e36 cabrio vs corsa opc
+7
giorgos320d
makinen
KOSTASM3
kefalismos
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
lee
Giorgos1103
11 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: e36 cabrio vs corsa opc
Βασικά κατάλαβα πως το βλέπεις Κώστα κ έχεις δίκιο φυσικά .
Απλά αυτά όλα είναι φρουφρού και αρώματα δε κάνουν το αυτοκίνητο .
Πχ το ε46 δεν βγάζει καμία έκδοση με 2ζωνικό κλίμα ! Μήπως είναι κακό αυτό ή είναι χειρότερο από το 36 ?
Αυτά δε κάνουν το αυτοκίνητο , είναι gadgetακια . Ευπρόσδεκτα βεβαίως αλλά δε κρίνεις από εκεί ! Δε θα σε σώσει αυτό σε μια δύσκολη στιγμή .
Την τεχνολογία την κρίνεις από αυτά που λέει ο Νίκος ! Δηλαδή σκάφος και συστήματα ασφαλείας ! Τα πρωτεύοντα δηλαδή! Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον και θεωρώ ως κριτήριο , εστιάζω στα βασικά. Συμφωνείς ?
Απλά αυτά όλα είναι φρουφρού και αρώματα δε κάνουν το αυτοκίνητο .
Πχ το ε46 δεν βγάζει καμία έκδοση με 2ζωνικό κλίμα ! Μήπως είναι κακό αυτό ή είναι χειρότερο από το 36 ?
Αυτά δε κάνουν το αυτοκίνητο , είναι gadgetακια . Ευπρόσδεκτα βεβαίως αλλά δε κρίνεις από εκεί ! Δε θα σε σώσει αυτό σε μια δύσκολη στιγμή .
Την τεχνολογία την κρίνεις από αυτά που λέει ο Νίκος ! Δηλαδή σκάφος και συστήματα ασφαλείας ! Τα πρωτεύοντα δηλαδή! Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον και θεωρώ ως κριτήριο , εστιάζω στα βασικά. Συμφωνείς ?
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
ναι ρε παιδια δεν λεω αλλα γενικα σαν εταιρια ειναι μπροστα!!!αυτο θελω να τονισω!!!!
η Ε46 δεν εχει διζωνικο??????
η Ε46 δεν εχει διζωνικο??????
Εννοείται κ είναι μπροστά αυτό έλλειπε ... Στο 46 το διζωνικό μας τελείωσε ...
kefalismos- Bmw Addict
-
είναι καθαρά και μόνον θέμα πλαισίου ! Δεν είναι θέμα μαλακότερων αμορτισέρ ! Αποροφά καλύτερα το σκάφος τις ταλαντεύσεις !
Εδω Νασο εχω διαφορετικη αποψη, το σασι ειναι σταθερο και ακαμπτο τα κηνητα μερη ειναι αυτα που αποροφουν τις ταλαντοσεις, αμορτισερ ελατυρια αντιστρεπτικες ψαλιδια ζυγαριες και οτι αλλο εχει να κανει με κηνητα μερη.
Εδω Νασο εχω διαφορετικη αποψη, το σασι ειναι σταθερο και ακαμπτο τα κηνητα μερη ειναι αυτα που αποροφουν τις ταλαντοσεις, αμορτισερ ελατυρια αντιστρεπτικες ψαλιδια ζυγαριες και οτι αλλο εχει να κανει με κηνητα μερη.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Το σασι προσπαθουν να το κανουν σταθερο και ακαμπτο...Δεν ειναι...
Σε καθε νεα γενια ακους "βελτιωμενη στρεπτικη ακαμψια κατα 15%"...
Αλλα πειτε και τπτ για την συγκεκριμενη αντιπαραθεση OPC vs e36 για να βοηθησουμε και το φιλο μας...
Εχουμε βγει εκτος θεματος...
Αλλα πειτε και τπτ για την συγκεκριμενη αντιπαραθεση OPC vs e36 για να βοηθησουμε και το φιλο μας...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Δεν εχουμε βγει καθολου εκτος θεματος!!!!! ολλα τα θεματα μας εχουν να κανουν με το οτι τα bmw ειναι καλυτερα απο τα οπελ και απο το συγκεκρημενο που θελει ο φυλος να κανει τραμπα το bmw του!!! για να δουμε θα τον πησουμε??? ενοητε να μην κανει την αλαγη!!!makinen έγραψε:Το σασι προσπαθουν να το κανουν σταθερο και ακαμπτο...Δεν ειναι...
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Ξαναλεω ειμαστε εκτος θεματος.
Να μην συνεχιστει.
Το τι ειναι καλυτερο εχει σημασια με το τι ζηταει ο καθενας, υπεροψιες και υπερβολες δε χωρανε.
Και εφοσον δεν υπαρχει εμπειρια με το OPC να μην εκφερουμε τετοιες ακραιες γνωμες του στυλ
"Tα BMW ειναι καλυτερα απο τα OPEL", "O μπαμπας μου δερνει τον μπαμπα σου" κτλ κτλ. Μου θυμιζει "Δεν υπαρχει αλλη ομαδα, ΜΠΑΟΚ ΡΕ"
Για τον καθενα το αμαξι του ειναι το καλυτερο (πχ 850csi).
Αλλα οταν δινουμε μια γνωμη και συμβουλη πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και λογικοι γιατι παιρνουμε στο λαιμο μας εναν ανθρωπο.
Οχι υποκινουμενοι απο συναισθηματα και παθη.
Το οτι εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι απο ενα αμαξι και το βλεπουμε τελειο δε σημαινει οτι ειναι ετσι για ολους.
Το θεμα λοιπον ειναι αν θα ηταν συμφερουσα και λογικη κινηση στην πολυ καλη αυτη τιμη να ανταλλαξει το αμαξι του εφοσον το
Corsa χαιρει ακρας υγειας και δεν εχει κανενα υπουλο προβλημα.
Και πολυ καλη κινηση θα ηταν να ρωτησει και στο αντιστοιχο οπελ κλαμπ για συμβουλες και εμπειριες.
Να μην συνεχιστει.
Το τι ειναι καλυτερο εχει σημασια με το τι ζηταει ο καθενας, υπεροψιες και υπερβολες δε χωρανε.
Και εφοσον δεν υπαρχει εμπειρια με το OPC να μην εκφερουμε τετοιες ακραιες γνωμες του στυλ
"Tα BMW ειναι καλυτερα απο τα OPEL", "O μπαμπας μου δερνει τον μπαμπα σου" κτλ κτλ. Μου θυμιζει "Δεν υπαρχει αλλη ομαδα, ΜΠΑΟΚ ΡΕ"
Για τον καθενα το αμαξι του ειναι το καλυτερο (πχ 850csi).
Αλλα οταν δινουμε μια γνωμη και συμβουλη πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι και λογικοι γιατι παιρνουμε στο λαιμο μας εναν ανθρωπο.
Οχι υποκινουμενοι απο συναισθηματα και παθη.
Το οτι εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι απο ενα αμαξι και το βλεπουμε τελειο δε σημαινει οτι ειναι ετσι για ολους.
Το θεμα λοιπον ειναι αν θα ηταν συμφερουσα και λογικη κινηση στην πολυ καλη αυτη τιμη να ανταλλαξει το αμαξι του εφοσον το
Corsa χαιρει ακρας υγειας και δεν εχει κανενα υπουλο προβλημα.
Και πολυ καλη κινηση θα ηταν να ρωτησει και στο αντιστοιχο οπελ κλαμπ για συμβουλες και εμπειριες.
makinen- Bmw Addict
-
makinen έγραψε:Ξαναλεω ειμαστε εκτος θεματος.
Να μην συνεχιστει.
Σιγά μπαμπούλα . Θα σπάσεις κανα αυγό
Μια χαρα ωραία κουβέντα κάνουμε κ πήρε κ ωραία τροπή . Είμαστε και οι πρώτοι .
kefalismos- Bmw Addict
-
Νασο σε παρακαλω ελα να αλλαξουμε λειτουργικους ρολους και να σε κοροιδευω εγω μετα.
Με μεγαλη χαρα στους παραδιδω αν θελεις για να φροντιζεις εσυ το φορουμ.
Ωραια τροπη πηρε αλλα οχι για εδω.
Ο φιλος μας, μας ρωτησε για κατι πολυ συγκεκριμενο.
Δε γινεται να εξελιξουμε καθε θεμα στο "H BMW ειναι καλυτερη απο ολα".
Ο ανθρωπος εκανε μια ερωτηση και περιμενει συμβουλες, οχι την θεωρεια εξελιξης της αυτοκινησης.
Ρωταει για το αυτοκινητο του εναντια σε ενα αλλο. Τα συγκεκριμενα 2!!!
Ουτε τα εργοστασια ουτε τις μετοχες ουτε την ιστορια της BMW και της OPEL.
To OPC μπορει να εχει ριγμενα λεφτα στην αναρτηση και το μοτερ. Το ξερετε εσεις?
Το 36αρι μπορει να εχει ραγισμενους θολους και χτυπημενο σασι. Το ξερετε εσεις?
ΟΧΙ! Για αυτο το λογο η συγκριση ειναι μεταξυ των 2 συγκεκριμενων αυτοκινητων και οχι μεταξυ των εργοστασιων γενικα.
Ντονο οσο περισσοτερες λεπτομεριες μας δωσεις για τα συγκεκριμενα 2 αυτοκινητα τοσο πιο καλα. Και θα ηταν καλο να ρωτησεις και του OPELαδες για το πως ειναι η καθημερινη ζωη και τα εξοδα με αυτο το αμαξι!
Με μεγαλη χαρα στους παραδιδω αν θελεις για να φροντιζεις εσυ το φορουμ.
Ωραια τροπη πηρε αλλα οχι για εδω.
Ο φιλος μας, μας ρωτησε για κατι πολυ συγκεκριμενο.
Δε γινεται να εξελιξουμε καθε θεμα στο "H BMW ειναι καλυτερη απο ολα".
Ο ανθρωπος εκανε μια ερωτηση και περιμενει συμβουλες, οχι την θεωρεια εξελιξης της αυτοκινησης.
Ρωταει για το αυτοκινητο του εναντια σε ενα αλλο. Τα συγκεκριμενα 2!!!
Ουτε τα εργοστασια ουτε τις μετοχες ουτε την ιστορια της BMW και της OPEL.
To OPC μπορει να εχει ριγμενα λεφτα στην αναρτηση και το μοτερ. Το ξερετε εσεις?
Το 36αρι μπορει να εχει ραγισμενους θολους και χτυπημενο σασι. Το ξερετε εσεις?
ΟΧΙ! Για αυτο το λογο η συγκριση ειναι μεταξυ των 2 συγκεκριμενων αυτοκινητων και οχι μεταξυ των εργοστασιων γενικα.
Ντονο οσο περισσοτερες λεπτομεριες μας δωσεις για τα συγκεκριμενα 2 αυτοκινητα τοσο πιο καλα. Και θα ηταν καλο να ρωτησεις και του OPELαδες για το πως ειναι η καθημερινη ζωη και τα εξοδα με αυτο το αμαξι!
makinen- Bmw Addict
-
φιλοι μην μαλωνετε.τελικα δεν εκατσε η ανταλλαγη γιατι το corsaki ηταν χτυπημενο κ ειχε προβληματα.οπως σας ειπα το 36αρι μου ειναι πολυ καθαρο κ δεν το αλλαζω ευκολα.απλα εκανα μια ερωτηση για να δω τι θα κακατε στην θεση μου!ολα οκ!κραταμε την μπεμπα κ συνεχιζουμε σταθερα.ηδη ξεκινησα να δορθωνω το σαλονι!γεμιζω τα μπακετ μου απο την αρχη γιατι κατσανε τα αφρολεξ..στην συνεχεια θα κανω κατι αλλο γιατι μπορει ναναι καλο ,αλλα δεν παυει να ειναι παλιο!!ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε..
Giorgos1103- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Τόπος : Κατερίνη
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Country :
Πες το ντε και θα σκοτωνομασταν...
Αντε ολα καλα λοιπον και αλλος πειρασμος να μη σε βρει!
Ετσι εξηγειται και η τιμη του...Οποτε ανθρακας ο θησαυρος...
Αντε ολα καλα λοιπον και αλλος πειρασμος να μη σε βρει!
Ετσι εξηγειται και η τιμη του...Οποτε ανθρακας ο θησαυρος...
makinen- Bmw Addict
-
Ερε γλεντια!!!!! αντε bmw και παλι bmw!!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
makinen έγραψε:
και εν κατακλείδι '' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΟΚ ΡΕ'' οχι τιποτα αλλο για να μην το συζηταμε τζαμπα
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
makinen έγραψε:Πολυ πολυ πιο γρηγορο, μπροστα κινηση=αλλος χειρισμος στη γρηγορη οδηγηση, αλλα πολυ διασκεδαστικο,
μικρο αμαξι (ειδικα με τα τεραστια καθισματα να πιανουν ολο το χωρο στο σαλονι), καινουριο συγχρονο πιο ασφαλες,
καλυτερη αξια μεταπωλησης, πολυ φθηνη τιμη αν ειναι περιπου στα 6.500Ε (γιατι το 36αρι στην πολυ καλυτερη να πιανει τωρα 4.500-5000)...
Εγω θα το επαιρνα σε τετοια τιμη γιατι ειναι καλο αμαξακι και θα το διασκεδασεις...ασε τι λενε για τα κολληματα οι απο πανω...
Τι αλλο θες?
αμα ηταν ενταξι το αμαξι αλλα αφου εχει προβλιμα....
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης