ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
+7
danos
makinen
stelios
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
bomberman
jimbo
giorgos320d
11 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
Μηπως γνωρηζει καποιος τι κηνητηρας ειναι?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Απ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
Μ54 πρεπει να ειναι...
τα 6κυλινδρα στα Ε46...
τα 6κυλινδρα στα Ε46...
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
ναι, δειχνει σαν Μ54 ο 2.2 απ' το 46άρι...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Η μηχανη ειναι απο ε39 δυλιτρο και εχει τουρμπο και βγαζει 210ps. Εχει γηνει απο τον βελτιοτικο εικο σνιτσερ. Ετσι μου ηπε το παιδι που εχει το αμαξι, μου εκανε εντιπωση και για αυτο το εβγαλα φοτο για να το δητε και εσεις. παντως εγω πρωτη φορα ηδα κηνητηρα με τουρμπο σε bmw!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
giorgos320d έγραψε:Η μηχανη ειναι απο ε39 δυλιτρο και εχει τουρμπο και βγαζει 210ps. Εχει γηνει απο τον βελτιοτικο εικο σνιτσερ. Ετσι μου ηπε το παιδι που εχει το αμαξι, μου εκανε εντιπωση και για αυτο το εβγαλα φοτο για να το δητε και εσεις. παντως εγω πρωτη φορα ηδα κηνητηρα με τουρμπο σε bmw!!!
Απο θυμαμαι Γιωργο υπηρχε ε39 το οποιο ονομαζοταν 520i supercharge και ηταν οντως απο schicher, και το αγοραζες απο την αντιπροσωπια!!
????????- Επισκέπτης
520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
τωρα τι εχει κανει , ειναι αλλο θεμα
jimbo- Bmw Addict
-
Το συγκεκρημενο ειναι 2,000κιβικα ειναι κατω απο 2002 μοντελο και με τη βελτηωση που εχει πηγε στα 210ps. Αφου σκεφτομε να τον πω να τα δοκημασουμε με το δικο μου το ντιζελ. Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα θα εχουμε.jimbo έγραψε:520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
giorgos320d έγραψε:Το συγκεκρημενο ειναι 2,000κιβικα ειναι κατω απο 2002 μοντελο και με τη βελτηωση που εχει πηγε στα 210ps. Αφου σκεφτομε να τον πω να τα δοκημασουμε με το δικο μου το ντιζελ. Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα θα εχουμε.jimbo έγραψε:520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
γιωργο η πειρα μου μου λεει (αν βεβαια εχετε τα ιδια αλογα!) οτι απο ρεπριζ σιγουρα θα σε περασει!τωρα απο σταση παιζει σιγουρα μεγαλο ρολο το πως θα κατσεις διπλα του στην εκκινηση αλλα και παλι πιστευω πως μολις το turbo κουμποσει την τριτη θα εξαφανιστει!μεγαλη υποθεση η τουρμπινα!(μεχρι ενα σημειο βεβαια)
stelios- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Κυριε γιωργο, δεν υπηρξε διλιτρο Μ54...giorgos320d έγραψε:Το συγκεκρημενο ειναι 2,000κιβικα ειναι κατω απο 2002 μοντελο και με τη βελτηωση που εχει πηγε στα 210ps. Αφου σκεφτομε να τον πω να τα δοκημασουμε με το δικο μου το ντιζελ. Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα θα εχουμε.jimbo έγραψε:520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
μαλλον ο φιλος παει να γλιτωσει κυβικα μ54, βγηκαν 2.2 2.5 και 3.0
αν ειναι πριν το 2002, θα επρεπε να ειναι Μ52Β20, αλλα αυτο το μοτερ, σιγουρα δεν ειναι Μ52...
jimbo- Bmw Addict
-
Το αμαξι ειναι μαμα διλιτρο σιγουρα...Φοραει κιτ της Schnitzer κοπρεσορ και οντως εχει 210 αλογα...Πωλουνταν κανονικα απο την αντιπροσωπια..!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
BMW 320ci πρεπει να ειναι... 2.000 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 2002
danos- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μοντέλο BMW : 320ci
Country :
Γιώργο μη το φοβάσαι είναι κομπρεσορ, δεν φυσάει σαν τούρμπο, πάει καλά αλλά όχι σαν τούρμπο.στα χαμηλά μπορεί να σε βγάλει μούτρα άλλα στα ψηλά θα του φυγής
Μια διωρθωση, κομπρεσορα εχει κια οχι τουρμο, δικο μου λαθος!!!giorgos320d έγραψε:Η μηχανη ειναι απο ε39 δυλιτρο και εχει τουρμπο και βγαζει 210ps. Εχει γηνει απο τον βελτιοτικο εικο σνιτσερ. Ετσι μου ηπε το παιδι που εχει το αμαξι, μου εκανε εντιπωση και για αυτο το εβγαλα φοτο για να το δητε και εσεις. παντως εγω πρωτη φορα ηδα κηνητηρα με τουρμπο σε bmw!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
[u]jimbo έγραψε:Κυριε γιωργο, δεν υπηρξε διλιτρο Μ54...giorgos320d έγραψε:Το συγκεκρημενο ειναι 2,000κιβικα ειναι κατω απο 2002 μοντελο και με τη βελτηωση που εχει πηγε στα 210ps. Αφου σκεφτομε να τον πω να τα δοκημασουμε με το δικο μου το ντιζελ. Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα θα εχουμε.jimbo έγραψε:520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
αν ειναι πριν το 2002, θα επρεπε να ειναι Μ52Β20, αλλα αυτο το μοτερ, σιγουρα δεν ειναι Μ52...
ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!!μου αρεσε ο τροπος προσεγγισης!!!!
μηπως ειναι καποιο πακετο απο τη snitzer?
η μηπως μετατροπη απο το 5ρι που εβγαινε ο κομπρεσσαριστο?
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
απο το εργοστασιο η οχι,ειναι ενα κιτ κομπρεσορα που τοποθετηται και εκ των υστερων σε οποιο μοτερ θελετε,αναλογως δηλαδη το μοτερ παιρνεις το αναλογο κιτ-τοποθετηση-ετοιμος.......
στο διλιτρο μοτερ με τα 150 αλογα,πηγαινει σχεδον στα 210....
αλλα οσους ξερω εγω τουλαχιστον με 39αρι,εχουν συνεχως μικρα η μεγαλα προβληματα.......ενω στο 518 ε34,δεν παθαινει τιποτα....
και το αμαξι της φωτογραφιας του γιωργου ειναι ε39.
στο διλιτρο μοτερ με τα 150 αλογα,πηγαινει σχεδον στα 210....
αλλα οσους ξερω εγω τουλαχιστον με 39αρι,εχουν συνεχως μικρα η μεγαλα προβληματα.......ενω στο 518 ε34,δεν παθαινει τιποτα....
και το αμαξι της φωτογραφιας του γιωργου ειναι ε39.
individual- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Μοντέλο BMW : 525d individual e39
Country :
Το αμαξι ειναι ε39 του 2000 μοντελο και ετσι το εβγαζε η bmw με κομπρεσορα και ειναι δυλιτρο μανισιο.george316 έγραψε:[u]jimbo έγραψε:Κυριε γιωργο, δεν υπηρξε διλιτρο Μ54...giorgos320d έγραψε:Το συγκεκρημενο ειναι 2,000κιβικα ειναι κατω απο 2002 μοντελο και με τη βελτηωση που εχει πηγε στα 210ps. Αφου σκεφτομε να τον πω να τα δοκημασουμε με το δικο μου το ντιζελ. Ειμαι περιεργος να δω τη διαφορα θα εχουμε.jimbo έγραψε:520 ναι, αλλα οπως και το 320Ε46, ηταν 2.200 κυβικα, με 170 αλογα.
ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ!!!!μου αρεσε ο τροπος προσεγγισης!!!!
μηπως ειναι καποιο πακετο απο τη snitzer?
η μηπως μετατροπη απο το 5ρι που εβγαινε ο κομπρεσσαριστο?
Γιωργο ο jimbo σεβετε και την ηλικα μας και πηστευω οτι εχει αρχες!!! Εδω τις προαλες ακουσα απο ενα κοριτσι δεκαευτα χρονον να με αποκαλει θειο λες να μεγαλωσα και να μην το εχω καταλαβει?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
giorgos320d έγραψε:Εδω τις προαλες ακουσα απο ενα κοριτσι δεκαευτα χρονον να με αποκαλει θειο λες να μεγαλωσα και να μην το εχω καταλαβει?
Λοιπόν επειδή το είχα ψάξει το θέμα αυτό ... Όταν λέμε μανίσιο το έπερνες απο την αντιπροσωπία , εννοουμε ότι ερχόταν το αμάξι 520 150 άλογα καινούργιο , περνούσαν το κιτ μέσα στην αντιπροσωπία τα μαστόρια , και εσύ το έπερνες μετα καινούργιο με τη βελτιώση ..
Όποιος σας πει ότι τέτοιο αμάξι βγήκε από εργοστάσιο έτοιμο , δεν ξέρει τι του γίνεται .
Τα 210 άλογα να ξέρετε δεν τα πιάνει . Είχα δει δυναμομέτριση από τους 4 τροχούς αν θυμάμαι καλά ( δε το βρίσκω τώρα στο νετ ) και το αμάξι έβγαζε περίπου 180 τροχό και λίγο κάτω από 200 τα ολικά του άλογα . Σημειωτέον ότι το αμάξι "φυσάει " στα 0.35 bar .
Οπότε Γιώργο , άνετα τα δοκιμάζεις. Στα ίδια πάνω κάτω είστε .
Όποιος σας πει ότι τέτοιο αμάξι βγήκε από εργοστάσιο έτοιμο , δεν ξέρει τι του γίνεται .
Τα 210 άλογα να ξέρετε δεν τα πιάνει . Είχα δει δυναμομέτριση από τους 4 τροχούς αν θυμάμαι καλά ( δε το βρίσκω τώρα στο νετ ) και το αμάξι έβγαζε περίπου 180 τροχό και λίγο κάτω από 200 τα ολικά του άλογα . Σημειωτέον ότι το αμάξι "φυσάει " στα 0.35 bar .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:Λοιπόν επειδή το είχα ψάξει το θέμα αυτό ... Όταν λέμε μανίσιο το έπερνες απο την αντιπροσωπία , εννοουμε ότι ερχόταν το αμάξι 520 150 άλογα καινούργιο , περνούσαν το κιτ μέσα στην αντιπροσωπία τα μαστόρια , και εσύ το έπερνες μετα καινούργιο με τη βελτιώση ..
Το ειχα δει καπου στο νετ οτι ητανε 210 απο την μαμα μαζι με το κιτ εννοειται αλλα δεν μπορω να το βρω Νασο.....
Εμένα πάντως έχει πει άτομο στον πατέρα μου με τέτοιο αμάξι ότι καλό χρυσό , αλλά το 28άρι είναι παντου καλύτερο και δε το πιάνει . Είχε μετανιώσει την μετατροπή ο ανθρωπος .Και ξέρεις τι σχέσεις έχει το 28άρι .. Από κει κ πέρα περι ορεξεως...
kefalismos- Bmw Addict
-
για οποιον ''ξυνεται'' παντως να ανεβασει ενα τετοιο μοτερ,υπαρχει και κιτ υπερκυβισμου της BMW που απο 520 γινεται 528....
αν δεν κανω λαθος,μενει το ιδιο μπλοκ και αλλαζουν ολα τα υπολοιπα...
το εχει φιλος και δεν εχει κανενα προβλημα!!!!
individual- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Τόπος : ΚΙΛΚΙΣ
Μοντέλο BMW : 525d individual e39
Country :
individual έγραψε:για οποιον ''ξυνεται'' παντως να ανεβασει ενα τετοιο μοτερ,υπαρχει και κιτ υπερκυβισμου της BMW που απο 520 γινεται 528....
individual έγραψε:για οποιον ''ξυνεται'' παντως να ανεβασει ενα τετοιο μοτερ,υπαρχει και κιτ υπερκυβισμου της BMW που απο 520 γινεται 528....
Ναι το κάνει 2600 cc .. Υπάρχει αυτό που λες . Αλλα όταν αλλάζει κάτι απο δω , κάτι απο εκεί κ όλα τα υπόλλοιπα μένουν ίδια , οι καμπύλες ιπποδύναμης και ροπής συχνά δεν βγάινουν καλές . Και είναι κ αρκετά ακριβό μιας κ ανοίγεις μοτέρ .
Τι εντυπώσεις έχει ? Είμαι πολύ περίεργος . Με το δικό σου τα καταφέρνει ?
kefalismos- Bmw Addict
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» τι ειναι αυτο???????
» Αυτό είναι το F&M Evantra
» αυτο ειναι το εργαλιο μου
» Είναι αυτό το BMW 1 GT Concept;
» Ποιο μέλος είναι αυτό?
» Αυτό είναι το F&M Evantra
» αυτο ειναι το εργαλιο μου
» Είναι αυτό το BMW 1 GT Concept;
» Ποιο μέλος είναι αυτό?
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης