Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε

+2
makinen
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
6 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε Empty Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Απρ 30, 2011 4:34 am

Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε Bikecrash

Οδηγάς με την μοτοσυκλέτα σου στην αριστερή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο όταν ξαφνικά μπροστά σου για κάποιο λόγο αρχίζουν να ελαττώνουν ταχύτητα τα προπορευόμενα αυτοκίνητα. Αρχίζεις και κόβεις,κόβεις αρκετά ώστε να μην πέσεις στο μπροστινό αυτοκίνητο. Και εκεί που λες ότι: ”ευτυχώς πρόλαβα και φρενάρισα” ακούς το μπαμ και σε δευτερόλεπτα έχεις στενές επαφές με την άσφαλτο.
Εσύ ήσουν σωστός και κρατούσες τις αποστάσεις σου από το μπροστινό όχημα. Ισχύει όμως και για το αυτοκίνητο που ακολουθεί; Δες το video και πες μου αν ήθελες να είσαι στην θέση του αναβάτη της Triumph Daytona 675, ο οποίος επέζησε από το συγκεκριμένο ατύχημα που έγινε στο Texas στον αυτοκινητόδρομο Ντάλας. Ο 25-χρονος Zacharie Perez αφού έγινε σάντουιτς ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, υπέστη ρήξη σπλήνας, έσπασε τέσσερις σπόνδυλους, ένα πλευρό και έκανε αρκετά ράμματα.
Ο οδηγός που τον χτύπησε δεν είχε ούτε δίπλωμα ούτε ασφάλεια με τον Perez να είναι τυχερός που έζησε μετά από τέτοιο ατύχημα.

video:
Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2011/04/30/video-motorcyclist-rear-ended-and-thrown-into-traffic/

ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14071
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E39 M PACK & E21 315
Country : Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε Greecexs1

http://www.microtronic1990.eu/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε Empty Απ: Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε

Δημοσίευση από makinen Σαβ Απρ 30, 2011 10:49 am

Ζωα αμερικανοι ρε γμτ...!!!

Τον χτυπαει μαζι με το μπροστινο αμαξι και συνεχιζει να πηγαινει!!!
Και οι αλλοι δεν κουνανε τον κ@λο τους να δουνε αν ειναι καλα ο ανθρωπος..καθονται και τον κοιτανε μεσα απο τα αμαξια..!!
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe

Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε Empty Απ: Να γιατί πρέπει να κρατάμε μεγάλες αποστάσεις ενώ οδηγούμε

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Απρ 30, 2011 3:37 pm

Αυτο ειναι ο ορισμος της ανεσθησιας........Να βλεπεις εναν ανθρωπο ετσι και να εισαι στον δικο σου κοσμο!!!!
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από Αφροδίτη Παρ Μάης 13, 2011 1:26 pm

Ετσι είναι... Μερικές φορές με ρωτάνε γιατί κρατάω τόση απόσταση απο τα αμάξια κι εξηγώ αυτό το πράμα, πως και με πολλά να μην πηγαίνεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει μπροστά. Ππωωπω πόσο με εκνευρίζουν όσοι μου κολλάνε, ειδικά όταν βρίσκονται μεσαία λωρίδα! Θες ρε μεγάλε να τρέξεις;;; Τράβα αριστερή και μη μας ζαλίζεις!!! Η όταν είμαι αριστερή και μου κολλάνε!!! Μα πού να πάω αφου πιο μπροστά έχει άλλα αμαξια!!!! Να πετάξω;;; Χαίρομαι σατανικά όταν μετά απο μαγκιές και γκάζια απο πίσω μου λίγα μέτρα παρακάτω βρισκόμαστε στα ίδια φανάρια!! Ετσι μου ρχεται να πω''στα ίδια είμαστε τσάμπα χτυπιόσουν'' χαχχχααχχ
Αφροδίτη
Αφροδίτη
New Member
New Member

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Τόπος : Aθήνα
Μοντέλο BMW : -

Δημοσίευση από george316 Παρ Μάης 13, 2011 2:03 pm

πριν απο μολις δυο λεπτα μπηκα στο γραφειο ενω ειχα πεταχτει στο χωριο να παρω κατι για φαγητο.
επειδη ο δρομος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνη,αλλα χωρις καθολου περιθωριια δεξαια η αριστερα,συν του οτι ειναι μια πολυ μεγαλη ευθεια,ενας εντελως βλακωδης τυπος θεωρησε οτι τον προκαλουσα(ο παραδρομος βγαζει στον "κεντρικο,χωρις διασταυρωση,αλλα σαν λωριδα επιταχυνσης.)για να μην του κοψω φορα,επιταχυνα λιγο πιο εντονα για να μην πατησει φρενο(σα δε ντρεπομαι και εγω...σκεφτομαι τους αλλους...)
ο τυπος με ενα tt καμπριο (πολυ πιτσιρικι)μαζι με εναν αλλον φιλο του μου κολλουσε τοσο πολυ που περασα απο την εισοδο του γραφειο χωρις να στριψω επειδη δεν προλαβαινα να σταματησω χωρις να πεσει πανω μου...
του αναβα αλαρμ να μη κολλαει τοσο,του αναβα φλας να κοψει γιατι θα στριψω και θα πεσει πανω μου και ο τσογλανος ηταν κολλημενος πισω..(οταν λεω κολλημενος εννοω οτι ισα που ελβεπα το μισο καπω....υπολογιζω λιγοτερα απο μισο μετρο.)
τι καταλαβε????
ας μου απαντησει καποιος τι καταλαβε???
για τετοιους οδηγους ευχομαι μονο τα χειροτερα.αλλα να μην τους στοιχισει τη ζωη.
με σκληρο τροπο να μαθουν ορισμενοι να σεβονται πρωτα τον εαυτο τους και μετα τους συνανθρωπους τους.
george316
george316
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Παρ Μάης 13, 2011 2:47 pm

Αφροδίτη έγραψε:Ετσι είναι... Μερικές φορές με ρωτάνε γιατί κρατάω τόση απόσταση απο τα αμάξια κι εξηγώ αυτό το πράμα, πως και με πολλά να μην πηγαίνεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγει μπροστά. Ππωωπω πόσο με εκνευρίζουν όσοι μου κολλάνε, ειδικά όταν βρίσκονται μεσαία λωρίδα! Θες ρε μεγάλε να τρέξεις;;; Τράβα αριστερή και μη μας ζαλίζεις!!! Η όταν είμαι αριστερή και μου κολλάνε!!! Μα πού να πάω αφου πιο μπροστά έχει άλλα αμαξια!!!! Να πετάξω;;; Χαίρομαι σατανικά όταν μετά απο μαγκιές και γκάζια απο πίσω μου λίγα μέτρα παρακάτω βρισκόμαστε στα ίδια φανάρια!! Ετσι μου ρχεται να πω''στα ίδια είμαστε τσάμπα χτυπιόσουν'' χαχχχααχχ

Θα συμφωνησω και εγω......με εκνευριζουνε τετοιου ειδους τυποι.........που το παιζουνε πιλοιτοι.Εκεινη την ωρα ειναι να πατησεις λιγο φρενο και να σε πληρωνει.εγω ετσι εκανα ολο τον κωλο του αυτοκινητου καινουργιο οταν επεσε ο αλλος απο πισω μου.....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από asierios Παρ Μάης 13, 2011 4:08 pm

εγω παλι εαν παω με 40 μεσα στο κεντρο και με κολλαει κανενας απο πισω και μαρσαρει η
με τσιγκλαει λεω απο μεσα μου πολυ τρεχω ας παω με 15.
εκεινη την ωρα να δειτε την φατσα του sAng_soapbox
asierios
asierios
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 653
Τόπος : Λαρισα
Μοντέλο BMW : e46 & e30

Δημοσίευση από makinen Παρ Μάης 13, 2011 4:43 pm

sSig_iagree
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Παρ Μάης 13, 2011 7:08 pm

Ναι ναι και αυτο ειναι μια απο τις αγαπημενες μου τακτικες........μετα εκτος το οτι κολλαει αρχιζει να πατα και κορνα και να κραζει!!!!!!!αχαχαχαχ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από Αφροδίτη Σαβ Μάης 14, 2011 1:49 am

george316 έγραψε:πριν απο μολις δυο λεπτα μπηκα στο γραφειο ενω ειχα πεταχτει στο χωριο να παρω κατι για φαγητο.
επειδη ο δρομος ειναι με μια λωριδα ανα κατευθυνη,αλλα χωρις καθολου περιθωριια δεξαια η αριστερα,συν του οτι ειναι μια πολυ μεγαλη ευθεια,ενας εντελως βλακωδης τυπος θεωρησε οτι τον προκαλουσα(ο παραδρομος βγαζει στον "κεντρικο,χωρις διασταυρωση,αλλα σαν λωριδα επιταχυνσης.)για να μην του κοψω φορα,επιταχυνα λιγο πιο εντονα για να μην πατησει φρενο(σα δε ντρεπομαι και εγω...σκεφτομαι τους αλλους...)
ο τυπος με ενα tt καμπριο (πολυ πιτσιρικι)μαζι με εναν αλλον φιλο του μου κολλουσε τοσο πολυ που περασα απο την εισοδο του γραφειο χωρις να στριψω επειδη δεν προλαβαινα να σταματησω χωρις να πεσει πανω μου...
του αναβα αλαρμ να μη κολλαει τοσο,του αναβα φλας να κοψει γιατι θα στριψω και θα πεσει πανω μου και ο τσογλανος ηταν κολλημενος πισω..(οταν λεω κολλημενος εννοω οτι ισα που ελβεπα το μισο καπω....υπολογιζω λιγοτερα απο μισο μετρο.)
τι καταλαβε????
ας μου απαντησει καποιος τι καταλαβε???
για τετοιους οδηγους ευχομαι μονο τα χειροτερα.αλλα να μην τους στοιχισει τη ζωη.
με σκληρο τροπο να μαθουν ορισμενοι να σεβονται πρωτα τον εαυτο τους και μετα τους συνανθρωπους τους.

Πολλοί νέοι συμπεριφέρονται έτσι, ειδικά αν έχουν και φίλους τους μαζί, ξέρεις μαγκιές που όλοι λίγο πολύ ανδρες γυναίκες έχουμε κάνει. Βέβαια χρειάζεται μέτρο, αλλά όταν είσαι νέος, με πρώτο αμάξι ττ λογικό είναι να πάρει ο πωπός σου αέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα βάζω με τους γονείς, διοτι ''ταχεις και θες να του πάρεις καλό αμάξι;;''ωραία, πάρτου πρώτα μια σακαράκα να μάθει, να πληρώνει, να έχει την ευθύνη, να το καταστρέψει και πάρτου και το ττ έπειτα. Είναι μέχρι να την πατήσει δυστυχώς, ωστε να βάλει χρήμα απο την τσέπη ΤΟΥ και να κάνει πίσω, να προσέχει. Συμφωνώ με την τελευταία σου φράση κι ας ακούγεται εγωιστικό. Γενικά, αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις. Εχω ένα γνωστό, κοντεύει τα 30 κι απο τα 20 του πληρώνει και θα πληρώνει έναν άτυχο κύριο που άφησε παράλυτο για μια ζωή. Λυπάμαι τον κύριο αυτόν, του δυαλύθηκε η ζωή, δεν μπορεί να εργαστεί, να τρέξει, να χορέψει, να έχει ''σχέσεις'' και πολλά άλλα. Ο πιτσιρικάς (τότε)οδηγούσε τη bmw του μπαμπά και το παιζε τρανός, σήμερα δεν οδηγεί πλέον.
Η ζωή στα φέρνει πολύ περίεργα... Αλλά πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε;; Ας παίρνουμε και παραδείγματα κι απο τους άλλους, δεν κάνει κακό... κι ας μάθουμε να ακούμε...επιτέλους! Βάζω κι εμένα μέσα, δε με αφήνω απέξω απο τις θεωρίες μου εννοείται!!Very Happy
Αφροδίτη
Αφροδίτη
New Member
New Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από Αφροδίτη Σαβ Μάης 14, 2011 1:59 am

asierios έγραψε:εγω παλι εαν παω με 40 μεσα στο κεντρο και με κολλαει κανενας απο πισω και μαρσαρει η
με τσιγκλαει λεω απο μεσα μου πολυ τρεχω ας παω με 15.
εκεινη την ωρα να δειτε την φατσα του sAng_soapbox

Κι εγώ το χω σκεφτεί αμέτρητες φορές, αλλά δεν το χω κάνει και ξέρεις γιατί; Δε θέλω μπελάδες! Προτιμώ να αλλάξω λωρίδα και να τον αποφύγω, ποτέ δεν ξέρεις αν στο επόμενο φανάρι κατέβει κάτω κανένας τρελάρας ή αν σε πάρει απο πίσω. Ερώτηση: αν σου επιτεθεί κάποιος, στο αμάξι σου, επιτρέπεται να του αμυνθείς με κάτι; Πχ με κάνα μαδέρι, κανένα ρόπαλο; Laughing (σοβαρά μιλάω) Bρίσκεις το δίκιο σου μετά ή μπα; Οπως και να χει, καλύτερα προτιμώ να αποφεύγώ τους ηλίθιους και τάχα μου έξυπνους, με πιάνει αλλεργία και δε θέλω να πέφτω στο δικό τους επίπεδο, επειδή έτσι τους τη βαράει για τους δικούς τους λόγους. Evil or Very Mad Αυτοί εν τω μεταξύ αν κάνεις στην άκρη νιώθουν ηθική ικανοποίηση πως ''έκανε στην άκρη η γκόμενα να περάσει ο αλί πασάς'', αλλά δε βαριέσαι, η δική μου που τους αποφεύγω σίγουρα είναι εντονότερη και μακρόχρονη, έχω γλιτώσει χρόνο για πιθανά μπλεξίματα και αρνητικά συναισθήματα!
Αφροδίτη
Αφροδίτη
New Member
New Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από DJC BMW Σαβ Μάης 14, 2011 2:37 am

είναι (νόμιμο) αρκεί να μην σου κάνει μήνυση η σε δει κάποιος κ σε καρφώσει

γιατί τότε θα έχεις μπελάδες με τον νόμο...
κάνε την πάπια καλύτερα μιας κ είσαι το αδύναμο φύλο...
κ δεν το λέω ειρωνικά

γιατί άμα σε ακολουθήσει κανένας psyxo κ σου την φέρει άλλη μέρα από κει που
δεν τον περιμένεςι τότε...!!!!!!
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i

Δημοσίευση από ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ Σαβ Μάης 14, 2011 3:15 am

Το θεμα ειναι απο αυτα που παθαινουμε να μαθαινουμε.....αλλα δυστυχως δεν το καταλαβαινουνε ολοι αυτο........κριμα....Σε καποια πραγματα βαζω και τον εαυτο μου μεσα....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
Moderator
Moderator

Άντρας

Δημοσίευση από makinen Σαβ Μάης 14, 2011 12:25 pm

Ειναι παρανομο να κουβαλας στο αμαξι ροπαλα κ τετοια...
makinen
makinen
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από Αφροδίτη Σαβ Μάης 14, 2011 1:12 pm

DJC BMW έγραψε:είναι (νόμιμο) αρκεί να μην σου κάνει μήνυση η σε δει κάποιος κ σε καρφώσει

κ δεν το λέω ειρωνικά

Συμφωνώ.. και τέτοιοι περίεργοι ουκ ολίγοι στους δρόμους
Αλλά πιστεύω δεν είμαι μόνο θέμα φύλου. Και σε έναν άνδρα μπορεί να τύχει. Εχει ο καθένας διάθεση να παίζει ξύλο με έναν ψυχανώμαλο; Γενικά καλύτερα ας αποφεύγουμε όλοι τις προκλήσεις τέτοιου είδους, έχουμε που έχουμε τόσα στο κεφάλι μας, γιατί να προσθέσουμε κι άλλα;
Αφροδίτη
Αφροδίτη
New Member
New Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από Αφροδίτη Σαβ Μάης 14, 2011 1:16 pm

makinen έγραψε:Ειναι παρανομο να κουβαλας στο αμαξι ροπαλα κ τετοια...

Aμα είναι ρακέτα του τέννις, πειράζει; Ποιός θα μου πει και τι; Αυτό βρήκα αυτό έφερα στο κεφάλι.
Laughing Laughing Laughing Laughing geek
Αλλά λυπάμαι τη ρακέτα!! Laughing Laughing Laughing
Αφροδίτη
Αφροδίτη
New Member
New Member

Θηλυκό

Δημοσίευση από DJC BMW Σαβ Μάης 14, 2011 2:20 pm

Αφροδίτη έγραψε:
DJC BMW έγραψε:είναι (νόμιμο) αρκεί να μην σου κάνει μήνυση η σε δει κάποιος κ σε καρφώσει

κ δεν το λέω ειρωνικά

Συμφωνώ.. και τέτοιοι περίεργοι ουκ ολίγοι στους δρόμους
Αλλά πιστεύω δεν είμαι μόνο θέμα φύλου. Και σε έναν άνδρα μπορεί να τύχει. Εχει ο καθένας διάθεση να παίζει ξύλο με έναν ψυχανώμαλο; Γενικά καλύτερα ας αποφεύγουμε όλοι τις προκλήσεις τέτοιου είδους, έχουμε που έχουμε τόσα στο κεφάλι μας, γιατί να προσθέσουμε κι άλλα;
ναι εχεις δικιο σε ολους μπωρει να μας τυχει...
αλλα στους psyxo ενα παραπανω αν εισαι γυναικα...
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Δημοσίευση από DJC BMW Σαβ Μάης 14, 2011 2:24 pm

Αφροδίτη έγραψε:
makinen έγραψε:Ειναι παρανομο να κουβαλας στο αμαξι ροπαλα κ τετοια...

Aμα είναι ρακέτα του τέννις, πειράζει; Ποιός θα μου πει και τι; Αυτό βρήκα αυτό έφερα στο κεφάλι.
Laughing Laughing Laughing Laughing geek
Αλλά λυπάμαι τη ρακέτα!! Laughing Laughing Laughing
ναι γιατί όχι...?????χαχαχαχ
εγώ έχω βιδωτή στέκα για μπιλιάρδο με την θήκη

φαίνεται σαν να έχω καραμπίνα...όσοι μπάτσοι το έχουν δει ψαρώνουν
κ τους λέω είναι στέκα κ δεν με πιστεύουν με λένε να το βγάλω για να το δουν
μόλις το βλέπουν ησυχάζουν

αλλά άμα χρειαστεί θα το χρησιμοποιήσω!!!!
DJC BMW
DJC BMW
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα