Προσοχη στους δρομους!
+5
DJC BMW
Admin
tsiggeE39
koukos e36 coupe
makinen
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Προσοχη στους δρομους!
Ηρθε καλοκαιρι και ολοι λιγο πολυ θα ξεκινησουμε τα ταξιδια..Πριν μπουμε στο αμαξι ομως ας ξανασκεφτουμαι την ευθυνη που εχουμε σε εμας και τους γυρω μας..Δεν ειναι ενα παιχνιδι εκει εξω!!Ειναι επιβιωση...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Απ: Προσοχη στους δρομους!
εισαι απολητα σωστος!!!!επιδη και εγω οπως ξερεται ειχα ενα ατυχημα με το προηγουμενο αμαξι μου και ειχα και ακομη ενα ατυχημα προπερση οπου φιγαμε με μια bmw ε36 απο τον δρομο με 170 χιλιομετρα και αρχισαμε τις κολοτουμπες και ουτε ποσες ειταν μπορεσα να μετρισω!!!προσοχει παιδια σε ολους μας
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Μπραβο Νικο για το θεμα που ανοιξες...Εγινε sticky...
Εχεις απολυτο δικιο για αυτο που λες....
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ....θελουμε και πρεπει τον Σεπτεμβριο να ειμαστε ολοι μαζι εδω....ολοι εχουμε τρελα με τα αυτοκινητα μας και πολλες φορες τρεχουμε διχως λογο...μεγαλη προσοχη παιδια ολοι...ειναι γλυκια η ταχυτητα αλλα πολυ πιο γλυκια η ζωη μας και η ζωη των αλλων...
Αν δειτε το βιντεο, θα δειτε τραγικες εικονες....ας προσεξουμε ολοι να μην υπαρξουν φετος τετοιες εικονες....
Εχεις απολυτο δικιο για αυτο που λες....
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ....θελουμε και πρεπει τον Σεπτεμβριο να ειμαστε ολοι μαζι εδω....ολοι εχουμε τρελα με τα αυτοκινητα μας και πολλες φορες τρεχουμε διχως λογο...μεγαλη προσοχη παιδια ολοι...ειναι γλυκια η ταχυτητα αλλα πολυ πιο γλυκια η ζωη μας και η ζωη των αλλων...
Αν δειτε το βιντεο, θα δειτε τραγικες εικονες....ας προσεξουμε ολοι να μην υπαρξουν φετος τετοιες εικονες....
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Για να μην ξεχνιωμαστε....
makinen- Bmw Addict
-
..Μεγάλη Προσοχή..
Παιδιά ανεβάζω αυτά τα 2 βιντεάκια, και σας παρακαλώ πάρα πολύ όλους να τα δείτε και τα δύο...
Το αυτοκίνητο μπορεί να το λατρεύουμε, αλλά αν δεν το χειριζόμαστε όπως πρέπει, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα...
Όταν οδηγούμε, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ....και όχι στο κινητό, ή σε όμορφη κοπέλα έξω ή δίπλα, ή στο να φάμε και να πιούμε...Μια κακιά στιγμή μπορεί να αποφευχθεί μοιραία..
Ξέρω ότι τα βίντεο αυτά είναι πολύ σοκαριστικά, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα..
Το αυτοκίνητο μπορεί να το λατρεύουμε, αλλά αν δεν το χειριζόμαστε όπως πρέπει, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα...
Όταν οδηγούμε, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ....και όχι στο κινητό, ή σε όμορφη κοπέλα έξω ή δίπλα, ή στο να φάμε και να πιούμε...Μια κακιά στιγμή μπορεί να αποφευχθεί μοιραία..
Ξέρω ότι τα βίντεο αυτά είναι πολύ σοκαριστικά, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα..
..ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ..
ποοοοοοοοοο ρε μαγκα μουυυυυυυυυ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Παιδια σας παρακαλω δειτε ολο το βιντεο και δωστε βαση σε ολα που λεει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!
Παιδια ριξτε μια ματια αξειζει για αυτα που λεει.
Στην εκπομπη μιλαει και ενα παιδακι ο Χρηστος που ειναι ο γιος του κουμπαρου μας και εχει ενα χρονο και ειναι στο νοσοκομειο τις Λαρισας απο τροχαιο που εγινε πριν τα Τεμπη και γυρνουσανε απο την Αθηνα που ειχε αγωνα ποδοσφαιρου γιατι επαιζε στην Αεκ.
Στην εκπομπη μιλαει και ενα παιδακι ο Χρηστος που ειναι ο γιος του κουμπαρου μας και εχει ενα χρονο και ειναι στο νοσοκομειο τις Λαρισας απο τροχαιο που εγινε πριν τα Τεμπη και γυρνουσανε απο την Αθηνα που ειχε αγωνα ποδοσφαιρου γιατι επαιζε στην Αεκ.
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2010/09/27/protagonistes-kai-neanika-troxaia/#more-25219
Video: Να γιατί δεν πρέπει να αποσπάμε την προσοχή μας όταν οδηγούμε
Ο Γάλλος φοιτητής σκηνοθεσίας Uira L’Amour χρησιμοποιώντας κινηματογραφικές τεχνικές CG και 3D προσομοίωσης δημιούργησε αυτό το video ώστε να μας δείξει για ποιον λόγο δεν πρέπει να αποσπάμε την προσοχή μας χρησιμοποιώντας το κινητό μας τηλέφωνο όταν οδηγούμε. Παρότι το video είναι δημιούργημα της φαντασίας του Γάλλου, δεν απέχει και πολύ από αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα σε ένα τέτοιο ατύχημα.
BMW M3 κομμένη στην μέση
Ένας άτυχος 29χρονος χθες στο δυτικό Palm Beach, στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας, έχασε τον έλεγχο της BMW M3 με συνέπεια αυτή να πέσει πάνω σε ένα δέντρο, να κοπεί στα δύο και ο οδηγός της να σκοτωθεί επιτόπου. Η αστυνομία ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη λόγω υπερβολικής ταχύτητας αλλά και στο αλκοόλ που είχε καταναλώσει ο οδηγός της νωρίτερα.
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2011/01/25/bmw-m3-in-half/
Έχεις απόλυτο δίκιο και ωραίο θέμα, γιατί υπέροχο είναι να νιώθεις Θεός πάνω σε μια μηχανή ή ένα αμάξι αλλά ο κίνδυνος και ο πειρασμός παραμονεύει παντού και το μέτρο ανέκαθεν σώζει ζωές.
Εμπειρίες απο ατυχήματα λίγο πολύ έχουν όλοι, οπότε καλό είναι να παίρνουν μάθημα αλλά ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί σε κάποιον, να παίρνει μαθήματα από τους άλλους. Δυστυχώς όμως, υπάρχει τόσο ατομιστής κι επιπόλαιος κόσμος στο δρόμο που άμα δεν πάθει, δε θα μάθει. Άλλοι παθαίνουν επίσης και τελικά τα ίδια κάνουν. Ιππότης της ασφάλτου δεν είναι κανείς που κάνει μαγκιές όσο ακριβό αμάξι ή μηχανή κι αν έχει, όσο φτιαγμένα κι αν είναι. Ιππότης της ασφάλτου είναι αυτός που σέβεται τους άλλους οδηγούς. Ακόμα κι αν ο ΚΟΚ έχει άρθρα που μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους, οφείλουμε να σεβόμαστε τους νόμους, αλλά το κυριότερο.. οφείλουμε να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, τα παιδιά και τα άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες.
Προσοχή πάντα στο δρόμο και σύνεση.
Άλλωστε, το αμάξι είναι απλά ένα εργαλείο, εμείς το χειριζόμαστε κι όχι αυτό εμάς.
Εμπειρίες απο ατυχήματα λίγο πολύ έχουν όλοι, οπότε καλό είναι να παίρνουν μάθημα αλλά ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί σε κάποιον, να παίρνει μαθήματα από τους άλλους. Δυστυχώς όμως, υπάρχει τόσο ατομιστής κι επιπόλαιος κόσμος στο δρόμο που άμα δεν πάθει, δε θα μάθει. Άλλοι παθαίνουν επίσης και τελικά τα ίδια κάνουν. Ιππότης της ασφάλτου δεν είναι κανείς που κάνει μαγκιές όσο ακριβό αμάξι ή μηχανή κι αν έχει, όσο φτιαγμένα κι αν είναι. Ιππότης της ασφάλτου είναι αυτός που σέβεται τους άλλους οδηγούς. Ακόμα κι αν ο ΚΟΚ έχει άρθρα που μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους, οφείλουμε να σεβόμαστε τους νόμους, αλλά το κυριότερο.. οφείλουμε να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, τα παιδιά και τα άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες.
Προσοχή πάντα στο δρόμο και σύνεση.
Άλλωστε, το αμάξι είναι απλά ένα εργαλείο, εμείς το χειριζόμαστε κι όχι αυτό εμάς.
Αφροδίτη- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Τόπος : Aθήνα
Μοντέλο BMW : -
Country :
αναλογως με το πως σκεφτεται ο καθενας μας , πρατει κιολας.Μπορει εγω να εχω ολη την καλη διαθεση να σεβαστω το συνανθροπο μου,το συνοδηγο μου,τα παιδια μου που τυχον θαειναι μαζι μου,τον κοδικα και πολα αλα.Οταν βλεπω ομως σταυροδρομι δεν κοβω ποτε γιατι εχω προτερεοτητα(το λεει το σημα),και επισης παω με 50χλμ. γιατι το λεει ο κ.ο.κ.επισης οταν ειμαι στην εθνικη και αλαζω λωριδα κοιταω παντα τον καθρεπτη μου αναβω φλας αλλα τις περισοτερες φορες ακουω ασκοπα κορναρισματα και βρισιες (τι να ειναι αραγε οι κρυφη γωνια του καθρεφτη που μου ειπε καποιος).αυτα και πολα αλα μπορω να αναφερω μεχρι να βαρεθουμε .Οποτε απο τα ομορφα και σοφα λογια μεχρι την πραξη και το αποτελεσμα μαλον υπαρχει ενας μακρυς δρομος υπομονης .Οσο για το θεμα αυτοκινητου και χρησης αυτου,πρεπει να το νιωθεις για να μπορεσεις να το χειριστης σωστα και να καταλαβεις το βαθμο επικυνδινοτητας και σοβαροτητας που απαιτει.-
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 117
Τόπος : ευοσμος
Μοντέλο BMW : E36 M3
Country :
Video: Μεγάλη προσοχή στους Ελληνικούς δρόμους
Ενα συγκλονιστικό video από κάμερα που είχε τοποθετήσει οδηγός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του. Ο δρόμος είναι ένα κομμάτι της Εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών. Το video αυτό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όταν οδηγούμε στους βρεγμένους Ελληνικούς δρόμους. Παράλληλα αποκαλύπτει την αδιαφορία Ελλήνων ιδιοκτητών φορτηγών, για τη σωστή συντήρηση και αντικατάσταση των ελαστικών των οχημάτων τους...
Το σκ@το στην καλτσα....
Οταν ο Webber ειχε κατεβει Ελλαδα-Αθηνα για να παει στη γεφυρα του Ριο να οδηγησει το μονοθεσιο περασαν απο αυτον τον δρομο. Τρομοκρατημενος ρωτησε τον οδηγο αν ολος ο δρομος ειναι ετσι μεχρι την Πατρα και αν γνωριζει τους οδηγους που ερχονται απο απεναντι και οδηγαει με τοση ανεση....
Στον γυρισμο πηρε ελικοπτερο...!!
Οταν ο Webber ειχε κατεβει Ελλαδα-Αθηνα για να παει στη γεφυρα του Ριο να οδηγησει το μονοθεσιο περασαν απο αυτον τον δρομο. Τρομοκρατημενος ρωτησε τον οδηγο αν ολος ο δρομος ειναι ετσι μεχρι την Πατρα και αν γνωριζει τους οδηγους που ερχονται απο απεναντι και οδηγαει με τοση ανεση....
Στον γυρισμο πηρε ελικοπτερο...!!
makinen- Bmw Addict
-
Και θελουν να πληρωσουμε και διοδια για τους δρομους...
Τρομακτικο βιντεο...Βλεπεις την νταλικα να ερχεται επανω σου και δεν ξες τι να κανεις..
Τρομακτικο βιντεο...Βλεπεις την νταλικα να ερχεται επανω σου και δεν ξες τι να κανεις..
Μπορεί κάπου να τα έχετε διαβάσει...................ας τα ξαναθυμηθούμε και ας τα βάλουμε καλά στο μυαλό μας.
1).
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
΄΄Μαμά,βγήκα με τους φίλους μου και
πήγα σε ένα πάρτυ,και θυμήθηκα αυτό που
μου είχες πει,
να μην πιω.
Μου το ζήτησες γιατί θα έπρεπε να οδηγήσω μετά.
Έτσι ήπια ένα αναψυκτικό.
Ήμουν περήφανη για τον εαυτό μου
γιατί άκουσα την συμβουλή σου.
Σε αντίθεση με τους φίλους μου
έκανα την σωστή επιλογή.
Η συμβουλή σου ήταν σωστή!Όταν τελείωσε το
πάρτυ όλοι πήρανε τα αυτοκίνητά τους
χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν.
Εγώ όμως ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή.
Δεν μπορούσα μαμά να φανταστώ αυτό που με περίμενε...Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να λέει¨...Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω.Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι δεν θα τα καταφέρω...
Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε φανταστεί ότι έτρεχε τόσο πολύ...Στο τέλος
αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ έπρεπε τώρα να πεθάνω.Γιατί το κάνουν αυτό μαμά;;;Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές.Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια!Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί και στον μπαμπά να είναι δυνατός.Κάπιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αφού οδηγούσε.Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ,τώρα να είμουν ζωντανή.Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά.Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη!Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο σε αγαπώ.
Σε αγαπώ μαμά...Αντίο...
Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο
που ήταν παρούσα σε αυτό το δυστύχημα.Η κοπέλα
ενώ πέθαινε ψιθύρισε αυτές τις λέξεις και η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη.Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία κατά της οδήγησης υπό την επείρια αλκοόλ.
Αν διάβασες αυτό το μήνυμα και δεν το διαδώσεις ή το διαγράψεις χάνεις την ευκαιρία ακόμα και αν δεν πίνεις να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ότι και η δική σου ζωή κινδυνεύει...΄΄
2).
Βρέθηκα σε ένα κατάστημα, στο διάδρομο με τα παιχνίδια.
Με την άκρη του ματιού μου, παρατήρησα ένα αγοράκι γύρω στα πέντε, το οποίο κρατούσε μια κούκλα.
Δε σταματούσε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και να τη σφίγγει προσεκτικά πάνω του.
Αναρωτήθηκα για ποιον προοριζόταν αυτή η κούκλα.
Το αγοράκι γύρισε κάποια στιγμή προς την κυρία που βρισκόταν πλάι του:
«Θεία μου, είσαι σίγουρη ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά;»
Η γυναίκα του απάντησε χάνοντας κάπως την υπομονή της:
«Είπαμε ότι δεν έχεις αρκετά λεφτά για να την αγοράσεις.»
Έπειτα, η θεία του του ζήτησε να μείνει εκεί και να τον περιμένει για λίγο, κι εκείνη έφυγε βιαστικά. Το αγοράκι κρατούσε ακόμη στα χέρια του την κούκλα.
Τελικά, κατευθύνθηκα προς το παιδί και το ρώτησα σε ποιον ήθελε να δώσει την κούκλα.
«Αυτή την κούκλα την ήθελε η αδερφή μου περισσότερο από καθετί για τα Χριστούγεννα. Ήταν σίγουρη ότι θα της την έφερνε ο Άι-Βασίλης.»
Του είπα τότε ότι μπορεί και να της την έφερνε, κι εκείνο μου είπε θλιμμένο:
«Όχι, ο Άι-Βασίλης δεν μπορεί να πάει εκεί που είναι τώρα η αδερφή μου... Πρέπει να δώσω την κούκλα στη μαμά μου να της την πάει.»
Τα μάτια του ήταν πολύ θλιμμένα ενώ έλεγε αυτά τα λόγια.
«Πήγε να συναντήσει τον Χριστούλη. Ο μπαμπάς λέει ότι και η μαμά θα πάει να συναντήσει το Χριστούλη σε λιγάκι. Έτσι, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να πάρει την κούκλα μαζί της και να την πάει στην αδερφούλα μου.»
Η καρδιά μου πήγε να σταματήσει.
Το αγοράκι σήκωσε το βλέμμα προς εμένα και μου είπε:
«Είπα στον μπαμπά να πει στη μαμά να μη φύγει αμέσως. Ζήτησα να περιμένει μέχρι να γυρίσω από το μαγαζί.»
Μετά, μου έδειξε μία φωτογραφία που απεικόνιζε το ίδιο το αγοράκι μέσα στο κατάστημα να κρατάει την κούκλα, και μου είπε:
«Θέλω η μαμά να πάρει κι αυτή τη φωτογραφία μαζί της, για να μη με ξεχάσει. Την αγαπάω τη μαμά και δε θέλω να μ'αφήσει, αλλά ο μπαμπάς λέει ότι πρέπει να πάει μαζί με την αδερφούλα μου.»
Ύστερα, χαμήλωσε το κεφάλι του κι έμεινε σιωπηλό.
Έψαξα στην τσάντα μου κι έβγαλα από μέσα ένα μάτσο χαρτονομίσματα και ρώτησα το αγοράκι:
«Τι λες να μετρήσουμε τα λεφτά σου μια τελευταία φορά για να σιγουρευτούμε;»
Εκείνο απάντησε:
«Εντάξει, όμως πρέπει να βγουν αρκετά.»
Έριξα κρυφά κάποια χρήματα μαζί με τα δικά του και αρχίσαμε το μέτρημα. Έφταναν με το παραπάνω για την κούκλα. Περίσσευαν κιόλας αρκετά.
Το αγοράκι ψιθύρισε:
«Ευχαριστώ Χριστούλη που μου έδωσες αρκετά λεφτά.»
Έπειτα με κοίταξε και είπε:
«Είχα ζητήσει από το Χριστούλη να κάνει να έχω αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω την κούκλα και η μαμά μου να μπορεί να την πάει στην αδερφούλα μου.
Εκείνος άκουσε την προσευχή μου.
Ήθελα να έχω αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω και ένα λευκό τριαντάφυλλο για τη μαμά, όμως δεν τόλμησα να του το ζητήσω.
Εκείνος μου έδωσε αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω την κούκλα και το λευκό τριαντάφυλλο.
Ξέρετε, αρέσουν πολύ τα λευκά τριαντάφυλλα στη μαμά...»
Λίγα λεπτά αργότερα, η θεία του ξαναγύρισε, κι εγώ απομακρύνθηκα σπρώχνοντας το καροτσάκι μου.
Τέλειωνα τα ψώνια μου με ένα συναίσθημα εντελώς διαφορετικό από ότι όταν τα άρχιζα.
Δεν μπορούσα να βγάλω απ'το μυαλό μου το αγοράκι.
Μετά θυμήθηκα ένα άρθρο στην εφημερίδα, λίγες μέρες πριν, που μιλούσε για έναν οδηγό σε κατάσταση μέθης που είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια νεαρή γυναίκα με την κόρη της.
Το κοριτσάκι είχε πεθάνει ακαριαία και η μητέρα ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Η οικογένεια έπρεπε να αποφασίσει εάν θα της διέκοπταν την αναπνευστική στήριξη...
Να ήταν άραγε η οικογένεια του μικρού αγοριού;
Δυο μέρες μετά, διάβασα στην εφημερίδα ότι η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή.
Δεν μπόρεσα να μην πάω ν'αγοράσω ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα και να βρεθώ στην αίθουσα όπου εκθέταν τη σωρό της.
Ήταν εκεί και κρατούσε ένα όμορφο λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι της, μαζί με μία κούκλα και τη φωτογραφία του μικρού αγοριού από στο κατάστημα.
Έφυγα από την αίθουσα κλαίγοντας και με την αίσθηση ότι η ζωή μου θα άλλαζε για πάντα.
Η αγάπη που είχε αυτό το αγοράκι για τη μαμά του και την αδερφή του ήταν τόσο μεγάλη, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ένας μεθυσμένος οδηγός του τα πήρε όλα μακριά....
Τώρα έχεις δύο επιλογές:
1) Να στείλεις το μήνυμα αυτό στους φίλους σου.
2) Να προσποιηθείς ότι δεν το διάβασες και ότι δε σε άγγιξε.
Αν το στείλεις, ίσως εμποδίσεις κάποιον από το να οδηγεί ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ, και ίσως να επαναπροσδιορίσεις μέσα του την αντίληψή του
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Τα λεμε καθε χρονο και θα τα πουμε και φετος...
Η προσοχη στους δρομους ποτε δεν ειναι αρκετη..
Εσεις μπορει να ειστε οδηγαρα αλλα δεν ειναι οι αλλοι...
Το κακο θα γινει σε ελαχιστα δευτερολεπτα και πολλες φορες δε θα το δειτε καν να ερχεται..
Η προσοχη στους δρομους ποτε δεν ειναι αρκετη..
Εσεις μπορει να ειστε οδηγαρα αλλα δεν ειναι οι αλλοι...
Το κακο θα γινει σε ελαχιστα δευτερολεπτα και πολλες φορες δε θα το δειτε καν να ερχεται..
makinen- Bmw Addict
-
οπως τα λεει ο Χρηστος ,αλλα και αντιστροφα.
Οι αλλοι μπορει να ειναι οδηγάρες ,αλλά αυτο δεν συμενει οτι εισαι και εσυ καλος οδηγος(απλα νομιζεις οτι εισαι).
Οι αλλοι μπορει να ειναι οδηγάρες ,αλλά αυτο δεν συμενει οτι εισαι και εσυ καλος οδηγος(απλα νομιζεις οτι εισαι).
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Εγω σε εβρισα...?????
Γκουχου....Νικος....Γκουχουουο...
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Εγω σε εβρισα...?????
Τρομπα!!!!!!!
Ένας 49-χρονος, ο Alexander Zaribk, συνιδιοκτήτης της ρωσικής αλυσίδας “Victoria”, παρέσυρε και σκότωσε τον 24-χρονο Stanislav Lopatkina, αναβάτη μια μοτοσικλέτας που τον παρέσυρε κατά την διάρκεια προσπέρασης ενώ οδηγούσε την Mercedes-Benz S-Class. Το παράξενο της υπόθεσης είναι και πάλι το τροχαίο δυστύχημα το κατέγραψε κάμερα. Πρέπει να πω ότι το video περιέχει σκληρές σκηνές.
Πας με 209 χλμ/ώρα με μια AC Cobra ρέπλικα και… τρακάρεις
Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη Γη που θέλει να ζήσει ότι έζησε ο συγκεκριμένος οδηγός μιας ρέπλικα AC Cobra ο οποίος τράκαρε ενώ πήγαινε με 209 χλμ/ώρα. Το ατύχημα συνέβη όταν ενώ κινούταν σε μια ευθεία της πίστας Willow Springs, η πίσω ανάρτηση κατέρρευσε με αποτέλεσμα να αρχίσει τις τούμπες σταματώντας 150 μακριά. Παρότι το αυτοκίνητο είχε ένα μικρό roll bar, ο οδηγός δεν φορούσε HANS, βγήκε από μέσα του “μόνο” με κάτι μελανιές και με ελαφρύ τραύματα στο αριστερό γόνατο.
AutoBlog
AutoBlog
Παρόμοια θέματα
» ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΕΒΟΥΝ...
» ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΙ ΑΓΩΡΑΖΕΤΑΙ
» Προσοχή στην τροχονόμο με το μίνι Χαρτί ο… θησαυρός
» TraffiStar SR 590 – Νέα κάμερα παρακολούθησης κυκλοφορίας Ο μεγάλος εχθρός των «ανήσυχων» στους δρόμους
» Video: Αυτό συμβαίνει όταν το drift στους δρόμους της Μέσης Ανατολής πάει εντελώς στραβά
» ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΙ ΑΓΩΡΑΖΕΤΑΙ
» Προσοχή στην τροχονόμο με το μίνι Χαρτί ο… θησαυρός
» TraffiStar SR 590 – Νέα κάμερα παρακολούθησης κυκλοφορίας Ο μεγάλος εχθρός των «ανήσυχων» στους δρόμους
» Video: Αυτό συμβαίνει όταν το drift στους δρόμους της Μέσης Ανατολής πάει εντελώς στραβά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης