Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
+39
ΓιάννηςΤ
TasmaniA
bimmerman
PaschalisBMW
sinnerboy42
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
north
sakis4paok
giannismp
fotkarip1993
KOSTASM3
starsker
ios
Hatzi
sakis28
afpa0c
Nikos88
swartz
fridas
lee
bmwalp
arisbmw
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ!!
vaggouras E87
JimmyE34525
basilhs grammenos
Bazil Van Sinner
v2maxx
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
DJC BMW
koukos e36 coupe
george316
chrisstavr
giorgos320d
jimbo
mertz
bomberman
makinen
tsiggeE39
43 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Λίγα λόγια για τον εαυτό μου........
Αστεριε και απο εμενα!!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
καλησπερα παιδια ειμαι ο φωτης φοιτητησ στην κομοτηνη απο φετος και τρελαμενος με τα bmw.... ο μεγαλος ερωτας της ζωης μου η beba μου ενα e36 μοντελο του 93
fotkarip1993- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Καλως ηρθες Φωτη...!
Πατριωτης απο φετος λοιπον...
Να πας στην Πανδροσο στον Νερομηλο για φαγητο τωρα που θα εισαι εκει..!
Πατριωτης απο φετος λοιπον...
Να πας στην Πανδροσο στον Νερομηλο για φαγητο τωρα που θα εισαι εκει..!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
ευχαριστω πολυ.... ναι απο φετοσ θα ειμαι πατριωτης και οσο για το φαι θα φροντισω να παω και να σε πω εντυπωσεις
fotkarip1993- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Καλος ηρθες Φωτη!!!
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
sakis4paok
Λοιπον ειμαι μηχανολογος- ηλεκτρολογος αυτοκινητων.Εχω ηλεκτρολογειο μαζι με τον αδερφο μου συνεχεια του πατερα μας.
Παρολο που πιανουμε ολες τις μαρκες,εχουμε εξειδικευση στα bmw&vw με πανω απο 20 χρονια εμπειρια με γνησια tester κ.τ.λ
και παρολο που εχουν αλλοι το ονομα εχουμε και εμεις λιγη χαρη.Χωρις να θεωρηθει διαφημιση επαγγελματια (αλλιως παρακαλω να σβηστει)
θα χαρω να βρεθουμε και να τα πουμε απο κοντα.
Y.Γ και οπως φαινεται και απο το ονομα ΠΑΟΚΑΡΑ.
Παρολο που πιανουμε ολες τις μαρκες,εχουμε εξειδικευση στα bmw&vw με πανω απο 20 χρονια εμπειρια με γνησια tester κ.τ.λ
και παρολο που εχουν αλλοι το ονομα εχουμε και εμεις λιγη χαρη.Χωρις να θεωρηθει διαφημιση επαγγελματια (αλλιως παρακαλω να σβηστει)
θα χαρω να βρεθουμε και να τα πουμε απο κοντα.
Y.Γ και οπως φαινεται και απο το ονομα ΠΑΟΚΑΡΑ.
sakis4paok- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : ε36 cabrio
Country :
Γειά σου ρε Σάκη παοκάρα.
Και εγώ παλιός τουμπιώτης είμαι, μετανάστευσα πριν από 4 χρόνια στην καρδία.
Να είσαι σίγουρος οτι και θα βρεθούμε και θα τα πούμε.
Και εγώ παλιός τουμπιώτης είμαι, μετανάστευσα πριν από 4 χρόνια στην καρδία.
Να είσαι σίγουρος οτι και θα βρεθούμε και θα τα πούμε.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Μια ανανέωση απο εμενα.Πλεον πτυχιουχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ.Προς το παρόν ειμαι φανταρος (Υποψηφιος Στρατονομος)και μετα ελπιζω και θελω να κανω μεταπτυχιακο πανω στον τομεα μου.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Μια ανανέωση απο εμενα.Πλεον πτυχιουχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ.Προς το παρόν ειμαι φανταρος (Υποψηφιος Στρατονομος)και μετα ελπιζω και θελω να κανω μεταπτυχιακο πανω στον τομεα μου.
Και εις ανοτερα!!!!!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
γεια σας κι απο μενα με λενε δημητρη ειμαι απο σερρες απο μικρος ασχοληθηκα με τα θερμουδραυλικα αλλα τα τελευται 10χρονια ειμαι γαλατας και κανω διανιμες στην θεσσαλονικη. καθε μερα ερχομαι απο σερρες.τα παθη μου ειναι οι μηχανες και τα αυτοκινητα .με τα BMW αρχισα να ασχολυμαι πριν τρια χρονια. και μπορω να πω οτι με κερδισαν με την μια.και φυσικα μ αρεσει πολυ το αμαξι να ειναι καλοστημενο.επισης μ αρεσει οτι κανω στο αμαξι να το φτιχνω μονος μου γιατι πολυ απλα νιωθω μεγαλη ικανοπιοιση οταν το αποτελεσμα ειναι καλο.αντε να κανονισουμε καμια συναντηση να τα πουμε κι απο κοντα ρε παιδια
ΔΗΜΗΤΡΗΣ- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ
Μοντέλο BMW : Ε36
Country :
giorgos320d έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Μια ανανέωση απο εμενα.Πλεον πτυχιουχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ.Προς το παρόν ειμαι φανταρος (Υποψηφιος Στρατονομος)και μετα ελπιζω και θελω να κανω μεταπτυχιακο πανω στον τομεα μου.
Και εις ανοτερα!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο!!!!!!!!
Λοιπον...σειρα μου!
Ειμαι ο Σπυρος. Οδευω προς τα 37 και τα τελευταια 10 χρονια εργαζομαι στην LAIKI BANK (πρωην ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ & MARFIN EGNATIA BANK). Δυστυχως οχι Golden Boy(!!!), αφου οι μισθοι μας δεν ειναι ακριβως οπως τους φανταζεται ο περισσοτερος κοσμος. Σημερα ειμαι επικεφαλης σε καταστημα των Αθηνων.
Η καταγωγη μου ειναι απο τα Ιωαννινα (παγουρας που λενε) και εχω γεννηθει και μενω μονιμα στην Αθηνα. Εχω σπουδασει Μηχανολογος/Μηχανικος στο ΤΕΙ Χαλκιδος.
Οσο για την αγαπη προς την Βορεια Ελλαδα, φταιει η θητεια μου ως φανταρος στην Κομοτηνη, στην Νεα Σαντα του Κιλκις στην Σκυδρα της Εδεσσας και στους Κομνηναδες στα Γραμμοχωρια της Καστοριας.
Περυσι τον Νοεμβριο, ειχα κανει ενα super τουρνε σε Ναουσα, Βεροια, Εδεσσα, Salonika και Αγ.Αθανασιο.
Οπως καταλαβαινετε, δεν θα μπορουσα να μη γινω μελος του "bmwclubmakedonia"!!!
Ειμαι ο Σπυρος. Οδευω προς τα 37 και τα τελευταια 10 χρονια εργαζομαι στην LAIKI BANK (πρωην ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ & MARFIN EGNATIA BANK). Δυστυχως οχι Golden Boy(!!!), αφου οι μισθοι μας δεν ειναι ακριβως οπως τους φανταζεται ο περισσοτερος κοσμος. Σημερα ειμαι επικεφαλης σε καταστημα των Αθηνων.
Η καταγωγη μου ειναι απο τα Ιωαννινα (παγουρας που λενε) και εχω γεννηθει και μενω μονιμα στην Αθηνα. Εχω σπουδασει Μηχανολογος/Μηχανικος στο ΤΕΙ Χαλκιδος.
Οσο για την αγαπη προς την Βορεια Ελλαδα, φταιει η θητεια μου ως φανταρος στην Κομοτηνη, στην Νεα Σαντα του Κιλκις στην Σκυδρα της Εδεσσας και στους Κομνηναδες στα Γραμμοχωρια της Καστοριας.
Περυσι τον Νοεμβριο, ειχα κανει ενα super τουρνε σε Ναουσα, Βεροια, Εδεσσα, Salonika και Αγ.Αθανασιο.
sinnerboy42- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 109
Τόπος : ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο BMW : Ε46 316ci
Country :
Παλικαριsinnerboy42 έγραψε:Λοιπον...σειρα μου!
sakis4paok- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : ε36 cabrio
Country :
Για σου Σπυρο, καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Πολυ ωραια η διαδρομη σου στο στρατο μιας και περασες και απο το Νομο μου το Κιλκις!!! και γενηκοτερα τη Μακεδονια!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Καλως σας βρηκα παιδες!
Ευτυχως υπαρχουν τετοια κλαμπακια που "αραζει" κοσμος με την ιδια τρελα και καταλαβαινει ο ενας τον αλλον!!!
Ευτυχως υπαρχουν τετοια κλαμπακια που "αραζει" κοσμος με την ιδια τρελα και καταλαβαινει ο ενας τον αλλον!!!
sinnerboy42- Bmw Member
-
Country :
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα....!
Ευχομαι να μπορεσω να ξανανεβω συντομα στα μερη σας να γνωριστουμε και απο κοντα!
Ευχομαι να μπορεσω να ξανανεβω συντομα στα μερη σας να γνωριστουμε και απο κοντα!
sinnerboy42- Bmw Member
-
Country :
sinnerboy42 έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα....!
Θα σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα,πλεον και σαν Λεσχη!!!
Πασχάλης 20 ετών, αποφοιτος λυκείου. Απο μικρος στο χομπι με την τεχνολογια υπολιγιστων και μηχανων εσωτερικης καυσης. Στα 18 πηρα μια επιχειρηση γονεων που και μεχρι και τωρα ασχολουμε με αυτη και την εχω αναλαβει και ανηκω πλεον στους ελευθερους επαγγελματιες, ειναι καταστημα χαρτικων στους Αμεπλώκηπους Θεσσαλονικης με την επωνυμια Φθηνη Αγορά
- Κώδικας:
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC/264784980316247?fref=ts
Καλησπέρα Σύντροφοι ονομάζομαι Απόστολος και οδηγώ το μπεμπέκι μου με μεγάλη ευχαρίστηση εδω και 7 χρόνια!!! Είναι ένα E36 318is Coupe και μαζί έχουμε περάσει ουκ ολίγες χαρές αλλά και λύπες...
Καλησπερίζω λοιπόν την παρέα σας και ελπίζω σε μια ωραία "συνύπαρξη"..
Εργάζομαι λοιπόν στην Express Service και αν κάποιοι θέλουν οδική βοήθεια κάτι θα κάνουμε...
επισεις όπως και οι περισσότεροι εδω απο οτι εχω καταλάβει ασχολούνται με τους υπολογιστές ..ε ενας ακόμα και εγω κατι μπορώ να κάνω είτε σε σταθερό είται σε laptop
Καλησπερίζω λοιπόν την παρέα σας και ελπίζω σε μια ωραία "συνύπαρξη"..
Εργάζομαι λοιπόν στην Express Service και αν κάποιοι θέλουν οδική βοήθεια κάτι θα κάνουμε...
επισεις όπως και οι περισσότεροι εδω απο οτι εχω καταλάβει ασχολούνται με τους υπολογιστές ..ε ενας ακόμα και εγω κατι μπορώ να κάνω είτε σε σταθερό είται σε laptop
bimmerman- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : Salonika
Μοντέλο BMW : E36 318is Coupe
Country :
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί
» Τα λόγια περιττεύουν....
» Λίγα λόγια για το ζεϊμπέκικο πως χορεύεται και γιατί