4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
+8
aris super 3
chrisstavr
makinen
kefalismos
tsiggeE39
giorgos320d
koukos e36 coupe
Admin
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
Το bmwclubmakedonia μαζί με την Ένωση Αυτοκινητιστικών Λεσχών Βορείου Ελλάδος (NHAC - North Hellas Auto Clubs), οργανώνει Track day στην Πίστα των Σερρών στις 27-28-29 Νοεμβρίου (Παρασκευή - Σαββάτο - Κυριακή).
Δικαίωμα συμμετοχής στο τριήμερο αυτό Track day, έχουν όλα τα μέλη των λεσχών που είναι στην ένωση NHAC.. Ως εκ τούτου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη μας, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος..
Ανάλυση του Track day :
Είναι το 4ο Track day που οργανώνει η NHAC. Θα διαρκέσει 3 ημέρες (27-28-29 Νοεμβρίου), και οι 3 θα είναι μέρες αγώνα (δηλαδή και στις 3 θα μπορούμε να τρέξουμε).
Επαναλαμβάνω, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη μας.
Υπολογίζουμε φέτος να έχουμε 300 συμμετοχές από όλα τα club, δηλαδή 100 την κάθε ημέρα.
Ο κάθε συμμετέχων, έχει δικαίωμα να τρέξει όποια μέρα επιθυμεί, παρόλα αυτά προτιμότερο είναι να τρέξουμε όλοι σαν club την ίδια μέρα.
Επίσης, ο κάθε αγωνιζόμενος, θα μπει στην πίστα τρεις (3)φορές (την ημέρα που θα συμμετέχει), και θα τρέξει για 15 λεπτά κάθε φορά (μέσος χρόνος γύρου 1:40).
Απαγορεύεται αυστηρά το drift.. Ο αγώνας είναι αγώνας χρόνου και όχι drift..Απαγορεύεται αυστηρά το drift, παρόλα αυτά αν σε κάποιο σημείο φύγει κάπως ο κώλος του αυτοκινήτου (όχι όμως επίτηδες -drift- δεν υπάρχει πρόβλημα).. Όποιος δεν το σεβαστεί, θα αποβάλλεται από τον αγώνα.
Το ποσό της συμμετοχής του κάθε αγωνιζόμενου είναι 40 ευρώ και περιλαμβάνει τα ακόλουθα :
α) Χρήση πίστας για 3 δεκαπεντάλεπτα (15').
β) Διαθέσιμο Ασθενοφόρο (για όλες τις ήμερες).
γ) Διαθέσιμος Ιατρός(για όλες τις ήμερες).
δ) Safety Cars (αυτοκίνητα ασφαλείας).
ε) Χρονόμετρα με real time απεικόνιση αποτελεσμάτων καθώς και εκτυπωμένα στο τέλος της ημέρας, για κάθε αγωνιζόμενο.
στ) Διάθεση Αυτοκόλλητων συμμετοχής.
ζ) Διάθεση βοηθών για όλη την διάρκεια του event
η) Αναμνηστικά σε κάθε συμμετέχων
ια) Βουλκανιζατέρ εντός της πίστας(για όλες τις ημέρες χωρίς χρέωση)
Για την καλήτερη οργάνωση του event, χρειαζόμαστε και κάποιους βοηθούς, που θα βρίσκονται είτε σε κάθε στροφή για να ελέγχουν τα αμάξια που περνάνε από εκεί (εννοείται πως δεν θα είναι όρθιοι), είτε θα βοηθήσουν στην πύλη είτε θα κάνουν κάτι παρόμοιο.. Η δουλειά των βοηθών είναι πάρα πολύ σημαντική, αν όχι η σημαντικότερη. Χρειαζόμαστε την προσφορά σας.
Οι βοηθοί, δεν θα βοηθήσουν δωρεάν, αλλά θα πληρωθούν.. Ο κάθε βοηθός θα πάρει 5 ευρώ την ώρα, ανάλογα με το πόσες ώρες επιθυμεί αυτός να βοηθήσει. Θα χωριστούν σε 3 ομάδες - κατηγορίες :
α) 3 ωρών
β) 6 ωρών
γ) Ολοήμεροι
Στον κάθε βοηθό, θα διατεθεί και αδιάβροχο, σε περίπτωση βροχής.
