Email τύπου yourname@bmwclubmakedonia.com
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Email τύπου yourname@bmwclubmakedonia.com
Παιδιά από σήμερα και λίγο καιρό (μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις) έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε σε λίγους από εσάς, email του τύπου yourname(at)bmwclubmakedonia.com..
π.χ. tsiggeE39@bmwclubmakedonia.com
Μπορούμε να βάλουμε ότι εσείς επιθυμείτε..
Το email αυτό είναι κανονικότατο, μπορείτε να παίρνετε και να στέλνετε κανονικά, είναι τελείως προσωπικό και ΚΑΝΈΝΑΣ δεν έχει πρόσβαση σε αυτό. Δεν έχει καμία διαφορά με άλλους παρόχους (όπως gmail, hotmail, yahoo), και για να το χρησιμοποιήσετε μπαίνετε σε φόρμα του δικού μας server, του server που χρησιμοποιεί το bmwclubmakedonia.
Η προσφορά αυτή ισχύει για μικρό αριθμό email, καθώς είναι αρκετά δύσκολο να στηρίξουμε μεγάλο αριθμό email.
Το κόστος για την χρήση της υπηρεσίας αυτής είναι 15 ευρώ, και καταβάλλεται ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΆ.
Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν σε όσους επιλέξουν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μας, κάνοντας post εδώ.
π.χ. tsiggeE39@bmwclubmakedonia.com
Μπορούμε να βάλουμε ότι εσείς επιθυμείτε..
Το email αυτό είναι κανονικότατο, μπορείτε να παίρνετε και να στέλνετε κανονικά, είναι τελείως προσωπικό και ΚΑΝΈΝΑΣ δεν έχει πρόσβαση σε αυτό. Δεν έχει καμία διαφορά με άλλους παρόχους (όπως gmail, hotmail, yahoo), και για να το χρησιμοποιήσετε μπαίνετε σε φόρμα του δικού μας server, του server που χρησιμοποιεί το bmwclubmakedonia.
Η προσφορά αυτή ισχύει για μικρό αριθμό email, καθώς είναι αρκετά δύσκολο να στηρίξουμε μεγάλο αριθμό email.
Το κόστος για την χρήση της υπηρεσίας αυτής είναι 15 ευρώ, και καταβάλλεται ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΆ.
Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν σε όσους επιλέξουν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μας, κάνοντας post εδώ.
Απ: Email τύπου yourname@bmwclubmakedonia.com
εφτιαξες mail server?
συγχαρητηρια φιλε! πραγματικα ωραια ιδεα!!!
συγχαρητηρια φιλε! πραγματικα ωραια ιδεα!!!
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
παρα πολυ καλη ιδεα!!!!
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
Ναστε καλα και οι δύο σας...Τι να κάνουμε?το μεράκι μας οδηγεί...!!!Ελπίζω να έχει ανταπόκριση, για πολλούς λόγους..!!
Πάντως μου άρεσε και εμένα σαν ιδέα, και γιαυτό το έκανα...Και στο κάτω κάτω, λίγοι θα το έχουν, και τα λεφτά θα είναι για την βοήθεια του club μας, που όλοι μα όλοι στήριξαν έμπρακτα από την πρώτη μέρα..
Πάντως μου άρεσε και εμένα σαν ιδέα, και γιαυτό το έκανα...Και στο κάτω κάτω, λίγοι θα το έχουν, και τα λεφτά θα είναι για την βοήθεια του club μας, που όλοι μα όλοι στήριξαν έμπρακτα από την πρώτη μέρα..
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Παρόμοια θέματα
» Spy Photos: Pagani C9 με πόρτες τύπου Gullwing
» Ίδιου τύπου μπαταρίες στα ηλεκτρικά Volt και Focus
» Ίδιου τύπου μπαταρίες στα ηλεκτρικά Volt και Focus
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης