THE CLUB
+4
makinen
kefalismos
Giorgos1103
sakis4paok
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
THE CLUB
Δε ξερω ποια ενοτητα ειναι η καταληλη γιαυτο το βαζω εδω:http://www.thessalonikituningshow.gr/the-club/.
Καλο σκηνικο σαν bmwclubμακεδονια δε θα ηταν;Τι λετε;
Καλο σκηνικο σαν bmwclubμακεδονια δε θα ηταν;Τι λετε;
sakis4paok- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : ε36 cabrio
Country :
Απ: THE CLUB
πολυ καλη φαση!συνφωνω!
Giorgos1103- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Τόπος : Κατερίνη
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Country :
Καλό το βλέπω κ εγώ . τώρα βεβαια δε καταλαβα καλά . λέει 2 ευρο εισητήριο για τα μέλη των κλαμπ και 10 ευρο για τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν σε 1 διαγωνισμό .
Δηλαδή αυτοί που δε θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δώσουν 2 ευρό με το αμάξι τους ή 12???
Δε τα γράφει καλά .
Γιατί σιγα μη δώσουμε και 12 ευρώ για να μπούμε με τα αμάξια μας !!
Δηλαδή αυτοί που δε θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα δώσουν 2 ευρό με το αμάξι τους ή 12???
Δε τα γράφει καλά .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
- Κώδικας:
http://www.thessalonikituningshow.gr/tickets/
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ
Παρασκευή 24 Μαϊου: 3€
Σάββατο 25 Μάιου: 3€
Κυριακή 26 Μάιου: 3€
Παιδιά κάτω των 8: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Παρασκευή απο τις 17:00 – 22:00, Σαββάτο και Κυριακή απο τις 10.00 το πρωϊ – 22.00 το βράδυ.
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
καλη φαση φαινεται αρκει να υπαρχει σωστη οργανωση
JimmyE34525- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 529
Τόπος : Θεσσαλονικη -Τουμπα
Μοντέλο BMW : E34 525 M50 και G 450 X
Country :
Εγω καταλαβα οτι καθε αυτοκηνητιστικο κλαμπ που θα συμετεχει στην εκδηλοση εχει δικαιωμα να βαλει μεχρει δυο αυτοκηνητα μεσα στο χορο διεξαγωγης, η ισοδος ειναι 3 ευρο κατα ατομο για το κινο και τα μελη των κλαμπ θα πληρωνουν 2 ευρο. Θα πρεπει ομως εμεις σαν κλαμπ να αγορασουμε τα ισητηρια και να τα πουλησουμε στα μελη μας. Δεν καταλαβα αν λεει καπου για εξτρα ποσο συμετοχης στα κλαμπ. Θα μαθω περησοτερα και θα ενημερωσω.kefalismos έγραψε:Καλό το βλέπω κ εγώ . τώρα βεβαια δε καταλαβα καλά . λέει 2 ευρο εισητήριο για τα μέλη των κλαμπ και 10 ευρο για τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν σε 1 διαγωνισμό .
Δε τα γράφει καλά .
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Αν μας δωσουν μερος σαν κλαμπ μεσα στο χορο που θα γηνει το εβεντ μπορουμε να βαλουμε δυο αυτοκηνητα, θα επηλεξουμε δυο ομορφα και δυνατα αυτοκηνητα απο το κλαμπ. Ενα συγουρο που εχω στο μιαλο μου και ειναι ομορφο και δυνατο ειναι ενος φυλου ασπρο με μαυρη οροφη μ3 ε92. Θα μαθω σχετικα τι πεζει και θα σας ενημερωσω.KOSTASM3 έγραψε:θα βαλουμε αμαξια σαν κλαμπ?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Βάλε δυο 316 και τελείωσες . 8/10 έχουμε 316-318 . Μην τους κοροιδεύουμε και είμαστε μόνο poyl mour !!!
Φαντάζεσε ??? Ε ρε γέλια , θέλω να δω τις φάτσες τους !!!
- Μα καλά τι ήρθαν αυτοί να κάνουν μας δουλεύουν ??
Φαντάζεσε ??? Ε ρε γέλια , θέλω να δω τις φάτσες τους !!!
- Μα καλά τι ήρθαν αυτοί να κάνουν μας δουλεύουν ??
kefalismos- Bmw Addict
-
Λοιπον μιλησα με καποιους υπευθυνους για το event και τα παραγματα εχουν ως εξης:Το καθε κλαμπ θα βαλει απο 2 αμαξια και εχει σιμετοχη 10 ευρω το καθενα
το εισιτηριο ειναι για καθε μερα 2 ευρω λογω κλαμπ,εμεις το αγοραζουμε 2 αλλα μπορουμε να το δωσουμε οσο θελουμε και οσα θελουμε για το ταμειο του κλαμπ παντα.
Τωρα τα αμαξια θα μεινουν μεσα το 3ημερο που διαρκει η φαση και οι ιδιοκτητες τους θα εχουν καρτα ελευθερας εννοειται.
Ο τυπος εχει διοργανωσει πολλα show και υπαρχει τελεια οργανωση σε ολους τους τομεις.
Επειδη ψιλοαργει το σκηνικο υπαρχει χρονος σε καποιον επισιμο καφε μας να το συζητισουμε ολοι μαζι και να αποφασισουμε.
το εισιτηριο ειναι για καθε μερα 2 ευρω λογω κλαμπ,εμεις το αγοραζουμε 2 αλλα μπορουμε να το δωσουμε οσο θελουμε και οσα θελουμε για το ταμειο του κλαμπ παντα.
Τωρα τα αμαξια θα μεινουν μεσα το 3ημερο που διαρκει η φαση και οι ιδιοκτητες τους θα εχουν καρτα ελευθερας εννοειται.
Ο τυπος εχει διοργανωσει πολλα show και υπαρχει τελεια οργανωση σε ολους τους τομεις.
Επειδη ψιλοαργει το σκηνικο υπαρχει χρονος σε καποιον επισιμο καφε μας να το συζητισουμε ολοι μαζι και να αποφασισουμε.
sakis4paok- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : ε36 cabrio
Country :
Σάκη κάτι για διαγωνισμούς που έγραφε το site περί τίνος πρόκειται ?
kefalismos- Bmw Addict
-
kefalismos έγραψε:Σάκη κάτι για διαγωνισμούς που έγραφε το site περί τίνος πρόκειται ?
Ρωτησα και εγω και επηδη ειναι νορεις ακομα για τη διοργανωση δεν εχουν αποφασησει ακομα επακριβως τι θα υσχηει για τα κλαμπ. Σε μια εβδομαδα θα γραψουν ακριβως τα παντα περι συμετοχων των κλαμπ. Τα παραπανω που εγραψε ο Σακης υσχηουν και τα δυο αυτοκηνητα που θα συμετεχουν για καθε κλαμπ τα 10ευρο θα ειναι για τις τρεις μερες. Για το διαγονισμο που λεει θα δηλοσουμε συμετοχη ενα αυτοκηνητο που κατα τη γνωμη μας θα εχει το κατι τις για να κερδησει το διαγονισμο που σαν επαθλο θα εχει χιλια ευρο επαθλο. Εχουμε καιρο για αυτο το θεμα θα ξαναεπηκινωνησω με τον υπεφθινο του σοου και θα ενημερωσω.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
παντως παιδια και σαν event ειναι πολυ καλη φαση..
vasilis gial- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Τόπος : Thessaloniki - Kalamaria
Μοντέλο BMW : e 30 m 40
Country :
καλη φαση θα ηταν κατα την γνωμη μου να παμε την κυριακη τις εκθεσης σαν κλαμπ οσοι περισοτεροι μπορουμε και να παρκαρουμε ολοι μαζι σε ιδιο σημειο για να φαινομαστε σαν κλαμπ!!!
[quote="KOSTASM3"]καλη φαση θα ηταν κατα την γνωμη μου να παμε την κυριακη τις εκθεσης σαν κλαμπ οσοι περισοτεροι μπορουμε και να παρκαρουμε ολοι μαζι σε ιδιο σημειο για να φαινομαστε σαν κλαμπ!!![/qu
Κωστα θα παμε και τις τρεις μερες σαν επισημη λεσχη και οχι σαν κλαμπ. Θα εχουμε θεση μεσα στο χορο που θα γηνει το ολλο σκυνικο θα βαλουμε δυο ή και τρεια αυτοκηνητα μεσα τα καλυτερα και ομορφοτερα του κλαμπ, πονταρω ενα το δικο σου, ενα το 850 και ισως και ενα τριτο αν μας το επητρεψει η διοργανωση. Αυτα θα τα πουμε και απο κοντα σε συναντηση γιατι μεχρι το Μαιο εχουμε χρονοοοο.....
Κωστα θα παμε και τις τρεις μερες σαν επισημη λεσχη και οχι σαν κλαμπ. Θα εχουμε θεση μεσα στο χορο που θα γηνει το ολλο σκυνικο θα βαλουμε δυο ή και τρεια αυτοκηνητα μεσα τα καλυτερα και ομορφοτερα του κλαμπ, πονταρω ενα το δικο σου, ενα το 850 και ισως και ενα τριτο αν μας το επητρεψει η διοργανωση. Αυτα θα τα πουμε και απο κοντα σε συναντηση γιατι μεχρι το Μαιο εχουμε χρονοοοο.....
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Παρόμοια θέματα
» Bmw Club Makedonia (Official Club of Greece) Δικά μας παιδιά ...Η μεγάλη επιστροφή...
» Συναντηση του Bmw Club Makedonia και του Fiat Performance club.
» Club: Hellenic Mazdaspeed Club
» καλημερα σε ολο το club!!
» Αυτοκόλλητο με το url του club μας
» Συναντηση του Bmw Club Makedonia και του Fiat Performance club.
» Club: Hellenic Mazdaspeed Club
» καλημερα σε ολο το club!!
» Αυτοκόλλητο με το url του club μας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης