Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

(ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

(ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Empty (ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας

Δημοσίευση από DJC BMW Δευ Μάης 31, 2010 12:24 pm

Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας

31 Μάι 2010

Δημοσιεύθηκε από autoblogger
(ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Telikikloforias2010300x
«Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα με παράλληλη κατάργηση των τελών κυκλοφορίας εισηγείται Επιτροπή των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος. Ενδεχόμενο, που δεν αποκλείεται να εκτινάξει την τιμή της αμόλυβδης ακόμα και στα 2 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η επιτροπή κρίνει ότι η επιβάρυνση πρέπει να περάσει στη χρήση των περισσότερων από 5,5 εκατ. οχήματα, δηλαδή στην κατανάλωση του καυσίμου, χαρακτηρίζοντας το σύστημα αυτό πιο δίκαιο έναντι των τελών κυκλοφορίας που το θεωρεί άδικο και αντικοινωνικό μέτρο.

Τα μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής επισημαίνουν ότι η τιμή πώλησης της βενζίνης είναι η ακριβότερη στην Ελλάδα σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο χαρακτηρίζουν άδικα τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία έχουν αυξηθεί τρεις φορές την τελευταία πενταετία.

Την περασμένη εβδομάδα στοιχεία της Κομισιόν έδειξαν ότι η Ελλάδα κατέκτησε την πρωτιά της ακριβότερης βενζίνης στην Eυρώπη, με την Ολλανδία να ακολουθεί. Aπό την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει ότι την αποκλειστική ευθύνη για την αναρρίχηση της Eλλάδας στην κορυφή της ακρίβειας της EE φέρει η αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα (EΦK και ΦΠA).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιτροπή των δύο συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος, που ανέλαβε τη διαμόρφωση του νέου συστήματος τελών κυκλοφορίας, έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της και ετοιμάζει την τελική πρόταση-εισήγηση, την οποία θα παραδώσει το προσεχές χρονικό διάστημα στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και στην Τίνα Μπιρμπίλη.»

[via: nooz.gr]
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country : (ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Greecexs1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

(ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Empty Απ: (ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας

Δημοσίευση από DJC BMW Δευ Μάης 31, 2010 12:29 pm

ΤΗ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ?καλυτερα να παει η βενζινη 0.80 εως 1.00 ευρο κ να εχω 252ευρο τελη παρα η βενζινη στα 2.00ευρο κ αργωτερα δεν ξερουμε ποσο θα παει....με την βενζινη αυτη σε 1 χρονο ειναι σαν να τους πληρωνουμε 10 τελη κυκλωφοριας/χρονο ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ αυτη ειναι η αποψη μου!!!!!!!!
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country : (ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Greecexs1

(ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας Empty Απ: (ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ?)Εξετάζουν αύξηση ΕΦΚ στα καύσιμα με κατάργηση τελών κυκλοφορίας

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Δευ Μάης 31, 2010 12:49 pm

εγω λεω να πανε να ψ9φησουν ολοι τους τα κοπροσκιλα.....
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40

Δημοσίευση από dimisgr Δευ Μάης 31, 2010 3:12 pm

θα τρελαθούμε με αυτούς τους απατεώνες. Την βενζίνη την βάζουμε 1,45(εγω τουλαχιστον) και είπανε για βενζινη ανω των 2/lt. Ακόμα και 2 να την κάνουνε για μένα σημαίνει μια αύξηση 0,65/lt. Εγ'ω 'εχω 50άρι ντεπόζτητο. Δηλαδη σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές εκεί που γέμιζα με 72,5 euro τωρα θα γεμίζω με 100(27,5 διαφορά). Το σήμα μου είναι 250 eyro άρα εγώ θέλω 9 γεμίσματα ουσιαστικά για να φτάσω τα 250. 9 γεμίσματα είναι 4500χλμ αν θεωρησω ότι τα 50lt μου βγάζουνε 500χλμ(δύσκολα..πού δύσκολα, αλλά λέω). Άρα μετά τα 4500χλμ είμαι ζημιωμένος. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ 4500χλμ ΤΟ ΧΡΟΝΟ? Όλο το παραπάνω είναι offtopic kai ζητώ 1000 συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να μην το πω. Για να πούμε ότι ίσως βοηθήσει θα πρέπει να καταργηροθύν τα τέλη με την υπάρχουσα τιμή βενζίνης. ώστε να πούμε ότι κάποιος που κάνει 6-7000 χλμ το χρόνο ότι κέρδισε κάτι ψίχουλα. Οι άλλοι που κάνουν παραπάνω χλμ είναι γδάρσιμο.
dimisgr
dimisgr
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : z3

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Μάης 31, 2010 8:02 pm

dimisgr έγραψε:θα τρελαθούμε με αυτούς τους απατεώνες. Την βενζίνη την βάζουμε 1,45(εγω τουλαχιστον) και είπανε για βενζινη ανω των 2/lt. Ακόμα και 2 να την κάνουνε για μένα σημαίνει μια αύξηση 0,65/lt. Εγ'ω 'εχω 50άρι ντεπόζτητο. Δηλαδη σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές εκεί που γέμιζα με 72,5 euro τωρα θα γεμίζω με 100(27,5 διαφορά). Το σήμα μου είναι 250 eyro άρα εγώ θέλω 9 γεμίσματα ουσιαστικά για να φτάσω τα 250. 9 γεμίσματα είναι 4500χλμ αν θεωρησω ότι τα 50lt μου βγάζουνε 500χλμ(δύσκολα..πού δύσκολα, αλλά λέω). Άρα μετά τα 4500χλμ είμαι ζημιωμένος. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ 4500χλμ ΤΟ ΧΡΟΝΟ? Όλο το παραπάνω είναι offtopic kai ζητώ 1000 συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να μην το πω. Για να πούμε ότι ίσως βοηθήσει θα πρέπει να καταργηροθύν τα τέλη με την υπάρχουσα τιμή βενζίνης. ώστε να πούμε ότι κάποιος που κάνει 6-7000 χλμ το χρόνο ότι κέρδισε κάτι ψίχουλα. Οι άλλοι που κάνουν παραπάνω χλμ είναι γδάρσιμο.

Ετσι ειναι φιλε μου Δημητρη.Σωστα τα λες συμφωνω μαζι σου.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315

http://www.microtronic1990.eu/

Δημοσίευση από dimisgr Δευ Μάης 31, 2010 8:12 pm

το καλήτερο δεν το γράψατε όμως. Μια άλλη σκέψη έιναι αντί να το καταργήσουν τελείως να το κάνουνε με ένα συμβολικό ποσό και η βενζίνη να πάει στα 2/lt. Εκεί να δείτε το τι θα γίνει!!! παμε στη βουλή θα βάλω μπροστά το ζ και θα λιώνω τα λάστιχα μέχρι να παιθάνουν από τη βρώμα.χαχα. Τα μέτρα της κυβέρνησης έιναι ότι του φανεί του λολοστεφανή. Έλεος!!! Α! και φυσικά η άλλη λύση έιναι να κάνουν τα τέλη όπως παλιά. Τώρα εγώ τι πρέπει να διαλέξω..να με κλέψουν πολύ ή λίγο??? Να προτείνω και γω ένα σύστημα....να ρίξουν την βενζίνη στα 0,70/lt και να καργηθούν και τα τέλη γιατί χρόνια τα μαζεύουν από τα αυτοκίνητα κάποτε πρέπει να μπει και ένα τέλος
dimisgr
dimisgr
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : z3

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Δευ Μάης 31, 2010 8:19 pm

Ναι αλλα θα πρεπει να ξαναδωθουν τα λεφτα που φαγανε καποιοι πισω στην Ε.Ε. και ποιοι θα τα δωσουνε ομως;;;;Αν το βρεις κερδιζεις μια τσιχλα!!!!!!! :m:
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης