Συνάντηση 18-06-09 Ρ3
+3
george316
aris super 3
tsiggeE39
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Απ: Συνάντηση 18-06-09 Ρ3
ορε φιλε επιτυχιμενο drift~!
aris super 3- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 157
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
εγω το ξαναλεω και οι επικεφαλεις του κλαμπ ας το συζητησουν.μηπως ηρθε η ωρα να ψαξουμε για καποιο αλλο στεκι για συναντησεις?η ας το θεσω καλυτερα,να μη κανουμε καγκουριες στο καρφουρ,αλλα να βρεθει καπιο αλλο μερος.
το περιστατικο με την αστυνομια ηταν καταλυτικο.τα παιδια ητανμια χαρα βεβαια,αλλα ο καφρος που τους καλεσε μας ειδε οταν ερχομασταν για να φυγουμε και τοτε τους φωναξε.αλλιως προς τι η τετοια συμπτωση και μολις φευγαμε ηρθαν...τελος παντων λεω εγω τωρα ετσι?
το περιστατικο με την αστυνομια ηταν καταλυτικο.τα παιδια ητανμια χαρα βεβαια,αλλα ο καφρος που τους καλεσε μας ειδε οταν ερχομασταν για να φυγουμε και τοτε τους φωναξε.αλλιως προς τι η τετοια συμπτωση και μολις φευγαμε ηρθαν...τελος παντων λεω εγω τωρα ετσι?
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
μπραβω ρε παιδια φουλ μπαντα λεμε και ζβουρα!!κριμα που δεν ηρθα
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
να αυτες τις μαλακιες εκανα και την παρασκευη μου εσπασαν τα ρουλεμαν απο την μιχαμη ο ημαντασ χρονισμου και το βεντιλατερ!!!!!!
αλλααααααααααααααααααααααααααααααα
BMWCLUBMEKEDONIA ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αλλααααααααααααααααααααααααααααααα
BMWCLUBMEKEDONIA ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
george316 έγραψε:εγω το ξαναλεω και οι επικεφαλεις του κλαμπ ας το συζητησουν.μηπως ηρθε η ωρα να ψαξουμε για καποιο αλλο στεκι για συναντησεις?η ας το θεσω καλυτερα,να μη κανουμε καγκουριες στο καρφουρ,αλλα να βρεθει καπιο αλλο μερος.
οχι δεν τα λες καλα!!!τους καλεσε οταν παρκαραμε και ηρθαν οταν φευγαμε!!!!σιγα μην τους καλεσε οταν πηγαιναμε να φυγουμε και ηρθαν τοσο γρηγορα!!!ουτε η ευκοιλια δεν παει τοσο γρηγορα!!!!
chrisstavr- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 493
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E90 3.18
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης