Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe

3 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Empty Απ: Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Ιουλ 05, 2011 4:02 pm

Αντε και για τα φρενα εγω με οσα αμαξια οδηγησα δεν ειδα οτι της bmw δεν ειναι ενταξει.Εγω απο εσενα το ακουω πρωτη φορα.Εγω παντος με τα φρενα μου και στα δυο δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Empty Απ: Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe

Δημοσίευση από makinen Τρι Ιουλ 05, 2011 5:41 pm

Στα 36αρια πχ τα φρενα ειναι αθλια...Το 14αρι που ειχα ειχε πολυ καλυτερη αισθηση και δυναμη...
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τρι Ιουλ 05, 2011 5:43 pm

Για το ε36 δεν ξερω....στο 5αρι παντος ειναι μια χαρα.Δεν ειχα ποτε προβλημα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από kefalismos Τρι Ιουλ 05, 2011 6:33 pm

Εγώ από 36άρι δεν έχω εμπειρία . Αλλά το 36άρι έχει μπροστά δίσκους 286 χιλ στα 105 άλογα .
Το Golf IV , στα 1600 κυβικά του 98 ως 2005 , 105 άλογα κ αυτό , έχει δίσκους 256 χιλ ... Μιλαμε για Golf , αμάξι πρότυπο στην κατηγορία και ψιλοακριβό .
256 φρένα είχαν τα 30άρια , με περίπου ίδιο βάρος μην πω λιγότερο πριν μια 10ετία + ...

Εμένα κάτι μου λέει αυτό . Ότι για την εποχή του , έχει από τα πλέον καλά φρένα στην κατηγορία . Είναι αυτό που λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις , μιας και απέχουν πολύ στην τιμή . Και τα περισσότερα σε αυτά τα άλογα σε τέτοιες διαστάσεις κυμένονταν .
Για αίσθηση κ απόδωση ξαναλέω δε ξέρω , αλλά δε μπορεί να έχει το bmw χειρότερη απόδωση ... Δε στέκει βάση λογικής .

Ξαναλέω δεν επιμένω , αλλά συγκρίνω με αυτοκίνητα της εποχής κ βλέπω ότι οι πιο πολλοί δεν ήταν καν κοντά .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από kefalismos Τρι Ιουλ 05, 2011 6:39 pm

kefalismos έγραψε:Εγώ από 36άρι δεν έχω εμπειρία . Αλλά το 36άρι έχει μπροστά δίσκους 286 χιλ στα 105 άλογα .
Το Golf IV , στα 1600 κυβικά του 98 ως 2005 , 105 άλογα κ αυτό , έχει δίσκους 256 χιλ ... Μιλαμε για Golf , αμάξι πρότυπο στην κατηγορία και ψιλοακριβό .
256 φρένα είχαν τα 30άρια , με λιγότερο βάρος μην πω λιγότερο πριν μια 10ετία + ...

Εμένα κάτι μου λέει αυτό . Ότι για την εποχή του , έχει από τα πλέον καλά φρένα στην κατηγορία . Είναι αυτό που λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις , μιας και απέχουν πολύ στην τιμή . Και τα περισσότερα σε αυτά τα άλογα σε τέτοιες διαστάσεις κυμένονταν .
Για αίσθηση κ απόδωση ξαναλέω δε ξέρω , αλλά δε μπορεί να έχει το bmw χειρότερη απόδωση ... Δε στέκει βάση λογικής .

Ξαναλέω δεν επιμένω , αλλά συγκρίνω με αυτοκίνητα της εποχής κ βλέπω ότι οι πιο πολλοί δεν ήταν καν κοντά .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τρι Ιουλ 05, 2011 10:25 pm

Το οτι οι δισκοι ηταν μονοι και πισω φορουσε ταμπουρα δεν το θυμασαι...???Το οτι ειναι 1360 κιλα??
Δεν εχει σημασια μονο το μεγεθος...Μεγαλο, τεραστιο ρολο παιζει και η δαγκανα...και η αισθηση και το καλιμπραρισμα...Αλλο παραπονο ειναι οτι με το παραμικρο εμπαινε το ABS...

Αν μου λες για το golf εγω σου λεω η 146 μου μοντελο 98 ειχε μπρος πισω δισκοφρενα...αμαξι 1280 κιλα 1400 κυβικα...
106 κ Σαξο 980 κιλα αμαξια και ειχαν και αυτα μπρος πισω δισκοφρενα...
Και πολλα αλλα αμαξια
Οποτε οχι η BMW δεν ηταν καλη για την εποχη της....

Ποια λογικη προσταζει οτι το BMW δεν μπορει να εχει χειροτερη αποδοση...??Ο Chuk Noris..???
Τι παει να πει αυτο...??
Ξερετε οτι δεν λεω τπτ απο πισω σας ...τετοιες απολυτες αποψεις ειναι λαθος...Δε θελω να με παρεξηγησετε κουβεντα κανουμε...
Σε κανενα συγκριτικο απο τα χιλιαδες που εχω δει (στη κυριολεξια) δεν εχει πει καλο λογο για τα φρενα ουτε καν σε Μ μοντελο...
Περνουν εντελώς αδιαφορα και ασχολιαστα...Επαινουν βεβαιως το πολυ καλο στησιμο και οδηκη συμπεριφορα αλλα σε αυτον το τομεα τπτ...
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από kefalismos Τετ Ιουλ 06, 2011 12:30 am

Κατανοώ την άποψη σου . Αλλά έχω τελείως διαφορετική άποψη . Θα μπορούσα να την γράψω σε άλλο αντίστοιχο θέμα αν υπάρξει . Λεω να κόψουμε γιατί ξεφυγαμε τελείως ...
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Ιουλ 06, 2011 12:40 am

sHa_friends
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουλ 06, 2011 3:12 pm

Offtopic ειμαστε εδω και πολλα ποστ αλλα ετσι κανουμε κουβεντα :wads:
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Empty ΒΜW 120i Coupe

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουλ 06, 2011 3:27 pm

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Bmw01r

Με πολυτελές στιλ, σπορτίφ εκφάνσεις και "φρεσκαρισμένη" στα σημεία, η BMW 120i Coupe "κλείνει" πονηρά το μάτι σε όσους μπορούν να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για να αποκτήσουν ένα σαγηνευτικό κουπέ κόμπακτ διαστάσεων.

Η Coupe έκδοση της Σειράς 1 ξεκίνησε την εμπορική της πορεία το καλοκαίρι του 2007 και την άνοιξη του 2009, η γκάμα της ενισχύθηκε με νέες εκδόσεις, όπως ήταν η 120i. Απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα oδηγοκεντρικό μικρομεσαίο Coupe με πολυτέλεια και όλα τα γνώριμα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων της BMW, στους τομείς της τεχνολογίας και της ποιότητας κατασκευής.
Πλέον, η 120i Coupe ανανεώθηκε στα σημεία, με τους σχεδιαστές της BMW να επεμβαίνουν διακριτικά σε λίγα επιμέρους στοιχεία του αυτοκινήτου. Η περισσότερο ορατή αλλαγή, αφορά στο μπροστινό προφυλακτήρα που πλέον διαθέτει περισσότερο δυναμικές γραμμές, αλλά και στα στιλιζαρισμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα που φιλοξενούν πλέον λειτουργία ημέρας με συστοιχία λαμπών LED, σα "φρύδι" στο πάνω μέρος τους. Μικροεπεμβάσεις, ως προς τη διάταξη των λαμπών LED, έχουν γίνει όμως και στα πίσω φώτα του αυτοκινήτου.

Εσωτερικό

Αποκάλυψη: Η νέα BMW Σειρά 1 coupe - Σελίδα 2 Bmw05i
Το εσωτερικό της BMW 120i Coupe παραμένει premium και μοντέρνο σχεδιαστικά. Η μοναδική αλλαγή που φιλοξενεί είναι ο καινούργιος διακόπτης για την απενεργοποίηση του συστήματος ευστάθειας.

Συν στην ποιότητα, μείον στους χώρους

Στο εσωτερικό της διακριτικά ανανεωμένης BMW 120i Coupe, το περιβάλλον δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ή μάλλον, σχεδόν καθόλου, αφού η μοναδική αλλαγή που ενσωματώνει το αυτοκίνητο αφορά στο καινούριο κουμπί για το σύστημα ευστάθειας, το οποίο πλέον είναι περισσότερο ευκρινές και βρίσκεται στο άνω άκρο της κεντρικής κονσόλας. Σε κάθε περίπτωση, το εσωτερικό της Σειράς 1 Coupe είναι μοντέρνο σχεδιαστικά, ιδιαίτερα ποιοτικό και premium. Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι η καμπίνα του αυτοκινήτου απευθύνεται για 2+2 επιβάτες, στο πίσω κάθισμα με δυσκολία θα μπουν και θα φιλοξενηθούν ενήλικες, ακόμα και κανονικού αναστήματος, οι οποίοι μάλιστα θα αναγκαστούν να κάτσουν και λοξά για να μη βρίσκει το κεφάλι τους στο πλάι. Το τελευταίο δεν αποτελεί αρνητική έκπληξη, αφού πρόκειται για χαρακτηριστικό ιδίωμα των γνήσιων κουπέ. Το πορτμπαγκάζ με όγκο 370 λίτρων έχει μικρό άνοιγμα και μεγάλο βάθος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - τιμή

Τεχνικά χαρακτηριστικά*
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.995
Ταχύτητες 6
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 170/6.700
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 210/4.250
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 7,8
Τελ. ταχύτητα (χλμ./ώρα) 224
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.) 6,5
Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.) 152
ΜΧΠΧΥ (χλστ.) 4.360Χ1.748 Χ1.423
*Εργοστασιακές μετρήσεις
Εξοπλισμός - τιμή
Δυν. έλεγχος ευστάθειας (DSC) •
Αερόσακος οδηγ./συνοδ. •/•
Αερόσακοι πλευρ. /οροφ. •/•
Ηλ. παράθυρα •
Ηλεκτρικοί καθρέφτες •
Κλιματισμός •
Ηχοσύστημα •
Ζάντες αλουμινίου •
Προβολείς ομίχλης •
Τιμή από (ευρώ) 35.950

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Ιουλ 06, 2011 3:52 pm

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Offtopic ειμαστε εδω και πολλα ποστ αλλα ετσι κανουμε κουβεντα :wads:

Δεν ειναι off topic....Η συζητηση γινεται πανω στα φρενα της BMW και του Ασσου συνεπως που γραφτηκε στην πρωτη σελιδα..
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουλ 06, 2011 7:07 pm

sCh_coplight
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Τετ Ιουλ 06, 2011 7:17 pm

sFi_bat
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Τετ Ιουλ 06, 2011 7:22 pm

sSc_eek sFi_wwe sFi_slapface nahnahna Καγκουρα μερσεντεζακια!!!!!!!!!χαχαχαχ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας