1.003 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
1.003 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση
Ένα ηλεκτρικό μοντέλο από την Ιαπωνία πραγματοποίησε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, διανύοντας 1.003 χλμ. σε 27,5 ώρες, χωρίς επαναφόρτιση της μπαταρίας του.
Αυτό έγινε από ένα τροποποιημένο για την περίσταση Daihatsu Mira EV, που εκινείτο με περίπου 40 χιλιόμετρα την ώρα χωρίς στάση σε μια πίστα δοκιμών στην Ιαπωνία.
Το όχημα έφερε ειδική μπαταρία ιόντων λιθίου, κατασκευασμένη από την Sanyo. Το εγχείρημα οργανώθηκε από τον Ιαπωνικό Σύλλογο Ηλεκτρικών Οχημάτων, που αναμένεται να ζητήσει από το Γκίνες να αναγνωρίσει το νέο ρεκόρ ως τη μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανύσει ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο δίχως επαναφόρτιση.
Η προηγούμενη παγκόσμια επίδοση ήταν 555,6 χλμ και είχε επιτευχθεί τον περασμένο Νοέμβριο, σε τεστ που είχε διοργανώσει επίσης ο Ιαπωνικός Σύλλογος Ηλεκτρικών Οχημάτων._Σπ.Χατ.
Απ: 1.003 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση
Μου θυμησε του Νικουχ το μηχανοηλεκτροαυτοκινητο που ηρθε στην συναντηση.Το κακο ητανε οτι δεν εκανε μπαντες!!!χαχαχ
Απ: 1.003 χλμ. χωρίς επαναφόρτιση
και μετα πας για καφε, και λες στον σερβιτορο, συγνωμη ρε παλικαρι, καμια μπριζα ελευθερη εχετε? βεβαιως κυριε, τι την θελετε?
να φορτισω το ... αμαξι μου χαχαχαχαχαχα
να φορτισω το ... αμαξι μου χαχαχαχαχαχα
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Παρόμοια θέματα
» Χωρίς ΚΤΕΟ δεν έχει ασφάλιση
» BMW Σειρά 1 M Coupe
» 25 μοντέλα χωρίς τέλη κυκλοφορίας
» Spy Photos: BMW M135i χωρίς καμουφλάζ