Στρατός!!!!
+28
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
KOSTASM3
Paschalis
stauros white is
basilhs grammenos
giannismp
swartz
bmwalp
bollas
ios
lee
Bmw_E30
asierios
Hatzi
Gangsta
bmwdakis
kefalismos
nikos e46
george316
north
dimisgr
stelios
chrisstavr
giorgos320d
makinen
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
individual
DJC BMW
32 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 11
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Απ: Στρατός!!!!
makinen έγραψε:Το εχω κανει αυτο στο facebook...
Απο οτι ξερω πλεον οι ειδικοτητες που εμειναν ειναι σκαπανεας και οδηγος...
Απο οτι ξερω στο μηχανικο ειναι καλα.Πηγε ενας φιλος μου και αυτος παρουσιαστηκε Ναυπλιο και μετα πηγε στο λουτρακι.Περασε πουδρα.
djcbmw26 έγραψε:μπα δεν νομιζω οτι ο στρατος σε κανει αντρα εγω μπηκα στα 18 κ καταλαβα οτι μπενεις αντρακι κ στην πορια εισαι ενα αχρηστο ζωον ετσι πως σε φερωνται κ αντρα σε κανει η ιδια η ζωη!!!!!!north έγραψε:Νίκο όπου και να πας να ξέρεις ,οτι αυτά που θα ζήσης, είναι στο χέρι σου αν θα είναι ανούσια βαρετά και κομπλεξικά, η σου δώσουν κάποιες καλές εμπειρίες που αλλού δέν θα είχες την δυνατότητα να τις ζήσεις.
Ο χαρακτήρας σου έχει ήδη διαμορφωθεί δέν χρειάζεται ο Στρατός όπως λέγανε οι παλαιοί για να γίνεις ''Αντρας'', το θέμα είναι οτι κατα την διάρκεια της θητεία σου θα συναντήσεις πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις όλους με τον τρόπο που εσύ θα κρίνεις πιο σωστά , με μία διαφορά, στον στρατό υπάρχου κανόνες και ιεραρχεία, αν δεν έρθεις σε κόντρα με αυτά τα δύο τα άλλα τα φέρνεις βόλτα, φαίνεσαι οτι είσαι τσακάλι.
Σου εύχομαι η θητεία να σου αφήσει φιλίες και καλές αναμνήσεις που θα συζητάς μια ζωή.
Αυτό κατάλαβες;
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
ενωειτε....γιατι εσυ τη αποψη εχεις?north έγραψε:djcbmw26 έγραψε:μπα δεν νομιζω οτι ο στρατος σε κανει αντρα εγω μπηκα στα 18 κ καταλαβα οτι μπενεις αντρακι κ στην πορια εισαι ενα αχρηστο ζωον ετσι πως σε φερωνται κ αντρα σε κανει η ιδια η ζωη!!!!!!north έγραψε:Νίκο όπου και να πας να ξέρεις ,οτι αυτά που θα ζήσης, είναι στο χέρι σου αν θα είναι ανούσια βαρετά και κομπλεξικά, η σου δώσουν κάποιες καλές εμπειρίες που αλλού δέν θα είχες την δυνατότητα να τις ζήσεις.
Ο χαρακτήρας σου έχει ήδη διαμορφωθεί δέν χρειάζεται ο Στρατός όπως λέγανε οι παλαιοί για να γίνεις ''Αντρας'', το θέμα είναι οτι κατα την διάρκεια της θητεία σου θα συναντήσεις πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις όλους με τον τρόπο που εσύ θα κρίνεις πιο σωστά , με μία διαφορά, στον στρατό υπάρχου κανόνες και ιεραρχεία, αν δεν έρθεις σε κόντρα με αυτά τα δύο τα άλλα τα φέρνεις βόλτα, φαίνεσαι οτι είσαι τσακάλι.
Σου εύχομαι η θητεία να σου αφήσει φιλίες και καλές αναμνήσεις που θα συζητάς μια ζωή.
Αυτό κατάλαβες;
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
στην πουδρα εισαι φιλε makinen........το μηχανικο ειναι σαν σωμα ειναι πιο εξειδξκευμενο σε σχεση με τα αλλα σωματα........βεβαια ειναι στρατος αλλα να εισαι σιγουρος πως υπαρχουν και χειροτερα οποτε μην <<μασας>>9 μηνες ειναι θα περασουν γρηγορα....σου ευχομαι καλη θητεια!!!!!!!
nikos e46- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Τόπος : kilkis
Μοντέλο BMW : e46 coupe
Country :
Ευχαριστω παιδες...1 Κ.Σ....
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Αααα...και το λουτρακι που ηταν ο μεγας χαβαλες εκλεισε ...γμτ...
makinen- Bmw Addict
-
Περυσι νομιζω....!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αντιο παιδια...μονο για λιγο...
Να ξερετε θα σας παρακολουθω στενα ακομα και χωρις PC...
Να περασετε τελεια στην εκδρομη και παρτε και μια φωτο μου καπου να υπαρχει...χααχαχ...
Τα λεμε ...!!
Να περασετε τελεια στην εκδρομη και παρτε και μια φωτο μου καπου να υπαρχει...χααχαχ...
Τα λεμε ...!!
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Αντιο παιδια...μονο για λιγο...
Τα λεμε ...!!
Στο καλο φιλε μου.Καλη θητεια και μην αργησεις να γυρισεις.Θα σε περιμενουμε.
Καλη ανταμωση φιλε!!!!!!!
Αστα να πάνε , έχουμε κ αυτόν τον στρατό εμεις οι άντρες... Κι εγώ τον Αύγουστο θα μπω και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.
Καλή δύναμη φιλαράκι μου και να τα παίρνεις όλα στο φλου εκεί μέσα.
Στείλε κ καμια φωτογραφία ντυμένος τσολιάς να μας φτιάξεις λίγο τη διάθεση..!!
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
kefalismos έγραψε:Αστα να πάνε , έχουμε κ αυτόν τον στρατό εμεις οι άντρες... Κι εγώ τον Αύγουστο θα μπω και ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.
την φωτο γιατι την θες???για εκεινες τις φαντασιωσεις σου που με ελεγες για τσολιαδες????
καλα ρε τι θα γινει ολοι αυγουστο θα παμε...........μου φαινεται στο στρατο θα εχω ηδη παρεα!!!! οποιον γνωστο και να ρωτησω αυγουστο φευγει.........
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Παιδια γυρισα με αδεια ορκομοσιας...μεχρι την τριτη βραδυ θα ειμαι εδω...
Κατασκηνωση το βλεπω ..ενταξει καναμε και μερικες μερες πρωι βραδυ βημα για παρελαση αλλα κλαιν...δεν ηταν και τπτ σπουδαιο εχω κουραστει και πολυ περισσοτερο..
Ο ανθυπας μου ειναι αλανι μεγαλο στην ηλικια μου και περναμε καλα και με χαβαλε οταν γινεται...Αλλα ειναι στρατος και απο χαβαλε περναμε συχνα στην αυστηροτητα γιατι..ετσι ειναι..
Να ειστε τυπικοι με τους αγνωστους ανωτερους σας να χαιρετατε και ολα καλα ...
μην το παιζεται εξυπνοι και οτι θα την γλυτωσετε γιατι ο στρατος δεν ειναι ελλαδα..εκει λειτουργουν ολες οι τιμωριες...και αν κανετε κατι να ειστε σιγουροι οτι θα τμωρηθειτε...
Με τα 18-19χρονα ειναι το προβλημα μεχρι τωρα που κανουν λαλακιες και την πληρωνει ολος ο λοχος αλλα τωρα που ορκιστηκαμε οι καμπανες θα ειναι ατομικες...
Κατασκηνωση το βλεπω ..ενταξει καναμε και μερικες μερες πρωι βραδυ βημα για παρελαση αλλα κλαιν...δεν ηταν και τπτ σπουδαιο εχω κουραστει και πολυ περισσοτερο..
Ο ανθυπας μου ειναι αλανι μεγαλο στην ηλικια μου και περναμε καλα και με χαβαλε οταν γινεται...Αλλα ειναι στρατος και απο χαβαλε περναμε συχνα στην αυστηροτητα γιατι..ετσι ειναι..
μην το παιζεται εξυπνοι και οτι θα την γλυτωσετε γιατι ο στρατος δεν ειναι ελλαδα..εκει λειτουργουν ολες οι τιμωριες...και αν κανετε κατι να ειστε σιγουροι οτι θα τμωρηθειτε...
Με τα 18-19χρονα ειναι το προβλημα μεχρι τωρα που κανουν λαλακιες και την πληρωνει ολος ο λοχος αλλα τωρα που ορκιστηκαμε οι καμπανες θα ειναι ατομικες...
makinen- Bmw Addict
-
Καλώς ήρθες Νίκο ,
απο τα γραφόμενα σου βλέπω οτι μπήκες στο νόημα
όλα μια ιδέα είναι, βρές τρόπο στους μήνες που θα είσαι στο Στρατό να κάνεις πράγματα που στην πολιτική σου ζωή δέν θα είχες την ευκαιρία να τα κάνεις.
Δές τον στρατό σαν μία εμπειρία που δέν επαναλαμβάνετε, και θα έχεις να μιλάς γι' αυτό μια ζωή.
απο τα γραφόμενα σου βλέπω οτι μπήκες στο νόημα
όλα μια ιδέα είναι, βρές τρόπο στους μήνες που θα είσαι στο Στρατό να κάνεις πράγματα που στην πολιτική σου ζωή δέν θα είχες την ευκαιρία να τα κάνεις.
Δές τον στρατό σαν μία εμπειρία που δέν επαναλαμβάνετε, και θα έχεις να μιλάς γι' αυτό μια ζωή.
north- Bmw Addict
-
Καλως τον φανταρο, Χθες πηγες σημερα ηρθες? γρηγωρα περασε ο καιρος!!! Ιδεα ειναι ο στρατος και μετα παρελθον, αντε και καλος πολητης!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Εμενα τουλαχιστον μου φαινεται κατασκηνωση προς το παρον...
makinen- Bmw Addict
-
Δηλαδή τι είναι αυτό που περίμενες απο τον Στρατό
north- Bmw Addict
-
Τα μόνα που αλλάζου απο την πολιτική σου ζωή είναι τα εξής:
1) Σε ξυπνάνε με δωρεάν αφύπνιση και έτσι δέν έχει το νού σου μήν αργήσεις
2) Δωρεάν πρωινό και γυμναστική
3) Τα ρούχα σου είναι πάντα στην μόδα και δέν ψάχνεσε τί θα φορέσεις
4) Μαθαίνεις την τέχνη του μπογιατζή ''ότι δέν περπατάει το βάφουμε και ότι περπατάει το χαιρετάμε΄΄
5) Δωρεάν διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδα
6)Δημόσιες σχέσεις, αποκτάς γνωστούς σε μέρη που δέν πήγαινε το μυαλό σου οτι υπάρχουν
7)Δωρεάν μαθήματα γεωγραφίας
Δωρεάν διατροφολόγος, ξέχνα το δίλημα τί θα φάω σήμερα, κανονίζει ο Στρατός γι' σένα
9) Αυτογνωσία, ανακαλύπτεις οτι έκανες λογικότερα πράγματα πρίν παρουσιαστής
10)Στο τέλος κάθε μήνα σε πληρώνουν, βρέξει χιονίσει.
Άρε μπαγάσα κατάφερες να γίνεις Δημόσιος Υπάλληλος.
4) Μαθαίνεις την τέχνη του μπογιατζή ''ότι δέν περπατάει το βάφουμε και ότι περπατάει το χαιρετάμε΄΄
6)Δημόσιες σχέσεις, αποκτάς γνωστούς σε μέρη που δέν πήγαινε το μυαλό σου οτι υπάρχουν
Δωρεάν διατροφολόγος, ξέχνα το δίλημα τί θα φάω σήμερα, κανονίζει ο Στρατός γι' σένα
north- Bmw Addict
-
Axaxaxax.....
Τπτ δεν περιμενα... απλα φιλοι μου που πηγαν ελεγαν οτι στο κεντρο θα σου κανουν και θα σου ρανουν και θα ψοφισεις και θα τρεχεις κτλ....
Κλαιν μαιν εχω να πω εγω...
Τπτ δεν περιμενα... απλα φιλοι μου που πηγαν ελεγαν οτι στο κεντρο θα σου κανουν και θα σου ρανουν και θα ψοφισεις και θα τρεχεις κτλ....
makinen- Bmw Addict
-
north έγραψε:Τα μόνα που αλλάζου απο την πολιτική σου ζωή είναι τα εξής:
Αμα το καλοσκεφτεις ετσι ειναι.Για αυτο οποιος δεν την παλευει εξω,η λυση ειναι μια.Στρατος!!!
Ρε συ Νικο να κανουμε μια τραμπα;Να παω εγω στρατο και εσυ να πας στη σχολη;Σε παρακαλω ρε φιλε!!!
καλως ηρθες νικο.....makinen έγραψε:Παιδια γυρισα με αδεια ορκομοσιας...μεχρι την τριτη βραδυ θα ειμαι εδω...
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Καλως σας βρηκα ρε μαγκες..Να 'στε καλα..!!!
makinen- Bmw Addict
-
μπα οχι νικο στο κεντρο ειναι απλα στην μοναδα θα ναι λιγο πιο σκληρα τα πραγματα αλλα κλαιν μαιν....κ αναλογα το κεντρο κ την ιδηκοτητα που θα χεις κ μην ψαρωσεις στο κεντρο για φιλακες οτι μετρανε κ οι πρωτες....μεχρι τις πρωτες 25 δεν τις υπηρετης μονο καθεσε μεσα αν θα εχεις εξοδο...μετα τις 25 μερες φυλακι ξεκηνα να μετρας υπηρετησημες μερες!!!!!makinen έγραψε:Axaxaxax.....
DJC BMW- Bmw Addict
-
Country :
Σελίδα 2 από 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Σελίδα 2 από 11
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης