Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player
+2
vaggouras E87
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player
Η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και όπως οι κασέτες έχουνε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μία θέση στο ίδιο ντουλάπι ετοιμάζεται να πάρει και το CD. Ήδη πολλά καινούργια laptops/netbooks/ultrabooks, δεν διαθέτουν ενσωματωμένο CD Player και μην σου κάνει εντύπωση αν στο επόμενο αυτοκίνητο σου δεν υπάρχει CD Player.
Ο Michael Arbaugh, επικεφαλής σχεδιασμού των εσωτερικών της Ford, σε πρόσφατη συνέντευξη του άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρία του θα σταματήσει να τοποθετεί CD Player στα αυτοκίνητα της μέσα στα επόμενα χρόνια.
Ο Arbaugh επικαλέστηκε το γεγονός ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα CD αφού πλέον τα USB sticks, οι κάρτες μνήμης αλλά και τα smartphones, έχουνε αντικαταστήσει τα γνωστά σε όλους μας δισκάκια. Εκτός αυτού, η αφαίρεση του CD Player θα μειώσει και το βάρος του αυτοκινήτου, έστω και κατά μερικά γραμμάρια. Αλήθεια εσύ πλέον γράφεις CD για να ακούς μουσική στο αυτοκίνητο ή χρησιμοποιείς USB sticks, κάρτες μνήμης και το smartphone σου, για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική μέσα στο αυτοκίνητο;
autoblog
Απ: Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player
Να απαντησω?
Εγω ακουω cd αλα εχω και ενα mp4 το οπιο εχη πεση φορτομα μουσηκης....μονο το usb δεν παιζη το αμαξι μου.......Μεχρι και σε dvd ακουω μουσικη........Ειμαι ο καλητερος το αμαξι μου εχη τρελη τεχνολογια ειναι μοναδηκο σας τρεω ολους και αν εχετε τα κοτσια ελατε να με τρεξετε.......Πιον μημουμε?
Εγω ακουω cd αλα εχω και ενα mp4 το οπιο εχη πεση φορτομα μουσηκης....μονο το usb δεν παιζη το αμαξι μου.......Μεχρι και σε dvd ακουω μουσικη........Ειμαι ο καλητερος το αμαξι μου εχη τρελη τεχνολογια ειναι μοναδηκο σας τρεω ολους και αν εχετε τα κοτσια ελατε να με τρεξετε.......Πιον μημουμε?
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Μην χαλασουμε και αλλο ενα θεμα.Θα ειναι το τεταρτο.....
Οκ κανω τον βαγγουρα για οπιον δεν καταλαβε......χαχαχαχαχαχα
-
Country :
Ισχυει αυτο ....και γω παντα USB stick χρησιμοποιουσα....
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Να σας πάω λίγο παραπέρα?
Πολλές εταιρίες ήδη δουλευουν μέσω διαδικτύου και να πω την αλήθεια πέριση το καλοκαίρι δεν δούλεψα καθόλου cd/dvd/usb αλλα μόνο μέσω ίντερνετ.
Πολύ καλύτερο αν και θέλει να ωριμάσει λίγο ακόμα αυτή η ιδέα.
Άν βέβαια είσαι φαν του καλού (οχι δυνατού) ήχου και έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα παραμένεις στο cd...
Πολλές εταιρίες ήδη δουλευουν μέσω διαδικτύου και να πω την αλήθεια πέριση το καλοκαίρι δεν δούλεψα καθόλου cd/dvd/usb αλλα μόνο μέσω ίντερνετ.
Πολύ καλύτερο αν και θέλει να ωριμάσει λίγο ακόμα αυτή η ιδέα.
Άν βέβαια είσαι φαν του καλού (οχι δυνατού) ήχου και έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα παραμένεις στο cd...
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
Ναι δε θα χει CD . Θα έχει κατευθείαν dvd !
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Ναι ηδη η google ειναι μεσα σε πολλα ICE των εταιριων...
makinen- Bmw Addict
-
Πάντως βρε παλικάρια , εγώ σε καθημερινή βάση δουλεύω συνέχεια το ράδιο και μόνο όταν θέλω να ακούσω κάτι συγκεκριμένο σε μουσική, βάζω cd.
Ίσως είναι και θέμα ηλικίας , επειδή δεν έχω κάποια πώρωση με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ,αλλά και του ότι στο αμάξι βρίσκω χρόνο να ακούω ειδήσεις ,συζητήσεις και γενικά ενημέρωση. Θεωρώ πολύ μεγάλη την επιλογή που έχει κανείς να ακούσει μέσα από τις συχνότητες του ραδιοφώνου(τουλάχιστο στη πόλη μας) και είναι φόρες που με εκπλήσσει ευχάριστα με την διαφορετικότητα και το ρεπερτόριο που παίζουν που δεν μου κάνει αίσθηση να βάλω κάποια cd.
Πάντως θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να ακούει συνέχεια ξανά και ξανά ένα κομμάτι της κασέτας ,επειδή π.χ με τρέλαινε!!!
Ε δεν θεωρώ ότι το αμάξι πρέπει να σου μαγειρεύει κιόλα, ήδη μέσα σε αυτό υπάρχουν πράγματα πολλά που αποπροσανατολίζουν από την οδήγηση.
