κανεις για καφεδακι την κυριακη?
+6
kefalismos
giorgos320d
bollas
giannismp
bmwalp
KOSTASM3
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
κανεις για καφεδακι την κυριακη?
τι θα λεγατε για καφεδακι την κυριακη?στο cosmos η στα carfour?λεω σε αυτα τα μερη για να ειναι και τα κουκλια μας σε παραταξη!!!
Απ: κανεις για καφεδακι την κυριακη?
Εγω ειμαι μεσα ποτε δεν λεω οχι σε ενα καφε αντε να βλεπω καφεδοσυμετοχες
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
μπορω αλλα οχι απογευμα
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Γραψτε τη ωρα μποριτε παιδια για να το κανονισουμε οσο ειναι νορισ ακομα
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
λοιπον παιδια για να μην λεμε και πολλα χαχαχα 6ωρα στο π2 στα carrefour πισω απο τα μηχανακια του τερζη ειναι καλα νομιζω γιατι πιο αργα αρχιζει και νυχτωνει.. Να βλεπω συμετοχες
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
πρωι κατα τις 11 δεν παιζει......κυριακη ειναι.......
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
καντε και καμια συναντηση δυτικα.
bollas- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : Ε36 COMPACT
Country :
Ετσι ηχαμε πει, μια συναντηση ανατολικα μια συναντηση δυτικα, αρα η επομενη συναντηση θα πρεπει να γηνει δυτικα. Προσοπικα με βολευει δυτικα γιατι μενω δυτικα αλλα και ανατολικα δεν εχω προβλημα να ερθω ξανα. Να δητε που καποια στιγμη θα εχουμε προβλημα ανατολικα με δυτικα!!!! οπως ηχαμε παλεοτερα βορια με νοτια και καταλαβενουν καποιοι τι ενοω!!!!!!bollas έγραψε:καντε και καμια συναντηση δυτικα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d έγραψε:Ετσι ηχαμε πει, μια συναντηση ανατολικα μια συναντηση δυτικα, αρα η επομενη συναντηση θα πρεπει να γηνει δυτικα. Προσοπικα με βολευει δυτικα γιατι μενω δυτικα αλλα και ανατολικα δεν εχω προβλημα να ερθω ξανα. Να δητε που καποια στιγμη θα εχουμε προβλημα ανατολικα με δυτικα!!!! οπως ηχαμε παλεοτερα βορια με νοτια και καταλαβενουν καποιοι τι ενοω!!!!!!bollas έγραψε:καντε και καμια συναντηση δυτικα.
το καλητερο ειναι αυτο μια ανατολικα μια δυτικα να μην αδικουμε κανεναν...
bollas- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Μοντέλο BMW : Ε36 COMPACT
Country :
giorgos320d έγραψε:Ετσι ηχαμε πει, μια συναντηση ανατολικα μια συναντηση δυτικα, αρα η επομενη συναντηση θα πρεπει να γηνει δυτικα. Προσοπικα με βολευει δυτικα γιατι μενω δυτικα αλλα και ανατολικα δεν εχω προβλημα να ερθω ξανα. Να δητε που καποια στιγμη θα εχουμε προβλημα ανατολικα με δυτικα!!!! οπως ηχαμε παλεοτερα βορια με νοτια και καταλαβενουν καποιοι τι ενοω!!!!!!bollas έγραψε:καντε και καμια συναντηση δυτικα.
Παιδια εχετε δικιο δικο μου το λαθος το ειχαμε πει αυτο μια ανατολικα και μια δυτικα αλλα το ξεχασα sorry απο τους συντοπιτες δυτικους. Ελατε σε αυτην την συναντηση γιατι το γραψαμε και εδω και στο fb και η αλλη συναντηση θα ειναι σιγουρα δυτικα μην το αλαξουμε τορα και μας περασουν για ανισοροπους για την κατανοησει σας περιμενουμε ολους.
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
Εγώ θα το δώ για καφέ . Αν είμαι εύκαιρος εκείνη την ώρα θα έρθω .
Μιλάμε για καφέ έτσι ? Όχι να την βγάλουμε στα όρθια πάλι !
Μιλάμε για καφέ έτσι ? Όχι να την βγάλουμε στα όρθια πάλι !
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Θα την αραξουμε λιγο εξω και μετα για καφεδακι
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
bmwalp έγραψε:λοιπον παιδια για να μην λεμε και πολλα χαχαχα 6ωρα στο π2 στα carrefour πισω απο τα μηχανακια του τερζη ειναι καλα νομιζω γιατι πιο αργα αρχιζει και νυχτωνει.. Να βλεπω συμετοχες
Θα πηουμε καφεδακι? τελικα? δεν βλεπω και πολες συμετοχες, και εγω μπορω να ερθω, για κυριακη απογευμα μηλαμε ετσι?? στις εξι με εφτα??? βολευει?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Γιωργο θα τον πιουμε τελικα τον καφε σε περιμενουμε να ερθεις κατα της 6:30 την κυριακη ειναι πολι καλα θα βρεθουμε στο π2 στα carrefour πισω απο τον τερζη θα την αραξουμε εκει και μετα παμε για καφεδακι αφου ολοι το θελουμε.. Παιδια ειναι μια πολη καλη ευκερια να τα πουμε ολοι μαζι και παλι σας περιμενουμε ολους
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
Για να μας μοστραρη το αμαξι του ο επιδιξιας........χαχαχαχαχαχα Θα προσπαθισω να αναστιθω για να ερθω.......
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
μπορει να μαι καινουργιος στην παρεα αλλα μπορω να μας προσφερω καφεδακι δυτικα...το μαγαζι χωραει ανετα 40 ατομα και εχει ανετο και ευρυχωρο παρκιν...περιοχη ευκαρπια....ο tsiggeE39 γνωριζει λεπτομεριες...
ινδιανος- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Μοντέλο BMW : e30
Country :
ινδιάνος κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη,για αυτή την Κυριακή όμως μάλλον άργησες να την κάνεις.
Εγώ δεν θα έρθω ,όπως κάθε Κυριακή απόγευμα ,εργάζομαι.
Εγώ δεν θα έρθω ,όπως κάθε Κυριακή απόγευμα ,εργάζομαι.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Παιδια οποιος ερθει κυριακη ας γραψει την γνωμη του για την προταση του φιλου μας του Ινδιανου εγω αν θελετε δεν εχω προβλημα να παμε και αυτην την κυριακη ειμαι ανοιχτος σε οποια προταση και να κανετε.. Να ικανοποιήσουμε και το αιτημα των δυτικων και συναντιση δυτικα (για να μην ειπαρχει παρεξηγησει και εγω απο δυτικα ειμαι).. Να ευχαριστισουμε και τον φιλο μας για την προταση. γραψτε γιατι αυριο ειναι κυριακη αν δεν γραψουν πολοι θα ισχυει η προταση για τα carrefour.
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
ισως να το κανονισουμε για την επομενη φορα ???αυτη ειναι η δικη μου γνωμη αλλα δεν εχω και προβλημα για δυτικα!!!
Κανενα προβλημα οπου θελετε.....
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Παιδια ας το κανουμε στα carrefour μην τυχον που καποιος το διαβασε και δεν μπεις μεχρι αυριο στο site και παει στα carrefour και περιμενει και την επομενη φορα παμε στου φιλους μας το καφε.. φιλε μου ινδιανε δεν ξερω το ονομα σου χαχαχα ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση ελα αυριο στα carrefour και την επομενη συναντηση την κανουμε σε εσενα... οποτε αυριο 6:30 στα carrefour π2 πισω απο τον τερζη.. ολοι εκει.
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
σακης λεγομαι παιδια.....δεν μιλουσα για αυριο για δυτικα,εννοειτε πως δεν το ειπα για να σας αλλαξω τελευταια στιγμη τα σχεδια,απλα το προτεινα για επομενη συναντηση στα δυτικα...και παλι εαν δεν εχετε καποιο συγκεκριμενο μαγαζι να παμε...
ινδιανος- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Μοντέλο BMW : e30
Country :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης