Συνάντηση για ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, φαγητό και χαβαλέ την Κυριακή 11-10-09 στις 11:30
+13
giorgos320d
bomberman
anestis z3
JOE COOL
laantonios
sv2
koukos e36 coupe
mertz
billakos_e30
erpeto
tsiggeE39
makinen
Admin
17 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Συνάντηση για ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, φαγητό και χαβαλέ την Κυριακή 11-10-09 στις 11:30
Το bmwclubmakedonia καλεί ΌΛΟΥΣ τους φίλους του την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:30 ακριβώς, στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία, στην επόμενη συνάντηση του η οποία θα έχει το ακόλουθο πρόγραμμα :
Η επαγγελματίας φωτογράφος, Έμιλι Βονιάτη, θα μας κάνει την τιμή να φωτογραφίσει τα εργαλεία μας, σε διάφορες θέσεις, με αλλά και χωρίς εμάς, σε όμορφες "πόζες" και πάνω από όλα μαζί με εμάς...!!!
Το ακόλουθο υλικό, θα γίνει γίνει cd, σε μια όμορφη παρουσίαση, καθώς και ξεχωριστές φωτογραφίες, και θα μπορεί όποιος επιθυμεί να το προμηθευτεί..
Μετά από αυτήν την φωτογράφηση, θα πάμε για φαγητό κάπου έξω όλοι μαζί, να περάσουμε καλά, να γνωρίσουμε τα παιδιά που θα έρθουν από μακρυά, και να τα πούμε γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε...!!!
Όποιος από εσάς, έχει να προτείνει μέρος στο οποίο μπορούμε να πάμε για φαγητό, ας επικοινωνήσει με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ (Ρ.Μ.) μαζί μου, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση η οποιαδήποτε αναφορά εδώ..
..Πάρτε φίλους και γυναίκες, πάρτε περαστικούς και γνωστούς με BMW, και ελάτε όλοι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:30 στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία, να κάνουμε μια καταπληκτική φωτογράφηση, και να πάμε όλοι μαζί να τα π(ι)ούμε, και πάνω από όλα να περάσουμε καλά..
Δηλώστε συμμετοχές...!!!!
Όπως κάθε φορά, δεκτοί στην συνάντηση μας είναι και φιλαράκια σας, "κοπέλες" σας, γυναίκες σας, και όποιος άλλος γουστάρει αυτό το σηματάκι της BMW....!!!!
..Η ομάδα διαχείρισης του bmwclubmakedonia..
Απ: Συνάντηση για ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, φαγητό και χαβαλέ την Κυριακή 11-10-09 στις 11:30
Μεσα απο μενα....2 ατομα μαλλον....!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ: Συνάντηση για ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, φαγητό και χαβαλέ την Κυριακή 11-10-09 στις 11:30
+1 ο κολλητός μου με το Χ6...
tsiggeE39- Moderator
-
Να σκφτουμε μηπως ενα πιο ομορφο μερος να μαζευτουμε για φωτογραφηση και οχι το P3...??
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Σκεφτηκα σκεφτηκα αλλα δεν βρηκα κατι..οποιαδηποτε προταση ειναι δεκτη...
tsiggeE39- Moderator
-
erpeto- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Τόπος : kozani
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
erpeto έγραψε:Μεσα κι εγω παιδια.
Παρε και τον Τεο και ελατε...
tsiggeE39- Moderator
-
Θα του το πω σιγουρα,οπως και πολους αλλους.
erpeto- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 168
Τόπος : kozani
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Παιδια μεσα και γω και ο αδερφος μου,επιτελους να γνωριστουμε...αλλα ρε σεις(και μην κοροιδεψει κανενας τον εφαγα!!!)ποιο απ ολα ειναι το Καρφουρ Μακεδονια...γιατι σαν φοιτητης δεν τα ξερω ακομα αυτα!!!
billakos_e30- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : thessaloniki/xanthi
Μοντέλο BMW : e30 325i
Country :
-1 απο 'μενα... ειμαι ακομα off....
Αλλα υπαρχει ενα ενδεχομενο να προλαβω να τελειωσω (0,5% για ακριβεια
θα τα πουμε στην επομενη συναντηση
mertz- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 271
Τόπος : Ουγκ....
Μοντέλο BMW : E34
billakos_e30 έγραψε:Παιδια μεσα και γω και ο αδερφος μου,επιτελους να γνωριστουμε...αλλα ρε σεις(και μην κοροιδεψει κανενας τον εφαγα!!!)ποιο απ ολα ειναι το Καρφουρ Μακεδονια...γιατι σαν φοιτητης δεν τα ξερω ακομα αυτα!!!
Ειναι το Carrefour Ανατολικα...Φοινικα..Στο κυκλακι που εχει, θα δεις ταμπελα για Ρ3..Απο περιφεριακο θα ερθεις?
mertz έγραψε:-1 απο 'μενα... ειμαι ακομα off....
Κωστα ελα για καφε ρε φιλε...να σε δουμε...
tsiggeE39- Moderator
-
-1 απο εμενα γιατι το αμαξι μου βγενει την τριτη...
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Γιατί δεν πάτε στο πάρκιγκ του NOESIS που και ωραιότερο περιβάλον έχει και καλό εστιατόριο συγχρόνως ?
sv2- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 48
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : +
Country :
Που είναι αυτο?Εσύ δεν θα έρθεις?
tsiggeE39- Moderator
-
koukos e36 coupe έγραψε:-1 απο εμενα γιατι το αμαξι μου βγενει την τριτη...
Το φιλαράκι σου που είναι?πάρτον και ελάτε...
tsiggeE39- Moderator
-
στο χωριο ειναι.....και αυτος εχει τρεχαματα αυτον τον καιρο...δεν προλαβενει ουτε αυτος....κριμα.....
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
sv2- New Member
-
Country :
-1 και απο εμένα λόγω φόρτου εργασίας
laantonios- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 151
Τόπος : Veria City
Μοντέλο BMW : e36 3.18 is coupe
Country :
Ευχαιστω πολυ TsiggeΕ39...θα τα πουμε κυριακη λοιπον οσοι μπορεσουμε απ οτι βλεπω!!!Το πιθανοτερο να ρθει ο πατερας μ μαζι μ με το 39αρι του!!!
billakos_e30- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 18
Τόπος : thessaloniki/xanthi
Μοντέλο BMW : e30 325i
Country :
Παιδάκια δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω αλλά το μωρό μου θα το φέρει βόλτα ο Πρέκας απο εκεί.
Μεσα παιδια, οσο για τη φωτογραφηση πιστευω πως ειναι καλυτερα στο πλανηταριο
anestis z3- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : z3
Ωραια μαζευομαστε εκει αμα ειναι και μεταπ[αμε ολοι μαζι στο πλανηταριο για φωτογραφηση...
tsiggeE39- Moderator
-
tsiggeE39 έγραψε:Εσύ δεν θα έρθεις?
Μα δεν έχω BMW αυτήν την στιγμή.....
sv2- New Member
-
Country :
sv2 έγραψε:tsiggeE39 έγραψε:Εσύ δεν θα έρθεις?
Μα δεν έχω BMW αυτήν την στιγμή.....
Bmw Club Μακεδονία
Club για κατόχους και λάτρεις αυτοκινήτων BMW.
Έτσι λέει η επικεφαλίδα στο forum μας....
tsiggeE39- Moderator
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Συνάντηση - Κυριακή 2/1/2011
» Φαγητό και καφέ στις 15 ή 21????
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6
» Φαγητό και καφέ στις 15 ή 21????
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/6
Bmw Club Μακεδονία :: Συναντήσεις μελών :: Τακτικές συναντήσεις (Eπόμενη προγραμματισμένη συνάντηση .........................) :: Ιστορικό συναντήσεων
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης