Κυριακή 8 Νοεμβρίου
+11
kostas e46
chrisstavr
koukos e36 coupe
stelios
george316
makinen
giannisbmw5
eddymerfy
dimitris_e36
tsiggeE39
Admin
15 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Κυριακή 8 Νοεμβρίου
οτι και να λες κουκε...ακουσες κοντρες και μαλλον ειπες....ασε μωρε.που να παω να μπλεξω.....κατσε στα αυτγα σου τωρα...τουλαχιστο ο νικος φοβηθηκε να ανοιξει,αλλα ηρθε!!
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
εγω ξερεται οτι δεν μασαω.......να ερθω...και επισεις ξερεται οτι εγω καθε σαββατοκυριακο ειμαι στο χωριο.....το σαββατο πηγα 5 και μιση το πρωι σπιτη...για να ερθω επρεπε να σηκωθω 9 να πλενω το αμαξι μετα να κανω ενα μπανιο και να ξεκηνισω απευθειας για να ειμαι 11 η ωρα στο π3.....σορρυ αλλα αυτα δεν θα τα κανατε ουτε εσεις που μου το πεζεται και αντρακια (LOCKED)
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
πρωτα απο ολα κουκε και εμεις βραδυ δουλευουμε και σχολαμε τις πρωτες πρωινες ωρες.δευτερον αντε το μπανιο το καταλαβαινω,αλλα να πλυνεις το αυτοκινητοι ενω βρεχει...μου ακουγεται καπως.
και τελευταιο προσεχε λιγο το πως εκφραζεσαι οσο αφορα τον αντρισμο μερικων.αυτα σα φιλικη συμβουλη απο καποιον που σε ριχνει μια δεκαετια.(μπορει και 11ετια)
και τελευταιο προσεχε λιγο το πως εκφραζεσαι οσο αφορα τον αντρισμο μερικων.αυτα σα φιλικη συμβουλη απο καποιον που σε ριχνει μια δεκαετια.(μπορει και 11ετια)
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
ξερεις οτι τα λεω για πλακα γιωργο......δεν γουσταρω να παρεξηγιομαστε για πτεσματα...
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
» 4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
» Συνταντηση την Κυριακη 20/2
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6
» κανεις για καφεδακι την κυριακη?
» 4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
» Συνταντηση την Κυριακη 20/2
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6
» κανεις για καφεδακι την κυριακη?
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης