Αυτό είναι το νέο Dodge Dart! [w/video]
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αυτό είναι το νέο Dodge Dart! [w/video]
Η αλήθεια είναι ότι μας ταλαιπώρησε πολύ η Dodge με το νέο Dart. Teaser μετά από teaser μετά από teaser, κούρασε η κατάσταση. Τώρα για πρώτη φορά και μετρώντας ώρες πλέον έως την έναρξη της έκθεσης του Detroit έχουμε “ολόσωμες” φωτογραφίες του νέου τετράθυρου saloon. Το νέο Dart θα είναι βασισμένο όπως έχουμε αναφέρει πάνω στο chassis της Giulietta φυσικά μεγαλωμένο ελαφρώς και θα έχει αποκλειστικά εμπρός κίνηση. Οι κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται το Dart θα είναι τρεις: Δύο ατμοσφαιρικοί από την οικογένεια Tigershark της Chrysler, 2.0 και 2.4 λίτρων –ο τελευταίος με Multiair- που σύμφωνα με φήμες θα αποδίδουν γύρω στα 160 και 200 άλογα αντίστοιχα και ο υπερτροφοδοτούμενος που θα εφοδιάζει και το U.S. spec 500 Abarth ανάμεσά τους με 160 άλογα. Η Dodge επίσημα πλέον αναφέρει ότι τρία διαφορετικά κιβώτια ταχυτήτων θα προσφέρονται με το Dart. Ένα χειροκίνητο εξατάχυτο είναι σίγουρο όπως και το διπλού συμπλέκτη αυτόματο εξατάχυτο TCT παρά τις αρχικές δηλώσεις ότι είναι αμφίβολο να χρησιμοποιηθεί αυτό το κιβώτιο στις Η.Π.Α. Το τρίτο κιβώτιο λογικά θα είναι το 9-τάχυτο αυτόματο της ZF το οποίο θα εισαχθεί στην γκάμα λίγο αργότερα.
Η Chrysler αναφέρει ότι το 68% του σασί του αυτοκινήτου είναι από χάλυβα υψηλής αντοχής, διατηρώντας έτσι την υψηλή στρεπτική ακαμψία της Giulietta. Φορά ανεξάρτητη ανάρτηση μπροστά-πίσω και πατά πάνω σε ζάντες 18″.
Ο σχεδιασμός του εσωτερικού είναι αρκετά φουτουριστικός, με τον πίνακα οργάνων να διαθέτει μια TFT οθόνη 7″ ενώ στη κορυφή της κεντρικής κονσόλας υπάρχει το σύστημα πολυμέσων Uconnect της Chrysler το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 8.4″, την μεγαλύτερη οθόνη σε μοντέλο της κατηγορίας του, το οποίο θα μπορεί να συνδεθεί και iPhone/iPod. Από πλευράς ασφάλειας, το Dart διαθέτει 10 αερόσακους και προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου και σύστημα αλλαγής λωρίδας. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε 12 εξωτερικά χρώματα ενώ το εσωτερικό του σε 14 χρωματικούς συνδυασμούς και θα υπάρχουν 6 διαθέσιμης ζάντες
Στις φωτογραφίες, το κόκκινο είναι το πιο σπορ R/T και το λευκό είναι η Limited έκδοση. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα προσωπικά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και θελκτικό. Τώρα μένει να δούμε τα σημαντικά όπως η ποιότητα συναρμογής, υλικών, κύλισης και ποιο είναι το τίμημα που θα χρειαστεί να πληρώσουμε για να το αποκτήσουμε.
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2012/01/08/this-is-the-dodge-dart-2013-wvideo/
Απ: Αυτό είναι το νέο Dodge Dart! [w/video]
Επρεπε να ερθουν οι Ιταλοι για να μαθετε να βγαζετε κανενα αμαξι της προκοπης...(εκτος απο τις γελοιες ονομασιες φυσικα, ακου Tigershark)
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Γελα εσυ γελα...
Και καρεκλα με σημα BMW να σου δωσουν θα πεις τι αμαξαρα ειναι αυτη...!
Και καρεκλα με σημα BMW να σου δωσουν θα πεις τι αμαξαρα ειναι αυτη...!
makinen- Bmw Addict
-
Εσενα προς το παρον σε δίνουνε καρο και λες πω πω italian supercar.
χαχα...Καλο...αλλα θα θελες...
Αναθεμα την παγκοσμιοποιηση μου...Ολες οι εταιριες μια γινανε...
Τωρα ξαφνικα το αμαξι αυτο στον νεοελληνα δεν θα εχει την ρετσινια της Fiat και θα αρεσει, ενω θα ειναι το ιδιο ιταλικο αμαξι που δε θα αγοραζε κανεις...
Κολλημενα μυαλα 25 χρονια πριν...
Αναθεμα την παγκοσμιοποιηση μου...Ολες οι εταιριες μια γινανε...
Τωρα ξαφνικα το αμαξι αυτο στον νεοελληνα δεν θα εχει την ρετσινια της Fiat και θα αρεσει, ενω θα ειναι το ιδιο ιταλικο αμαξι που δε θα αγοραζε κανεις...
Κολλημενα μυαλα 25 χρονια πριν...
makinen- Bmw Addict
-
Παρόμοια θέματα
» Αυτό είναι το F&M Evantra
» ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
» τι ειναι αυτο???????
» αυτο ειναι το εργαλιο μου
» Είναι αυτό το BMW 1 GT Concept;