Οι βοηθοί πρέπει να ΜΗΝ είναι και συμμετέχοντες για την ώρα που καλούνται να βοηθήσουν.
Κάθε club, για κάθε 3 (τρεις) συμμετέχοντες θα πρέπει να έχει και 1 (ένα) βοηθό.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.
Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι 25 Σεπτεμβρίου..Τα 40 ευρώ για την κάθε συμμετοχή πρέπει να δοθούν πριν τον αγώνα, αλλά θα την εισφορά αυτή θα σας δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο καιρό.
Αναφέρουμε ότι παρόμοια εκδήλωση με την προσφορά τόσων πολλών υπηρεσιών και αγαθών για κάθε αγωνιζόμενο, δεν έχει ξαναγίνει με μόνο 40 ευρώ..
..Η ομάδα διαχείρισης του bmwclubmakedonia..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Κυρ Οκτ 11, 2009 10:14 pm, 3 φορές συνολικά
Απ: 4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
ειμαι ο πρωτος σημετεχον και με μεγαλη τιμη σας ανακηνωνο οτι και το δικο μου αυτοκινητο θα ειναι στην πιστα......... αλλα μερικες ερωτησεις πρωτα.αν 40 ευρω η μερα ή 40 ευρω και η τρεις μερες ?παντος οπως και να ειναι +1 απο εμενα
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Απ: 4ο Track day 27-28-29 Νοεμβρίου στην Πίστα των Σερρών του NHAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
40 ευρώ είναι η μέρα και περιλαμβάνει 3 εισόδους στην πίστα διάρκειας 15' η κάθε μία...
Βέβαια αν επιθυμείς, μπορείς να μπεις και δύο μέρες, με κόστος 80 ευρώ (ίσως σε αυτήν την περίπτωση καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος, αλλά δεν το ξέρω να στο πω σίγουρα αυτό ακόμα).
Κούκο θα μπορέσεις να είσαι και βοηθός???
Δεν είναι τπτ δύσκολο και είναι πολύ σημαντικό για την διοργάνωση, και αμείβεσαι κιόλας..
Βέβαια αν επιθυμείς, μπορείς να μπεις και δύο μέρες, με κόστος 80 ευρώ (ίσως σε αυτήν την περίπτωση καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος, αλλά δεν το ξέρω να στο πω σίγουρα αυτό ακόμα).
Κούκο θα μπορέσεις να είσαι και βοηθός???
Δεν είναι τπτ δύσκολο και είναι πολύ σημαντικό για την διοργάνωση, και αμείβεσαι κιόλας..
ναι αλλα θα καταφερω ομως να τρεξω οταν τρεχουμε ολοι μαζι αυτο με ενδιαφερει πανο απο ολα......αν γινεται δεν εχω προβλημα να κατσω να βοηθησω...........θα τα πουμε απο κοντα την πεμπτη αναλητικα για το ποτε θα μπουμε ολοι μαζι κτλπ κτλπ
-
Εννοειται αυτο...και εγω συμφωνω να τρεξουμε ολοι μαζι, αλλα δεν υπαρχει προβλημα με αυτο...
Καλοοοοο!!! δηλαδη ενα οχταορο βοηθος η συμετοχη δωρεαν!!! Ενδιαφερον το θεμα και φυσικα στη συναντηση θα το αναλησουμε.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Το ότι θα το αναλύσουμε είναι σίγουρο....
Και το να είσαι βοηθός δεν είναι και δύσκολο...
Και το να είσαι βοηθός δεν είναι και δύσκολο...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Αν μου βρείτε μια ψιλή, ωραία μαυρομάλλα να μου κρατάει ομπρέλα κ παγουράκι κ κράνος κτλ όση ώρα θα περιμένω για την εκκίνηση, τότε μπορεί να μπω κ εγώ
Θα σε πάρω κ εσένα Χριστακι μην ανησυχείς , θα πάρεις κ εσύ ( κοντινό ) μάτι
Σοβαρά τώρα κράνος κ τέτοια δε χρειάζονται? Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε.
Θα σε πάρω κ εσένα Χριστακι μην ανησυχείς , θα πάρεις κ εσύ ( κοντινό ) μάτι
Σοβαρά τώρα κράνος κ τέτοια δε χρειάζονται? Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Όχι δεν χρειάζεται κράνος....Παρόλα αυτά, δεν απαγορεύεται κιόλας.....
tsiggeE39- Moderator
-
Παιδια μη λετε οτι να'ναι..Το κρανος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ..!!Και αν δεν φερεις εσυ νοικιαζεις απο την πιστα...Αλλιως δεν μπαινεις μεσα..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Κρανος,πυροσβεστηρα και κλειστα παραθυρα την ωρα που βρισκομαστε στην πιστα(μολις το ειδα στο nhac)
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Έχεις δίκιο Χρήστο....(ντροπή μου που το λέω αλλα τι να κάνω..?)..
Εγώ έχω 2-3 κράνη πάντως και μπορω να τα φέρω...εσείς έχετε κανένα??????
Εγώ έχω 2-3 κράνη πάντως και μπορω να τα φέρω...εσείς έχετε κανένα??????
tsiggeE39- Moderator
-
εχω ακομη τα κρανη απο οταν ειμουν κανγκουρας με τα παπακια..οποτε+2 κρανοι απο εμενα.........
-
εγω εχω ενα κρανος πυροσβεστικο απο την δουλεια του πατερα μου κανει η μας ειναι μεγαλο? !!!!!!!!!!!!
aris super 3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Country :
παντως παιδια τελεια οργανωση! ελπιζω να ειμαι μεσα!!!!!! αλλα χωρις drift ο κουκος δεν θα αντεξει!
aris super 3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Country :
χαχχα αρι μετα θα παω στα στροφιλικια για το χωριο μου που ειναι λιγο παραδιπλα απο την πιστα και θα ξεσπασω χαχαχαχαχαχαχ
-
δυστυψως το σαββατοκυριακο εχω εγωνες.
σιγουρα θα το εβαζα στη πιστα ετσι για την εμπειρια..
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Εγω κατα 95% ειμαι μεσα...
makinen- Bmw Addict
-
Τι εχεις???george316 έγραψε:δυστυψως το σαββατοκυριακο εχω εγωνες.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Country :
Τελικα τι εγινε με τις συμμετοχες...?Μεχρι 25/9 ηταν η προθεσμια ..Εγινε καποια δηλωση ή οχι..?
makinen- Bmw Addict
-
Την τεταρτη εχουμε συναντηση, και εκει θα ανκοινωσουμε τις συμμετοχες...
tsiggeE39- Moderator
-
γιωργο εκτος του οτι ειχα ιστιοπλοικους αγωνες,δουλευα και σαββατο και κυριακη και μαλιστα νωρις(8 επρεπε να ημουν αιγινιο)δε θα προλαβαινα να ερθω ουτε για μια βολτα,ενα καφε που λενε.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
george316 έγραψε:γιωργο εκτος του οτι ειχα ιστιοπλοικους αγωνες,δουλευα και σαββατο και κυριακη και μαλιστα νωρις(8 επρεπε να ημουν αιγινιο)δε θα προλαβαινα να ερθω ουτε για μια βολτα,ενα καφε που λενε.
Ρε ερωτευμενε, 27-28-29 Νοεμβριου εινια το track day...Όχι τωρα...απλα πρπει να δηλωσουμε συμμετοχες....
tsiggeE39- Moderator
-
Πρεπει να δηλωσουμε και μερα?.... και επισης ειναι απολυτη η δηλωση αυτη που θα γινει..?Δλδ μας τυχαινει κατι και τελευταια στιγμη δεν μπορουμε, τι γινεται τοτε...?
Τα λεφτα θα δωθουν τοτε...?
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Πρεπει να δηλωσουμε και μερα?.... και επισης ειναι απολυτη η δηλωση αυτη που θα γινει..?Δλδ μας τυχαινει κατι και τελευταια στιγμη δεν μπορουμε, τι γινεται τοτε...?
????
makinen- Bmw Addict
-
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» 5ο Track day 16-17 Oκτωβρίου στην Πίστα των Σερρών του HAC, μαζί με το βmwclubmakedonia
» Drifting fever
» Video: BMW Track Trainer, αυτόνομο σύστημα για να μάθεις την πίστα
» Tuned BMW
» H Ferrari 458 Challenge στην πίστα της Vallelunga
» Drifting fever
» Video: BMW Track Trainer, αυτόνομο σύστημα για να μάθεις την πίστα
» Tuned BMW
» H Ferrari 458 Challenge στην πίστα της Vallelunga
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης