Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ
+3
Bmw_E30
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
DJC BMW
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
03 Σεπτεμβρίου 2010, 11:01 EEST
Sigmalive/zougla
Ποτέ δεν φοβήθηκε να «τσαλακώσει» την εικόνα του και πάντα έλεγε τη γνώμη του έξω από τα δόντια. Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη του μίλησε για τον έρωτα και για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.
Έχει ερωτευτεί και έχει κλάψει πολύ, κάτι που δεν φοβάται να εξομολογηθεί: «Φουλ, έχω ερωτευτεί πολύ αλλά και έχω ενθουσιαστεί πολύ. Στη ζωή ερωτευόμαστε με πάθος το λάθος και αγαπάμε το σωστό. Ποτέ δεν ήμουν από τους άντρες που ήθελαν να πάρουν, δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πάντα ήθελα να δίνω πράγματα από την ψυχή μου, από τον εαυτό μου, από το ''είναι'' μου. Και υλικά και συναισθηματικά. Όλα τα τραγούδια μου τα έχω γράψει για εκείνες. Επίσης, έχω κλάψει και έχω παρακαλέσει μια γυναίκα. Γενικά, έκανα ό,τι θα έκανε ένας άντρας που θέλει πραγματικά μια γυναίκα».
Παρ' όλα αυτά, δεν έχει φτάσει στο σημείο να καταστραφεί για μια γυναίκα: «Όχι, ***** δεν υπήρξα ποτέ. Στο παρελθόν έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω ούτε δραχμή στην τσέπη μου, αλλά ποτέ δεν ήταν η αιτία για αυτό μια γυναίκα. Καμιά απ’ όσες ήμουν ερωτευμένος δεν μου έφαγε ούτε μία δραχμή. Οι γυναίκες με έκαναν πλούσιο και όχι φτωχό».
Με τη σύζυγό του, Κατερίνα, δηλώνει πως είναι τρελά ερωτευμένος και τη θεωρεί το άλλο του μισό.
03 Σεπτεμβρίου 2010, 11:01 EEST
Sigmalive/zougla
Ποτέ δεν φοβήθηκε να «τσαλακώσει» την εικόνα του και πάντα έλεγε τη γνώμη του έξω από τα δόντια. Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη του μίλησε για τον έρωτα και για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.
Έχει ερωτευτεί και έχει κλάψει πολύ, κάτι που δεν φοβάται να εξομολογηθεί: «Φουλ, έχω ερωτευτεί πολύ αλλά και έχω ενθουσιαστεί πολύ. Στη ζωή ερωτευόμαστε με πάθος το λάθος και αγαπάμε το σωστό. Ποτέ δεν ήμουν από τους άντρες που ήθελαν να πάρουν, δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πάντα ήθελα να δίνω πράγματα από την ψυχή μου, από τον εαυτό μου, από το ''είναι'' μου. Και υλικά και συναισθηματικά. Όλα τα τραγούδια μου τα έχω γράψει για εκείνες. Επίσης, έχω κλάψει και έχω παρακαλέσει μια γυναίκα. Γενικά, έκανα ό,τι θα έκανε ένας άντρας που θέλει πραγματικά μια γυναίκα».
Παρ' όλα αυτά, δεν έχει φτάσει στο σημείο να καταστραφεί για μια γυναίκα: «Όχι, ***** δεν υπήρξα ποτέ. Στο παρελθόν έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω ούτε δραχμή στην τσέπη μου, αλλά ποτέ δεν ήταν η αιτία για αυτό μια γυναίκα. Καμιά απ’ όσες ήμουν ερωτευμένος δεν μου έφαγε ούτε μία δραχμή. Οι γυναίκες με έκαναν πλούσιο και όχι φτωχό».
Με τη σύζυγό του, Κατερίνα, δηλώνει πως είναι τρελά ερωτευμένος και τη θεωρεί το άλλο του μισό.
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Απ: Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ
αρε αρχωντα, θεε....μαζι σου κ εγω
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Σταμάτης Γονίδης: «Μ@λάκ@ς δεν υπήρξα ποτέ»
Έχει από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου και είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πάντα έξω από τα δόντια χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα χαλάσει την εικόνα του. Ο λόγος για τον χειμαρρώδη Σταμάτη Γονίδη που μιλάει για τους έρωτες και τις γυναίκες της ζωής του.
Παραδέχεται πως οι γυναίκες αποτελούν την έμπνευση των τραγουδιών του και ευχαριστεί όλες όσες των πλήγωσαν γιατί δεν θα έκανε τις επιτυχίες ,αν δεν ήταν εκείνες. Εξομολογείται πως έχει ερωτευτεί πολύ στη ζωή του και όπως είπε: «Φουλ, έχω ερωτευτεί πολύ αλλά και έχω ενθουσιαστεί πολύ. Στη ζωή ερωτευόμαστε με πάθος το λάθος και αγαπάμε το σωστό», ενώ για το αν έχει κάνει κάτι ακραίο για μια γυναίκα λέει: «Ποτέ δεν ήμουν από τους άντρες που ήθελαν να πάρουν, δεν ήμουν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πάντα ήθελα ,να δίνω πράγματα από την ψυχή μου, από τον εαυτό μου, από το είναι μου. Και υλικά και συναισθηματικά. Όλα τα τραγούδια μου τα έχω γράψει για εκείνες. Επίσης έχω κλάψει και έχω παρακαλέσει μια γυναίκα. Γενικά έκανα ότι θα έκανε ένας άντρας που θέλει πραγματικά μια γυναίκα». Παρά το γεγονός ότι ερωτεύεται τόσο δυνατά δεν έχει φτάσει στα όρια της καταστροφής για μια γυναίκα ούτε ψυχικά αλλά ούτε και οικονομικά. Όπως δήλωσε: «Όχι , ***** δεν υπήρξα ποτέ. Στο παρελθόν έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω ούτε δραχμή στην τσέπη μου, αλλά ποτέ δεν ήταν η αιτία για αυτό μια γυναίκα. Καμιά απ’ όσες ήμουν ερωτευμένος δεν μου έφαγε ούτε μία δραχμή. Οι γυναίκες με έκαναν πλούσιο και όχι φτωχό». Δηλώνει ερωτευμένος με την γυναίκα του την Κατερίνα και την θεωρεί το άλλο του μισό.
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Δείτε το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη στο Θέα και αποκλειστικά τα νέα του τραγούδια στο παρακάτω link
- Κώδικας:
[url=http://www.mychannel.gr/default.asp?page=nyxta&vid=515&cid=5]http://www.mychannel.gr/default.asp?page=nyxta&vid=515&cid=5[/url]
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
μια ομορφη φωτογραφια που εκανα για τον αρχοντα...
το fun club αυτο το χω δημιουργηση εγω στο face book οσοι εχετε κ θελετε να μπητε να γινετε μελη
ΑΚΟΥΩ ΓΟΝΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ
το fun club αυτο το χω δημιουργηση εγω στο face book οσοι εχετε κ θελετε να μπητε να γινετε μελη
ΑΚΟΥΩ ΓΟΝΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Γιάννη...μπήκα ήδη στο groupaki...σε έκανα και προσθήκη!!
Γονίδης γ@μώ την καψούρα μου..........τρελένομαιιι!!!! Τα σπάει εικόνα...μου θυμίζει το γραφείο μου
Γονίδης γ@μώ την καψούρα μου..........τρελένομαιιι!!!! Τα σπάει εικόνα...μου θυμίζει το γραφείο μου
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e30 3.18
Country :
- Κώδικας:
[url=http://mychannel.gr/default.asp?page=nyxta&vid=654&cid=5&aid&tid]http://mychannel.gr/default.asp?page=nyxta&vid=654&cid=5&aid&tid[/url]
Σταμάτης Γονίδης
Εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη από την πρεμιέρα του στο Fever
O Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Γιάννη Πάριο έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στο Fever. Αναμφισβήτητα ένα σχήμα που θα δυναμιτίσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Ενα πρόγραμμα ανατρεπτικό, αφού οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ on stage καθώς ανήκουν σε διαφορετικές μουσικές σχολές. Για πρώτη φορά οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους σ' ένα λαϊκό-ερωτικό πρόγραμμα που σκοπό έχει να ταξιδέψει το κοινό σε αξέχαστες μελωδίες αλλά και στις καινούργιες επιτυχίες τους.
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Fever
Λ. Συγγρού & Λαγουμιτζή 25
Τηλέφωνο κρατήσεων 211.8501100
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
ναι...ενωειτε αυτο απλα για οποιος ειναι εκει στην αθηνα το εγραψα.....
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Όπως λέει και το σύνθημα μας....ΑΚΟΥΩ ΓΟΝΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! :P
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Country :
1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ...:ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΛΕΣ Ο ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ....
djc bmw & bmw_e30 τα σπασαμε παλι
djc bmw & bmw_e30 τα σπασαμε παλι
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Γονιδη ι love you καργα ρεεεεεεε χαχαχαχαχ !!!!!!!!!!!!!
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Xaxaxaxa μέχρι και η φώτο μας ρε φάτσα κάρτα είναι!!!! Απίστευτη βραδιά πραγματικά!!!! Δεν φτάνουν νύχτες ολόκληρες για να χωρτάσουμε ΓΟΝΙΔΗ!!!! Γιάννη τα σπάσαμε και δεν μας είπαν και τίποτα !!! χαχαχαχαχα
Με το καλό την επόμενη φορά να πάμε όλοι μαζί!!!!!
Με το καλό την επόμενη φορά να πάμε όλοι μαζί!!!!!
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Country :
DJC BMW- dj nikolas pap-bmw_e30
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
1η Βραδιά Γονίδη in home.....άντε και οι επόμενες στην λέσχη!!! χαχαχα
Ο κομμάτιας...κοιμήθηκε...!!!!
Τα τσιγάρα μας....!!!!!
Ένα από τα τραγούδια μας....
Μετά τις ρετσίνες ακολουθεί το johnie.....
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Γονιδη φέρνουν την απόλυτη καταστροφή....
Ο κομμάτιας 2 αποκοιμήθηκε......
Ο κομμάτιας...κοιμήθηκε...!!!!
Τα τσιγάρα μας....!!!!!
Ένα από τα τραγούδια μας....
Μετά τις ρετσίνες ακολουθεί το johnie.....
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Γονιδη φέρνουν την απόλυτη καταστροφή....
Ο κομμάτιας 2 αποκοιμήθηκε......
Bmw_E30- Bmw Addict
-
Country :
μετα απο 12 ωρες γονιδη το παιδια κοιμιθηκαν ο ενας με το ουισκι και ο αλλος με την μαλαματινα χαχαχαχ !!!!!!!!!!!!
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
8 απριλιου ξανα θεσσαλονικη...η μεγαλη επηστρωφη μετα απο 3 χρονια απουσιας!!!!!!
Ο Σταμάτης Γονίδης με την Χριστίνα Κολέτσα απο αρχές Απρίλη θα εμφανίζονται μαζί το Politia live clubbing της Θεσσαλονίκης!
Μαζί τους θα είναι ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και οι Τριμιτόνιο
Ο Σταμάτης Γονίδης με την Χριστίνα Κολέτσα απο αρχές Απρίλη θα εμφανίζονται μαζί το Politia live clubbing της Θεσσαλονίκης!
Μαζί τους θα είναι ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και οι Τριμιτόνιο
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Ειναι πολυ ζωα....
» αφιερωμενο σε 1 πολυ καλο μας φιλο
» φετα με ψωμι σ' αγαπω πολυ