Βελτιωση
+3
DJC BMW
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
NionioS
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Βελτιωση
Ειναι αξιοπιστος ο πρεκας στα προγραμματα???? εαν ναι....Γνωριζει κανενας τιμες????Εχει παει κανενας απο εμας???????
NionioS- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 89
Τόπος : ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΠΙΕΡΙΑΣ
Μοντέλο BMW : Ε60,520
Country :
Απ: Βελτιωση
Εγω ειχα παει να ρωτησω για κατι πραγματακια αλλα οι τιμες του ητανε τσιμπιμενες......Τωρα για τα προγραμματα του δεν ξερω και κατα ποσο αξιοπιστος ειναι....αλλα σαν ατομο ο Ακης ειναι ενταξει..
είναι πολύ καλός αξίζει σε πολλά ...βελτιωσεις,body kits κ άλλα τέτοια αλλά είναι λίγο ακριβός σε σχέση με τους υπόλοιπους
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
τι χριαζεσαι ?? αν ειναι ανταλακτικα λαμαρινες και τετοια πες μου
giannhs kall- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 130
Τόπος : thessalonikh
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Προγραμμα θελω να βαλω...... εχετε καποιον να μου προτινεται?????
NionioS- New Member
-
Country :
τι το θες το προγραμμα? να δωσεις ενα χιλιαρικο να παρεισ 15 αλογα και λιγα κιλα ροπης? αποψη μου κρατα τα λεφτα για μια μηχανη η κανα τουρμπο η κομπρεσορα.
εγω δεν γνωριζω καποιον αλλα καποιος θα ξερει κατι σχετικο απο ολοκληρο φορουμ οποτε μιν αχωνεσε ειναι θεμα χρονου να μαθεις...
giannhs kall- Bmw Member
-
Country :
subamaniac απο ποια περιοχη εισαι??
giannhs kall- Bmw Member
-
Country :
Ε σιγουρα καποιον γνωστο η καποιο κονε θα εχουμε.....
Καλυτερα να τα δωσω στο αμαξι τα λεφτα γιατι εχω μεγαλη τρελα με τα πιστας και εαν μαζευτουνε τα λεφτα θα παω να παρω!!!!!Και τα 300 εκει ερχονται σε πολυ λιγο.....
Καλυτερα να τα δωσω στο αμαξι τα λεφτα γιατι εχω μεγαλη τρελα με τα πιστας και εαν μαζευτουνε τα λεφτα θα παω να παρω!!!!!Και τα 300 εκει ερχονται σε πολυ λιγο.....
NionioS- New Member
-
Country :
καλησπερα παλικαρια θελω την γνωμη σας πανω σ'αυτο το αντικιμενο.....
- Κώδικας:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-PERFORMANCE-CHIP-92-95-E36-318i-318is-M42-ECU-282-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem53e05188d3QQitemZ360245725395QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
jumb3n- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is convertible
Country :
jumb3n έγραψε:καλησπερα παλικαρια θελω την γνωμη σας πανω σ'αυτο το αντικιμενο.....
- Κώδικας:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-PERFORMANCE-CHIP-92-95-E36-318i-318is-M42-ECU-282-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem53e05188d3QQitemZ360245725395QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
γνωμη μου να μην μπλεξεις με τετοια τυποποιημενα προιοντα....εγω πιστευω πως το προγραμμα πρεπει να φτιαχνεται πανω στο αυτοκινητο κ οχι να βαζουμε ενα προιον τυποποιημενο...κανενας κινητηρας δεν ειναι το ιδο παρολο που εχει τα ιδια κυβικα με καποιον αλλο....ολα εχουν τις διαφορες τους...καλυτερα να βαλεις ενα προγραμματακι εδω κ να στο ρυθμισουν πανω στο αμαξι ετσι ωστε να βελτιωσει τις ατελειες που ισως εμφανιστουν...γνωμη μου φιλικα....
Νικος Μ3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 205
Τόπος : αθηνα
Μοντέλο BMW : Ε36 Μ3
Νικος Μ3 έγραψε:jumb3n έγραψε:καλησπερα παλικαρια θελω την γνωμη σας πανω σ'αυτο το αντικιμενο.....
- Κώδικας:
γνωμη μου να μην μπλεξεις με τετοια τυποποιημενα προιοντα....εγω πιστευω πως το προγραμμα πρεπει να φτιαχνεται πανω στο αυτοκινητο κ οχι να βαζουμε ενα προιον τυποποιημενο...κανενας κινητηρας δεν ειναι το ιδο παρολο που εχει τα ιδια κυβικα με καποιον αλλο....ολα εχουν τις διαφορες τους...καλυτερα να βαλεις ενα προγραμματακι εδω κ να στο ρυθμισουν πανω στο αμαξι ετσι ωστε να βελτιωσει τις ατελειες που ισως εμφανιστουν...γνωμη μου φιλικα....
Εννοειται συμφωνω με το Νικο.....
Παρόμοια θέματα
» TUNNING
» ADVERTISEMENT Διάφορα Links Προβληθείτε εδώ Προβληθείτε εδώ RSS Feeds Δείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Πλοηγηθείτε με Firefox! Rolls Royce White Ghost Limited από τη Mansory Βελτίωση
» ADVERTISEMENT Διάφορα Links Προβληθείτε εδώ Προβληθείτε εδώ RSS Feeds Δείτε μας στο Facebook Ακολουθήστε μας στο Twitter Πλοηγηθείτε με Firefox! Rolls Royce White Ghost Limited από τη Mansory Βελτίωση
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης