρέπει να τραγουδάει ταυτόχρονα.

Χόμπι: Οι «προχωρημένες» βρίσκουν ευκαιρία στην κίνηση να βαφτούν. Οι υπόλοιπες; Απλά μιλούν στο κινητό.

Κορνάρει: Αν κάποιος της πάρει τη θέση ή αν πέσει θύμα απότομης «σφήνας».

Αγαπημένη ταινία με αυτοκίνητα: «2 Fast, 2 Furious» που έπαιζε αυτός ο... ξανθός κι ο Βιν Ντίζελ.

Αυτοκινητοκουβέντες: Μόνο όταν πρέπει να το πάνε στο συνεργείο.

Ο χειρότερος εχθρός: Το παρκάρισμα...

Όσκαρ πρώτο γυναικείου ρόλου: Όταν την σταματάει ο τροχονόμος!

Το παπούγιαγιο

Ο παππούς βάζει δίπλα τη γιαγιά και την πηγαίνει τσάρκα παραλία. Στην αριστερή λωρίδα, με 3η «ταριφίσια» ( 2.500 στροφές), αψηφώντας τους συνανθρώπους, το ταλαιπωρημένο Kadett και τον καταρράκτη.

---

Άγνωστες λέξεις: Προσπέραση, φλας, δεξιά λωρίδα και ΚΤΕΟ.

Κορνάρει: Δεν κορνάρει γιατί 1ον) η κόρνα έχει χαλάσει από το 1987 και τους πανηγυρισμούς για το Ευρωμπάσκετ, 2ον) δεν ακούει, 3ον) δεν τον νοιάζει.

Χειρότερος εχθρός: Ο βιαστικός 22άρης που κορνάρει από πίσω.

Οδηγεί: Οτιδήποτε δεν έχει καταλύτη και έχει πινακίδα που ξεκινάει με δύο γράμματα.

Αξεσουάρ: Ανήσυχο εγγόνι στο πίσω κάθισμα.

Ακούει: Έκοψε τον «Σκάι» από τότε που έφυγε ο Τράγκας και το έχει γυρίσει στον Πάριο.

Φράσεις κλισέ: «Νεαρέ από 'δω πάμε για...», «πως τρέχουν έτσι αυτοί οι διάολοι», «Στις μέρες μας δεν γινόντουσαν αυτά...»

Bonus κίνδυνος: Γιαγιά κολλημένη στο τιμόνι. Έτοιμη για όλα.

Ο Ελληνάρας

Το κακό δεν είναι ότι ζει ανάμεσα μας, αλλά ότι οδηγεί κιόλας... Κλασσικός τύπος Έλληνα που όταν πιάνει τιμόνι μεταμορφώνεται.

---

Οδηγεί: Τζιπάκια, ιαπωνικά, γερμανικά και «μεσαία» γαλλοϊταλικά... Φροντίζει να χαζέψει την διπλανή Porshe, χωρίς να ξεχάσει να «κράξει» τον οδηγό της.

Ο νόμος: Κατά την προσπέραση κοιτάμε πάντα τον οδηγό του οχήματος που αφήνουμε πιο πίσω με βλέμμα «Μωάμεθ Προφήτη».

Κορνάρει: Κάθε 3''

Παρκάρει: Παντού.

Χειρότερος εχθρός: Η κίνηση κι ο νέος ΚΟΚ

Ακούει: Supersport FM και ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Αν «κολλήσει» στην Κηφισίας παίρνει και τηλέφωνο, γιατί η άποψη του για τον Ριβάλντο μετράει.

Στο φανάρι: Προσπερνάει από δεξιά και στήνεται πρώτος-πρώτος για να γλιτώσει αυτά τα πολύτιμα 30'' για τη ζωή του.

Αξεσουάρ: Σκυλάκι που κουνάει το κεφάλι (από Πακιστανό σε φανάρι), φραπέ, τσιγάρο στο προτεταμένο αριστερό χέρι και κινητό «καρφωμένο» στο αυτί.

Βρίζει: Τον τύπο στα φανάρια, τις γυναίκες οδηγούς («γιατί οι γκόμενες απλά δεν ξέρουν να οδηγούν» όπως λέει), τον μπροστά που δεν πάει αρκετά γρήγορα, τον πίσω που του «κολλάει», τον πιο πίσω που κορνάρει, τον απέναντι που δεν κλείνει τα «μεγάλα» φώτα και την κυβέρνηση για τις λακκούβες.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Δευ Σεπ 21, 2009 8:22 pm

Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό .

Ο γιος ρωτά τον πατέρα του:

-Μπαμπά,πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;

Ο πατέρας έκπληκτος,απαντά:

-Γιε μου,υπάρχουν τρία είδη από γυναικεία στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας .

Όταν είναι 20 χρονών οι γυναίκες,τα στήθη τους είναι σαν τα πεπόνια,στρογγυλά και στητά .

Στα 30 και στα 40 είναι όπως τα αχλάδια,εξακολουθούν να είναι όμορφα άλλα είναι και λίγο πεσμένα .

Μετά τα 50 είναι σαν τα κρεμμύδια .

-Τα κρεμμύδια;

-Ναι,τα βλέπεις και βάζεις τα κλάματα . . . . . . .

Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν .

Ρωτά λοιπόν η κόρη τη μαμά:

-Μαμά,ποσά είδη από αντρικά πουλιά υπάρχουν;

Η μητέρα,έκπληκτη,χαμογελά,κοιταζει την κορη της και απαντα:

-Κορη μου,υπαρχουν τρια ειδη πουλια,αναλογα με την ηλικια του ανδρα .

Στα 20 το πουλι ειναι σαν την βελανιδια,γερο και σκληρο .

Στα 30 και στα 40 ειναι σαν την λυγαρια,ευκαμπτο αλλα αξιοπιστο .

Μετα τα 50 ειναι σαν το χριστουγενιατικο δεντρο .

-Σαν το χριστουγενιατικο δεντρο;

-Ναι,νεκρο απο την ριζα και πανω ενω οι μπαλες ειναι διακοσμητικες
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Σεπ 22, 2009 3:54 pm

Ανδρικά διλήμματα

Έμπειρη ή αθώα;
H έμπειρη είναι προτιμότερη επειδή:
Πιάνει πιο εύκολα τον υπαινιγμό "μπορείς να γυρίσεις τώρα;"Δεν δαγκώνει την κρίσιμη στιγμή. Άλλο σεξ και άλλο ύπτιο IEK Ξυνή. Δεν χρειάζονται άπειρα προκαταρκτικά. Αποφεύγεις το τρίωρο αγκάλιασμα μετά, προκειμένου να την παρηγορήσεις για το κακό που της έκανες.
H αθώα είναι προτιμότερη επειδή:
H ανακάλυψη μιας απάτητης παραλίας είναι πάντα συναρπαστική στιγμή. Το επιχείρημα "αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις" είναι συνήθως αποτελεσματικό. Δεν νιώθεις σα μαθητής που γράφει διαγώνισμα με θέμα "ο σεβασμός και η σεξουαλική χειραφέτηση της σύγχρονης γυναίκας". H αθώα μπορεί να γίνει έμπειρη, ενώ το αντίθετο ποτέ. Δεν αγωνιάς μήπως της φανεί μικρό.

Λαϊκή ή κυριλέ;
H λαϊκή είναι προτιμότερη επειδή:
Δεν μένει ποτέ ακίνητη στα μπουζούκια.H σχέση της με τα μίνι και τα ψηλά τακούνια είναι σχέση ζωής. Δεν σε τιμωρεί ποτέ με τα "πρέπει να συζητήσουμε". Γελάει πιο εύκολα. Θέλει να είναι "γκόμενα" και όχι "σύντροφος", οπότε χωρίζεις ανώδυνα. H φράση "πιάσε ένα φραπόγαλο ρε συ Λίτσα" της φαίνεται λογική και δεν την οδηγεί σε εγκεφαλικό.
H κυριλέ είναι προτιμότερη επειδή:
Δεν σε τρώει η αγωνία μήπως στο πάρτι που την συνοδεύεις, εμφανιστεί ντυμένη "Σβετλάνα". Είναι πιο επιρρεπής στην παπαρολογία, οπότε αν κάνεις καμιά λαδιά, τα μπουρδουκλώνεις και απαλλάσσεσαι λόγω αμφιβολιών. Σου δίνει ένα προφίλ πιο συμβατό με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει εκπαιδευτεί να είναι πιο ανεξάρτητη, οπότε δεν την έχεις συνέχεια πάνω στο κεφάλι σου.

Με έμφαση στο στήθος ή με έμφαση στον πισινό;
Το στήθος είναι προτιμότερο επειδή:
Μπορείς να βυθιστείς και να απομονωθείς για ώρες εκεί μέσα, χωρίς άγχος. Είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Ξυπνάει αναμνήσεις...Το έχει τιμήσει η Πάμελα Aντερσον. Με μια μικρή διόρθωση, κάνει την ιδιοκτήτριά του πολύ πιο φιλική προς το χρήστη.
O πισινός είναι προτιμότερος επειδή:
Είναι πιο ντόμπρος και δεν καταφεύγει σε οφθαλμαπάτες τύπου "ενισχυμένο σουτιέν". Επειδή δεν βρίσκεται στην πρόσοψη, τον χαζεύεις χωρίς να εκτίθεσαι πολύ. Δεν τον βαριέσαι ποτέ. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μπορείς να τον ακούσεις να σου στέλνει τηλεπαθητικά μηνύματα.

Για σπίτι ή για κρεβάτι;
Για σπίτι επειδή:
Γιατί το συζητάμε, αφού και το κρεβάτι μέσα στο σπίτι βρίσκεται; Τα σιγανά ποταμάκια είναι πολύ πιο εξελίξιμα. Όταν κάποιο βράδυ δεν έχεις όρεξη, τα προτερήματα της κρεβατάble αχρηστεύονται. Όταν η προηγούμενη ήταν του κρεβατιού.
Για κρεβάτι επειδή:
Δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι να έχει σιδερωμένα πουκάμισα;Δεν παχαίνεις μετά από κάνα δυο μήνες. Οι νοικοκυρές με απωθημένα είναι πολύ πιο επικίνδυνες. Όταν η προηγούμενη ήταν νοικοκυρά.

16άρα ή 40άρα;
Υπέρ της 16άρας επειδή:
Τα καινούργια μοντέλα είναι πολύ εξελιγμένα και δεν μπορείς να μένεις αδιάφορος με τις επιδόσεις τους. Αν κάτι δεν κάτσει, έχει πολλές και ενδιαφέρουσες φίλες. Δεν σε βλέπει σαν call boy από μικρές αγγελίες.Το πρωί έχει σχολείο και είσαι ελεύθερος. Ορίζεις εσύ τους όρους του παιχνιδιού.
Υπέρ της 40άρας επειδή:
Οι παροιμίες με ζουμιά και κότες δεν βγήκαν τυχαία. Έχει πια ξεπεράσει το σύνδρομο "καριέρα - με - ταγιέρ - έξι - άτοκες". Δεν είναι παράνομο. Δεν φιλοδοξεί να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να σε γνωρίσει στους φίλους της. Ξέρει τους όρους του παιχνιδιού.

Γουρουνιά ή συναίσθημα;
Γουρουνιά επειδή:
Αν δεν αμυνθείς με κάποιο τρόπο, σε λίγο βρίσκεσαι να μιλάς για σερβιέτες και Mπέβερλι Xίλς. Οι νεάτερνταλ ήταν και πιο ευτυχισμένοι και πιο γοητευτικοί.Έχει πιο πολλή πλάκα. Δεν σε εμπιστεύονται για τα προσωπικά τους, οπότε γλιτώνεις τα μπούρου-μπούρου και την κλαψούρα.
Συναίσθημα επειδή:
Γιατί το ματς στην τηλεόραση δεν έχει ενδιαφέρον. Μαθαίνεις περισσότερα μυστικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αργότερα σε μια δύσκολη στιγμή. Όταν κάποια δεν βρίσκει τη γουρουνιά απωθητική, την ερωτεύεσαι. Γιατί πρέπει.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Σεπ 22, 2009 3:55 pm

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ η οποία μας γράφει ότι το γεγονός είναι πραγματικό.

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας. Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει;

Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και είδαμε ότι είσαστε δισεκατομυριούχος! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!

Κόκκαλο ο υπάλληλος…..
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Κυρ Σεπ 27, 2009 7:04 pm

Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της. Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίο κρατά ένα
Κρητικό μαχαίρι.

- Φίλε, του λέει,
πολύ ωραίο το μαχαίρι σου. Πόσα θέλεις για να μου το δώσεις;

- Δεν είναι για πούλημα, απαντά ο Κρητικός.
- Θα σου δώσω όσα θες, λέει ο πλούσιος.

- Όχι, ξαναλέι ο Κρητικός.

- Να, θα σου δώσω το χρυσό μου ρόλεξ, λέει με λαχτάρα ο πλούσιος.

- Σου πα, δεν σου τη δίνω τη μαχαίρα.

- Μα γιατί; ρωτά ο πλούσιος.

- Γροίκα, λέει ο Κρητικός.

Άμα μου δώκεις το ρόλεξ τσε σου δώκω την μαχαίρα, τσε πάω στο χωριό, τσε κάτσω στον καφενέ,

τσε πιω δύο ρατσές, τσε με πιάκει ο πεντοζάλης, τσε έρθει κάποιος τσε μου πει:
Τσι μάνας σου , εγώ ήντα θα του πω;
ΕΝΝΕΑ ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ?
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Δευ Σεπ 28, 2009 4:05 pm

Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι.

Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό.

- Γιατρέ, γιατρέ!

- Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός.

- Να, του λέει ο γύφτος, εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι!

- Αποκλείεται, του λέει ο γιατρός, γιατί ... δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα...

Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι.

- Γιατρέ, γιατρέ! Ιδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα.

- Τι λες ρε παλιόγυφτε, του λέει ο γιατρός, έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;;

Και του δείχνει μια πολυτελή Mercedes που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια Mercedes και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι.

- Γιατρέ, γιατρέ!

- Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός

- Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα!

- Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός.

- Έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο, συμφωνείς;

- Συμφωνώ αλλά από πού και ως πού είσαι καλύτερος από μένα; του λέει ο γιατρός.

- Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Δευ Σεπ 28, 2009 4:07 pm

ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ!!!

1: Κάνεις δεν πρόκειται να σε "κράξει" για το μέγεθος της μηχανής σου.

2: Την κυκλοφορείς "γυμνή" χωρίς κανένα ταμπού.

3: Δεν σου κάνει μούτρα όταν κοιτάς άλλες μηχανές στον δρόμο.

4: Είναι πολύ πιο οικονομική στη συντήρηση.

5: Δεν χρειάζεται να της παίρνεις δώρα σε γιορτές, επετείους, κτλ.

6: Δεν έχει πρόβλημα αν την αφήσεις σπίτι και βγεις χωρίς αυτήν.

7: Δεν πρόκειται να σε χωρίσει αν καβαλήσεις και άλλες μηχανές.

8: Δεν θα σου αρνηθεί να την καβαλήσεις μαζί με έναν φίλο σου.

9: Πάτε μαζί όπου και όταν ΕΣΥ θέλεις.

10: Σε καμία περίπτωση δεν θα σου κάνει καυγά για ψύλλου πήδημα.

11: Το να την καβαλήσει κάποιος άλλος δεν σε ενοχλεί και τόσο πολύ.

12: Ο χαρακτήρας της δεν αλλάζει αμέσως μόλις γίνει δική σου.

13: Είναι νομικά εφικτό το να την χρησιμοποιείς για οικονομικό όφελος.

14: Αν τη βαρεθείς μπορείς άνετα και χωρίς ενοχές να την ξεφορτωθείς η να την αλλάξεις.

15: Και να βγάλεις και λεφτά από αυτό!

16: Μπορείς να επέμβεις στην εμφάνιση της σύμφωνα με τα δικά σου προσωπικά γούστα.

17: Κάνεις δεν θα σε πει ζιγκολό αν καβάλας μια παλιά ακριβή μηχανή.

18: Ούτε παιδόφιλο αν η μηχανή σου είναι νέο μοντέλο.

19: Αν την αφήσεις δεν θα θελήσει να σε εκδικηθεί.

20: Και ούτε θα σε κάνει βούκινο για τις επιδόσεις σου στην οδήγηση.

21: Είναι πάντα διαθέσιμη και δεν ισχυρίζεται ότι έχει πονοκέφαλο κάθε φορά που θες να την καβαλήσεις.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Σεπ 30, 2009 4:44 pm

Ένας μπαμπάς μπαίνει στο φαρμακείο μαζί με τον 13χρονο γιο του. Ο γιος βλέπει τα κουτάκια των
προφυλακτικών και ρωτάει:

- Τι είναι αυτά, μπαμπά;

Κι ο μπαμπάς, απαντάει ειλικρινά:

- Αυτά, γιόκα μου, τα λένε προφυλακτικά. Οι άντρες τα χρησιμοποιούν για να κάνουν ασφαλές σεξ.

- Ααα.. κατάλαβα!, απαντάει το αγόρι. Μας έδειξαν και στο σχολείο, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής.

Μετά κοιτάει ένα πακέτο των 3 και ρωτάει:

- Γιατί έχει μόνο 3 αυτό το πακέτο, μπαμπάκα;

; - Αυτό, αγόρι μου, είναι για τα παιδιά του γυμνασίου. Ένα! για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο κι ένα για την Κυριακή.

Τότε ο μικρός κοιτάει το άλλο πακέτο που έχει μέσα 6.

- Κι αυτό, μπαμπά; Γιατί έχει 6 μέσα;

- Αυτό είναι για τους φοιτητές: δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή.

Τότε ο μικρός βλέπει εκείνο το πακέτο που έχει μέσα 12. Και γεμάτος απορία ρωτάει:

- Κι αυτό, μπαμπά, που έχει μέσα 12;

Κι ο μπαμπάς, αναστενάζει και του εξηγεί:

- Αυτά παιδί μου, είναι για παντρεμένους.
Ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Φεβρουάριο....
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Σεπ 30, 2009 4:44 pm

Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας λέει στη σύζυγο:

- Πάω στοίχημα π! ως δεν μ πορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και
δυστυχισμένο!

Και η γυναίκα:

- Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό...
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Πεμ Οκτ 01, 2009 7:54 pm

"Πολλοί πολλές από εμάς κοιτάμε συνομήλικούς μας και σκεφτόμαστε :
"Μα δεν μπορεί να' ναι τόσο μεγάλος!"
Αν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτιμήσετε δεόντως το παρακάτω συμβάν :
Λέγομαι Λένα ..... και περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου που πρόσφατα μου είχανε συστήσει.
Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ.
Ξαφνικά θυμήθηκα το ψηλό...
καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο - κάπου 30 χρόνια πίσω (και που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του ).
Μπορεί να έχει σχέση μ' αυτόν εδώ τον τύπο ;
"Μπα, αποκλείεται " , σκέφτηκα, άμα τον είδα.
Τούτος εδώ ο μισο-φαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήταν γέρος για να ήταν ο πρώην συμμαθητής μου.
Αφού μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ' ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.
- "Άκου τώρα ! Ασφαλώς , και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο ", μου είπε με περισσό καμάρι.
- Πότε αποφοιτήσατε ; τον ρώτησα - Το 1979 μου απάντησε.
- Γιατί με ρωτάτε ;
- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!!
Με κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο κακομούτσουνος σκ@τόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένος καραμ@λ@κ@ς, με ρώτησε:
- Τι μάθημα διδάσκατε ; "
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Οκτ 03, 2009 11:27 am

ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ....ΑΛΛΑ & ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ........

Αυτός είπε : Δεν ξέρω γιατί φοράς σουτιέν. Δεν έχεις και τίποτα να βάλεις μέσα!
Αυτή είπε : Κι εσύ τότε γιατί φοράς σώβρακο, ε;

Αυτός είπε : Όταν σε πρωτοείδα, ήθελα να σου κάνω έρωτα πολύ άσχημα.
Αυτή είπε : Λοιπόν... τα κατάφερες!!!

Αυτός είπε : Πέντε πόντους παραπάνω και θα ήμουν βασιλιάς.
Αυτή είπε : Πέντε πόντους λιγότερο και θα ήσουν βασίλισσα.

Αυτός είπε : Να δοκιμάσουμε απόψε καινούργιες στάσεις;.
Αυτή είπε : Καλή ιδέα! Εσύ στο σίδερο κι εγώ στον καναπέ να ρεύομαι.

Αυτός είπε : Ας βγούμε έξω να διασκεδάσουμε απόψε.
Αυτή είπε : Ωραία, αλλά αν γυρίσεις πριν από 'μένα, άσε το φως στο xολ αναμμένο!

Το καλύτερο..:

Αυτός είπε: Θα σε κάνω την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.
Αυτή είπε: .......Θα μου λείψεις..!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Οκτ 03, 2009 11:29 am

69 λόγοι
για τους οποίους είναι καλύτερα
να είσαι άντρας

01 Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα.

02 Οι σκηνές με γυμνό στις ταινίες είναι πάντα γυναικείες.

03 Γνωρίζεις πως δουλεύει το αυτοκίνητο.

04 Οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια βαλίτσα μόνο.

05 Το ποδόσφαιρο την Κυριακή.

06 Η ουρά για να πάς σε τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες.

07 Ανοίγεις τα βαζάκια από μόνος σου.

08 Οι φίλοι σου δε σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά.

09 Τα οπίσθια σου δεν είναι πότε λόγος για μια συνέντευξη.

10 Όλοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί.

11 Δεν σε ενδιαφέρει εάν στις τουαλέτες δεν υπάρχει κάθισμα.

12 Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μια τσάντα γεμάτη άχρηστα πράγματα.

13 Το επίθετο σου είναι πάντα το ίδιο.

14 Στα εστιατόρια τρως όλο το φαγητό.

15 Μπορείς να κάνεις μπάνιο και να ετοιμαστείς σε 10 λεπτά.

16 Δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι όλα τα γενέθλια των άλλων.

17 Τα εσώρουχά σου κοστίζουν ακόμα 10 euro η συσκευασία των τριών.

18 Δεν χρειάζεται να ξυρίζεσαι από το λαιμό και κάτω.

19 Εάν στα 34 είσαι ακόμα ανύπαντρος κανείς δεν το κάνει θέμα.

20 Όλα στο πρόσωπο σου παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα.

21 Η σοκολάτα είναι απλώς ένα τσίμπημα, όχι το επιδόρπιό σου.

22 Μπορείς κάποτε να γίνεις πρόεδρος της δημοκρατίας..

23 Μπορείς να φορέσεις μια άσπρη φανέλα σε ένα ενυδρείο.

24 Τρία ζευγάρια παπούτσια είναι αρκετά.

25 Τα προκαταρτικά είναι optional.

26 Δεν χρειάζεται να τακτοποιείς το διαμέρισμα κάθε φορά που έρχεται
ένας υδραυλικός.

27 Στο συνεργείο σου λένε πάντα την αλήθεια.

28 Δεν σε ενδιαφέρει εάν κανείς δεν πρόσεξε το καινούργιο σου κούρεμα.

29 Μπορείς να παρακολουθήσεις τηλεόραση σε απόλυτη ησυχία με έναν φίλο
χωρίς να σκέφτεσαι: "Είναι νευριασμένος μαζί μου".

30 Γνωρίζεις τουλάχιστον 10 τρόπους για να ανοίξεις μια μπύρα.

31 Όταν κάθεσαι δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι φοράς για να βάλεις
ανάλογα τα πόδια σου.

32 Aσπρα μαλλιά ίσον μεγαλύτερη γοητεία.

33 Κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου ενώ μιλά.

34 Μπορείς να αγοράσεις προφυλακτικά χωρίς ο υπάλληλος να σε φανταστεί
γυμνό.

35 Σε ένα πάρτι εάν κάποιος άλλος ντυθεί με τα ίδια ρούχα μπορεί να
γίνει φίλος σου.

36 Το ρέψιμο.

37 Τα παπούτσια σου ποτέ δεν σε πληγώνουν

38 Ακόμα και στο κατούρημα έχουμε στόχους και μπορούμε να είμαστε
αθόρυβοι, όταν θέλουμε.

39 Το μόνο βιολογικό ρολόι που έχουμε είναι αυτό που μας ειδοποιεί ότι
αρχίζει το Champion League.

40 Η εκάστοτε τσαντίλα μας δεν οφείλεται σε μια αόριστη ορμονική
τσιγκολολέτα, που εκφράζεται με τη δικαιολογία πασπαρτού «έχω
περίοδο».

41 Ο γάμος δεν είναι η υψηλότερη στιγμή της καριέρας μας και μεταξύ
μας δεν πολυκαταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να συζητάμε επί 6 μήνες πριν
και 6 μήνες μετά αυτό το μισάωρο ορθοστασίας δίπλα σε μια ντυμένη
μπομπονιέρα, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκουν πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι
τους έχουμε γυρισμένη την πλάτη κι ετοιμάζονται για ρυζοπόλεμο.

42 Όσο υπάρχει ζωή σ' αυτόν τον πλανήτη, θα υπάρχει πάντα μια Σούλα
πρόθυμη ν' αποτελέσει την εναλλακτική μας λύση.

43 Και όταν αυτή η εναλλακτική λύση γίνει βούκινο, θα υπάρχει πάντα
μια επ ιστημονική τεκμηριωμένη ορμονική θεωρία για να δικαιολογήσει
την επιλογή μας.

44 Μπορούμε εκ του ασφαλούς να υποστηρίζουμε τις θεωρίες περί
ισότητας, αφού στο κάτω-κάτω δεν κοστίζει τίποτα. Ενώ κατά βάθος
ξέρουμε καλά ότι ο άντρας ήταν αυτός που ανακάλυψε τα προκαταρτικά στο
σεξ και μάλιστα τα ονόμασε «μπύρα».

45 Δεν υπάρχει τίποτε άρρωστο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ
τους, αρκεί να το κάνουν μπροστά μας.

46 Οι ποικιλίες νέων μοντέλων, σε αυτοκίνητα και γυναίκες ανανεώνονται
συνεχώς.

47 Ένα λευκό πουκάμισο με κολλαρισμένο γιακά κι ένα ζευγάρι σοβαρά
παπούτσια ήταν, είναι και θα είναι αρκετά..

48 Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που έχουν οπτική επαφή με τα
γεννητικά τους όργανα είναι πιο εξωστρεφής.

49 Αν θέλουμε μπορούμε ν' αφήσουμε μουστάκι.

50 Τα αντρικά περιοδικά έχουν πιο πολλή πλάκα και συνήθως δεν
περιλαμβάνουν θέματα όπως: Η δημιουργική γκρίνια, κατούρησε το μπολ με
τα αποξηραμένα; Ευνουχίστε τον παίζοντας σφηνοτουβλάκια με τις σερβιέτες.

51 Η θριαμβευτική είσοδός μας στον στίβο του σεξ δεν συνοδεύεται από
τις ερωτήσεις : -Αν θα πονέσεις. -Πού θα πονέσεις. -Αν θα έχεις βρει
το κατάλληλο άτομο.
-Αν το κατάλληλο άτομο θα σε σέβεται. -Αν το αίμα θα λερώσει το
αγαπημένο σου φόρεμα. -Αν το μετανιώσεις μετά. -Αν θα μείνεις έγκυος.
-Πώς θα το ονομάσεις.

52 Δεν χρειάζεται ν' ανησυχούμε αν θα φύγει κάποιος πόντος στο καλσόν.
Εκτός και αν είμαστε εύζωνοι.

53 Ένας άντρας δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι έκανε μαλακία. Αντίθετα,
μια γυναίκα θα επικαλεστεί είτε τον πόλεμο που της γίνεται επειδή ζει
σ' έναν ανδροκρατούμενο κόσμο είτε ότι είχε περίοδο είτε ακόμα και τον
Κρόνο που περνούσε χτες πάνω από τον Αχλαδόκαμπο προκειμένου ν'
αποδείξει ότι τελικά δεν φταίει αυτή.

54 Ε, ναι λοιπόν, δεν χρειαζόμαστε ποτήρι για να πιούμε νερό απ' το
μπουκάλι του ψυγείου.

55 Έχουμε λόγο τιμής.

56 Χωρίς τους άντρες δεν θα είχε γυριστεί ποτέ το αριστούργημα "από
μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα", δεν θα είχε χτυπηθεί
κανένα φραπόγαλο και δεν θα είχε ακουστεί ποτέ η φράση-ακρογωνιαίος
λίθος της παπαρολογίας "αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις".

57 Δεν είναι μυστικό ότι αυνανιζόμαστε.

58 Κατά βάθος είναι πιο υγιές ο καλύτερος μας φίλος να λέγεται Αζόρ
και να κάνει γουφ από το να λέγεται μονόπετρο και να κάνει 3000euro.
Τουλάχιστον σ' αυτόν που μας χάρισε τον Αζόρ δεν χρειάζεται να του
κάτσουμε.

59 Στατιστικά κάθε στιγμή μας αναλογούν τέσσερις διαθέσιμες γυναίκες.

60 Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε συνεχεία.

61 Μέσα στο παντελόνι μας κρύβεται ένας πραγματικά ανεξάρτητος
σύμβουλος ο οποίος αντιστέκεται όσο κι αν προσπαθούν να τον
εκπολιτίσουν. Έστω κι αν λέγεσαι Μπιλ Κλίντον.

62 Όταν λέμε στα αρχ***α μας, καταλαβαίνουμε ότι κυριολεκτούμε.

63 Όσα executive manager και director και να γράφονται στην carte
visite μας μπορούμε πάντα να χρησιμοποιούμε τη φράση τσιμπά ένα
αρ****ι όταν μαζί με μερικούς άλλους σαν εμάς κερδίζουμε κάποιους
άλλους σαν κι εμάς στο mini soccer.

64 Σε τελική ανάλυση αν δεν μας αρέσει έχουμε πάντα την επιλογή να
κάνουμε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

65 Όταν σφίξουν τα πράγματα υπάρχει πάντα ένα Aγιον Όρος. Και μόνο που
το ξέρουμε αρκεί.

66 Γιατί οι γυναίκες βρίσκουν μετά από έναν χωρισμό παρηγοριά στην
αγκαλιά μιας φίλης τους ενώ οι άντρες στην αγκαλιά μιας γκόμενας.

67 Βρίσκουμε δουλειά με την αξία μας και όχι βάζοντας ένα μίνι φόρεμα

68 Δεν κολλάμε σαν τους χαζούς στα διάφορα reality τύπου big brother
όλη μέρα.

69 Μας αρέσει ο συγκεκριμένος αριθμός (το 69) και συχνά σταματάμε για
να τον απολαύσουμε.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Οκτ 06, 2009 4:23 pm

Θέλω να φρακάρω την κάρτα μου
Μήπως αν την φρικάρεις δουλέψει καλύτερα;

- Η Eurobank είναι θυγατρική της Έβρομπανκ;
Ναι!! Το πέτυχες!!

- Μπορώ να κάνω ανάληψη με κάρτα της Eurobank από λογαριασμό της Εμπορικής;
Πως σου πέρασε τέτοια τρελή ιδέα;

- Ήρθε ο σκιούριερ και πήρε τα χαρτιά.
Βρε τον άτιμο...

- Να δούμε για την κάρτα μου τη Μάστα;
Ναι! Είμαι πολύ περίεργη, μια που δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάρτα!!

- Έχω ραντεβού με courier. Μπορούμε να το ελέγξουμε γιατί με πήραν
πρωταπριλιά και φοβάμαι μη μου έκαναν πλάκα;
ΟΕΟ

- Ενδιαφέρομαι να δηλώσω μια απώλεια κάρτας. Με θυμάστε;
Είχα πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς και το κλείσαμε επειδή δεν είχα ταυτότητα.
Αμέ! Σε σκέφτομαι κάθε μέρα!

- Η κάρτα μου δεν έχει ενεργηθεί ακόμα...
Μήπως αν κατανάλωνε περισσότερες φυτικές ίνες;

- 11 Ιανουαρίου.
- 11 Πρώτου;
- Όχι 11 Ιανουαρίου!
Πάλι καλά και θα το έγραφα λάθος

- Είμαι μια τρομακτική πελάτισσα της Eurobank.
Δηλώσεις!!

- Δεν είχε φάκελο στο μηχάνημα, και πήρα ένα διαφημιστικό, τα τύλιξα και τα έβαλα μέσα. Δεν πειράζει, ε;
Όχι βέβαια! Δίνεις χρώμα στη ζωή μας

- Έχω κάνει αίτηση. Εγκρίθηκε, ή έφαγα χυλόπιτα;
Ναι! Ούτε η κάρτα δεν σε θέλει γκόμενο.

- Ταυτότητα;
- Χ.....
- Χι όπως Χρήστος;
- Όχι, Χι όπως Χαριστέας.
Αυτό το Χ γράφεται με πιο κεφαλαίο

- Μου στείλατε ένα πίνκ.
Στείλε μας πίσω ένα πονκ

- Έχω κάνει εξουσιοδότηση στο μηχάνημα κάθε μήνα να πληρώνει το λογαριασμό.
Τεχνολογία!!

- Για να πληρώσω στο ΑΤΜ τι χρειάζεται;
- Απλώς χρειάζεται η κάρτα σας.
- Πρέπει να έχω και χρήματα;
Ποιος σου βάζει τέτοιες τρελές ιδέες στο μυαλουδάκι σου, ε;

- Μου κράτησε το μηχάνημα την κάρτα. Κουμπί eject δεν έχει; .
Ναι, δίπλα απ' το play και κάτω από το idiot

- Πήγε η γυναίκα μου να κάνει πληρωμή της κάρτας της στο μηχάνημα και έβαλε κατά λάθος τη δική μου.
- Πραγματοποίησε δηλαδή πληρωμή στη δική σας κάρτα;
- Όχι, έβαλε την κάρτα μου μέσα στο φάκελο...
Ξανθιά ε;

- Έκανα αίτημα για κάρτα αλλά μου εγκρίθηκε μόνο το ΡΙΝ. Μπορώ να κάνω συναλλαγές με αυτό;
Ναι αμέ. Θα το βάζεις στο ΑΤΜ χωρίς την κάρτα.

- Έχασα την κάρτα και έχω χαράξει πάνω το ΡΙΝ.
Αλήτες με τα γκράφιτί σας!!

- Να σας πω τον αριθμό της κάρτας μου;
- Μάλιστα.
- 6019 .
- Ονομάζεστε; _...
- Όνομα πατρός; _...
- Μια διεύθυνση; _...
- Ο αριθμός της ταυτότητάς σας; _...
- Και η ημερομηνία γέννησής σας; _...
- Πολύ ωραία. Τι θα θέλατε να δούμε;
- Την έχασα...
Βζζζζζζζζζζζντόινγκ! Του το έφερε όμως μαλακά, να μην τον αγχώσει τον υπάλληλο.

- Βάζω την κάρτα, δεν μου δίνει χρήματα. Τη βγάζω, υπογράφω, την ξαναβάζω, και πάλι τίποτα...
Μόνο υπογραφή βάλατε; Ένα "με αγάπη στο ΑΤΜ";
.
- Ναι γεια σας. Πριν 5 χρόνια είχα κάνει αίτηση για κάρτα και δεν μου
είπατε τι έγινε...
Θα σας ενημερώσουμε στα επόμενα 5

- Η κάρτα σας;
- Θα μου τη φέρει ο ταχυδρόμος. Του έχω δώσει και μπουρμπουάρ για τα
Χριστούγεννα! Θα μου τη φέρει σίγουρα!
Αυτό είναι να έχεις μέσον

- Ναι γεια σας. Μου στείλατε ένα φάκελο. Τι γράφει μέσα;
- Τον ανοίξατε;
- Όχι. Τι γράφει μέσα;
Μισό λεπτό να μυρίσω τα δάχτυλά μου

- Δε μου λέτε; Το ΡΙΝ όπως είναι κάθετα το διαβάζω από κάτω προς τα πάνω, ή από πάνω προς τα κάτω;
Εξαρτάται... Το χαρτί πως το κρατάτε;

- Είμαι μια τεράστια πελάτισσα της Eurobank.
Σε κιλά αναφέρεστε;

- Δηλαδή το ΡΙΝ που λέει Mastercard είναι για τη Mastercard;
Όχι βέβαια, για τον φούρνο μικροκυμμάτων

- Έχετε στείλει ένα ΡΙΝ για μένα στο όνομα του άντρα μου...
Ισότητα δεν θέλατε;

- Έχει επιστρέψει η κάρτα μου και μου είπαν ότι θα τη στείλουν στο
κατάστημα Ζακύνθου.
- Ωραία.
- Δεν γίνεται να την πάρω νωρίτερα και όταν έρθει να την κρατήσουν; .
Αμέ! Μισό λεπτό να σας συνδέσω με τονΚόπερφιλντ

- Μου λέει προηγούμενο υπόλοιπο μηδέν, πήγα κι έβαλα 200 ευρώ και λέει νέο υπόλοιπο 200 (δηλαδή -200). Πρέπει να τα πληρώσω;
Ναι. Κι αν σας πει άλλο ποσό μετά να το πληρώσετε κι αυτό!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Σελίδα 9 από 40 Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα