Στρατός!!!!
+28
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
KOSTASM3
Paschalis
stauros white is
basilhs grammenos
giannismp
swartz
bmwalp
bollas
ios
lee
Bmw_E30
asierios
Hatzi
Gangsta
bmwdakis
kefalismos
nikos e46
george316
north
dimisgr
stelios
chrisstavr
giorgos320d
makinen
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
individual
DJC BMW
32 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 11
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Απ: Στρατός!!!!
Πεζικαριος θα ειμαι.....
Στρατό Ξηράς με την δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 123/2012 την 15/11/2012 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).
15 Νοεμβριου σας χαιρετω ολους!!!!
Στρατό Ξηράς με την δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 123/2012 την 15/11/2012 σε 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (124 ΠΒΕ) (ΤΡΙΠΟΛΗ).
makinen έγραψε:swartz έγραψε:
Τσουκ, δεν ξεχνώ τίποτα, θα τα ξαναμιλήσουμε για τις απόψεις αυτές μετά το φανταρικό σου.
Το φανταρικο μου..? Γιατι εγω το εκανα...Απο εκει τις σχηματισα αυτες τις αποψεις..
Οπα (φανταρικο σου) γραψε λαθος.
Ο καθενας εχει την αποψη του ,τι αλλο να πω.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Μην τρελαίνεστε ο στρατος δεν εχει ουτε κομπλεξικους ουτε ζορια ετσι οπως ειναι τωρα, απλα ζοριζεται καποιος γιατι θα αντιμετωπισει οτι και σε μια δουλεια που τον υποχρεωνουν να κανει κατι που δεν θελει με την απειλη του μισθου, απλα εδω με την απειλη της ποινης.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι παλιοι (πατεραδες μας ) ελεγαν "να παει στρατο να γινει αντρας", οχι δεν ειναι ετσι δεν γινεσαι αντρας απλα σοβαρευεις αποκτας υπευθυνοτητα με το ζορι, αλλα και που δεν θα στο ζητουσαν αυτο, στην δουλεια; στο σπιτι; που;.
Μεσα στον στρατο βλεπουμε λογης λογης ανθρωπους και μαθαινουμε να συναναστρεφόμαστε μαζι τους γιατι μας το επιβαλουν , οπως και σε μια δουλεια εξω. Μια μικρογραφια της κοινωνιας ειναι γιατι απαρτηζεται απο ατομα αυτης .
Στην τελικη δεν ακουσα ποτε καποιον οταν βγηκε εξω να θυματε μονο τα ασχημα που εχει ο στρατος , αλλα εχω δει και νοσταλγια για τις καλες στιγμες .
Φιλε χρηστο και ιος ελπιζω να σας δω μεσα καποια στιγμη να κατσουμε και να τα πουμε και απο κοντα .
Καλη θητεια να εχετε και καλοι πολιτες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι παλιοι (πατεραδες μας ) ελεγαν "να παει στρατο να γινει αντρας", οχι δεν ειναι ετσι δεν γινεσαι αντρας απλα σοβαρευεις αποκτας υπευθυνοτητα με το ζορι, αλλα και που δεν θα στο ζητουσαν αυτο, στην δουλεια; στο σπιτι; που;.
Μεσα στον στρατο βλεπουμε λογης λογης ανθρωπους και μαθαινουμε να συναναστρεφόμαστε μαζι τους γιατι μας το επιβαλουν , οπως και σε μια δουλεια εξω. Μια μικρογραφια της κοινωνιας ειναι γιατι απαρτηζεται απο ατομα αυτης .
Στην τελικη δεν ακουσα ποτε καποιον οταν βγηκε εξω να θυματε μονο τα ασχημα που εχει ο στρατος , αλλα εχω δει και νοσταλγια για τις καλες στιγμες .
Φιλε χρηστο και ιος ελπιζω να σας δω μεσα καποια στιγμη να κατσουμε και να τα πουμε και απο κοντα .
Καλη θητεια να εχετε και καλοι πολιτες.
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Εγω προσωπικα το αναπολω...Εχω καλες αναμνησεις...
Αλλα παλι δε θα ελεγα σε καποιον πανε παροτι εγω δε θα ηθελα να μην ειχα παει...
Αλλα παλι δε θα ελεγα σε καποιον πανε παροτι εγω δε θα ηθελα να μην ειχα παει...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Απο θεμα πειθαρχιας δεν θα εχω προβλημα κανενα.Ειμουν αθλητης για χρονια και επισης εφτασα μεχρι υπαρχηγος στους προσκοπους και ειχα υπο την επιβλεψη μου 40 παιδια.Οποτε πιστευω δεν θα εχω προβλημα σε αυτο το θεμα.
Γιαννη ελπιζω να τα πουμε μεσα.Που εισαι εσυ;Εγω παρουσιαζομαι Τριπολη.
Γιαννη ελπιζω να τα πουμε μεσα.Που εισαι εσυ;Εγω παρουσιαζομαι Τριπολη.
εγω ακομα δεν εχω παει στρατο..αλλα και να παω θα ειμαι στην λουφα μιας και δεν εχω λυσει ακομα το προβλημα με την οραση μου......ι4 με κοβω....:p
εκτος οτι εχασα κιλα σε λαθος στιγμη......οποτε θα με μαζεουν με το ασθενοφορο απο κει :p
εκτος οτι εχασα κιλα σε λαθος στιγμη......οποτε θα με μαζεουν με το ασθενοφορο απο κει :p
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Γιατί βρε παιδιά δεν δηλώνεται Ειδικές Δυνάμεις;
Έχει πολύ ενδιαφέρουσα θητεία,
Με αυτά που κάνεις και μαθαίνεις , στο τέλος μόνο μονότονη δεν σου φαίνεται η θητεία σου.
Και με όσους έχω μιλήση κανένας δεν μου παραπονέθηκε ότι έχασε τον χρόνο του.
Έχει πολύ ενδιαφέρουσα θητεία,
Με αυτά που κάνεις και μαθαίνεις , στο τέλος μόνο μονότονη δεν σου φαίνεται η θητεία σου.
Και με όσους έχω μιλήση κανένας δεν μου παραπονέθηκε ότι έχασε τον χρόνο του.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Θα ηθελα να παω διαβιβαστης πιο πολυ να κανω πραγματα πανω στην ειδικοτητα μου που σπουδασα και να μαθω καινουργια πραγματα.
Αν ητανε αλλιως θα πηγαινα.Ειμαι πατριωτης. Εκει ο καθε πικραμενος τσομπανος ξεσπαει πανω σου ασκοπα (αυτο γινεται παντου θα μου πεις,αλλα εκει ακομα παραπάνω).
Οποτε θα ηθελα να παω καπου οπου θα αξιοποιηθώ.
Αν ητανε αλλιως θα πηγαινα.Ειμαι πατριωτης. Εκει ο καθε πικραμενος τσομπανος ξεσπαει πανω σου ασκοπα (αυτο γινεται παντου θα μου πεις,αλλα εκει ακομα παραπάνω).
Οποτε θα ηθελα να παω καπου οπου θα αξιοποιηθώ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Πεμ Νοε 08, 2012 6:59 pm, 3 φορές συνολικά
Θόδωρε για να αφήσεις τα εύκολα και να πας στα δύσκολα , από επιλογή σου , ρισκάροντας και τραυματισμούς στο σώμα σου , χώρια το όλο πρήξημο που τρως και την κακοπέραση , πρέπει να είσαι μαζόχας ή στρατόκαυλος για να το κάνεις !
Δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο να πεις ότι θα τα περάσω όλα αυτά αλλά μετά θα είμαι λάδι , όπως πχ είναι οι δόκιμοι .
Οπότε , απλά δε πάς ...
Δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο να πεις ότι θα τα περάσω όλα αυτά αλλά μετά θα είμαι λάδι , όπως πχ είναι οι δόκιμοι .
Οπότε , απλά δε πάς ...
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Χρηστο ξεχνα το επαγγελμα στο στρατο..Κ διαβιβαστης να πας τηλεφωνα θα σηκωνεις και καμια καλιοπη για διαλειμμα
makinen- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Θόδωρε για να αφήσεις τα εύκολα και να πας στα δύσκολα , από επιλογή σου , ρισκάροντας και τραυματισμούς στο σώμα σου , χώρια το όλο πρήξημο που τρως και την κακοπέραση , πρέπει να είσαι μαζόχας ή στρατόκαυλος για να το κάνεις !
Οπότε , απλά δε πάς ...
Αναφέρεσαι γενικά για τον Στρατό ή δια τις Ειδικές Δυνάμεις;
north- Bmw Addict
-
Ειδικές δυνάμεις - πεζοναύτες - καταδρομείς .
kefalismos- Bmw Addict
-
Εισαι λιγο υπερβολας
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Χρηστο ξεχνα το επαγγελμα στο στρατο..Κ διαβιβαστης να πας τηλεφωνα θα σηκωνεις και καμια καλιοπη για διαλειμμα
Παιζει μεγαλο ρολο.Αμα σε χρειαζονται παιζει ρολο.Ποσοι φιλοι και γνωστοι που πηγανε και ειχανε γενικα γνωσεις,οχι μονο στο αντικείμενο τους επερναν τιμητικες.Σιγουρα ολα αυτα και ποιον εχεις διοικητη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Πεμ Νοε 08, 2012 7:00 pm, 1 φορά
Εγω ετρεχα ενα καλοκαιρι ολη την ταξιαρχια πανω κατω να κανω νεα ηλεκτρολογικα σχεδια και
πηρα παπακια...
πηρα παπακια...
makinen- Bmw Addict
-
Ετυχες σε λουλουδια.....Τουλαχιστον πεντε μερες επρεπε να σε δωσουνε.Ενας φιλος που τους εκανε τα υδραυλικα 10 μερες τον εδωσαν και αλλοι μου λενε αμα ειναι καλος ο διοικητης σε δινει.
Ασε μην τα θυμαμαι και εκνευριζομαι...
Ειχαμε τα βισματα φευγατα και δεν μπορουσε να μας δωσει...
Και χτισαμε και ολα τα ΣΟΑ του Λιτοχωρου...
Ειχαμε τα βισματα φευγατα και δεν μπορουσε να μας δωσει...
Και χτισαμε και ολα τα ΣΟΑ του Λιτοχωρου...
makinen- Bmw Addict
-
Παιδια εγω αυτο που εχω να πω για τον στρατο ειναι οτι αν ειναι ετσι οπως ηταν οταν πηγα εγω το 2003 θα ξαναπηγαινα με κλειστα τα ματια!!Κομπλεξικοι κ στρατογκ@υλοι υπαρχουν σε ολα τα στρατοπεδα κ κατα πασα πιθανοτητα θα προσπα8ησουν να κανουν την θητεια σου δυσκολη,καλο θα ηταν οταν σε μιλαν τετοιοι τυποι να (κρατας) αυτο που σου κανει κ να (πετας) αυτο που δεν σου κανει..Εγω παρουσιαστηκα στο μηχανικο στο ναυπλιο κ αφου ορκιστηκα πρωτη μεταθεση με στειλαν κοζανη που το 98% ηταν κοζανιτες,μονο εγω κ ο μαγειρας ειμασταν σαλονικιοι (φανταστητε χωσιμο που εφαγα)....Αφου αγανακτησα απο τα χωσιματα κ τα βισματα εψαξα ρωτησα κ ανακαλυψα οτι ο γραφεας του 1ου γραφειου που εβγαζε τις υπηρεσιες ηταν κ αυτος σαλονικιος κ οτι 8α εφευγε με μεταθεση κ για να μην τα πολυλογο απο σκαπανεας εγινα γραφιας του 1ου χωρις να μεσολαβισει κανενας σε αυτο.. Μετα πηγα συστημενος στην Ξανθη κ με πηρε ενας λοχαγος στην διμοιρια συντηρησεως παλι σαν γραφια..ουτε σε ασκησεις πηγα ουτε σε βολες ουτε σε τιποτα κ αυτο ξερετε γιατι????γιατι εβαζα τον λοχαγο της διμοιριας συντηρησεως να βλεπει τσοντες στον υπολογιστη!!! κ ετσι οταν ηταν να παμε σε ασκηση παντα με ρωτουσε αν θελω να παω κ γω...Συγνωμη παιδια για το κατεβατο αλλα με θυμισατε το ποσο καλα περασα στον στρατο κ παρασυρθηκα λιγο!!
stauros white is- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : 318is
Country :
Αμ επος αμ εργον!!!!
makinen- Bmw Addict
-
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Πεζικαριος θα ειμαι.....
Κωπηλάτη είσαι σίγουρος οτι θα είσαι πεζικάριος?
Η 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη είναι το κέντρο της Αεροπορίας!!!
Στο λέω γιατί εκεί ήμουν για την βασική (και καλά) εκπαίδευση.
Paschalis- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 69
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E90 320i M-Pack & E46 320 M-Pack
Country :
Το ξερω Πασχαλη.Στο σιτε της στρατολογιας αυτο με εβγαλε.Εχει μια λογικη αμα εννοσουν στρατοπεδα.Ετσι μου ειπε ενα παιδι απο εκει.Περιμενω το χαρτι.
Σου εύχομαι να πας Αεροπορία.Αν χτυπησεις στο google 124 ΠΒΕ δες τι θα σου βγάλει.
Πρώτο αποτέλεσμα είναι η Αεροπορία.
Πρώτο αποτέλεσμα είναι η Αεροπορία.
Paschalis- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 69
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E90 320i M-Pack & E46 320 M-Pack
Country :
Το εψαξα και ειδα οτι στην Τριπολη εχει κεντρο το 124 της Αεροποριας και το 11 που ειναι του πεζικου.Μακαρι να ημουνα αεροπορια,αλλα εκει θελει βισμα και εγω δεν εχω.
north έγραψε:kefalismos έγραψε:Θόδωρε για να αφήσεις τα εύκολα και να πας στα δύσκολα , από επιλογή σου , ρισκάροντας και τραυματισμούς στο σώμα σου , χώρια το όλο πρήξημο που τρως και την κακοπέραση , πρέπει να είσαι μαζόχας ή στρατόκαυλος για να το κάνεις !
Οπότε , απλά δε πάς ...
Αναφέρεσαι γενικά για τον Στρατό ή δια τις Ειδικές Δυνάμεις;
kefalismos έγραψε:Ειδικές δυνάμεις - πεζοναύτες - καταδρομείς .
makinen έγραψε:Εισαι λιγο υπερβολας
Όχι Νίκο ο Νάσος δεν είναι υπερβολικός ...............απλά έχει λάθος πληροφόρηση.
Το πρήξιμο και την κακοπέραση έχω ακούσει να την αντιλαμβάνονται διαφορετικά, ο καθένας με τις αντοχές του.
Το να ''ρισκάρεις'' τραυματισμούς !!!!!...........τί είναι αυτό;...Αξίωμα;.........δηλαδή πήγες στις ειδικές δυνάμεις άρα είσαι εν δυνάμει ανάπηρος!!!!!!
Σώνει και καλά να τραυματιστείς.
Άρα εγώ και πάρα πολύ άλλοι που υπηρετήσαμε και δεν πάθαμε τίποτα ή είμαστε περίπτωση ή υπεράνθρωποι.
Το να χαρακτηρίζεις τον άλλο Μαζόχα ή Στρατόκαυλο για την επιλογή του
για κάτι το οποίο πληροφορήθηκες και δεν έχεις ιδία εμπειρία είναι το λιγότερο προσβλητικό φίλε
Η λογική του όσο πιο λούφα τόσο πιο καλά δεν σε κάνει να ζεις, αλλά απλά..........να υπάρχεις.
Τολμήστε και ζήστε την κάθε στιγμή καλή η κακή απλά τολμήστε.
Τολμήστε.......και θα νικήσετε.
north- Bmw Addict
-
Από προσωπική εμπειρία τα λέω θόδωρε . Και εγώ έπαθα ζημιά στο γόνατο , και είδα να σπάνε πόδια , καρποί , να βγαίνει ωμος , άλλος γύρισε αστράγαλο , άλλος μέση , άλλος ήταν 1μιση μήνα νοσοκομείο δεν τον είδαμε καν στο στρατόπεδο.
Γιαυτό μην μου λες ότι δε τα έχω ζήσει και μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και με κρίνεις άδικα .
Γιαυτό μην μου λες ότι δε τα έχω ζήσει και μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και με κρίνεις άδικα .
kefalismos- Bmw Addict
-
Σελίδα 7 από 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Σελίδα 7 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης