Ειναι πολυ ζωα....
+3
north
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
mertz
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ειναι πολυ ζωα....
Πως να ΜΗΝ τραβατε το αυτοκινητο σας αν εχει κολλησει στη λασπη.... και ποσο ευκολο ειναι να καταστρεψεις ενα τζιπακι αν το μυαλο το ξεχασες σπιτι...
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Απ: Ειναι πολυ ζωα....
mertz έγραψε:
Πως να ΜΗΝ τραβατε το αυτοκινητο σας αν εχει κολλησει στη λασπη.... και ποσο ευκολο ειναι να καταστρεψεις ενα τζιπακι αν το μυαλο το ξεχασες σπιτι...
Μπραβο στα παλικαρια!!!!
Με ποιό δικαίωμα έγινε η διαγραφή των θέσεων μου στο θέμα.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Δέν γίνεται σε όλα τα θέματα να συμφωνούμε,
αλοίμονο αν σε κάθε δημοσίευση βάζαμε σαν αρχή να μήν έρθουμε σε διαφωνία με κανέναν για να μη χαλάσουμε το ''κλίμα '' και έτσι πνίγαμε τα πιστεύω μας.
Απο αυτή την διαφωνία κάποιοι ίσως ωφεληθούν δέν το ξέρεις , πώς διαγράφεις τον χρόνο και κόπο του άλλου, γιατί δέν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη όποια κι' αν είναι αυτή.
Πουθενά μα πουθενά η συζήτηση δέν βγήκε απο το θέμα, εκτός και αν εννοείς το γεγονός οτι δέν συμφώνησα εγώ στο οτι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΑ όπως γράφει το θέμα.
Καλός η κακός έτσι δέν κρατάς τις ισοροπίες , αν ήθελες να είσαι ακριβοδίκαιος η θα διέγραφες όλο το θέμα ή τίποτα.
Για μένα δέν έπρεπε να κάνεις τίποτα ούτος η άλλος το θέμα είχε εκτονωθεί και θα έπαιρνε με την σειρά του την θέση του στο αρχείο.
Αλλά εσύ (εσείς) προτίμησες να κινηθείς μονόπλευρα.
Λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη,
Επειδή είμαι άνθρωπος με αρχές , όπως έγραψα και στο τελευταίο μου πόστ πρίν διαγραφεί, αν δώ ενέργειες που προσβάλουν και καταστρατηγούν τα πιστεύω μου τότε αυτός ο χώρος δέν είναι για μένα.
Αν και ιδρυτικό μέλος ζητώ την διαγραφή μου και να διαγραφούν όλα τα πόστ που έχω ανεβάσει.
αλοίμονο αν σε κάθε δημοσίευση βάζαμε σαν αρχή να μήν έρθουμε σε διαφωνία με κανέναν για να μη χαλάσουμε το ''κλίμα '' και έτσι πνίγαμε τα πιστεύω μας.
Απο αυτή την διαφωνία κάποιοι ίσως ωφεληθούν δέν το ξέρεις , πώς διαγράφεις τον χρόνο και κόπο του άλλου, γιατί δέν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη όποια κι' αν είναι αυτή.
Πουθενά μα πουθενά η συζήτηση δέν βγήκε απο το θέμα, εκτός και αν εννοείς το γεγονός οτι δέν συμφώνησα εγώ στο οτι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΑ όπως γράφει το θέμα.
Καλός η κακός έτσι δέν κρατάς τις ισοροπίες , αν ήθελες να είσαι ακριβοδίκαιος η θα διέγραφες όλο το θέμα ή τίποτα.
Για μένα δέν έπρεπε να κάνεις τίποτα ούτος η άλλος το θέμα είχε εκτονωθεί και θα έπαιρνε με την σειρά του την θέση του στο αρχείο.
Αλλά εσύ (εσείς) προτίμησες να κινηθείς μονόπλευρα.
Λυπάμαι για αυτή την εξέλιξη,
Επειδή είμαι άνθρωπος με αρχές , όπως έγραψα και στο τελευταίο μου πόστ πρίν διαγραφεί, αν δώ ενέργειες που προσβάλουν και καταστρατηγούν τα πιστεύω μου τότε αυτός ο χώρος δέν είναι για μένα.
Αν και ιδρυτικό μέλος ζητώ την διαγραφή μου και να διαγραφούν όλα τα πόστ που έχω ανεβάσει.
north- Bmw Addict
-
Αμα προσεξες δεν διεγραψα μονο τα δικα σου.Τα διεγραψα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι καλο να υπαρχουν τετοιες συζυτησεις μεσα στο φορουμ (κοντρες).Για αυτο το λογο και διαγραφτηκαν.Δεν υπαρχει καποιος λογος για να φτανεις στα ακρα.
Η άποψη μου είναι πως δεν έπρεπε να γίνει διαγραφή κανενός post γιατί σε ένα forum με σχεδόν 20.000 posts είναι φυσιολογικό να μην συμπίπτουν όλες οι απόψεις. Θοδωρή αυτή τη στιγμή θα επανέφερα τα posts όλων αλλά δυστυχώς μεμονομένα posts δεν μπορούν να επανέλθουν εφ'όσον διαγραφούν. Αν κάνω λάθος ας επιληφθεί του θέματος ο admin. Το θέμα όντως δεν ξέφυγε (πολύ) και εκτός αυτού, οι όποιες διαφωνίες εκφράζονταν χωρίς να ξεφεύγουμε από τα όρια, χωρίς βρισιές κλπ.. εκτός και αν έχασα κάτι την τελευταία μέρα οπότε πάω πάσο!
Αλλά επειδή είμαι και γ@μώ τα άτομα , ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!
Σας βρήκα ένα βίντεο να διαφωνείτε για ώρες-μέρες-μήνες!
Διαφωνία πρώτη: Ποια είναι τα λάθη κατά τις προσπάθειες ανύψωσης;
Διαφωνία δεύτερη: Το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ ή όχι;
Αλλά επειδή είμαι και γ@μώ τα άτομα , ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!
Σας βρήκα ένα βίντεο να διαφωνείτε για ώρες-μέρες-μήνες!
Διαφωνία πρώτη: Ποια είναι τα λάθη κατά τις προσπάθειες ανύψωσης;
Διαφωνία δεύτερη: Το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ ή όχι;
δεν νομιζω οτι το θεμα επρεπε να προχωρισει τοσο πολυ...μια απλη κοντρα στις αποψεις μας ειχαμε....ΟΥΤΕ βρησιες κ τετοια υπηρχαν ολα ηταν στα πλαισια της λογικης κ επιδη το θεμα αφορα κ εμενα γιατι ημουν κ εγω στο τοπικ αυτο λεω την γνωμη μου κ εγω...το οτι διαγραφηκαν τα μηνηματα ειμαι υπερ κ δεν διαγραφηκαν με επιλογη αλλα ολονων κ τα δικα μου κ του μερτζ κ του γιωργο οποτε δεν υπηρχε κατι προσοπικο (απο την διαγρφη)
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Και εγω λεω οτι δεν επρεπε να διαγραφει κανενα θεμα και ολα τα ποστ ηταν επι του θεματος, μονο διαφονιες υπηρχαν. παντα φυλικα Γιωργος!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Θα συμφωνησω κι εγω στο οτι ειναι λαθος να διαγραφονται τα μυνηματα... αν και δεν με πειραζει ιδιαιτερα - δεν ειναι και η καλυτερη λυση.
...εξαλλου δεν ειχαμε ξεφυγει ιδιαιτερα πανω στο θεμα - ναι, ειχαμε μια διαφωνια με τον Θοδωρη - αλλα εννουσα εγω, αλλα καταλαβε αυτος και το αντιθετο, αλλα πιστευω δεν ειναι λογος να αρχιζετε το κοψε-ραψε στο θεμα....
...εξαλλου δεν ειχαμε ξεφυγει ιδιαιτερα πανω στο θεμα - ναι, ειχαμε μια διαφωνια με τον Θοδωρη - αλλα εννουσα εγω, αλλα καταλαβε αυτος και το αντιθετο, αλλα πιστευω δεν ειναι λογος να αρχιζετε το κοψε-ραψε στο θεμα....
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
Παιδια για ξεκαθαρισω την θεση.Οτι εκανα το εκανα για καλο.Δεν ειχα κανεναν αλλο σκοπο.Πιστευα οτι ητανε το σωστο για αυτο και το εκανα.Αν παρεξηγηθηκαν καποιοι μαζι μου ζηταω συγνωμη,δεν ηθελα κανεναν να προσβαλω ουτε να δειξω ασεβια.Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν(οπως με χαρακτηρισανε,αδικα πιστευω).Ειμαστε μια μεγαλη ωραια παρεα.Δεν εχω να πω κατι αλλο.
Εντάξει κωπηλάτη, συνεχίζουμε
μετά τις διακοπές μου θα ανεβάσω φωτογραφίες απο το αμάξι με της μεβράνες που πέρασα.
μετά τις διακοπές μου θα ανεβάσω φωτογραφίες απο το αμάξι με της μεβράνες που πέρασα.
north- Bmw Addict
-
αντε να δουμε κ το εργαλιο σου ρε north....ολα καλα!!!!!!!!!north έγραψε:Εντάξει κωπηλάτη, συνεχίζουμε
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Κυριοι ουδεις ασφαλτος (α ρε ατζελα )...εγινε μια λαθος κινηση απεναντι σε μια κριση που δεν ειδα δυστυχως...
Ξερετε ολοι και ιδιως οι παλιοι οτι μονο λογοκρισια δεν κανουμε εδω μεσα...
Ζητω συγνωμη εκ μερους ολου του πανελ των mod..μικροι ειμαστε και μαθαινουμε...
η εμπειρια θα ερθει και παρομοια λαθη θα εκλειψουν..
Παρακαλω εχετε μια ανοχη σε λογικα πλασια..
Ξερετε ολοι και ιδιως οι παλιοι οτι μονο λογοκρισια δεν κανουμε εδω μεσα...
Ζητω συγνωμη εκ μερους ολου του πανελ των mod..μικροι ειμαστε και μαθαινουμε...
η εμπειρια θα ερθει και παρομοια λαθη θα εκλειψουν..
Παρακαλω εχετε μια ανοχη σε λογικα πλασια..
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Παρόμοια θέματα
» Γιατί τα σύγχρονα αυτοκίνητα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους;
» To bmwclubmakedonia είναι και στο facebook!!
» Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ
» φετα με ψωμι σ' αγαπω πολυ
» τι ειναι αυτο???????
» To bmwclubmakedonia είναι και στο facebook!!
» Σταμάτης Γονίδης:έχω ερωτευτεί πολύ
» φετα με ψωμι σ' αγαπω πολυ
» τι ειναι αυτο???????
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης