Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα

+5
lee
makinen
kefalismos
giorgos320d
nick_82
9 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα Empty Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα

Δημοσίευση από nick_82 Παρ Δεκ 21, 2012 7:50 pm

Για τις γιορτές έχω κατέβει Πρέβεζα όπως κάνω σχεδόν κάθε χρόνο. Χθες λοιπόν, πήγα για ψώνια στο κέντρο της πόλης. Δεδομένης της κίνησης το μόνο μέρος που βρήκα να παρκάρω ήταν ένα αρκετά φαρδύ πεδοζρόμιο (πάνω από 4μ φάρδος?!). Για να μην εμποδίζω καθόλου την κίνηση στο δρόμο ανέβασα όλο το αμάξι στο πεζοδρόμιο και πάλι όμως υπήρχε αρκετός χώρος και για τους πεζούς. Μετά από 20 λεπτά περίπου επιστρέφω και βλέπω αστυνομικό της τροχαίας με το μπλοκάκι στο χέρι. Προσπάθησα μήπως με λόγια τη γλιτώσω αλλά μάταια. Όλα μέχρι εδώ είναι φυσιολογικά και φυσικά το θέμα δεν είναι γιατί μου έκοψε κλήση, τη δουλειά του έκανε και εγώ είχα παρκάρει παράνομα. Το παράξενο της υπόθεσης έρχεται τώρα. Πάω να φύγω και βλέπω ότι πίσω μου στα 10 μέτρα ήταν άλλα δύο παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίχως όμως να έχει τους έχει αφήσει κλήση. Σβήνω, βγαίνω έξω και τον ρωτάω: "Τα άλλα δύο πίσω μου τα ξέχασες;" και μου απαντάει: "Ναι τα ξέχασα, εσύ με το BMW θα πάρεις μόνο κλήση και άσε τα πολλά λόγια". Στη συνέχεια ειπώθηκαν πολλά που δεν γράφονται αλλά εννοούνται και φυσικά μαζεύτηκε και κόσμος και κοιτούσε. Εγώ έχω τα στοιχεία του. Το θέμα είναι αξίζει τον κόπο να κάνω καταγγελία για ρατσιστική συμεπριφορά και μεροληψία ή θα το κουκουλώσουν μεταξύ τους στην αστυνομία; Τα σχόλια δικά σας και όλα ευπρόσδεκτα. (Για την ιστορία και μόνο, τα δύο αμάξια πίσω μου ήταν ένα Opel Agila και ένα παλιό Fiesta). Αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία τι ήταν. Ή δίνεις κλήση σε όλους ή σε κανέναν εγώ αυτό ξέρω ...
nick_82
nick_82
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : 525i E34
Country : Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα Greecexs1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα Empty Απ: Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα

Δημοσίευση από giorgos320d Παρ Δεκ 21, 2012 8:27 pm

Δεν εκανες την εξυπνη κηνηση!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΧΕΙΑ. Δηλαδη, το πρωτο στιχειο που θα ηχες ειναι φοτογραφιες απο τα αλλα αμαξια για την επιβεβεωση οτι δεν πηραν κληση ενω ηταν και εκεινα παρανομα. Δευτερο και συμαντικο στιχειο δυο μαρτιρες που ηταν στο συμβαν και ηπες οτι μαζευτηκαν πολοι εκει. Αν ηχες τα παραπανω στιχεια θα τον ξεσκηζες πατοκορφα!!!! Τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτε, δεν εχεις μαρτηρες δεν εχει στιχεια. Ας ηχες ομως λιγη υπομονη και περημενες να δεις αν εγραφε και τους αλους γιατι ετσι που το εκανες σηγουρα τον ερθησες και σε απαντησε με αυτον τον τροπο.
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d

Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα Empty Απ: Συμπεριφορά αστυνομικού σε παράνομο παρκάρισμα

Δημοσίευση από kefalismos Παρ Δεκ 21, 2012 10:37 pm

Θα τον είχα πατήσει μήνυση επί τόπου χωρίς πολλά πολλά . Τηλεφώνημα στο 100 , να έρθει άλλος αστυνόμος να καταγράψει το συμβάν και να υποβάλλει μήνυση κατά του συναδέλφου του. Αντρίκια , ενυπόγραφα και με μάρτυρες .

Εγώ ζω για κάτι τέτοια .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από makinen Παρ Δεκ 21, 2012 11:21 pm

Πωωω με ανατριχιασες Κοναν!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από lee Σαβ Δεκ 22, 2012 12:43 am

makinen έγραψε:Πωωω με ανατριχιασες Κοναν!

:m: :m: :m: :m: :m: :m: :m: :m:
lee
lee
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 663
Τόπος : ευοσμος θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε36 CAMPRIO

http://leetuning@hotmail.com

Δημοσίευση από kefalismos Σαβ Δεκ 22, 2012 12:56 am

sFi_bat afro
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Δεκ 22, 2012 2:55 am

Μηνυση......απλα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315

http://www.microtronic1990.eu/

Δημοσίευση από stauros white is Σαβ Δεκ 22, 2012 9:00 am

κλασικο φαινομενο...κ γω ειχα παρομια εμπειρια 2 φορες!!κ στις 2 περιπτωσεις οι αστυνομικοι που με γραφαν εδειχναν να (προστατευουν) τους κατοικους της πολης οπου εργαζονταν..εγω δεν εκανα καμια κινηση τοτε γιατι ημουν φανταρος κ δεν ηθελα να σπαταλησω τις λιγες ωρες εξοδου αλλα αν συνεβαινε τωρα σιγουρα θα τον εκανα μηνυση τον π**στη!!!!!!!!
stauros white is
stauros white is
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : 318is

Δημοσίευση από vaggouras E87 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:17 pm

Να τον ψαροσεις επρεπε.....Κες του τιπου κιριε αστινομικε.....Γραψτε και τους πισω γιατι σε βλεπω με μεταθεση σαν δωρακι για τις γιορτες....Αφινεις να ενωιθει οτι εισαι και κημπαρεις για την κλιση.....θα την πλιρωσω τελεφτεα μερα γιατι δνε με νιαζουν τα λεφτα και ετσι.......
Οταν με ειχαν σταματισει εγω τους ελεγα για τι αλο θα μπορουσαν να με γραψουν και στην τελικη με αφισαν........Οταν γηρησα και τον ηπα δεν εχω λαμπακια στην πηνακη με κηταξε με το ηφος τη λεη αυτος ο βλακας.....Δεν μπορεσε να βγαλει ακρη με την παρτη μου......
vaggouras E87
vaggouras E87
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87

Δημοσίευση από makinen Σαβ Δεκ 22, 2012 1:26 pm

Για να ακουσω ως προς τι θα του κανατε μηνυση...?
Μιας και δεν υπαρχει καταγεγραμμενη η συνομιλια κ ουτε μαρτυρες πριν αρχισουν οι φωνες.

Τετοια πραγματα (το να παγιδεψεις καποιον που εχει το πανω χερι) θελουν υπομονη κ σχεδιαση...Δε ορμαμε ξεβρακωτοι στα αγγουρια οσο κ να μας πνιγει το δικιο.
Φωτογραφια ειναι το πιο απλο...Αλλα και παλι οχι αρκετο γιατι μια φωτογραφια μπορει καλλιστα να στηθει κιολας.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsiggeE39 Σαβ Δεκ 22, 2012 1:44 pm

Δυστυχως εχει δικιο ο Νικος...

Για εμενα, δεν επρεπε να υπογραψεις την κλιση..Σε παρομοια περιπτωση δεν υπογραψα, μαλωσα και εφυγα χωρις την κλιση, και μου την εστειλαν σπιτι... Κρατησα ολα τα στοιχεια του, οχι φωτογραφιες, και στο τελος οταν πηγα στο τμημα δικαιοθηκα.. Δεν πληρωσα τιποτα..

Το σημαντικο οπως ειπε και ο Νικος ομως ειναι να εχεις υπομονη (να μην εκραγεις δηλαδη) και να εχεις σχεδιασει απο πριν τι θα κανεις σε τετοια περιπτωση..
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από kefalismos Σαβ Δεκ 22, 2012 3:18 pm

makinen έγραψε:Για να ακουσω ως προς τι θα του κανατε μηνυση...?

Ρωτα τους δικηγόρους . Ο 2ος αστυνομικός θα σου πει τι σόι μήνυση θα κάνεις . Περιμένεις απάντηση απο μας να σου πούμε?
Ότι δηλώνει μεροληψία ως το προς το καθήκον , δεν τον γνωρίζω τον όρο .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από nick_82 Σαβ Δεκ 22, 2012 4:00 pm

Από τα γύρω μαγαζιά υπάρχουν τουλάχιστον τρία άτομα που μπορούν και θέλουν να καταθέσουν ότι ο αστυνομικός έδωσε μόνο σε εμένα κλήση και μετά έφυγε δίχως να γράψει και τα δύο αμάξια από πίσω μου. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται; Το πιο πιθανό είναι να τα κουκουλώσουν στην ασφάλεια και το πολύ πολύ να του κάνουν μια επίπληξη. Να τρέχεις μετά με δικηγόρους για να βγάλεις άκρη είναι αρκετά ψυχοφθόρο.

Κάτι άλλο, αν δεν ήμουν παρών και δεν υπέγραφα το μόνο που θα μπορούσε να συμπληρώσει στην κλήση είναι αριθμό πινακίδας, χρώμα αμαξιού και τοποθεσία του συμβάντος. Ισχύει ότι μπορείς να βγάλεις ψεύτικη την κλήση και να μην πληρώσεις επειδή δεν θα ήταν σωστά συμπληρωμένη;
nick_82
nick_82
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 138
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : 525i E34

Δημοσίευση από kefalismos Σαβ Δεκ 22, 2012 4:32 pm

nick_82 έγραψε: Το θέμα είναι μετά τι γίνεται; Το πιο πιθανό είναι να τα κουκουλώσουν στην ασφάλεια και το πολύ πολύ να του κάνουν μια επίπληξη. Να τρέχεις μετά με δικηγόρους για να βγάλεις άκρη είναι αρκετά ψυχοφθόρο.

Εκεί πατάνε και αυτοί και έχει φτάσει η κοινωνία μας στο απροχώρητο . Μην κάνεις το χατίρι σε κανέναν .
Η μήνυση πάει δικάσιμως οπότε δεν υπάρχει περίπτωση για σύσταση . Θεωρείται ότι έχεις εννομο δικαίωμα το οποίο θίχτηκε και απαιτείς αποζημείωση . Άρα δεν τίθεται θέμα . Αυτό με τη σύσταση είναι άμα πας και μιλήσεις στο διοικητή . Άλλο μιλάω σε διοικητή , άλλο κάνω μήνυση !
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Δεκ 22, 2012 5:27 pm

kefalismos έγραψε:
makinen έγραψε:Για να ακουσω ως προς τι θα του κανατε μηνυση...?

Ρωτα τους δικηγόρους . Ο 2ος αστυνομικός θα σου πει τι σόι μήνυση θα κάνεις . Περιμένεις απάντηση απο μας να σου πούμε?
Ότι δηλώνει μεροληψία ως το προς το καθήκον , δεν τον γνωρίζω τον όρο .

Γενικα μιλαω Νασο... δε ζηταω τον δικαστικο ορο...

Αλλα εφοσον τωρα ειπε ο nick οτι υπαρχουν μαρτυριες οτι εφυγε χωρις να γραψει τους αλλους ειναι αλλιως.
Και εγω που θα ημουνα περαστικος, χωρις να εχω σχεση με το συμβαν, θα μπορουσα να του κανω μηνυση για αμελεια καθηκοντος.
Οποτε nick δεν εχει σχεση που εγραψε εσενα.
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή