Περι Skype
3 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Βοήθεια σε ότι αφορά το φόρουμ μας αλλά και γενικά τον υπολογιστή :: Βοήθεια προς τα μέλη μας, για γενικά προβλήματα υπολογιστών
Σελίδα 1 από 1
Περι Skype
Εχω μια απορια με το παραπανω προγραμματακι, επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος μ'αυτο.... γνωριζει κανεις εαν υπαρχει δυνατοτητα εγγραφης συνομιλιας μεσω Skype? Μηπως υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα, που μπορει να κανει την δουλεια αυτη?
Ευχαριστω προκαταβολικα )
Ευχαριστω προκαταβολικα )
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Απ: Περι Skype
Μαρεσει που ρωτατε πραγματα σχετικα με υπολογιστες...θα κανουμε και ξεχωριστο μερος...!!
Λοιπον ναι μπορεις...με ενα προγραμματακι...Το ανεβαζω, και σου στελνω να το κατεβασεις...
Λοιπον ναι μπορεις...με ενα προγραμματακι...Το ανεβαζω, και σου στελνω να το κατεβασεις...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
ωπα........... να ξερουμε δλδ να μην μιλαμε ποτε μαζι σου!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Αγορα μου...εμενα αν με ηχογραφειτε, και πουλησετε την συνομιλια, θα βγαλετε πολλααααααααααα λεφτα...
tsiggeE39- Moderator
-
chrisstavr έγραψε:ωπα........... να ξερουμε δλδ να μην μιλαμε ποτε μαζι σου!!!!
Οχι ρε Χρηστο... για 'σενα προσωπικα δεν ισχυει.. εξαλλου εχω ειδη καλη προταση και απο τον Γιαννη
tsiggeE39 έγραψε:Αγορα μου...εμενα αν με ηχογραφειτε, και πουλησετε την συνομιλια, θα βγαλετε πολλααααααααααα λεφτα...
Ρε σ' tsigge... μαζι με το προγραμματακι αν ειναι ανεβασε και κανα δυο samples με την φωναρα σου... θα ανοιξουμε επιχειρηση
mertz- Bmw Lover
-
Λαλαλαλαλαλαλα...Λολολολολολο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νατα τα πρωτα ευρά!!!!!!!!!!
Νατα τα πρωτα ευρά!!!!!!!!!!
tsiggeE39- Moderator
-
mertz έγραψε:chrisstavr έγραψε:ωπα........... να ξερουμε δλδ να μην μιλαμε ποτε μαζι σου!!!!
Οχι ρε Χρηστο... για 'σενα προσωπικα δεν ισχυει.. εξαλλου εχω ειδη καλη προταση και απο τον ΓιαννηtsiggeE39 έγραψε:Αγορα μου...εμενα αν με ηχογραφειτε, και πουλησετε την συνομιλια, θα βγαλετε πολλααααααααααα λεφτα...
Ρε σ' tsigge... μαζι με το προγραμματακι αν ειναι ανεβασε και κανα δυο samples με την φωναρα σου... θα ανοιξουμε επιχειρηση
εγω παλι λεω να ανοιξετε ενα αστειατοριο και οι δυο..............αστειοιοιοιοιοιοι
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
καποιος ελεγε οτι θα ανεβασει καποιο προγραμματακι...
tsigge? που ειναι, οεο... ?????
tsigge? που ειναι, οεο... ?????
mertz- Bmw Lover
-
Bmw Club Μακεδονία :: Βοήθεια σε ότι αφορά το φόρουμ μας αλλά και γενικά τον υπολογιστή :: Βοήθεια προς τα μέλη μας, για γενικά προβλήματα υπολογιστών
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης