Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
+39
ΓιάννηςΤ
TasmaniA
bimmerman
PaschalisBMW
sinnerboy42
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
north
sakis4paok
giannismp
fotkarip1993
KOSTASM3
starsker
ios
Hatzi
sakis28
afpa0c
Nikos88
swartz
fridas
lee
bmwalp
arisbmw
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ!!
vaggouras E87
JimmyE34525
basilhs grammenos
Bazil Van Sinner
v2maxx
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
DJC BMW
koukos e36 coupe
george316
chrisstavr
giorgos320d
jimbo
mertz
bomberman
makinen
tsiggeE39
43 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Απ: Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΡΗΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
fridas- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : θεσ/νικη
Μοντέλο BMW : e36
Country :
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
στην παρεα μας!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
fridas έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΡΗΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Καλως ηρθες Φρηδα στην παρεα...
fridas έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΡΗΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
στην παρεα μας.
Τι εννοείς με το σωλήνες υψηλής πίεσης? Τις πουλάς ? τις περνάς? Για ποια χρήση?
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
-
Country :
καλησπερα παιδια νίκο με λένε είμαι νέο μέλος εχω μια e39 520i ειμαι 24 ετων από θεσσαλονίκη
Nikos88- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e39 520i M Paket
Country :
Γεια σου συνονοματε..!! Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλα να περασεις..!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Καλημερα σε ολους τους γνωστους και αγνωστους εδω μεσα στην τρελη παρεα....
ειμαι ο Στελιος, ετων 33 με καταστημα πωλησης υπολογιστων-χαρτικων-αναλωσιμων και σερβις των ηλεκτρονικων υπολογιστων-κινητων-λαπτοπ-playstation και πολλα αλλα στα Νεα Μουδανια....εχω σπουδασει Δασολογος εδω στην Ελλαδα και εκανα μαστερ και διδακτορικο πανω στην Περιβαλλοντικη Δασολογια και τα GPS στην Αγγλια για καμποσα χρονια!! Εχω δουλεψει στην microsoft για δυο ετη βγαζοντας τα εξοδα σπουδων οσο ημουν εξω!!!
Τα BMW δεν μου αρεσουν καθολου..τα σιχαινομαι ενα πραμα!!!
Οσοι απο εσας εχετε ενα σας μισω επισης.......................
Γιατι να μην ειναι ολα δικα μου??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ειναι τρελο κολλημα και αν δεν παρεις BMW δεν μπορεις να το καταλαβεις.....εγω προσωπικα δυο φορες ειπα να το δωσω, και τελευταια στιγμη εδιωχνα τον αγοραστη...την τελευταια φορα εφαγα και βρισιμο αλλα δεν πειραζει....κρατησα την μπεμπα μου!!!
Να ειστε ολοι καλα και να εχουμε ολοι μας πολλα πολλα πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!!!!
ειμαι ο Στελιος, ετων 33 με καταστημα πωλησης υπολογιστων-χαρτικων-αναλωσιμων και σερβις των ηλεκτρονικων υπολογιστων-κινητων-λαπτοπ-playstation και πολλα αλλα στα Νεα Μουδανια....εχω σπουδασει Δασολογος εδω στην Ελλαδα και εκανα μαστερ και διδακτορικο πανω στην Περιβαλλοντικη Δασολογια και τα GPS στην Αγγλια για καμποσα χρονια!! Εχω δουλεψει στην microsoft για δυο ετη βγαζοντας τα εξοδα σπουδων οσο ημουν εξω!!!
Τα BMW δεν μου αρεσουν καθολου..τα σιχαινομαι ενα πραμα!!!
Οσοι απο εσας εχετε ενα σας μισω επισης.......................
Γιατι να μην ειναι ολα δικα μου??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ειναι τρελο κολλημα και αν δεν παρεις BMW δεν μπορεις να το καταλαβεις.....εγω προσωπικα δυο φορες ειπα να το δωσω, και τελευταια στιγμη εδιωχνα τον αγοραστη...την τελευταια φορα εφαγα και βρισιμο αλλα δεν πειραζει....κρατησα την μπεμπα μου!!!
Να ειστε ολοι καλα και να εχουμε ολοι μας πολλα πολλα πολλα και ασφαλη χιλιομετρα!!!!
afpa0c- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is
Country :
Εσυ ελα παρτο οποτε θες....με την συμφωνια οτι θα μου το ξαναφερεις πίσω!!!
afpa0c- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is
Country :
Πες μου που τα αφινεις τα βραδια για να ερχομαι να σου το προσεχω......Βλεπω πολους που τι θελουν το μωρο και θελη προστασια.........
-
Country :
Καλησπερα σε ολους ειμαι 18 ο πατερας μου μου ''πουλησε'' την bmw...γιατι αχολειτε με μηχανες πλεον!!!ειναι μια bmw 323i e46 220hp/2.500cc σιγα σιγα αρχιζω να ασχολουμαι με τα drift wars απο δουλεια..ψαχνομαι!!!
Καλησπερα και απο μένα.(Μετα απο τοσο καιρο...!!!))
ΜΕ λενε Γιωργο και εκτος τησ πορωσης της ΒΜW, εχουμε μοναδα επεξεργασιας παρασκευασματων κοτοπουλου με τον πατερα μου οπου ειναι η πρωτη μου δουλεια...
Αλλα το 2ο μεγαλο ψωνιο μου που ειχα απο μικρος ειναι η ΜΟΥΣΙΚΗ.....ειμαι επλαγγελματιας κιθαριστας με πτυχιο σε συγχρονο ωδειο στην θεσαλονικη. Εχω στησει μετα απο πολλη δουλεια μια μπαντα με την οποια παιζουμε ελληνικο και ξενο PROGRESIVE METAL...2 χρονια φωνητικα σε ωδειο. Πτυχιο Μουσικης Τεχνολογιας Ηχογραφησης-MASTERING. Και η τελευταια μου ενεργεια στον χωρο ειναι το μουσικο ΟΝ-LINE καταστημα στο δυαδικτυο
Το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα Ε30 325. Και πλεον στα σιγανα γκαζια Ε39 3.0 Diesel....................
Αυτος ειμαι σε οποιον μπορω να φανω χρησιμος ΙΔΟΥ...............................
ΜΕ λενε Γιωργο και εκτος τησ πορωσης της ΒΜW, εχουμε μοναδα επεξεργασιας παρασκευασματων κοτοπουλου με τον πατερα μου οπου ειναι η πρωτη μου δουλεια...
Αλλα το 2ο μεγαλο ψωνιο μου που ειχα απο μικρος ειναι η ΜΟΥΣΙΚΗ.....ειμαι επλαγγελματιας κιθαριστας με πτυχιο σε συγχρονο ωδειο στην θεσαλονικη. Εχω στησει μετα απο πολλη δουλεια μια μπαντα με την οποια παιζουμε ελληνικο και ξενο PROGRESIVE METAL...2 χρονια φωνητικα σε ωδειο. Πτυχιο Μουσικης Τεχνολογιας Ηχογραφησης-MASTERING. Και η τελευταια μου ενεργεια στον χωρο ειναι το μουσικο ΟΝ-LINE καταστημα στο δυαδικτυο
- Κώδικας:
www.hatzimusicworld.gr
Το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα Ε30 325. Και πλεον στα σιγανα γκαζια Ε39 3.0 Diesel....................
Αυτος ειμαι σε οποιον μπορω να φανω χρησιμος ΙΔΟΥ...............................
γεια σας παιδια παναγιωτη με λενε ειμαι 18 για λιγο ακομα απο θεσσαλονικη και πολυ ΑΡΡΩΣΤΟΣ με ΒΜW.. προς το παρον ακομα σχολειο πηγαινω γτ οι μα...ες πληρωνονται.μετα σκευτομαι να παω σε κανα ιεκ να σπουδασω μηχανικος αυτοκινητων που το θελω απο πολυ σπορος αλλα στην μεση ειναι ο στρατος,δουλεια δεν δεν πουθενα ενα χρονο ψαχνω και βαρεθηκα ο ιδιος. αυτα για μενα.
ios- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki-ΤΟΥΜΠΑ
Μοντέλο BMW : e36
Country :
και απο εμενα αμα δεν σταματισεις να ψαχνεις θα βρεις.....Ηπομονη και επημονη θελη η δουλια....
-
Country :
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΟΝΑΖΟΥΝ ΑΣΤΕΡΗ...ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΟΥΛΕΨΑ Κ Σ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ......ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ....ΓΙΑ Τ BMW ΔΝ ΘΑ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΗΣΤΕΥΩ..... ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
starsker- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Μοντέλο BMW : e36 316i
Country :
Αστερη καλος ηρθες στην παρεα μας θα τα πουμε απο κοντα στην πρωτη συναντισει
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ........
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ?????
starsker- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Μοντέλο BMW : e36 316i
Country :
starsker έγραψε:ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ........
Καλως ηρθες φιλε μου στην παρεα μας και καλη διαμονη.
Για τις συναντησεις μας εχε το νου σου στο τοπικ http://www.bmwclubmakedonia.com/f10-forum
Θα σε παρακαλουσα επισης να γραφεις με μικρα γραμματα γιατι φενεται οτι φωναζεις.
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί
» Τα λόγια περιττεύουν....
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί
» Τα λόγια περιττεύουν....
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης