Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
+39
ΓιάννηςΤ
TasmaniA
bimmerman
PaschalisBMW
sinnerboy42
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
north
sakis4paok
giannismp
fotkarip1993
KOSTASM3
starsker
ios
Hatzi
sakis28
afpa0c
Nikos88
swartz
fridas
lee
bmwalp
arisbmw
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ!!
vaggouras E87
JimmyE34525
basilhs grammenos
Bazil Van Sinner
v2maxx
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
DJC BMW
koukos e36 coupe
george316
chrisstavr
giorgos320d
jimbo
mertz
bomberman
makinen
tsiggeE39
43 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
Παιδιά ας πει ο καθένας εδώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τον εαυτό του, όχι δηλαδή όνομα και τέτοια, αλλά που δουλεύει,με τι ασχολείται(hobby,κτλ) ή κάτι τέτοιο...Ώστε αν κάποια στιγμή κάποιος από εμάς χρειαστεί κάτι, να μπορέσει να εξυπηρετηθεί...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ: Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
Δεν εκανες την αρχη ομως...
Ειμαι ο Νικος...Ελπιζω φετος να παρω το πτυχιο μου (ΗΜΜΥ)...ασχολουμαι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου με τα αυτοκινητα..Εχουμε συνεργειο και ενα σωρο γνωστους γυρω απο αυτο, ηλεκτρολογους, μηχανικους, ζανταδες, σχολες οδηγων, ασφαλειες, ανταλλακτικα ,κτεο, μηχανολογικο και και και...πολλα ακομα...Επισης οι θειοι μου φτιαχνουν επιπλα κουζινες κρεββατοκαμαρες κτλ...και εγω φτιαχνω οτι πιανει το χερι μου...Προσφατα ολο τα αμαξι και ηχοσυστημα...Πορωμενος αυτοκινητιστης...
Ειμαι ο Νικος...Ελπιζω φετος να παρω το πτυχιο μου (ΗΜΜΥ)...ασχολουμαι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου με τα αυτοκινητα..Εχουμε συνεργειο και ενα σωρο γνωστους γυρω απο αυτο, ηλεκτρολογους, μηχανικους, ζανταδες, σχολες οδηγων, ασφαλειες, ανταλλακτικα ,κτεο, μηχανολογικο και και και...πολλα ακομα...Επισης οι θειοι μου φτιαχνουν επιπλα κουζινες κρεββατοκαμαρες κτλ...και εγω φτιαχνω οτι πιανει το χερι μου...Προσφατα ολο τα αμαξι και ηχοσυστημα...Πορωμενος αυτοκινητιστης...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
γειά σας αδέρφια , απο ΑΘήνα Μπάμπης
τα τελευταία 26 χρόνια υπάλληλος Ο.Σ.Ε.
απόφοιτος τεχνικής σχολής σε Μ.Ε.Κ.[ μηχανές εσωτερικής καύσης]
από το '95 και σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε αυτονομίες - θέρμανση
παιδικό χομπι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός
38 Μα'ί'ων & 4 Απριλίων, κάτοχος του 19ου κατα σειρά αυτοκινήτου και 1ου κατα σειρά BMW...
τα τελευταία 26 χρόνια υπάλληλος Ο.Σ.Ε.
απόφοιτος τεχνικής σχολής σε Μ.Ε.Κ.[ μηχανές εσωτερικής καύσης]
από το '95 και σαν ελεύθερος επαγγελματίας σε αυτονομίες - θέρμανση
παιδικό χομπι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός
38 Μα'ί'ων & 4 Απριλίων, κάτοχος του 19ου κατα σειρά αυτοκινήτου και 1ου κατα σειρά BMW...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Ωραιος ο Γιαννης.... Την ιδεα την ερηξε, την αρχη δεν την εκανε ομως
Λοιπον.... Ειμαι ο Κωστας... Τα τελευταια πολλα χρονια (7 περιπου) σπουδαζω ιατρικη... ισως καποτε αξιωθω να τελειωσω το πανεπιστημιο και παρω το πτυχιο....
Αυτη τη στιγμη δουλευω σε ενα μηχανουργειο (μην τολμησει κανεις και φανταστει οτι ειμαι κανενας δουλευταρας - τεμπελοσκυλο του κερατα ειμαι)... χαλαω υπολογιστες, φτιαχνω υπολογιστες... με λιγα λογια δουλευω τον κοσμο και το αφεντικο μου...
Απο χομπι - πολλα και διαφορα - απο τα κυρια και πιο σημαντικα ειναι οι υπολογιστες και τα αυτοκινητα, κυριως μπεμβε... αυτα....
Λοιπον.... Ειμαι ο Κωστας... Τα τελευταια πολλα χρονια (7 περιπου) σπουδαζω ιατρικη... ισως καποτε αξιωθω να τελειωσω το πανεπιστημιο και παρω το πτυχιο....
Αυτη τη στιγμη δουλευω σε ενα μηχανουργειο (μην τολμησει κανεις και φανταστει οτι ειμαι κανενας δουλευταρας - τεμπελοσκυλο του κερατα ειμαι)... χαλαω υπολογιστες, φτιαχνω υπολογιστες... με λιγα λογια δουλευω τον κοσμο και το αφεντικο μου...
Απο χομπι - πολλα και διαφορα - απο τα κυρια και πιο σημαντικα ειναι οι υπολογιστες και τα αυτοκινητα, κυριως μπεμβε... αυτα....
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
εδω και πεντε χρονια φοιτητης στην τριπολη στο τμημα επιστημης & τεχνολογιας υπολογιστων στο πανεπιστημιο πελοπονησου,χομπι μου τα αυτοκινητα και οι υπολογιστες, επισης για πολλα χρονια επαιζα επιτραπεζια αντισφαιριση (πινγκ πονγκ), τωρα πιο σπανια, που και που παιζω τεννις, επισης παιζω apo πιτσιρικι ηλεκτρικο μπασο και ειμαι τρελος fun της jazz και blues.κατι αλλο που μου αρεσει πολυ ειναι τα ταξιδια. λεφτα να εχω, και ειμαι ικανος να την κανω για οπου μου την βαρεσει με το αυτοκινητο
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
τελιωσα το τεχνικο λυκιο στον κλαδο των εσωτερικων ηλεκτρικων εγκαταστασεων. Τα τελευτεα 16 χρονια εργαζωμε σαν τεχνικος, ηλεκτρολογος, οδηγος χειρηστης περονοφορου οχηματως. Η ετερια που εργαζομε κατασκευαζει γκαραζοπορτες, ρολλα, και οτι εχει σχεση με αυτοματες πορτες. Χομπυ μου τα αυτοκηνιτα και οι γυν...............ς.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ΟΚ ΟΚ ξεχάστηκα...
Λοιπόν εγώ είμαι φοιτητής στις Σέρρες, 3ο έτος (πίκρα μαύρη) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων..Σκοπεύω να συνεχίσω τις σπουδές μου μετά στο τμήμα Πληροφορικής..Από μικρό παιδί είχα δύο αρρώστιες....ΑΡΗΣ και BMW...
Στα 18,5 πήρα το πρώτο μου BMW και αυτό ήταν...Πλέον δεν συνέρχομαι με τπτ...
Δουλεύω τα τελευταία 4 χρόνια σαν τεχνικός υπολογιστών και τον τελευταίο χρόνο και σαν καθηγητής σε φροντιστήριο υπολογιστών.
Είμαι υπεύθυνος σε forum και site του διαδικτύου, και οι υπολογιστές αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου..
Είμαι χαρούμενος που σας γνώρισα και περνάω όμορφα μαζί σας και κάνω αυτό που αγαπάω...
Λοιπόν εγώ είμαι φοιτητής στις Σέρρες, 3ο έτος (πίκρα μαύρη) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων..Σκοπεύω να συνεχίσω τις σπουδές μου μετά στο τμήμα Πληροφορικής..Από μικρό παιδί είχα δύο αρρώστιες....ΑΡΗΣ και BMW...
Στα 18,5 πήρα το πρώτο μου BMW και αυτό ήταν...Πλέον δεν συνέρχομαι με τπτ...
Δουλεύω τα τελευταία 4 χρόνια σαν τεχνικός υπολογιστών και τον τελευταίο χρόνο και σαν καθηγητής σε φροντιστήριο υπολογιστών.
Είμαι υπεύθυνος σε forum και site του διαδικτύου, και οι υπολογιστές αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου..
Είμαι χαρούμενος που σας γνώρισα και περνάω όμορφα μαζί σας και κάνω αυτό που αγαπάω...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39
τι να πω εγω ρε παιδια, ειμαι μικρος ακομα!! !!!λοιπον περναω τα αυτονοητα(ειμαι ωραιος. εξυπνος,κτλ κτλ, οποιος με εχει δει ξερει τι ομορφανδρας ειμαι, οι αλλοι χανουν!!!!!) . σπουδαζω σε ιδιωτικη σχολη διοικηση επιχειρησεων βρισκομαι στο 2ο ετος και του χρονου ελπιζω να τελειωνω με αυτο!!!! hobbies: γυμναστηριο, σκι, ποκερ, αυτοκινητα, να πειραζω τον κοσμο ,γυναικες(ελπιζω οι αλλοι να μην το γραψανε εκτος απο τον giorgo320d, γιατι το θεωρουν αυτονοητο). αααα, και μην ξεχναω το πιο σημαντικο για τον εαυτο μου. ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετριοφρον!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...
εγω ειμαι 28 .σπουδασα μουσικη και οικονομικα.εργαζομαι σαν ξαθηγητης μουσικης,σαν μουσικος σε γαβ γαβ-δικα και σαν βοηθος λογιστη σε εταιρια.επειδη οι σπουδες αποτελουν κομματι της ζωης και δεν τελειωνουν ποτε,το διδακτορικο περιμενει να το τελειωσω πανω στη μουσικη και σειρα εχει το μεταπτυχιακο για το οικονομικο.
χομπι?γυναικες,γυναικες γυναικες και οταν εχω λιγο χρονο οι γυναικες και το συγκεκριμενο μπλε bmw που κατεχω.
εγω ειμαι 28 .σπουδασα μουσικη και οικονομικα.εργαζομαι σαν ξαθηγητης μουσικης,σαν μουσικος σε γαβ γαβ-δικα και σαν βοηθος λογιστη σε εταιρια.επειδη οι σπουδες αποτελουν κομματι της ζωης και δεν τελειωνουν ποτε,το διδακτορικο περιμενει να το τελειωσω πανω στη μουσικη και σειρα εχει το μεταπτυχιακο για το οικονομικο.
χομπι?γυναικες,γυναικες γυναικες και οταν εχω λιγο χρονο οι γυναικες και το συγκεκριμενο μπλε bmw που κατεχω.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
ειρθα και εγω.....το παιδι για ολες τις δουλειες!!!!λοιπων ειμαι μαθητης του ΟΑΕΔ στην λαγκαδα!!!ειμαι 18 χρονον!!!τις καθημερινες δουλευω σαν υδραυλικος και το βραδυ παω στον ΟΑΕΔ να μαθω γραμματα !!!τα σαββατοκυριακα δουλευω σαν μπαρμαν στο BAR του θειου μου η οποια ειναι σταν δικια μου!!!το καλοκαιρι μετα απο τα υδραυλικα πιγαινω να βοηθησω τον παππου στα σιταρια (αλονισμα)!!!αυτα απο εμενα!!!α ξεχασα να πω και οτι εχω μεγαλι τρελα με τις γυναικες τα bmw και κυριοτερα το bmw μου και η πιο μεγαλη τρελα μου ειναι η ιππασια οππου στην κατοχη μου εχω 4 αλογα!!!αυτα απο εμενα τα λεμε.........
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
ωραια λοιπον μιας κ ειναι παλιο το θεμα...ας κανω την αρχη,
πλεων τα τελευταια 4 χρονια ειμαι security...
παλιοτερα ειμουν οικοδομος-σιδερας- κ μπογιατζης (για σπιτια)
στις υπηρεσίες σας....!!!!
πλεων τα τελευταια 4 χρονια ειμαι security...
παλιοτερα ειμουν οικοδομος-σιδερας- κ μπογιατζης (για σπιτια)
στις υπηρεσίες σας....!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Εμένα με λένε Χρήστο,είμαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι.Θ.Έχουμε εταιρία με τον πατέρα μου,την MICROTRONIC όπου οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς είναι οι Αυτοματισμοί,ΦωτοβολταΪκά συστήματα,Ανελκυστήρες.Θα χαρώ να σας βοηθήσω όπου μπορώ.
- Κώδικας:
https://www.facebook.com/pages/MICROTRONIC/209544605883326
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Κυρ Δεκ 01, 2013 6:12 pm, 3 φορές συνολικά
Μια ανανεωση και απο μενα...!!
Διπλωματουχος Ηλεκτρολογος Μηχανικος πλεον κανω 2ο Master με θεμα τις ανανεωσημες πηγες ενεργειας στο πανεπιστημιο του Delft στην Ολλανδια.
Το συνεργειο μας υπαρχει ακομα και ειναι στη διαθεση οποιου το χρειαζεται.
Ο πατερας ειναι πλεον τυπικα συνταξιουχος αλλα και παλι παρον στο μαγαζι.
Η βιοτεχνια επιπλων συνεχιζει οπως τις τελευταιες 3 δεκαετιες κανονικα για επιπλα, κρεβατοκαμαρες, κουζινες κτλ.
Επισης Λογιστρια εδω και αρκετα χρονια η αδερφη μου απο το απο το τμημα Οικονομικων Πανεπιστημιου Μακεδονιας.
Διπλωματουχος Ηλεκτρολογος Μηχανικος πλεον κανω 2ο Master με θεμα τις ανανεωσημες πηγες ενεργειας στο πανεπιστημιο του Delft στην Ολλανδια.
Η βιοτεχνια επιπλων συνεχιζει οπως τις τελευταιες 3 δεκαετιες κανονικα για επιπλα, κρεβατοκαμαρες, κουζινες κτλ.
Επισης Λογιστρια εδω και αρκετα χρονια η αδερφη μου απο το απο το τμημα Οικονομικων Πανεπιστημιου Μακεδονιας.
makinen- Bmw Addict
-
Συγχαρητήρια για το πτυχίο και καλή επιτυχία στο Master.makinen έγραψε:Μια ανανεωση και απο μενα...!!
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το συνεργείο του μπαμπά καθώς και κανένα tip για βαφές.
v2maxx- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Τόπος : Περαία Θεσσαλονίκης
Μοντέλο BMW : E36 318is
Country :
Για τη δουλεια μπορεις να δεις εδω
http://www.bmwclubmakedonia.com/t59-topic
http://www.bmwclubmakedonia.com/t59-topic
makinen- Bmw Addict
-
Αυτο που μου δινει ελπιδα,ειναι οτι,ΠΑΝΤΑ στα δυσκολα μαζευομαστε,συσπειρωνομαστε,αλληλοβοηθιομαστε!!!!!!Αφου περασαμε την ΔΥΤΙΚΗ δεκαετια,με τα ταξιδια μας και τα εφετζιλικια και τις μεγαλες ζωες....ξανα ΕΔΩ με δυναμη και με το βλεμμα χαμηλα.Μπραβο μας ρε,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Οσον αφορα το θεμα μας τωρα,εχω να σας πω πως ,ειμαι ο μπακαλης της παρεας!Εχω 2 S/M, συσκευαζω ρυζια-οσπρια,τα εμπορευομαι,οπως επισης και ολα τα συναφη ειδη.
Απο χομπυ:στην εφηβικη μου ηλικια ασχοληθηκα με τα spray και το graffiti(οπως επισης ασχοληθηκε και η αστυνομια μαζι μου μιας και με κυνηγουσε απειρα βραδυα...χι χι χι).Ασχοληθηκα επισης με την μουσικη,καθως γνωριζω να παιζω χαλκινα(15χρονια κορνετα,αρμονιο και λιγο απο ηλεκτρικη κιθαρα...το τουμπερλεκι εννοειται !!! αχαχαχα)
Βεβαια το μεγαλυτερο παθος παντα ηταν οι ΡΟΔΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ναι οπως ακριβως το λεω....οτι παραγει ενεργεια και το μετατρεπει σε κινηση απλα,απο μοτοποδηλατο μεχρι και Steyer!!!!!Nαι κυριοι steyer!!!!!!To ξερατε οτι τα διαξονικα κανουν ΤΡΕΛΛΕΣ μπαντες??????
Αυτα απο μενα σε οποιον φανω χρησιμος,ειμαι εδω.
Οσον αφορα το θεμα μας τωρα,εχω να σας πω πως ,ειμαι ο μπακαλης της παρεας!Εχω 2 S/M, συσκευαζω ρυζια-οσπρια,τα εμπορευομαι,οπως επισης και ολα τα συναφη ειδη.
Απο χομπυ:στην εφηβικη μου ηλικια ασχοληθηκα με τα spray και το graffiti(οπως επισης ασχοληθηκε και η αστυνομια μαζι μου μιας και με κυνηγουσε απειρα βραδυα...χι χι χι).Ασχοληθηκα επισης με την μουσικη,καθως γνωριζω να παιζω χαλκινα(15χρονια κορνετα,αρμονιο και λιγο απο ηλεκτρικη κιθαρα...το τουμπερλεκι εννοειται !!! αχαχαχα)
Βεβαια το μεγαλυτερο παθος παντα ηταν οι ΡΟΔΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ναι οπως ακριβως το λεω....οτι παραγει ενεργεια και το μετατρεπει σε κινηση απλα,απο μοτοποδηλατο μεχρι και Steyer!!!!!Nαι κυριοι steyer!!!!!!To ξερατε οτι τα διαξονικα κανουν ΤΡΕΛΛΕΣ μπαντες??????
Αυτα απο μενα σε οποιον φανω χρησιμος,ειμαι εδω.
Bazil Van Sinner- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 84
Μοντέλο BMW : E46 ci 2.2
Country :
εγω ακομα μαθητης ειμαι σε επαγγελματικο λυκειο μηχανικος αυτοκινητων....και δουλευω και με τον πατερα μου και τον αδερφο μου περνωντας συστηματα ασφαλειας τις μερες που δεν εχω σχολειο...(μ@λακια μου που δεν πηγα ηλεκτρονικος ομως και αρχισα να το μετανιωνο γιατι δεν βλεπω να υπαρχει συνεργειο διαθεσιμο για πραξη......)
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
γεια σας παληκαρια ειμαι ο Δημητρης και λατρευω το μηχανοκινητο κοσμο με τα περιφερειακα του - μοτοσυκλετιστης στο ξεκινημα και 5αρης στη συνεχεια - απο το 98 στις πωλησεις καθως μετα το τεχνικο λυκειο ( Μηχανολογος Βιομηχανικων Εγκαταστασεων ) που να βρεις δουλεια στο κλαδο ! καινουργια και μεταχειρισμενα ( peugeot-lancia-fiat-alfa romeo και τελος bmw μοτοσυκλετες ) - αν και το επαγγελμα αυτο πεθανε και υπαρχουν πολλοι μπορω να βοηθησω γυρω απο την αγορα-πωληση-χρηματοδοτηση-ταξινομηση-μεταβιβαση και οτι αλλο εχει να κανει με ΧΑΡΤΟΥΡΑ και νομοθεσια. Επισης λογο αντ/πειας της μαρκας μας ισως να ξερω και καποια μυστικα που καποιοι ηδη τα γνωριζουν. Δυστυχως γνωριζω τα βασικα απο υπολογιστες και μ@λ@κιες απο μικρος δεν εχω κανει με αμαξι λογο δυο τροχων που εκανα πολλες...παντα με κρανος ! να ειμαστε ολοι καλα και να τα λεμε
JimmyE34525- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 529
Τόπος : Θεσσαλονικη -Τουμπα
Μοντέλο BMW : E34 525 M50 και G 450 X
Country :
Ηρθε και η σηρα μου......
Με λενε βαγγελη (οποσ την σηρα του mega) εχς τρια μαγαζια με καληντηκα.....τα κανω ισαγογη μονος μου και κανω και χονδρικη.....με ληγα λογια ειμαι η ετια που οι γυνεκες σασ σας αδιαζουν τα πορτοφολια για να τισ βλεπετε ομορφε (κουφαλες για εσασ δουλευω) απο μικροσ ασχολιομουν με οτι ειχε ροδες οδηλατο μεγαλη λατρια τηλεκατευθινομενα ακομα και τορα......αργοτερα μου βγηκε μια ταση προς την ζογραφικη......και απλα δεν αφισα τηποτα χωρις να το βαψω και χωρις να βαλω την δικιαμου πινελια.....ακομα και τορα οποτε ξηπναω καπος κανω ενα σχεδιο για να στανιαρω....η BMW ειναι λατρια για να μην το πω αροστια....αυτο που μου δηνη ζωη ομος ειναι να κανω τους αλους να γελανε,τι πιο ομορφο και γεματο θετικη ενεργια απο το χαμογελο των γηρο σου....
Α και να μην ξεχνιομαστε σας τρεχω ολους........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Με λενε βαγγελη (οποσ την σηρα του mega) εχς τρια μαγαζια με καληντηκα.....τα κανω ισαγογη μονος μου και κανω και χονδρικη.....με ληγα λογια ειμαι η ετια που οι γυνεκες σασ σας αδιαζουν τα πορτοφολια για να τισ βλεπετε ομορφε (κουφαλες για εσασ δουλευω) απο μικροσ ασχολιομουν με οτι ειχε ροδες οδηλατο μεγαλη λατρια τηλεκατευθινομενα ακομα και τορα......αργοτερα μου βγηκε μια ταση προς την ζογραφικη......και απλα δεν αφισα τηποτα χωρις να το βαψω και χωρις να βαλω την δικιαμου πινελια.....ακομα και τορα οποτε ξηπναω καπος κανω ενα σχεδιο για να στανιαρω....η BMW ειναι λατρια για να μην το πω αροστια....αυτο που μου δηνη ζωη ομος ειναι να κανω τους αλους να γελανε,τι πιο ομορφο και γεματο θετικη ενεργια απο το χαμογελο των γηρο σου....
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
vaggouras E87 έγραψε:Ηρθε και η σηρα μου......
Επισης να προσθεσω οτι τα χερια μου πιανουν οποτε αν θελη καπιος βοηθια σε κατι.......Ας ερθη σε επικινονια (τα κανω ολα τζαμπα)ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
ειμαι ο Μπαμπης κ εχω το εξατμισαδικο στην καραολη δημητριου 197 στο ευοσμο
το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ αν κ πολλοι απο εσας το γνωριζεται μιας κ εχουμε
μια πολυ καλη συνεργασια με το club σας...!!!!!
το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ αν κ πολλοι απο εσας το γνωριζεται μιας κ εχουμε
μια πολυ καλη συνεργασια με το club σας...!!!!!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ!!- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : Θεσσαλονικη-ευοσμος, δημητριου καραολη 197
Μοντέλο BMW : δεν εχω,αλλα θελω το e46 3.18ci
Country :
liga logia
γεια σας παιδιά.....με λένε ari είμαι από σέρρες και έχω ένα e36 sedan και θα ανεβάσω οποτε μπορέσω τις φωτό...σπουδάζω θεσσαλονίκη στην ακαδημία εμποροπλοιάρχων και το όνειρο μου είναι να αποκτήσω κάποια μέρα το μξ e46 και να το κάνω τούμπανο και σε ομορφιά και σε δύναμη...hobby μου είναι το piano και το volley....ελπίζω αυτή η ιστοσελίδα να βοηθήσει όλους εμάς που έχουμε bmw να κλείσουμε μια συνάντηση κάποια μέρα και γενικώς όταν θα χρειαστεί κάποιος κάτι, να λένε όλοι την γνώμη τους για να τον ευκολύνουν στο πρόβλημα του....
arisbmw- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : serres
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Γεια σας παιδια και απο εμενα ειμαι επιπλοποιος (κουζινες-ντουλαπες-πορτες) ο ανθρωπος που ομορφαινει το σπιτι σας και κανει την κυρια του σπιτιου σας πιο χαρουμενη, γνωριζω και σχεδιαζω επιπλα κουζινας για τον χορο σας σε τρισδιαστατη εικονα να εχετε μια πλυρη εικονα γιαυτο που θα κανετε. εδω και παρα πολλα χρονια λατρεις της BMW εχει περασει απο τα χερια μου ενα Ε34 οπου λατρεψα και τορα εχω ενα Ε36COMPACT. Με μεγαλο μερακι και χομπι στης γυναικες ασχολουμε πολυ με τα ζωα σκυλια, κοτες χυνες κατσικακια κτλ και φυσικα τα μεγαλυτερο χομπι μου ειναι το BMW. Θα μπορουσα να γραψω και αλλα μην σας κουρασω ομος να εχουμε να πουμε και κατι απο κοντα
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
arisbmw έγραψε:γεια σας παιδιά.....με λένε ari είμαι από σέρρες και έχω ένα e36 sedan και θα ανεβάσω οποτε μπορέσω τις φωτό...σπουδάζω θεσσαλονίκη στην ακαδημία εμποροπλοιάρχων και το όνειρο μου είναι να αποκτήσω κάποια μέρα το μξ e46 και να το κάνω τούμπανο και σε ομορφιά και σε δύναμη...hobby μου είναι το piano και το volley....ελπίζω αυτή η ιστοσελίδα να βοηθήσει όλους εμάς που έχουμε bmw να κλείσουμε μια συνάντηση κάποια μέρα και γενικώς όταν θα χρειαστεί κάποιος κάτι, να λένε όλοι την γνώμη τους για να τον ευκολύνουν στο πρόβλημα του....
Καλως ηρθες φιλε στην παρεα μας!!!
makinen- Bmw Addict
-
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί
» Τα λόγια περιττεύουν....
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί