ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
+8
swartz
Gangsta
Αφροδίτη
giorgos320d
asfalistis
north
makinen
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
north έγραψε:Το 1991 και να ξέρεις στους καταδρομείς πάς ως εθελοντής (μπορεί να σε καλέσουν στις Ε.Δ και εσύ στο κέντρο να αρνηθείς)
Σίγουρα είναι άλλο θέμα ,
αλλά τι θα γινόταν αν κανένας δέν πήγαινε να υπηρετήση
Θα είχαμε την δυνατότητα να φύγουμε όλοι στο εξωτερικό και απο εκεί να κάνουμε τον αγώνα μας (π.χ. βουλευτές και λοιποί γνωστοί)
Και αν ναί ποιός θα έμενε πίσω, και άλλα που δέν αφορούν το τόπικ.
Εγώ πάντως δέν συμφωνώ στην προαιρετική θητεία.
Δεκτή και σεβαστή η γνώμη σου, διαφωνούμε, δεν πειράζει. Ξερεις... οι φαντάροι σήμερα μου θυμίζουν τις νυφούλες, δηλαδή σώνει και καλά να ντυθούν στα χακί και οι γυναίκες στα λευκά γιατί έτσι ... πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει κατά τη γνώμη μου, αλλά υπάρχει ''θέλω'' . Θέλω να αγαπώ τη χώρα μου, θέλω να κάνω καλό σε αυτή, θέλω να είμαι έτσι κι έτσι. Και η ίδια η χώρα -όσοι την αντιπροσωπεύουν- θα με κάνουν να θέλω να την αγαπώ. Σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί (λέω ''φιλοξενεί'' διότι παρόλο που είμαι ελληνίδα πολίτης, αισθάνομαι φιλοξενούμενη, το σύστημα μου δείχνει πόρτες να πάω αλλού, με διώχνει η χώρα μοy, δεν κάνει τίποτα για μένα, εγώ γιατί να κάνω για εκείνη; )
Επίσης κατά τη γνώμη μου, αυτός που θα κάνει καλό τελικά σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να είναι ένας τρανός και φανατικός φιλέλληνας.
Αφροδίτη- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Τόπος : Aθήνα
Μοντέλο BMW : -
Country :
Χάρηκα που μπήκες στο bmw club Makedonia
Και πάλι καλώς ήρθες.
Και πάλι καλώς ήρθες.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Αh! Φχαριστώ, αν και μπήκα εντελώς κατά τύχη! Ούτε bmw έχω...! άσε που μ' αρέσουν οι mercedes περισσότερο- ωχ πατάτα είπα;;; Ρε συ, πολλοί άνδρες έδω μέσα, μυρίζει τεστοστερόνη απο παντού!! χαχαχ Καμμιά γυναίκα να υποθέσω μπα, ε; Πάω μια βόλτα σε ένα άλλο φόρουμ να μιλήσω για μόδα και τα ξαναλέμε γιατί με τα θέματά σας χάζεψα και κόντεψα να ξεχάσω το φύλο μου! Χεχχ, καλώς σας βρήκα again! Bye!
Αφροδίτη- New Member
-
Country :
Αφροδίτη έγραψε:Αh! Φχαριστώ, αν και μπήκα εντελώς κατά τύχη! Ούτε bmw έχω...! άσε που μ' αρέσουν οι mercedes περισσότερο- ωχ πατάτα είπα;;; Ρε συ, πολλοί άνδρες έδω μέσα, μυρίζει τεστοστερόνη απο παντού!! χαχαχ Καμμιά γυναίκα να υποθέσω μπα, ε; Πάω μια βόλτα σε ένα άλλο φόρουμ να μιλήσω για μόδα και τα ξαναλέμε γιατί με τα θέματά σας χάζεψα και κόντεψα να ξεχάσω το φύλο μου! Χεχχ, καλώς σας βρήκα again! Bye!
Φυσικα και υπαρχουνε γυναικες στο φορουμ.....
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Αφροδίτη έγραψε:Αh! Φχαριστώ, αν και μπήκα εντελώς κατά τύχη! Ούτε bmw έχω...! άσε που μ' αρέσουν οι mercedes περισσότερο- ωχ πατάτα είπα;;; Ρε συ, πολλοί άνδρες έδω μέσα, μυρίζει τεστοστερόνη απο παντού!! χαχαχ Καμμιά γυναίκα να υποθέσω μπα, ε; Πάω μια βόλτα σε ένα άλλο φόρουμ να μιλήσω για μόδα και τα ξαναλέμε γιατί με τα θέματά σας χάζεψα και κόντεψα να ξεχάσω το φύλο μου! Χεχχ, καλώς σας βρήκα again! Bye!
Kανονικές;
Πλάκα κάνω! Δεν έχω πετύχει γυναικεία γραφή μέχρι τώρα, αλλά για να το λες, σε πιστεύω!
Αφροδίτη- New Member
-
Country :
Υπαρχουνε και ειδικα στις συναντησεις μας!!!!!!Δες φωτογραφιες.Απλα δεν πολυ ποσταρουνε.....
υπάρχουν πάρα πολλές απλά δεν ασχολούνται με το ίντερνετ...όποτε μπορούν ενημερώνονται κ έρχονταιΑφροδίτη έγραψε:ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Αφροδίτη έγραψε:Αh! Φχαριστώ, αν και μπήκα εντελώς κατά τύχη! Ούτε bmw έχω...! άσε που μ' αρέσουν οι mercedes περισσότερο- ωχ πατάτα είπα;;; Ρε συ, πολλοί άνδρες έδω μέσα, μυρίζει τεστοστερόνη απο παντού!! χαχαχ Καμμιά γυναίκα να υποθέσω μπα, ε; Πάω μια βόλτα σε ένα άλλο φόρουμ να μιλήσω για μόδα και τα ξαναλέμε γιατί με τα θέματά σας χάζεψα και κόντεψα να ξεχάσω το φύλο μου! Χεχχ, καλώς σας βρήκα again! Bye!
Kανονικές;
Πλάκα κάνω! Δεν έχω πετύχει γυναικεία γραφή μέχρι τώρα, αλλά για να το λες, σε πιστεύω!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Να πω και εγω την αποψη μου μιας και μιλαμε πανω στο αντικειμενο μου ενα θα πω πως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι μαλ$%κες,οι γλυφτες,οι ρουφιανοι,οι σωστοι,αυτοι που ειναι στο κοσμος τους και παει λεγοντας.Καπως ετσι ειναι και στην αστυνομια μην ξεχναμε πως ο αστυνομικος ειναι και αυτος ανθρωπος ετσι δεν ειναι ρομποτ επισης ο ελληνας αστυνομικος νεννηθηκε ελλαδα πηγε σχολειο στην ελλαδα αρα μεγαλωσε με ελληνικη νοοτροπια μην περιμενουμε καμια φορα να δουμε στην ελλαδα αμερικανικη αστυνομια η γερμανικη που ακουω σιγουρα υπαρχουν πολλα περιστατικα καταχρησης εξουσιας συμφωνω απλα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι αυτα ειχα να πω
Υ.Γ.North και εγω καταδρομεας υπηρετησα αλλα με βλεπω να περνω πολλες καμψεις γιατι αν σε πω τη σειρα μου θα πεσεις απο τη καρεκλα χαχαχαχα
Υ.Γ.North και εγω καταδρομεας υπηρετησα αλλα με βλεπω να περνω πολλες καμψεις γιατι αν σε πω τη σειρα μου θα πεσεις απο τη καρεκλα χαχαχαχα
tanner- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Τόπος : thessalonikh
Μοντέλο BMW : bmw e34
Country :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» οι φιλοι μας οι αστυνομικοι
» Εντατικοί έλεγχοι στις τιμές καυσίμων
» Λαθρεμπόριο καυσίμων Εντατικοί έλεγχοι με εισαγγελική παραγγελία
» Εντατικοί έλεγχοι στις τιμές καυσίμων