Εκτός και άμα φτάσουμε στο επίπεδο….. kit ….να μιλάμε και να γίνονται όλα χωρίς να κουνάμε δάχτυλα και να μη παίρνουμε το βλέμμα από το δρόμο.
Έως τότε μια χαρά είναι το ραδιακι …και με επιλογές για όλα τα γούστα.
Ίσως είναι και θέμα ηλικίας , επειδή δεν έχω κάποια πώρωση με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ,αλλά και του ότι στο αμάξι βρίσκω χρόνο να ακούω ειδήσεις ,συζητήσεις και γενικά ενημέρωση. Θεωρώ πολύ μεγάλη την επιλογή που έχει κανείς να ακούσει μέσα από τις συχνότητες του ραδιοφώνου(τουλάχιστο στη πόλη μας) και είναι φόρες που με εκπλήσσει ευχάριστα με την διαφορετικότητα και το ρεπερτόριο που παίζουν που δεν μου κάνει αίσθηση να βάλω κάποια cd.
Πάντως θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να ακούει συνέχεια ξανά και ξανά ένα κομμάτι της κασέτας ,επειδή π.χ με τρέλαινε!!!
Ε δεν θεωρώ ότι το αμάξι πρέπει να σου μαγειρεύει κιόλα, ήδη μέσα σε αυτό υπάρχουν πράγματα πολλά που αποπροσανατολίζουν από την οδήγηση.
Εκτός και άμα φτάσουμε στο επίπεδο….. kit ….να μιλάμε και να γίνονται όλα χωρίς να κουνάμε δάχτυλα και να μη παίρνουμε το βλέμμα από το δρόμο.
Έως τότε μια χαρά είναι το ραδιακι …και με επιλογές για όλα τα γούστα.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Το καλυτερο πλεον ειναι τα usb σβηνεις και βαζεις οτι θελεις.Ειχα καποτε τρελα να γραφω cd με επιτυχιες διαφορες αλλα τωρα γινεται χαμος με τα cd μου και δεν ασχολουμε.usb....
Είσαστε νέοι ,ρουφήξτε την τεχνολογία όσο μπορείτε και εξελίξτε την κιόλα!!!
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Δεν κανουμε και τπτ αλλο...
6 χρονια στο δημοτικο
6 χρονια στο γυμνασιο
που ελεγε και ο Τσακωνας στο "Μαθε παιδι μου γραμματα"
6 χρονια στο δημοτικο
6 χρονια στο γυμνασιο
που ελεγε και ο Τσακωνας στο "Μαθε παιδι μου γραμματα"
makinen- Bmw Addict
-
Πλάκα πλάκα τα νέα αυτοκίνητα καλά θα κάνουν να παίζουν dvd καθώς να έχουν και aux ή usb για να μην πληρώνουμε aftermarket εξαρτήματα χαλώντας και την original αισθητική των αυτοκινήτων μας και δίνοντας εξτρα χρήματα στους ηχοσυστηματάδες .
Από ότι βλέπω αυτο το καταλάβαν οι εταιρίες , μιας και ακόμα και στα μικρά αυτοκίνητα βλέπουμε συχνά πλέον θηρα aux η usb . Έχει αναβαθμιστεί και ο ήχος μιας που τα περισσότερα αυτοκίνητα βγαίνουν ή ξεκινά ακόμα και η βασική έκδοση με 6 ηχεία .
Πριν 10 χρόνια αυτό ήταν αδιανόητο για αυτοκίνητο πόλης .
Από ότι βλέπω αυτο το καταλάβαν οι εταιρίες , μιας και ακόμα και στα μικρά αυτοκίνητα βλέπουμε συχνά πλέον θηρα aux η usb . Έχει αναβαθμιστεί και ο ήχος μιας που τα περισσότερα αυτοκίνητα βγαίνουν ή ξεκινά ακόμα και η βασική έκδοση με 6 ηχεία .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:Πλάκα πλάκα τα νέα αυτοκίνητα καλά θα κάνουν να παίζουν dvd καθώς να έχουν και aux ή usb για να μην πληρώνουμε aftermarket εξαρτήματα χαλώντας και την original αισθητική των αυτοκινήτων μας και δίνοντας εξτρα χρήματα στους ηχοσυστηματάδες .
ποσο μπροστα μπορη να ειναι το αμαξι μου και DVD kαι CD και ΑUX μα πις ειμαι επητελους μπονη μου απαντηση καπιος?χαχαχαχαχαχα
Σαν την παρεα που σου κανη το ραδιο δεν εχη η αληθια να λεγετε.......
-
Country :
Εξελιξει πρεπει να υπαρχει σε ολα τα σημεια του αυτοκινητου,αν θελουνε να πουλανε
Παρόμοια θέματα
» Tuatara: Το επόμενο ταχύτερο αυτοκίνητο στη γη
» Προσωπα
» Ποιο αυτοκίνητο πιστεύεις ότι έχει αυτό το εσωτερικό;
» Υβριδικό το επόμενο Nissan Z;
» 300 άλογα το επόμενο Opel Astra OPC
» Προσωπα
» Ποιο αυτοκίνητο πιστεύεις ότι έχει αυτό το εσωτερικό;
» Υβριδικό το επόμενο Nissan Z;
» 300 άλογα το επόμενο Opel Astra OPC
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή