Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player

+2
vaggouras E87
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player    Empty Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Πεμ Μάης 17, 2012 3:46 pm

Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player    Scaled.php?server=191&filename=mercedesbenzaclass20133

Η τεχνολογία προχωρά με γοργούς ρυθμούς και όπως οι κασέτες έχουνε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μία θέση στο ίδιο ντουλάπι ετοιμάζεται να πάρει και το CD. Ήδη πολλά καινούργια laptops/netbooks/ultrabooks, δεν διαθέτουν ενσωματωμένο CD Player και μην σου κάνει εντύπωση αν στο επόμενο αυτοκίνητο σου δεν υπάρχει CD Player.
Ο Michael Arbaugh, επικεφαλής σχεδιασμού των εσωτερικών της Ford, σε πρόσφατη συνέντευξη του άφησε να εννοηθεί ότι η εταιρία του θα σταματήσει να τοποθετεί CD Player στα αυτοκίνητα της μέσα στα επόμενα χρόνια.
Ο Arbaugh επικαλέστηκε το γεγονός ότι όλο και λιγότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα CD αφού πλέον τα USB sticks, οι κάρτες μνήμης αλλά και τα smartphones, έχουνε αντικαταστήσει τα γνωστά σε όλους μας δισκάκια. Εκτός αυτού, η αφαίρεση του CD Player θα μειώσει και το βάρος του αυτοκινήτου, έστω και κατά μερικά γραμμάρια. Αλήθεια εσύ πλέον γράφεις CD για να ακούς μουσική στο αυτοκίνητο ή χρησιμοποιείς USB sticks, κάρτες μνήμης και το smartphone σου, για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική μέσα στο αυτοκίνητο;

autoblog
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player    Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player    Empty Απ: Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player

Δημοσίευση από vaggouras E87 Πεμ Μάης 17, 2012 6:31 pm

Να απαντησω?
Εγω ακουω cd αλα εχω και ενα mp4 το οπιο εχη πεση φορτομα μουσηκης....μονο το usb δεν παιζη το αμαξι μου.......Μεχρι και σε dvd ακουω μουσικη........Ειμαι ο καλητερος το αμαξι μου εχη τρελη τεχνολογια ειναι μοναδηκο σας τρεω ολους και αν εχετε τα κοτσια ελατε να με τρεξετε.......Πιον μημουμε?
vaggouras E87
vaggouras E87
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87

Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player    Empty Απ: Το επόμενο αυτοκίνητο σου ίσως δεν έχει CD player

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Πεμ Μάης 17, 2012 6:33 pm

Μην χαλασουμε και αλλο ενα θεμα.Θα ειναι το τεταρτο.....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από vaggouras E87 Πεμ Μάης 17, 2012 7:06 pm

Οκ κανω τον βαγγουρα για οπιον δεν καταλαβε......χαχαχαχαχαχα
vaggouras E87
vaggouras E87
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Παρ Μάης 18, 2012 2:41 pm

Ισχυει αυτο ....και γω παντα USB stick χρησιμοποιουσα....
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Δημοσίευση από E36-Hartge Παρ Μάης 18, 2012 6:45 pm

Να σας πάω λίγο παραπέρα?

Πολλές εταιρίες ήδη δουλευουν μέσω διαδικτύου και να πω την αλήθεια πέριση το καλοκαίρι δεν δούλεψα καθόλου cd/dvd/usb αλλα μόνο μέσω ίντερνετ.

Πολύ καλύτερο αν και θέλει να ωριμάσει λίγο ακόμα αυτή η ιδέα.

Άν βέβαια είσαι φαν του καλού (οχι δυνατού) ήχου και έχεις τα κατάλληλα μηχανήματα παραμένεις στο cd...
E36-Hartge
E36-Hartge
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36

Δημοσίευση από kefalismos Παρ Μάης 18, 2012 8:25 pm

Ναι δε θα χει CD . Θα έχει κατευθείαν dvd !
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από makinen Παρ Μάης 18, 2012 9:06 pm

Ναι ηδη η google ειναι μεσα σε πολλα ICE των εταιριων...
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από swartz Παρ Μάης 18, 2012 10:15 pm

Πάντως βρε παλικάρια , εγώ σε καθημερινή βάση δουλεύω συνέχεια το ράδιο και μόνο όταν θέλω να ακούσω κάτι συγκεκριμένο σε μουσική, βάζω cd.
Ίσως είναι και θέμα ηλικίας , επειδή δεν έχω κάποια πώρωση με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ,αλλά και του ότι στο αμάξι βρίσκω χρόνο να ακούω ειδήσεις ,συζητήσεις και γενικά ενημέρωση. Θεωρώ πολύ μεγάλη την επιλογή που έχει κανείς να ακούσει μέσα από τις συχνότητες του ραδιοφώνου(τουλάχιστο στη πόλη μας) και είναι φόρες που με εκπλήσσει ευχάριστα με την διαφορετικότητα και το ρεπερτόριο που παίζουν που δεν μου κάνει αίσθηση να βάλω κάποια cd.
Πάντως θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να ακούει συνέχεια ξανά και ξανά ένα κομμάτι της κασέτας ,επειδή π.χ με τρέλαινε!!!
Ε δεν θεωρώ ότι το αμάξι πρέπει να σου μαγειρεύει κιόλα, ήδη μέσα σε αυτό υπάρχουν πράγματα πολλά που αποπροσανατολίζουν από την οδήγηση.
Εκτός και άμα φτάσουμε στο επίπεδο….. kit ….να μιλάμε και να γίνονται όλα χωρίς να κουνάμε δάχτυλα και να μη παίρνουμε το βλέμμα από το δρόμο.

Έως τότε μια χαρά είναι το ραδιακι …και με επιλογές για όλα τα γούστα.
swartz
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Παρ Μάης 18, 2012 10:20 pm

Το καλυτερο πλεον ειναι τα usb σβηνεις και βαζεις οτι θελεις.Ειχα καποτε τρελα να γραφω cd με επιτυχιες διαφορες αλλα τωρα γινεται χαμος με τα cd μου και δεν ασχολουμε.usb....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από swartz Παρ Μάης 18, 2012 10:25 pm

Είσαστε νέοι ,ρουφήξτε την τεχνολογία όσο μπορείτε και εξελίξτε την κιόλα!!!
swartz
swartz
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift

Δημοσίευση από makinen Παρ Μάης 18, 2012 10:38 pm

Δεν κανουμε και τπτ αλλο...
6 χρονια στο δημοτικο
6 χρονια στο γυμνασιο
που ελεγε και ο Τσακωνας στο "Μαθε παιδι μου γραμματα"
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από kefalismos Σαβ Μάης 19, 2012 3:53 am

Πλάκα πλάκα τα νέα αυτοκίνητα καλά θα κάνουν να παίζουν dvd καθώς να έχουν και aux ή usb για να μην πληρώνουμε aftermarket εξαρτήματα χαλώντας και την original αισθητική των αυτοκινήτων μας και δίνοντας εξτρα χρήματα στους ηχοσυστηματάδες .

Από ότι βλέπω αυτο το καταλάβαν οι εταιρίες , μιας και ακόμα και στα μικρά αυτοκίνητα βλέπουμε συχνά πλέον θηρα aux η usb . Έχει αναβαθμιστεί και ο ήχος μιας που τα περισσότερα αυτοκίνητα βγαίνουν ή ξεκινά ακόμα και η βασική έκδοση με 6 ηχεία .
Πριν 10 χρόνια αυτό ήταν αδιανόητο για αυτοκίνητο πόλης .

kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

Δημοσίευση από vaggouras E87 Σαβ Μάης 19, 2012 1:54 pm

kefalismos έγραψε:Πλάκα πλάκα τα νέα αυτοκίνητα καλά θα κάνουν να παίζουν dvd καθώς να έχουν και aux ή usb για να μην πληρώνουμε aftermarket εξαρτήματα χαλώντας και την original αισθητική των αυτοκινήτων μας και δίνοντας εξτρα χρήματα στους ηχοσυστηματάδες .

Από ότι βλέπω αυτο το καταλάβαν οι εταιρίες , μιας και ακόμα και στα μικρά αυτοκίνητα βλέπουμε συχνά πλέον θηρα aux η usb . Έχει αναβαθμιστεί και ο ήχος μιας που τα περισσότερα αυτοκίνητα βγαίνουν ή ξεκινά ακόμα και η βασική έκδοση με 6 ηχεία .
Πριν 10 χρόνια αυτό ήταν αδιανόητο για αυτοκίνητο πόλης .

ποσο μπροστα μπορη να ειναι το αμαξι μου και DVD kαι CD και ΑUX μα πις ειμαι επητελους μπονη μου απαντηση καπιος?χαχαχαχαχαχα
Σαν την παρεα που σου κανη το ραδιο δεν εχη η αληθια να λεγετε.......
vaggouras E87
vaggouras E87
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Μάης 19, 2012 5:06 pm

Εξελιξει πρεπει να υπαρχει σε ολα τα σημεια του αυτοκινητου,αν θελουνε να πουλανε
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Επιστροφή στην κορυφή