Καφεδακι στις 18-3-12
+14
swartz
basilhs grammenos
kefalismos
stef318is
Canelio
vasilis gial
vaggouras E87
giorgos320d
DJC BMW
ilianaki
Τσιταχ
Seloun///m3
TegkosGt
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
18 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Καφεδακι στις 18-3-12
Περασαμε παντος πολυ ωραια....Συναντηθηκαμε στα City gate και δεν ελεγε με τιποτα να κατσουμε εκει με τετοια μερα και πηγαμε στην Κρηνη για καφε.Τα City gate ειναι καλα για το χειμωνα.
Πέρασμα απο την παραλία μεχρι τον Λευκό πύργο όπου και χαθήκαμε και βρεθήκαμε λίγο πιο κατω.
Ο καιρός και η παρέα απίστευτη!
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
E36-Hartge έγραψε:Πέρασμα απο την παραλία μεχρι τον Λευκό πύργο όπου και χαθήκαμε και βρεθήκαμε λίγο πιο κατω.
τα πηρες τα καθίσματα τελικά ?
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Μπα...θα τα παρω όμως
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
Ζηλευω ρεεεεεεεε..........
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
DJC BMW έγραψε:Canelio έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
Δεν θα βρεξει ετσι λεει η προβλεψη....Οποτε θα σε περιμενουμε.
) οχι τιποτα αλλο αλλα για 2 λογους προτον ερχομαι σαλ/κη απ'το σπιτι περιφερεια λαχανα απο την εγνατια δρομο σερρων απο εξοδο Ξυλουπολης πριν το τουνελ και δινω κατι 270ρες μεχρι στην αλλη εγνατια καβαλας που παει δερβενι
σοβαρα μιλας....????? εγω ειμαι απο τα Α'ι'βαλή (Κυδονιες) διπλα στον Λαχανα....!!!!
ε οχι ρε εμενα το σπιτι μου ειναι νικοπολη και παω συνεχεια στο Just και στο αβανταζ ξυλουπολη (Τωρα που ανοιξε ο καιρος κανω εξορμησεις για μακρινες βολτες) η Κυδονιες τι ειναι αντε να'ναι 2 χιλιομετρα η διασταυρωση και λιγο ακομα για το χωριο απο το δρομο για λαχανα.
Αμα ειναι και εισαι μεσα για την επομενη συναντηση η εκδρομη και αδιαζεις γραψε π.μ. η κανε ενα ειδοποιητικο τηλ. 690-6672256 και κανονιζουμε να κατεβουμε παρεα εμεις οι βορειοι (του νομου) παντως πιστευω μενεις κατω ετσι? και πας πανω γιορτες σαβ/κα.
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Περασαμε παντος πολυ ωραια....Συναντηθηκαμε στα City gate και δεν ελεγε με τιποτα να κατσουμε εκει με τετοια μερα και πηγαμε στην Κρηνη για καφε.Τα City gate ειναι καλα για το χειμωνα.
Και εγω ηθελα να ερθω ρε μαγκες αλα ειχα ενα τρελο σαββατοβραδο και το ξεχασα.....
Αλα καπιος επιχιρισε να με προκαλεση για κοντριτσα και ηρθα να πω ενα για και να βαλω μια ταξη ενωητε......ΕΤΣΙ Γ@Μ@Η Ο ΒΑΓΟΣ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Canelio έγραψε:DJC BMW έγραψε:Canelio έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
) οχι τιποτα αλλο αλλα για 2 λογους προτον ερχομαι σαλ/κη απ'το σπιτι περιφερεια λαχανα απο την εγνατια δρομο σερρων απο εξοδο Ξυλουπολης πριν το τουνελ και δινω κατι 270ρες μεχρι στην αλλη εγνατια καβαλας που παει δερβενι
σοβαρα μιλας....????? εγω ειμαι απο τα Α'ι'βαλή (Κυδονιες) διπλα στον Λαχανα....!!!!
Αμα ειναι και εισαι μεσα για την επομενη συναντηση η εκδρομη και αδιαζεις γραψε π.μ. η κανε ενα ειδοποιητικο τηλ. 690-6672256 και κανονιζουμε να κατεβουμε παρεα εμεις οι βορειοι (του νομου) παντως πιστευω μενεις κατω ετσι? και πας πανω γιορτες σαβ/κα.
ναι μενω Θεσ/νικη μονιμα... κ δεν πολυ παω στο χωριο....μονο γιορτες αν τυχει...!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
σε παω μια κοντρα με χελωνα του 73 ψηνεσε?Αλα καπιος επιχιρισε να με προκαλεση για κοντριτσα και ηρθα να πω ενα για και να βαλω μια ταξη ενωητε......ΕΤΣΙ Γ@Μ@Η Ο ΒΑΓΟΣ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Oυπς!!!! Κάτι ψήνεται εδώ.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Αν γίνει τέτοια κόντρα δεν την χάνω
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
DJC BMW έγραψε:Canelio έγραψε:DJC BMW έγραψε:Canelio έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
ναι μενω Θεσ/νικη μονιμα... κ δεν πολυ παω στο χωριο....μονο γιορτες αν τυχει...!!!!!
O.k. Παντως απο τα ντριφτ στην πιστα καρτ 2ο χιλ.κολχικου θα παω στις 12 κυριακη μια βολτουλα
εγω ρε παιδια ακομη δεν εχω ερθει.....
οποτε λεω να ερθω ολο και κατι μου χαλαει το προγραμμα....
αυτη τη φορα λεω οτι πιστευω να μπορεσω να ερθω....
οποτε +1 εκτος απροοπτου...
οποτε λεω να ερθω ολο και κατι μου χαλαει το προγραμμα....
αυτη τη φορα λεω οτι πιστευω να μπορεσω να ερθω....
οποτε +1 εκτος απροοπτου...
tolishatzi- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 56
Τόπος : poluguros--chalkidiki
Μοντέλο BMW : e46
Country :
subamaniac έγραψε:σε παω μια κοντρα με χελωνα του 73 ψηνεσε?Αλα καπιος επιχιρισε να με προκαλεση για κοντριτσα και ηρθα να πω ενα για και να βαλω μια ταξη ενωητε......ΕΤΣΙ Γ@Μ@Η Ο ΒΑΓΟΣ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Με το 16αρι που κανη ενιαμιση ευδομαδες τα 0-100?
Εχω δη πος παη η χελωνα του 73......
-
Country :
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Σε οτι ριξεις λεφτα παει!!!!!!!
Το ξερω φηλε απλος τα λεφτα δεν ειναι στραγαλια.......χαχαχαχαχα
Καπιοι τα ριχνουν στο αμαξι καπιοι στις γυνεκες καπιοι και στα 2........(και καπιοι αλοι στα ξιδια αλα δεν το λεμε)
-
Country :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» καφεδακι
» συναντιση για καφεδακι
» Αυριο για ενα γρηγορο καφεδακι
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» καφεδακι
» συναντιση για καφεδακι
» Αυριο για ενα γρηγορο καφεδακι
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης