Video: Δε πίνουμε όταν οδηγάμε
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Video: Δε πίνουμε όταν οδηγάμε
Δε θέλω και δε χρειάζεται να πω πολλά.Όταν οδηγούμε δεν είμαστε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ. Δες το βιντεάκι και είναι απλό να ακολουθούμε αυτόν τον κανόνα για να συνεχίσουμε να είμαστε παρέα.....
autoblog
Απ: Video: Δε πίνουμε όταν οδηγάμε
Μακαρι ολοι μας να μην οδηγησουμε ξανα υπο την επήρεια αλκοολ και μακαρη εμενα να μου γινει μαθημα και να μην αδηγησω ξανα πιωμενος.
Ευτυχος δεν χτυπησα κανεναν και δεν χτυπησα και εγω.
Οταν εχεις πιει ο χρονος αντιδρασης μειωνεται κατα πολυ.
Εμενα τελεικα προχθες μαλον οφηλεται απο μηχανικη βλαβη. Εχω σπασμενο υμιαξονιο δεξη χωρις να ειναι χτυπημενο ουτε αυτο αλλα ουτε η ζαντα απο το ατυχημα και μαλον ειναι αυτο που προκαλεσαι την εξοδο μου 4 μετρα μετα το τελος της στροφης.
ΛΟΓΟ ΑΛΚΟΟΛ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΗΚΑ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο Θεος μας φιλαξαι.
Μπραβο Χρηστο για την κινηση σου.
Ευτυχος δεν χτυπησα κανεναν και δεν χτυπησα και εγω.
Οταν εχεις πιει ο χρονος αντιδρασης μειωνεται κατα πολυ.
Εμενα τελεικα προχθες μαλον οφηλεται απο μηχανικη βλαβη. Εχω σπασμενο υμιαξονιο δεξη χωρις να ειναι χτυπημενο ουτε αυτο αλλα ουτε η ζαντα απο το ατυχημα και μαλον ειναι αυτο που προκαλεσαι την εξοδο μου 4 μετρα μετα το τελος της στροφης.
ΛΟΓΟ ΑΛΚΟΟΛ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΗΚΑ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο Θεος μας φιλαξαι.
Μπραβο Χρηστο για την κινηση σου.
Τσιταχ- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θέρμη Θεσ/νικης.
Μοντέλο BMW : 320i E36
Country :
Το εχω κανει και εγω πολλες φορες αυτο το λαθος,αλλα πιστευω πλεον οτι το εχω διορθώσει
Προσοχη παιδια προσοχη σε ολουσ τουσ φιλους και γενικα οσουσ οδηγανε.....................Η ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.....ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
» Προσοχη στους δρομους!
» Video: Η Google δηλώνει ότι το αυτόνομο αυτοκίνητο της θα οδηγεί καλύτερα από εσένα, όταν είσαι μεθυσμένος…
» Video: Αυτό συμβαίνει όταν το drift στους δρόμους της Μέσης Ανατολής πάει εντελώς στραβά
» Rendering: BMW M3i ή Όταν το Μ συναντά το i
» Όταν η ηλιοθεραπεία έχει «στραβά» αποτελέσματα… (Photos)
» Video: Η Google δηλώνει ότι το αυτόνομο αυτοκίνητο της θα οδηγεί καλύτερα από εσένα, όταν είσαι μεθυσμένος…
» Video: Αυτό συμβαίνει όταν το drift στους δρόμους της Μέσης Ανατολής πάει εντελώς στραβά
» Rendering: BMW M3i ή Όταν το Μ συναντά το i
» Όταν η ηλιοθεραπεία έχει «στραβά» αποτελέσματα… (Photos)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης