Καφεδακι στις 18-3-12
+14
swartz
basilhs grammenos
kefalismos
stef318is
Canelio
vasilis gial
vaggouras E87
giorgos320d
DJC BMW
ilianaki
Τσιταχ
Seloun///m3
TegkosGt
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
18 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Καφεδακι στις 18-3-12
Την Κυριακη στις 18-3-12 13:00 το μεσιμερι στο παρκινγκ μπροστα στο City gate....
Θα παμε να πιουμε το καφεδακι μας και να τα πουμε.....
Να είστε ολοι εκει!!!!!!!!!!!!!
Θα παμε να πιουμε το καφεδακι μας και να τα πουμε.....
Να είστε ολοι εκει!!!!!!!!!!!!!
Απ: Καφεδακι στις 18-3-12
+1 μαλον αν δν δουλευω....
TegkosGt- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 59
Τόπος : Thessalonikh/K.Toumpa
Μοντέλο BMW : E36/318is
Country :
αν ολα πανε καλα +1 και απο μενα.
Τσιταχ- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θέρμη Θεσ/νικης.
Μοντέλο BMW : 320i E36
Country :
+1 και από εμένα εάν μπορεί φυσικά ο άντρας μου..Που πιστευύω θα μπορεί εάν δεν δουλεύει και Κυριακή...!!!
ilianaki- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : thessaloniki
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω... διοτι δουλευω
οποτε καλα να περασετε κ τα λεμε στην επομενη συναντηση μας....!!!!!!!!
οποτε καλα να περασετε κ τα λεμε στην επομενη συναντηση μας....!!!!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Και εγω αυτην τη φορα ΔΕΝ θα μπορεσω να ερθω, κρημα!!! στην επομενη!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
+1 και απο εμενα και θα ενιμεροσω και ακομα ενα παλικαρι......
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
+ 1 κι απο μενα παιδια...
vasilis gial- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Τόπος : Thessaloniki - Kalamaria
Μοντέλο BMW : e 30 m 40
Country :
vasilis gial έγραψε:+ 1 κι απο μενα παιδια...
Σοπα ρε φιλε ζεις?
Σηγουρα μεγαλοσες απο τοτε π εχω να σε δω........Τι γηνετε παντρευτικες?Εκανες παιδια?
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
Δεν θα βρεξει ετσι λεει η προβλεψη....Οποτε θα σε περιμενουμε.
παιδιά k εγώ μέσα αρκεί να είναι σίγουρο γιατί θα έρθω από κατερίνη.κάποιο τηλ αν έχει κάποιος για να συνεννοηθώ για σίγουρα
stef318is- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 5
Τόπος : katerini
Μοντέλο BMW : 318is
Country :
An ξυπνήσω αυριο εγκαίρως και έχω και όρεξη να κατέβω κέντρο γιατί και τώρα σφαγεία θα πάω , θα έρθω κ εγώ.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Εγω δε θα μπορεσω να ερθω γιατι μου βγηκε δουλεια.
Μονο αν βρεχει θα ερθω.
Μονο αν βρεχει θα ερθω.
Τσιταχ- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θέρμη Θεσ/νικης.
Μοντέλο BMW : 320i E36
Country :
δυσκολα λογω μεταφορικου για μενα.....!!!!!!!
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Δουλεύω εως της 15:00 ,δεν σας προλαβαίνω.
Όταν παίζει συνάντηση μέρα Κυριακή ,είναι προτιμότερο να μπαίνουν ώρες προ μεσημεριανές ή μετά την ώρα του μεσημεριανού γεύματος.
Μια Κυριακή μένει στους περισσότερους να φάνε με την οικογένεια όλοι μαζί.
Όταν παίζει συνάντηση μέρα Κυριακή ,είναι προτιμότερο να μπαίνουν ώρες προ μεσημεριανές ή μετά την ώρα του μεσημεριανού γεύματος.
Μια Κυριακή μένει στους περισσότερους να φάνε με την οικογένεια όλοι μαζί.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
εγώ ξεκίνησα για να δω κάτι καθίσματα και θα είμαι εκεί σε καμία ώρα. Αν κάποιος θελει και μπορεί παμε μαζί παρέα
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
Kριμα απο λαθος δικο μου βλεποντας στο City Gate ειχα την εντυπωση οτι ηταν διπλα στο carefour πριν to mediteranian cosmos και εκει μου λενε οτι ειναι στην Γιανιτσων ,,,,,και φτου,,,,,,τοτε θυμηθηκα στην Γιανιτσων ξερω αν θα'ναι θα'ναι κοντα σε ενα μεγαλο Hotel και κατι σαν εμπορικο κεντρο ε τελικα περασα απο κει αλλα αργα 2, και 10 περιπου
αλλα στην επομενη 100% ειμαι μεσα εννοειται οτι παμε προς καλοκαιρια οχι τιποτα αλλο αλλα για 2 λογους προτον ερχομαι σαλ/κη απ'το σπιτι περιφερεια λαχανα απο την εγνατια δρομο σερρων απο εξοδο Ξυλουπολης πριν το τουνελ και δινω κατι 270ρες μεχρι στην αλλη εγνατια καβαλας που παει δερβενι αλλα με βροχη επειδη εχω πολυ σκληρη γκομα FALKEN - FK452 Δοκιμαζω επιδοσεις μονο σε ξερο ασφαλτο και 2ον αλλοστε νομιζω κανενας δεν εχει διαθεση για συναντηση με μουντο καιρο.
στην Επομενη συναντηση λοιπον
ΥΣ. μετα την Κυριακη απο γιανιτσων - παραλια πηγα πισω στην περειφερεια Λαγκαδα στο Κολχικο για καφε και το ματς και εκει ειδα αφισοκοληση για Μεγαλο Διαγωνισμο Δεξιοτεχνιας και ντριφτ την Κυριακη 25 μαρτιου στις 12 το μεσημερι αρχιζη την επομενη κυριακη σε μια πιστα Καρτ στο 2ο μολις χιλιομ. λαγκαδα/κολχικου μολις βγαινουμε για κολχικο αριστερα τωρα θεωριτηκα εχει μια τιμη εισοδου 5 Ευρ. αλλα απ'οτι ξερω Ολος ο κοσμος θα'ναι μαζεμενος απο εξω Φενετε ολη η πιστα (πιος θα παει να κατση σε καθισμα) παντως εγω θα παω βεβεα θα τους ψησω να μπω εστω στο διαλειμα οχι για να ντριφταρω (που ,,,,,,,,,δεν εχω παλια λαστιχα κοντα στο 300ρι ειναι τα πισω μου με τιμες ιντ-νετ) αλλα για μια καλη πρωτη και καμια ψιλομπαντια παντως αν καπιος εχει κενη την μερα και δεν εχει τι να κανει
Canelio έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
Kριμα απο λαθος δικο μου βλεποντας στο City Gate ειχα την εντυπωση οτι ηταν διπλα στο carefour πριν to mediteranian cosmos και εκει μου λενε οτι ειναι στην Γιανιτσων ,,,,,και φτου,,,,,,τοτε θυμηθηκα στην Γιανιτσων ξερω αν θα'ναι θα'ναι κοντα σε ενα μεγαλο Hotel και κατι σαν εμπορικο κεντρο ε τελικα περασα απο κει αλλα αργα 2, και 10 περιπου
αλλα στην επομενη 100% ειμαι μεσα εννοειται οτι παμε προς καλοκαιρια οχι τιποτα αλλο αλλα για 2 λογους προτον ερχομαι σαλ/κη απ'το σπιτι περιφερεια λαχανα απο την εγνατια δρομο σερρων απο εξοδο Ξυλουπολης πριν το τουνελ και δινω κατι 270ρες μεχρι στην αλλη εγνατια καβαλας που παει δερβενι αλλα με βροχη επειδη εχω πολυ σκληρη γκομα FALKEN - FK452 Δοκιμαζω επιδοσεις μονο σε ξερο ασφαλτο και 2ον αλλοστε νομιζω κανενας δεν εχει διαθεση για συναντηση με μουντο καιρο.
στην Επομενη συναντηση λοιπον
ΥΣ. μετα την Κυριακη απο γιανιτσων - παραλια πηγα πισω στην περειφερεια Λαγκαδα στο Κολχικο για καφε και το ματς και εκει ειδα αφισοκοληση για Μεγαλο Διαγωνισμο Δεξιοτεχνιας και ντριφτ την Κυριακη 25 μαρτιου στις 12 το μεσημερι αρχιζη την επομενη κυριακη σε μια πιστα Καρτ στο 2ο μολις χιλιομ. λαγκαδα/κολχικου μολις βγαινουμε για κολχικο αριστερα τωρα θεωριτηκα εχει μια τιμη εισοδου 5 Ευρ. αλλα απ'οτι ξερω Ολος ο κοσμος θα'ναι μαζεμενος απο εξω Φενετε ολη η πιστα (πιος θα παει να κατση σε καθισμα) παντως εγω θα παω βεβεα θα τους ψησω να μπω εστω στο διαλειμα οχι για να ντριφταρω (που ,,,,,,,,,δεν εχω παλια λαστιχα κοντα στο 300ρι ειναι τα πισω μου με τιμες ιντ-νετ) αλλα για μια καλη πρωτη και καμια ψιλομπαντια παντως αν καπιος εχει κενη την μερα και δεν εχει τι να κανει
Οποτε θα τα πουμε στην επομενη συναντηση ή εκδρομη μας.....
Σορρυ παιδια και εγω δεν μπορεσα λογο του μαγαζιου, αλλα περιμενω με ανηπομονησια την επομενη .θα ερθουμε σηγουρα με το φιλαρακι μου hamsterm3 με εντυπωσεις αποτ ην εκδρομη του στην Γερμανια και στον ΝΑΟ της αυτοκινισης το εργοστασιο της BMW
Τα λεμε.........
Τα λεμε.........
Ειναι απιστευτα........εχω παει και εγω.Ηταν ενα απο τα ονειρα μου να παω στο εργοστασιο της BMW.
Canelio έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Canelio έγραψε:Μεσα ,,,,,,,,,,,,,αν δεν βρεχει
) οχι τιποτα αλλο αλλα για 2 λογους προτον ερχομαι σαλ/κη απ'το σπιτι περιφερεια λαχανα απο την εγνατια δρομο σερρων απο εξοδο Ξυλουπολης πριν το τουνελ και δινω κατι 270ρες μεχρι στην αλλη εγνατια καβαλας που παει δερβενι
σοβαρα μιλας....????? εγω ειμαι απο τα Α'ι'βαλή (Κυδονιες) διπλα στον Λαχανα....!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» καφεδακι
» συναντιση για καφεδακι
» Αυριο για ενα γρηγορο καφεδακι
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» καφεδακι
» συναντιση για καφεδακι
» Αυριο για ενα γρηγορο καφεδακι
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης