Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Περι βελτιωσης ο λογος!

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Περι βελτιωσης ο λογος! Empty Περι βελτιωσης ο λογος!

Δημοσίευση από Bazil Van Sinner Παρ Φεβ 10, 2012 7:23 pm

Ρε παιδια,τι πραγμα κι αυτο στην Ελλαδα.....αφου ρε φιλε εχεις λ7 γιατι πηγες και πηρες μικρο και αδυναμο για τα μετρα σου αμαξι και τρεχεις τωρα στα συνεργεια και στους <<βελτιωτες>> για να το ανεβασεις???????
Ξενερωμα απο την αρχη δηλαδη ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!!!
Ειναι σαν να τα βρισκεις με μια κοπελα και μετα την πρωτη βδομαδα αρχιζεις ρωτας απο δω και απο κει :τι να της κανω???να της βαλω πιο μεγαλα Β@ζι@ η' πιο μεγαλο κ@λο??????σε πιο γιατρο????ποσο θα μου παρει????θα μου αρεσει μετα???Η" θα ξενερωσω και μετα και επειδη ΘΑ ΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΓΑΖΩΝΕΙ?????
Ειμαι απο χωριο και οδηγαω απο τα 10 μου χρονια δεν θα ξεχασω ενα subaru 550cc 2κυλινδρο boxer πισωκινητο(και το μοτερ πισω)που ειχε η μανα μου ΤΙ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ ΧΕ ΒΓΑΛΕΙ και μενα και ΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!Εχω ανεβει αρκετα αυτοκινητα,μικρα και μεγαλα βελτιωμενα και μη!
Σαν τα εργοστασιακα ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!
Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν ενα ΜΧ5 ΝBfl 1.8 με μαμα Torsen πανω του,λοιπον οταν περνουσε την γεφυρα της Σταυρουπολης,δεν ξερω τι το πιανε....ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΤΩ....πολυυυυ σκουπισμα!!!Ημουν και τοτε σε ενα forum(miatamania)ηταν και η βενζινη ΤΖΑΜΠΑ και κατεβαινα στη Σαλονικη σχεδον καθε βδομαδα....με τον καιρο λοιπον προσπαθουσα να γινω καλυτερος,να εκμεταλλευτω ΟΛΕΣ τις δυνατοτητες τους αυτοκινητου(ειχα παρακολουθησει τον Πατελο να driftαρει με ΜΧ5 2ης γενιας με 16αρια λαστιχα και εβαζε και 3η......και γω????ιιιιιιδρωνα και γω και το μαζντακι...προσπαθουσα ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!Απ την αλλη υπηρχαν και παιδια,φιλοι μου,που ειχαν μια διαφορετικη ιδεα απο μενα,θεωρησαν τα χερια τους ΑΡΙΣΤΑ και κοιταξαν να βελτιωσουν το αμαξι...turbo,compressor φραγκα φραγκα φραγκα............
Αποτελεσμα????Μετα απο δυο χρονια σκληρης προπονησης εβγαζα οοοοοολο το S της Νεαπολης (εξοδος προς Χαλκιδικη βεβαιως βεβαιως )και ακομη παραπανω.....τα ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ????????ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ του S της Νεαπολης!!!!!
Ηθικο διδαγμα?????Νουμερολατρεια!!!!!!
Βλακεια!!!!!!
Ημι-βελτιωσεις....ανεβαζουν ιποδυναμη και τα περιφερειακα δεν βαριεσαι...δεν ειναι ετσι η ΣΩΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ να ρωτησουν καμια ιδεα ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!!
Αυτα τα λιγα απο μενα,θα θελα να ακουσω και τη αποψη της παρεας.....
υ.γ. ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!
Rolling Eyes
Bazil Van Sinner
Bazil Van Sinner
New Member
New Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 84
Μοντέλο BMW : E46 ci 2.2
Country : Περι βελτιωσης ο λογος! Greecexs1

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Περι βελτιωσης ο λογος! Empty Απ: Περι βελτιωσης ο λογος!

Δημοσίευση από makinen Παρ Φεβ 10, 2012 7:28 pm

sSig_youtheman
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από swartz Παρ Φεβ 10, 2012 8:48 pm

Exclamation
swartz
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country : Περι βελτιωσης ο λογος! Greecexs1

Δημοσίευση από kefalismos Παρ Φεβ 10, 2012 10:52 pm

Έτσι είναι . Και γω είμαι της άποψης σαν το εργοστασιακό ( μηχανικά ) δεν έχει . Βάλε άλλη μηχανή αλλά μη βάζεις χέρι γιατί μετά κάτι δε θα συνδιάζει καλά , κάτι θα πάει στραβά , κάτι θα χαλάσει και θα ψάχνεσε και δεν αξίζει ούτε τον χρόνο , ούτε το αγχος , ούτε το αποτέλεσμα .

Επίσης πάγια θέση μου είναι δε παίρνεις αμάξι άμα δε σε καλύπτει ... Σκέφτεσε σωστά πριν αγοράσεις για να μην κλέγεσε αργότερα . Επιλογές άπειρες δοξα το Θεό για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια . Ειδικά αυτό που βλέπω και από φίλους μου τύπου " θέλω λίγο παραπάνω " .
Άντε και το έκανες . Μετά θα το συνιθίσεις θα κάνεις κάτι λίγο ακόμα και τελικά για να το φτάσεις εκεί που θες θα χεις δώσει τα 3πλά από το αν το έκανες εξ αρχής με άλλο σχεδιασμό.
Άρα θέτουμε σωστά κρητήρια εξ αρχής .

Οι τελευταίες 4 σειρές είναι οι καλύτερες .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή