Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα

+9
dimisgr
mertz
E36-Hartge
billakos
giorgos320d
koukos e36 coupe
jimbo
makinen
tsiggeE39
13 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα

Δημοσίευση από jimbo Τρι Ιαν 19, 2010 1:42 am

βρε παιδια, δεν ηταν πολλοι αυτοι που τις παρεδωσαν.
αν το δειτε παντα αναλογικα.
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα - Σελίδα 2 Empty Απ: Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα

Δημοσίευση από anestis z3 Τρι Ιαν 19, 2010 2:21 am

παιδια, η χρηση ειναι καθαρα η βενζινη!!! ηδη εχουμε φθηνη βενζινη σ σχεση μ την ευρωπη. Οποτα περιμενετε τρελες αυξησεις.
anestis z3
anestis z3
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : z3

Δημοσίευση από koukos e36 coupe Τρι Ιαν 19, 2010 11:45 am

ναι αλλα δεν εχουμε τους μισθους τις υπολιπεις ευρωπης ανεστη.......στην γερμανια για ενα μεσαιο σπιτι 80 τετραγονικα το λιγοτερο που θα πληροσεις για νικιο ειναι 700 ευρο μεχρι 1000 φευγα αλλα περνουν και 1500 ευρο μισθο η περισσοτεροι...δεν παει ετσι...
koukos e36 coupe
koukos e36 coupe
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40

Δημοσίευση από george316 Τρι Ιαν 19, 2010 12:28 pm

ωπα κυριοι...μην μπερδευεται τα πραγματα.
εχομε πολυ δρομο ακομα για να κανουμε φτασουμε την νοοτροπια των ευρωπαιων.τη νοοτροπια του συνολου και οχι του εαυτου μας.
ακομα δεν εχετε καταλαβει οι νεοτεροι οτι το προβλημα μας δεν ειναι μονο η φοροδιαφυγη η εγω εχω ενα με και ειναι δηλωμενο 1600....
απο τη μεταπολιτευση και μετα το κρατος βουλιαζει σε δανεια και χρεη οχι για αναπτυξη,αλλα για να γεμισουν οι τσεπες των βουλευων και των ευνοουμενων τους.
οταν η ελλαδα πηρε το κονδυλι για να γινει η εγνατια οδος,οι μελετες ελεγαν..κοστιζει πχ.1 εκατ.ευρω.και θα τελειωσει σε 5 χρονια.
εμεις τελικα κοστολογησαμε 19 εκατ.και ακομα δεν τελειωσε.ξερετε τι σημαινει αυτο?οτι τα υπολοιπα 18 εκατ τα πηραμε ΔΑΝΕΙΟ οχι επιδοτηση.δηλαδη πλερω πολλους τοκους...μα παρα πολλους...αυτα τα χρηματα λοιπον δε χρησιμοποιηθηκαν πχ για να φτιαχτει ενα νοσοκομειο η για να δωθουν παραπανω μεροκαματα στους εργατες.παρθηκαν και πηγαν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ σε τσεπες.ΜΙΖΕΣ δηλαδη.
οταν βγαινει ο ευαγγελατος και "φωναζει" και λεει ο τι ο διευθυντης της ερτ παιρνει 60.000 το μηνα μισθο....ε και?αυτα ειναι τα φανερα που παιρνει.σε αυτα δε γινεται να φοροδιαφυγει.αναγκαστικα πληρωνει φορο.τον ρωτησατε ομως ποσα εχει παρει απο την κοκα κολα στο χερι ,στη τσεπη η οπου αλλου νομιζεται για να παιξει μια διαφημιση παραπανω?η να παιχτει σε πιο καλη ωρα?
ο βουλευτης παιρνει γυρω στα 7000 το μηνα.πιστευεται οτι ειναι αυτα μονο????εισαστε πολυ γελασμενοι
κυριοι δε παλευουμε να βγουμε απο την κριση μια και εμας η κριση δεν μας ακουμπησε ποτε.απλα...δεν εχουμε βιομηχανια για να μας πιασει..δεν εχουμε παραγωγη για να μας πιασει...δεν εχουμε εξορυξεις για να μας πιασει..εμεις μονο καταναλωνουμε.
αρα λοιπον πραοσπαθουν να γεμισουν τα ταμεια που το πασοκ και η νεα δημοκρατια αδειασαν με προφανεις αδιαλλακτους λογους.
αλλη λυση δεν υπαρχει..και εγω να βγω πρωθυπουργος που λενε,που θα ειμαι ο καλυτερος δε μπορω να κανω τιποτε γιατι απλα χρωσταμε τα κερατα μας.......απλα θα παρουμε βαζελινη και θα μας γαμησουν απλα και ομορφα....
george316
george316
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe

Δημοσίευση από jimbo Τρι Ιαν 19, 2010 5:54 pm

για αλλη μια φορα, εχεις απολυτο δικιο, σε καθε λεξη σου.
αλλα το θεμα ξερεις πιο ειναι? οτι κυνηγανε εσενα και εμενα για να γεμισουν παλι τα ταμεια που τα εφαγαν πριν.
εγω και εσυ ομως, σταματησαμε να ειμαστε μαλακες.
οποτε ναι, το αυριανο μου μ3, θα το εχω δηλωμενο διλιτρο, και θα φοροδιαφευγω οσο μπορω.
την εχουν δει πολλοι με λαικη συνειδηση και καλα, το καλο της ελλαδας και ετσι.
ας πιασουν τον κυριο που εχει φαει 100.000.000Ε, και αλλους με παρομοια ποσα, και ας κατσω και εγω μετα να πληρωνω φορους, πραγματικα δεν εχω προβλημα.
αλλα οχι απο την μια σας τα φαγαμε, καλα να παθετε, και απο την αλλη σκαστε ο καθενας τα διπλα και τριπλα απο οτι σας ζητουσαμε.
να πανε να πνηγουνε
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsagio Τρι Ιαν 19, 2010 6:12 pm

Αν ισχύσει αυτο το μετρο, αν καταλαβα εγω καλα, δεν θα θα πληρωνουμε εφαπαξ το ποσο στο τελος του χρονου αλλα θα μπει ενας φορος στα καυσιμα τον οποιο θα πληρώνουμε καθε φορα που βαζουμε βενζινη ( αποτελεσμα οσο ποιο πολυ χρησιμοποιηθεί το αυτοκίνητο, τοσο ποιο πολυ βενζινη θα χρειαστεί ,τοσο ποιο πολλα φραγκα θα παρει το κρατος απο το φορο που θα βαλει στα καυσιμα) χαζοι δεν ειναι λαμογια μεγαλα ειναι ολοι τους.
tsagio
tsagio
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 62
Μοντέλο BMW : Ε 46 318 cabrio
Country : Φόρος χρήσης για τα αυτοκίνητα - Σελίδα 2 Greecexs1

Δημοσίευση από makinen Τρι Ιαν 19, 2010 6:45 pm

george316 έγραψε:ωπα κυριοι...μην μπερδευεται τα πραγματα.
εχομε πολυ δρομο ακομα για να κανουμε φτασουμε την νοοτροπια των ευρωπαιων.τη νοοτροπια του συνολου και οχι του εαυτου μας.
ακομα δεν εχετε καταλαβει οι νεοτεροι οτι το προβλημα μας δεν ειναι μονο η φοροδιαφυγη η εγω εχω ενα με και ειναι δηλωμενο 1600....
απο τη μεταπολιτευση και μετα το κρατος βουλιαζει σε δανεια και χρεη οχι για αναπτυξη,αλλα για να γεμισουν οι τσεπες των βουλευων και των ευνοουμενων τους.
οταν η ελλαδα πηρε το κονδυλι για να γινει η εγνατια οδος,οι μελετες ελεγαν..κοστιζει πχ.1 εκατ.ευρω.και θα τελειωσει σε 5 χρονια.
εμεις τελικα κοστολογησαμε 19 εκατ.και ακομα δεν τελειωσε.ξερετε τι σημαινει αυτο?οτι τα υπολοιπα 18 εκατ τα πηραμε ΔΑΝΕΙΟ οχι επιδοτηση.δηλαδη πλερω πολλους τοκους...μα παρα πολλους...αυτα τα χρηματα λοιπον δε χρησιμοποιηθηκαν πχ για να φτιαχτει ενα νοσοκομειο η για να δωθουν παραπανω μεροκαματα στους εργατες.παρθηκαν και πηγαν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ σε τσεπες.ΜΙΖΕΣ δηλαδη.
οταν βγαινει ο ευαγγελατος και "φωναζει" και λεει ο τι ο διευθυντης της ερτ παιρνει 60.000 το μηνα μισθο....ε και?αυτα ειναι τα φανερα που παιρνει.σε αυτα δε γινεται να φοροδιαφυγει.αναγκαστικα πληρωνει φορο.τον ρωτησατε ομως ποσα εχει παρει απο την κοκα κολα στο χερι ,στη τσεπη η οπου αλλου νομιζεται για να παιξει μια διαφημιση παραπανω?η να παιχτει σε πιο καλη ωρα?
ο βουλευτης παιρνει γυρω στα 7000 το μηνα.πιστευεται οτι ειναι αυτα μονο????εισαστε πολυ γελασμενοι
κυριοι δε παλευουμε να βγουμε απο την κριση μια και εμας η κριση δεν μας ακουμπησε ποτε.απλα...δεν εχουμε βιομηχανια για να μας πιασει..δεν εχουμε παραγωγη για να μας πιασει...δεν εχουμε εξορυξεις για να μας πιασει..εμεις μονο καταναλωνουμε.
αρα λοιπον πραοσπαθουν να γεμισουν τα ταμεια που το πασοκ και η νεα δημοκρατια αδειασαν με προφανεις αδιαλλακτους λογους.
αλλη λυση δεν υπαρχει..και εγω να βγω πρωθυπουργος που λενε,που θα ειμαι ο καλυτερος δε μπορω να κανω τιποτε γιατι απλα χρωσταμε τα κερατα μας.......απλα θα παρουμε βαζελινη και θα μας γαμησουν απλα και ομορφα....

28 εισαι ρε Γιωργο οχι 68...!! μην αδικεις τον εαυτο σου...
Το οτι χρωσταμε ειναι γνωστο ..Το οτι δεν εχουμε φραγκο ειναι επισης γνωστο..

Ρωταω ομως εγω αθωα....Απο καπου δεν πρεπει να ξεκινησει η ανακαμψη..???
Αν ολες οι γενιες λενε "δεν πληρωνω και δε συνεργαζομαι γιατι τα εχετε κανει σαν τα μουτρα σας"
πως θα βγουμε απο το χαλι μας..???
Κανενας αλλος δε νοιαζεται για μας παρα μονο εμεις..!!
Τεσπα παρα τις παραπανω ηθικο-γενικολογιες πιστευω οτι αυτη η πρωτη ιδεα για τα τελη
ακουγεται σωστη, τουλαχιστον σωστοτερη απο αυτη που ισχυε μεχρι σημερα και αρα ειναι μια βελτιωση!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από aris super 3 Τετ Ιαν 20, 2010 12:38 am

πιστευς πως ειναι καλο αυτο το μετρο παιδια!
aris super 3
aris super 3
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τετ Ιαν 20, 2010 1:55 am

Συμφωνώ απόλυτα με τον Νίκο...Πιστεύω, ότι είναι νωρίς και ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα μέχρι του χρόνου..

Αποψη μου είναι, αν καταργηθούν τα τέλη, ναι να ανέβει η βενζίνη...Αν όχι, δυστυχώς θα είναι μεγάλο πλήγμα..

Επίσης, πιστεύω ότι ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...Αλλά....όπως λέει και ο Νίκος, ας αρχίσουμε από κάπου....ας είμαστε εμείς η αρχή του τέλους της ελληνικής κατακύλας...
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Μοντέλο BMW : E39

Δημοσίευση από george316 Τετ Ιαν 20, 2010 8:27 am

και ποιος σας ειπε οτι δε πρεπει να ξεκινησουμε απο καπου?
επειδη ομως οσο θυμαμαι....εγω και ο πατερας μου (και κατ επεκταση ο μεσος φορολογουμενος)πληρωναμε παραπανω.
οταν προταθηκε μειωση μισθου στο βουλευτη...........θυμαστε τθι εγινε...πριν 10 μερες..
εγω ειτε το θελω.ειτε δεν το θελω δε μπορω να κρυφτω και να μη πληρωσω αυτα που ειναι να πληρωσω...
και νοκο οχι ποιος ειπε οτι ειμαι μεγαλος σαν την ακροπολη?αλλα αφ ενος ειμαι στο χωρο των οικονομικων και βλεπω πραγματα που δεν βλεπετε εσεις.πχ.τι εννοω.ολοι μας πιστευουμε οτι "υπαρχει υποστηριξη οικονομικης φυσης απο την ευρωπαικη ενωση"ετσι?
το ξερετε οτι το 2012 δε θα μπορουμε να παρουμε ουτε ενα ευρω?ουτε απο τραπεζες σα δανειο ουτε απο επιδοτησεις που βγαζει η ευρωπαικη ενωση...
βεβαια και ολοι μας εχουμε αποψεις και αποψεις ετσι?αλλα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ασχημα απο οτι ακουμε στις τηλεορασεις.....
george316
george316
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από george316 Τετ Ιαν 20, 2010 8:30 am

α και συμπληρωμα......
κανεις σας ομως δεν ακουσε δηλωση του πρωθυπουργου πριν απο ενα μηνα περιπου που ανεφερε οτι εν μεσω της σρισης κινδυνευει ακομα και η ακεραιοτητα της ελλαδας....
και επισης ισως δε γνωριζεται οτι ηδη υπαρχει προταση της κινας για να παραχωρηθει ελληνικο εδαφος με ανταλλαγμα το δημοσιονομικο χρεος.αποιος καταλαβε καταλαβε..
george316
george316
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τετ Ιαν 20, 2010 11:02 am

Τα πραγματα στα οικονομικα ετσι ειναι οπως τα λες...αλλα να ξες, δεν υπαρχει περιπτωση να πουληθει κανενα κομματι σε καμια Κινα...αυτο απλα αποκλειεται...οδηγουμαστε στην πτωχευση, αλλα δεν θα πουληθει τπτ...οντως δανεια και τετοια δεν θα βγαινουν(βγαινουν μηπως τωρα????)αλλα καποια στιγμη θα φτασουμε στο σημειο 0,και θα ξαναρχισουν ολα απο την αρχη...

Ας μην τρομοκρατουμε τον κοσμο αδικα, και διχως λογο...
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από george316 Τετ Ιαν 20, 2010 11:09 am

οπως νομιζεις......
george316
george316
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsiggeE39 Τετ Ιαν 20, 2010 11:18 am

Καλά σίγουρα, δεν σημαίνει ότι εγώ έχω την σωστή άποψη...συζήτηση κάνουμε και ο καθένας έχει την άποψη του....
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από giorgos320d Τετ Ιαν 20, 2010 10:53 pm

[quote="tsiggeE39"]αλλα καποια στιγμη θα φτασουμε στο σημειο 0,και θα ξαναρχισουν ολα απο την αρχη...
Γιαννη με φοβηζεις, για να ξεκηνησουμε απο το 0 αυτο γηνετε μαλον με εναν τριτο παγκοσμιο πολεμο η μπορει και οχι, λεω και εγω τη σκεψη μου, δεν μπορω να σκευτω αλλο τροπο πρως στηγμην.
giorgos320d
giorgos320d
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d

Δημοσίευση από jimbo Πεμ Ιαν 21, 2010 1:14 am

εννοει να ξαναρχισει απο το μηδεν η οικονομια μας.
γιαννη,σιγουρα δεν παιζει να γινει αυτο. δεν συμφερει κανεναν στην ΕΕ, να καταρευσει η ελλαδα.
για αλλη μια φορα, θα ειναι αυτοι που μας σωσουν. δυστυχως...
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από tsiggeE39 Πεμ Ιαν 21, 2010 1:25 am

Κιόμως συμφέρει.....θα είμαστε παράδειγμα προς αποφυγήν...θα καταεύσει η οικονομία μας, και μετά θα μας σηκώσουν....
tsiggeE39
tsiggeE39
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από mertz Πεμ Ιαν 21, 2010 10:29 am

jimbo έγραψε:εννοει να ξαναρχισει απο το μηδεν η οικονομια μας.
γιαννη,σιγουρα δεν παιζει να γινει αυτο. δεν συμφερει κανεναν στην ΕΕ, να καταρευσει η ελλαδα.

Ρε παιδια... τωρα δλδ που ειναι η οικονομια μας? 0.1?

Οσο για συμφεροντα - ποτε μην λες ποτε, Δημητρη...

...Ισλανδια... την βοηθησε πολυ η ΕΕ?

και γενικα απ'οτι καταλαβαινω, βοηθεια απο την ΕΕ σημαινει φορτωμα της Ελλαδας στους ομους της Γερμανιας-Γαλλιας... τωρα δλδ που ημαστε? ... Εκτος κι αν οντως ερθουν οι εξογηοινοι να μας σωσουν... γιατι αλλιως... να πουληθουμε στους Κννεζους αποκλειεται, διοτι αυτο κι αν δεν συμφερει κανεναν... αλλα υπαρχουν και αλλες χωρες που θελουν πολυ να βαλουν την Ελλαδα απο κατω και εχουν και πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες
mertz
mertz
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34

Δημοσίευση από jimbo Πεμ Ιαν 21, 2010 4:16 pm

mertz έγραψε:
jimbo έγραψε:εννοει να ξαναρχισει απο το μηδεν η οικονομια μας.

Ρε παιδια... τωρα δλδ που ειναι η οικονομια μας? 0.1?

Οσο για συμφεροντα - ποτε μην λες ποτε, Δημητρη...

...Ισλανδια... την βοηθησε πολυ η ΕΕ?

και γενικα απ'οτι καταλαβαινω, βοηθεια απο την ΕΕ σημαινει φορτωμα της Ελλαδας στους ομους της Γερμανιας-Γαλλιας... τωρα δλδ που ημαστε? ... Εκτος κι αν οντως ερθουν οι εξογηοινοι να μας σωσουν... γιατι αλλιως... να πουληθουμε στους Κννεζους αποκλειεται, διοτι αυτο κι αν δεν συμφερει κανεναν... αλλα υπαρχουν και αλλες χωρες που θελουν πολυ να βαλουν την Ελλαδα απο κατω και εχουν και πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες
μα φιλε μου, η ισλανδια, ΔΕΝ ειναι στην ΕΕ!!!
οσο για το φορτομα ναι, συμφωνω απολυτα μαζι σου! αλλα παρολα αυτα, προτιμω να κρεμομαστε απο αυτους, παρα απο τουςκινεζους η τους ρωσσους...
jimbo
jimbo
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα