Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας.

+16
vasilis gial
afpa0c
tsiggeE39
KOSTASM3
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
swartz
giorgos320d
kefalismos
chris525m
E36-Hartge
makinen
bmwalp
lee
DJC BMW
giannismp
Bmw_E30
20 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας. - Σελίδα 2 Empty Απ: Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας.

Δημοσίευση από makinen Κυρ Ιουλ 29, 2012 4:30 pm

Πολυ καλα εκανες και το ανεφερες Γιωργο!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας. - Σελίδα 2 Empty Απ: Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας.

Δημοσίευση από KOSTASM3 Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:33 pm

Εκπομπη τις τατιανας εγινε το φορουμ μου φαινεται.κριμα!!!!!!!!!
KOSTASM3
KOSTASM3
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 375
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : E36 M3 3.2L
Country : Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συνεργάτη μας. - Σελίδα 2 Greecexs1

http://kostas120176@gmail.com

Δημοσίευση από DJC BMW Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:45 pm

KOSTASM3 έγραψε:Εκπομπη τις τατιανας εγινε το φορουμ μου φαινεται.κριμα!!!!!!!!!
συμφωνω απολυτα και δεν ασχολουμε αλλο με αυτο το θεμα...
καλη διασκεδαση....!!!!
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i

Δημοσίευση από giannismp Δευ Ιουλ 30, 2012 12:47 am

sAng_argue
giannismp
giannismp
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46

Δημοσίευση από giorgos320d Δευ Ιουλ 30, 2012 1:10 am

makinen έγραψε:Πιστευω οτι καθε τριτος εμπλεκομενος σε ενα τετοιο περιστατικο μονο επιφυλαξεις μπορει να κρατησει για αμφοτερους.
Μην περιμενεις να σου πει καποιος ναι εχεις δικιο ή ναι εχει δικιο γιατι μονο εσεις ξερετε τι εγινε και μονο μεταξυ σας μπορειτε να το λυσετε.
Εμεις απλως παρατηρουμε τα εκθειαζομενα γεγονοτα χωρις να ξερουμε τι πραγματικα εχει γινει.
sSig_iagree sSig_iagree sSig_iagree sSig_iagree sSig_iagree sSig_iagree
Σωστα διατιπομενο και θα συμφωνησω απολιτα!!!
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από kefalismos Δευ Ιουλ 30, 2012 8:11 pm

giorgos320d έγραψε:
Μπραβω στο μηχανικο σου Νασο, σε αφησε στα σκοταδια χωρεις να ξερεις τι ειχε και εβγαζε καυσαερια το αμαξι σου!!! δηλαδη ηταν σωστη η απαντηση του?
Το μονο ευκολο ειναι τη σημερον ημερα να περασεις κτεο ενα αμαξι αρκει να εχεις διασηνδεσεις και μηλαω για τα ιδιοτικα κτεο. Για παραδηγμα στην περηπτοση σου και εγω θα στο περνουσα κτεο και μπρωστα στα ματια σου!!! klinomati εεε και να μην σχολιασω τις fvf 50ευρο??? που θα τις επηνε??? ρε μηπως το πενηνταρηκο ηταν δοροδοκια να στο περασει κτεο??? λεω μηπως!!!

Γιώργο δε με κατάλαβες ... Το αμάξι πέρασε στο δημόσιο κτεό της Θεσσαλονίκης μπροστά μου , με δικό μου ραντεβού σε άσχετο . Εγώ το πέρασα και ήταν αυτός απο δίπλα .
Και το 50ρικο του το έδωσα εγώ αφου γυρίσαμε από το κτέο ως δώρο , δε το ζήτησε αλλά το έδωσα ως δείγμα καλής συμπεριφοράς και καλής θέλησης . Οι σωστές δουλιές ( ακόμα και μετά από στραβή ) πάντα εκτιμώνται.
Γιαυτό λέω αυτές είναι συνεννοήσεις . Το τι είχε δε με απασχολεί καν αφου φτιάχτηκε . Έκοψε το κεφάλι του και το έφτιαξε χωρίς να ζητήσει δεκάρα ( ως όφειλε ) ,αυτό με ενδιαφέρει εμένα .

Οπότε μην προτρέχεις στα συμπεράσματα ! Αυτά εγώ τα λέω άψογες συννενοήσεις και after sales service .

kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τρι Ιουλ 31, 2012 11:39 pm

Καταρχην λυπαμαι για το γεγονος αυτο, γιατι και εσυ Γιωργο τα λεφτα σου εδωσες, και ο Ηλιας πηγε να κανει μια δουλεια..

Ευχομαι να τα βρειτε μεταξυ σας ομορφα, που πιστευω οτι αυτο μπορει ΕΥΚΟΛΑ να γινει αμα βρεθειτε για εναν καφε..

Καλα εκανες φιλε Γιωργο και ανεφερες την εμπειρια σου, ΑΛΛΑ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ..
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από afpa0c Τετ Αυγ 01, 2012 1:16 am

Ελπιζω να βρειτε μια λυση Γιωργο - Ηλια ..... απλα θέλει κουβεντα και απο τις δυο μεριες, ολοι μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε!

Γιωργο λυπαμαι που μπηκες σε τετοιο λουκι και ευτυχως που βρηκες την ακρη!!

Επισης συμφωνω μαζι σου ασχετα με το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο οτι πρεπει να εχεις μια ασφη απαντηση απο τον Ηλια....ουτως ή αλλως και η λέσχη και όλοι μας ειμαστε μια παρεα και στα ευκολα και στα δυσκολα, και στα δυσκολα φαινεται ποιος αξιζει πραγματικα!!

afpa0c
afpa0c
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τετ Αυγ 01, 2012 7:51 pm

Πολυ σωστα..δεν ειμαστε χωρια, πρεπει να πιειτε εναν καφε και θα την βρειτε την ακρη...Παρεα ειμαστε και στα δυσκολα, οχι μονο στα ευκολα...αντε κανονιστε τα, και πειτε μας και εμας να χαρουμε..
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από Bmw_E30 Πεμ Αυγ 02, 2012 12:23 pm

tsiggeE39 έγραψε:Πολυ σωστα..δεν ειμαστε χωρια, πρεπει να πιειτε εναν καφε και θα την βρειτε την ακρη...Παρεα ειμαστε και στα δυσκολα, οχι μονο στα ευκολα...αντε κανονιστε τα, και πειτε μας και εμας να χαρουμε..

Έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, και η απάντηση ήταν ότι θα επικοινωνήσει ο ίδιος...

Ακόμα περιμένω κάποια επικοινωνία... Γι αυτό άλλωστε αναρτήθηκε και το θέμα...και για να γνωστοποιηθεί η περίπτωση και να ακουστούν οι απόψεις, και για να υπάρξει κάποια καλύτερη επικοινωνία....
Bmw_E30
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Μοντέλο BMW : e30 3.18

Δημοσίευση από vasilis gial Κυρ Αυγ 05, 2012 8:01 pm

Aυτο που στο περιπου καταλαβα εγω διαβαζοντας ολη την κουβεντα ειναι οτι με τα λεφτα που εδωσες επαιρνες ενα 36αρι....κριμα για τα νευρα και ελπιζω να ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ..
[b]
vasilis gial
vasilis gial
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Τόπος : Thessaloniki - Kalamaria
Μοντέλο BMW : e 30 m 40

Δημοσίευση από Bmw_E30 Δευ Αυγ 06, 2012 1:21 am

vasilis gial έγραψε:Aυτο που στο περιπου καταλαβα εγω διαβαζοντας ολη την κουβεντα ειναι οτι με τα λεφτα που εδωσες επαιρνες ενα 36αρι....κριμα για τα νευρα και ελπιζω να ειναι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ..
[b]

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ ελπίζω να είναι περαστικά και να βρεθεί ΚΑΠΟΤΕ λύση....απλώς δεν ενδιαφερόμουν για άλλο μοντέλο...γι αυτό και στράφηκα σε αλλαγή μηχανής.
Bmw_E30
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 20, 2012 1:46 am

Εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα να πω κατι...Μεχρι τωρα ο Ηλιας εχει βαλει χερι και στο πενταρι μου και στο ε21.Εγω δεν εχω καποιο παραπονο σε ολη την δουλεια του Ηλια.Ισα ισα με συμβουλεψε σωστα για πραγματα σωστα σε πραγματα που ηθελα να κανω πανω στο ε21.Ο Ηλιας σε θεμα βοηθειας (οτι ειχε να κανει για τα αμαξια μου) ποτε δεν με εγκατελειψε.Επίσης θα ηθελα να μάθω το κοστος της μετατροπης του κινητηρα και την αγορα του κινητηρα απο τον τσιλιμπονη (αν γινεται).

Παιδια ειλικρινα ελπιζω να τα πειτε απο κοντα και να λειθει η διαφορα.....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315

http://www.microtronic1990.eu/

Δημοσίευση από Bmw_E30 Δευ Αυγ 20, 2012 2:36 am

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Εγω μεχρι τωρα δεν ηθελα να πω κατι...Μεχρι τωρα ο Ηλιας εχει βαλει χερι και στο πενταρι μου και στο ε21.Εγω δεν εχω καποιο παραπονο σε ολη την δουλεια του Ηλια.Ισα ισα με συμβουλεψε σωστα για πραγματα σωστα σε πραγματα που ηθελα να κανω πανω στο ε21.Ο Ηλιας σε θεμα βοηθειας (οτι ειχε να κανει για τα αμαξια μου) ποτε δεν με εγκατελειψε.Επίσης θα ηθελα να μάθω το κοστος της μετατροπης του κινητηρα και την αγορα του κινητηρα απο τον τσιλιμπονη (αν γινεται).

Παιδια ειλικρινα ελπιζω να τα πειτε απο κοντα και να λειθει η διαφορα.....

Μακάρι και να μην έχεις ποτέ πρόβλημα από μηχανικό πάνω στο αμάξι σου... Αλλά ίσως εδώ παίζει ρόλο και οτι σε μένα έγινε ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, πράγμα που σημαίνει παραπάνω γνώσεις, καλύτερη ποιότητα δουλειάς και ΜΕΓΑΛΗ προσοχή, υπομονή! Αν διάβασες, δεν βρέθηκαν ένα και δύο λάθη, βρεθηκαν αρκετά και κάποια αδικαιολόγητα βάση του επαγγέλματος του, ανεξαρτήτου χρηματικού ποσού που μου ζητήθηκε. Κι εγώ, αν δεν έμενα με το αμάξι στο δρόμο, και δεν έπερνα την απόφαση να το κάνω ΞΑΝΑ από την αρχή δεν θα έβρισκα τι γινόταν πάνω στο αμάξι...εκτός βέβαια αν κάτι από αυτά γινόταν αιτία για κάποιο ατύχημα (που ευτυχώς δεν έγινε).

Συνολικά, μου βγήκε τα 1400ε που είχα αναφέρει + άλλα πόσα για έξτρα και διορθώσεις και ψάξιμο στο αμάξι + ένα σεβαστό ποσό που δόθηκε για να γίνει το αμάξι από την αρχή.

Και σημασία δεν έχει πόσο πλήρωσα την μηχανή (αν και μου κόστισε 900ε), η οποία αγοράστηκε από τον Τσιλιμπονη, στον οποίο με παρέπεμψε ο Ηλίας, και ο οποίος Τσιλιμπόνης μάλιστα, όπως μου έχει αναφέρει δεν έχει πληρωθεί για την μηχανή. Ο Ηλίας από την πλευρά του αναφέρει ότι έχει δώσει τα χρήματα, ΑΛΛΑ εμένα μου κινεί υποψίες όταν δυο συνεργάτες έρχονται σε τέτοια αντιπαράθεση, και μάλιστα μου κινεί υποψίες ότι τόσο καιρό ο Ηλίας αποφεύγει κάθε μας επικοινωνία, και όταν ζητήθηκε να ανέβουμε πάνω στον Τσιλιμπόνη να ξεκαθαριστεί το θέμα,χάθηκε κάθε επικοινωνία από την μεριά του. Εκτός βέβαια, το ειρωνικό σχόλιο στο θέμα αυτό.

Εγώ επιδιώκω να βρεθεί κάποια λύση Χρήστο, αλλά ...... Evil or Very Mad
Bmw_E30
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 20, 2012 2:42 am

Ειναι φιλος μου οπως εισαι και εσυ (θα ηθελα να τα πουμε,για ασχετο θεμα).Ελπιζω να βγει ακρη.......

Θα ηθελα να πεις ποσο πηρε ο Ηλιας καθαρα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από DJC BMW Δευ Αυγ 20, 2012 2:16 pm

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:

Θα ηθελα να πεις ποσο πηρε ο Ηλιας καθαρα.

από όσο γνωρίζω την κατάσταση.... και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει

ο Ηλίας πληρώθηκε 250 ευρώ που περιλαμβάνει κατέβασμα μηχανής - σασμάν - διαφορικό κ αντικατάσταση όλων αυτών
με μοτέρ μ43 και όλα τα παρελκόμενα... + όλα τα ηλεκτρολογικά...

από τα λίγα μηχανικά που γνωρίζω με τόσα χρήματα ούτε το σηματάκι της bmw δεν σε αλλάζουν....!!!

ναι τα χρήματα για αγορά ίσως είναι ακριβά αλλά σε αυτό δεν ευθύνεται ο Ηλίας, τόσο πουλάει ο τσιλιμπονης
αλλά και πάλι το αν δεν πληρώθηκε ο τσιλιμπονης ψάξτε λίγο καλύτερα....

και αν όντως δεν έχει πάρει λεφτά.... τότε ίσως να κανονίστηκε έτσι ώστε να πατσίσουν κάτι χρωστούμενα που είχαν μεταξύ τους
που αυτό δεν αφορά κανέναν... οπότε μην σε βάζει σε υποψίες....!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DJC BMW στις Δευ Αυγ 20, 2012 2:38 pm, 1 φορά
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 20, 2012 2:31 pm

250 ευρω;;; sSc_jawdrop2
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από north Δευ Αυγ 20, 2012 6:54 pm

Το ποσό της αμοιβής δεν παίζει κανένα ρόλο , τα λάθη πρέπει να διορθώνονται, αλλιώς μη το αναλάμβανες.
Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας στις συμφωνίες, και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι λάθος μου που παρεμβαίνω και το κάνω με μεγάλη προσοχή.

Το όλο θέμα αφορά δύο άτομα γνωστά μας (δυστυχώς) και γι’ αυτό θα πρέπει να το λύσουν οι ίδιοι μόνοι τους χωρίς δορυφόρους .
Φοβάμαι ότι όποιος παίρνει θέση από τους γνωστούς, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθεί, με τον ένα η με τον άλλο τρόπο.
Το έργο όλοι μας το έχουμε ξαναδεί και όλοι ξέρουμε την κατάληξη.

Αφήστε να τα βρουν μόνοι τους.
north
north
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36

Δημοσίευση από Bmw_E30 Δευ Αυγ 20, 2012 7:24 pm

Το ποσό που αναφέρθηκε είναι το σωστό, ΑΛΛΑ είναι αυτό που μου ζητήθηκε από την αρχή και πιστεύω πως δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο με την ποιότητα της δουλειάς. Συμφωνώ πως είναι μεν λίγα τα χρήματα...αλλά αυτό δεν σημαίνει με ΤΙΠΟΤΑ ότι δικαιολογούνται τέτοια λάθη.μου
Τα χρήματα επαναλαμβάνω είναι αυτά που μου ζήτησε ο Ηλίας εξ αρχής, χωρίς να του ζητήσω εγώ κάτι λιγότερο...οπότε το ειρωνικό σχόλιο θα μπορούσε να παραλειφθεί...

Όσο τώρα για την μηχανή...δεν είπα πουθενά αν είναι ακριβή ή όχι...είπα ότι λόγω κακής δουλειάς εγώ χρεώθηκα τα διπλάσια....και το θέμα της πληρωμής αφορά και εμένα εφόσον είχα πρόβλημα με την αντικατάσταση της μηχανής, λόγω των χρημάτων που δεν δόθηκαν.
Bmw_E30
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από DJC BMW Δευ Αυγ 20, 2012 7:50 pm

north έγραψε:Το ποσό της αμοιβής δεν παίζει κανένα ρόλο , τα λάθη πρέπει να διορθώνονται, αλλιώς μη το αναλάμβανες.
Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας στις συμφωνίες, και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι λάθος μου που παρεμβαίνω και το κάνω με μεγάλη προσοχή.

Το όλο θέμα αφορά δύο άτομα γνωστά μας (δυστυχώς) και γι’ αυτό θα πρέπει να το λύσουν οι ίδιοι μόνοι τους χωρίς δορυφόρους .
Φοβάμαι ότι όποιος παίρνει θέση από τους γνωστούς, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθεί, με τον ένα η με τον άλλο τρόπο.
Το έργο όλοι μας το έχουμε ξαναδεί και όλοι ξέρουμε την κατάληξη.

Αφήστε να τα βρουν μόνοι τους.

φίλε Θοδωρή δεν είπα πως παίζει ρόλο.... απλά απάντησα σε μια ερώτηση του Χρήστου....

το ότι μπαίνουμε κ εμείς στο θέμα αυτό είναι για το λόγο που μας δόθηκε το δικαίωμα από την στιγμή που γράφεται δημόσιος...
κ δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος για κανέναν λόγο εφόσον λέμε απλά την γνώμη μας... για αυτό άλλωστε το θέμα
είναι στο φόρουμ και είναι δημόσιο...

αν υπάρχει τέτοιο θέμα πρέπει να πάρουν απόφαση οι αρμόδιοι κ το θέμα η να κλειδωθεί η να διαγραφεί

Θόδωρε πάντα φιλικά...!!!!

ΥΓ. bmw_e30 που την είδες την ειρωνεία??? γιατί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχεις να ασχοληθείς με τα ενδότερα
του club και τώρα που άρχισες να ασχολείσαι μόνο να προσβάλεις ξέρεις και να ειρωνεύεσαι...
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Αυγ 20, 2012 8:00 pm

Απο την στιγμη που μπηκε το θεμα στο φορουμ οποιοσδηποτε μπορει να πει την αποψη του(πανω στο θεμα παντα).Την διαφορα θα την λυσουνε μονοι τους.Εμεις απλα βλεπουμε και μιλαμε παντα επιφυλακτικά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Σαβ Μαρ 23, 2013 1:45 pm, 2 φορές συνολικά
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από bomberman Δευ Αυγ 20, 2012 8:20 pm

DJC BMW έγραψε:
north έγραψε:Αφήστε να τα βρουν μόνοι τους.

αν υπάρχει τέτοιο θέμα πρέπει να πάρουν απόφαση οι αρμόδιοι κ το θέμα η να κλειδωθεί η να διαγραφεί

+1.......
παρακολουθώ το post απ' την αρχική του ανάρτηση ...
και βρήκα επιτέλους κάποιες λέξεις να συμφωνήσω...
bomberman
bomberman
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28

Δημοσίευση από ελενη Δευ Αυγ 20, 2012 10:58 pm

καλο ειναι να απεχουν τα μελοι του Δ/Σ απο την συζητηση και αυτο γιατι σωστο ειναι και εντοιμο να μην παρουν κανενος το μερος αν συντρεχει προβλημα που επιρεαζει το φορουμ να συζητηθει κατα προσωπο και οχι ενοποιον ολων στον πινακα του φορουμ σαν λαικο δηκαστηριο το θεμα να κλησει και να μην δωθει τροφη για σχολια ξανα .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπιζω να ανταποκριθητε
ελενη μελος Δ/Σ
ελενη
ελενη
New Member
New Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Τόπος : κιλκις
Μοντέλο BMW : Ε36

Δημοσίευση από Bmw_E30 Τρι Αυγ 21, 2012 12:02 am

DJC BMW έγραψε:
ΥΓ. bmw_e30 που την είδες την ειρωνεία??? γιατί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχεις να ασχοληθείς με τα ενδότερα
του club και τώρα που άρχισες να ασχολείσαι μόνο να προσβάλεις ξέρεις και να ειρωνεύεσαι...

Και μόνο ο τρόπος που μιλάς δείχνει καθαρά την υπεροψία σου...ειρωνεία βλέπω όταν συγκρίνουμε τα προβλήματα μιας δουλειάς με το χρηματικό ποσό που ζήτησε ο ίδιος ο "μάστορας". Γι αυτό είπα πως αυτό
Κώδικας:
 τόσα χρήματα ούτε το σηματάκι της bmw δεν σε αλλάζουν....!!!
ήταν περιττό. Και όταν λέω ο τρόπος που μιλάς, μη μου πεις είναι παρεξηγίσημος ο γραπτός λόγος...γιατί εγώ λέω για τα γραφόμενα σου.

Μήπως όλο αυτό τον χρόνο γενικά το κλαμπ έχει πέσει, και δεν έχουν γίνει συναντήσεις;;
Και για πες μου που ακριβώς ΠΡΟΣΒΑΛΑ και ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ;;
Είναι συμπεριφορά αυτή;; Υποτίθεται είσαι ενδότερο μέλος του κλαμπ και γυρνάς και μου στέλνεις πμ στο οποίο μου την λες επειδή ανέφερα την εμπειρία μου από τον συγκεκριμένο άτομο;;; Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό...επειδή ο Ηλίας είναι γνωστό άτομο, δεν σημένει πως δεν θα ακουστεί κάτι που έγινε λάθος. Αν κάτι από αυτά είναι ψέμματα, ας επικοινωνήσει μαζί μου και να το πεί....

Και τέλος, πραγματικά κρίμα που πήρε τέτοια τροπή το θέμα... Εγώ το ανέφερα σαν εμπειρία, να ακουστεί όπως γίνεται με το κάθε συνεργείο, να διορθωθεί αν υπάρχει καλή θέληση και όλα καλά...Ανταυτού βρέθηκα να την ακούω επειδή, "προσβάλω" άτομο του κλαμπ, και επειδή το τελευταίο χρόνο όπως λες έχω χαθεί....

Αν αυτό θεωρείς ότι είναι το κριτίριο του κλαμπ και πως δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες απόψεις, ειλικρινά κρίμα που ασχολήθηκα.....
Bmw_E30
Bmw_E30
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Αυγ 21, 2012 12:46 am

Κριμα... Ενηλικες δεν ξερουν να εκφραστουν και να συγκρατησουν τα συναισθηματα τους και κανουν σα τριχρονα.

Καληνυχτα σας.

Λουκετο.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο