επιτελους καποιος που ξερει
+7
Giorgos1103
swartz
giorgos320d
tsiggeE39
giannismp
KOSTASM3
stauros white is
11 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
επιτελους καποιος που ξερει
παιδια επιτελους βρηκα ενα συνεργειο που ξερει παρα πολυ καλα απο bmw!!!!!ο ανθρωπος σπουδασε στην γερμανια κ εκπαιδευτηκε μεσα στην bmw..κατα την γνωμη μου κ βαση με αλλες εμπειριες που ειχα απο αλλα συνεργεια ο ανθρωπος ειναι τσακαλι!!απο τοτε που ραγισε η κεφαλη μου κ αλλαξα μοτερ το αμαξακι μου δεν ηταν οπως πρωτα,μπουκωνε,μπερδευε,καμια φορα εσβηνε κιολας κ καταπινε την τζινα λες κ ηταν νερο!!πηγα σε αρκετα συνεργεια που ταχα μου ξερουν καλα τα bmw αλλαξα σχεδον ολα τα εξαρτηματα του κινητηρα που μπορει να δημιουργουσαν το προβλημα οπως αισ8ητηρα ρελαντι,πνευμονα,ενα κουτακι που ειναι πανω στην εισαγωγη κ εχει μια μεμβρανη μεσα,αισθητηρα λ κ αλλα που δεν 8υμαμαι αυτην την στιγμη κ το προβλημα συνεχιζε να υπαρχει...τωρα πλεον το καμαρι μου ειναι ενταξει οπως κ τα νευρα μου!!!
stauros white is- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : 318is
Country :
Απ: επιτελους καποιος που ξερει
τελικα ποιο ηταν το προβλημα?δεν μας ειπες ομως το συμαντικοτερο!ποιος ειναι ο μαστορας και που ειναι το συνεργειο!!!
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Περιμένουμε.....!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Συγνωμη παιδια εχετε δικιο τα χριστουγεννα που μας περασαν αλλαξα μοτερ γιατι ειχε σπασει η κεφαλη μου κ δεν εβρισκα μεμονωμενη κεφαλη...αυτος που ανελαβε την μετατροπη ηταν ανιδεος εντελως!!!αλλα μου εγγυηθηκε οτι μπορει να την κανει...για να μην πολυλογω παιδια αφου αλλαχτικε το μοτερ ολο προβληματα(αυτα που ειχα αναφερει στην αρχη του θεματος) τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο κ αρκετα λεφτα σε ανταλλακτικα το προβλημα μου το ελησε ο κ.βασιλης!!!οταν αλλαχηκε το μοτερ αυτος που κ καλα με εγγυηθηκε οτι μπορει πεταξε στην κυριολεξια την μηχανη πανω στο αμαξι κ με ειπε ελα παρτο..ο κ.βασιλης ανακαλυψε οτι αλλαχτηκε κ η πλεξουδα μαζι με το μοτερ,που εγω δεν το ηξερα,κ οτι δεν κωδικοποιη8ηκε ο εγκεφαλος ωστε να δουλευει καλητερα με τα δεδομενα της (καινουργιας) μηχανης..το κυριως ομως προβλημα ηταν οτι ειχα καμμενο εγκεφαλο abs απο κατι νερα που ειχε παρει λογο βουλομενων υδροροων κ ετσι δεν μποροθσαμε να κανουμε κωδικοποιηση γιατι δεν επικηνωνουσε το συστημα..ετσι αλλαχτηκε ο εγκεφαλος του abs,το συστημα μπορεσε κ διαβασε τα παντα,εκανε ηλεκτρονικο ελενχο στα παντα κ τελος την κωδικοποιηση..παιδια στην κυριολεξια σας λεω οτι μολις το εβγαλα για δοκιμη ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! φανηκε αμεσως η δια φορα!!
Συγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα επρεπε να σας πω μια περιληψη απο αυτα που τραβηξα..
ο μαστορας λεγετε σαχλαράς βασιλης κ ειναι σε κατι στενα στην νεαπολη,οποιος θελει μπορουμε να παμε μαζι..αα κ απο τιμες ειναι παραπολυ καλως!!
Συγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα επρεπε να σας πω μια περιληψη απο αυτα που τραβηξα..
ο μαστορας λεγετε σαχλαράς βασιλης κ ειναι σε κατι στενα στην νεαπολη,οποιος θελει μπορουμε να παμε μαζι..αα κ απο τιμες ειναι παραπολυ καλως!!
-
Country :
Φυλε μου να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη, μηλας για μετατροπη και ρωταω ηχες 1600 και εβαλες 1800is? ή ηχες is και εβαλες is? γιατι αν ειναι το δευτερο δεν εκανες μετατροπη αλλα εκανες αλαγη κηνητηρα. Τι ακρηβως εκανες? και αν εκανες μετατροπη το σοστο ειναι να εβαζες και τον εγκεφαλο της μηχανης που εβαλες.
Το αποτελεζμα στο προβλημα σου που εγηνε απο τον δευτερο μηχανικο αν καταλαβα ηταν προγραματισμος εγκεφαλου μόνο? που ο πρωτος δεν εκανε? και ρωταω γιατι βλεπω οτι αλαξες ενα σορο πραγματα και δεν εγηνε η βλαβη που σημενει οτι σε αυτους που πηγες και αλαζες πραγματα ηταν ασχετοι οντως!!!! και εσυ τους πληρονες?
Το αποτελεζμα στο προβλημα σου που εγηνε απο τον δευτερο μηχανικο αν καταλαβα ηταν προγραματισμος εγκεφαλου μόνο? που ο πρωτος δεν εκανε? και ρωταω γιατι βλεπω οτι αλαξες ενα σορο πραγματα και δεν εγηνε η βλαβη που σημενει οτι σε αυτους που πηγες και αλαζες πραγματα ηταν ασχετοι οντως!!!! και εσυ τους πληρονες?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Συγνωμη αν σας μπερδεψα...αλλαγη κινητηρα εκανα οχι μετατροπη!!ο δευτερος μηχανικος ο κ.βασιλης αλλαξε τον εγκεφαλο του abs γιατι ηταν καμμενος,εσβησε ολα τα σφαλματα που υπηρχαν,εκανε ελενχο μεσω διαγνωστικου σε ολα τα εξαρτηματα του κινητηρα κ τελος εκανε την κωδικοποιηση..(οι υπολοιποι μαστορες που πηγαινα βγαζαν την φυσα του abs συνδεαν το διαγνωστικο με το αμαξι σβηναν τα σφαλματα αλλαζαν κ οτι αλλο κριναν αυτοι απαραιτητο για να σταματησει το προβλημα κ μολις ξανακουμποναν τον φυσα του abs ξανα τα ιδια προβληματα)!γιωργο αναγκαστικα τους πληρωνα γιατι καθε φορα εμπαινε κ κατι στο μοτερ..κ επειδι εγω δεν εμπιστευομαι μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για το μοτερ τους ελεγα οτι ειναι να βαλουν κ ειναι σιγουροι οτι η βλαβη οφειλεται σ αυτο να βαλουν καινουργιο...
-
Country :
Συμφωνω με τον γιωργο πιο πανω και βεβαια παντα φιλικα, για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση διοτι βλεπεις ο γραπτος λογος ειναι απροσοπος και πολλες φορες παρερμηνευεται
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Στο οτι ηταν ασχετοι συμφωνεις γιαννη?
-
Country :
σιγουρα ετσι θα ειναι!κυκλοφορουν αρκετοι ασχετοι με τα bmw και σε τετοια θεματα κανουν πειραματα μετα!!μακρια απο τετοιους!!μονο σε συνεργεια που ειδηκευονται σε bmw!!
Αυτο ειναι το ζητουμενο πως θα ξερουμε εξαρχης τον ασχετο? Πηστευω απο εδω μεσα απο τη σελιδα μας να εχουμε μια εικονα για τα μαστορια που χαλαν τα αυτοκηνητα μας!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Παιδια δεν ξερω αν επιτρεπετε απο το forum αλλα αν 8ελετε μπορω να σας πω μερικα ονοματα που εγω ειχα ασχημη εμπειρια απο αυτους..
-
Country :
stauros white is έγραψε:Παιδια δεν ξερω αν επιτρεπετε απο το forum αλλα αν 8ελετε μπορω να σας πω μερικα ονοματα που εγω ειχα ασχημη εμπειρια απο αυτους..
Καλο ειναι να μην αναφερθεςι σε ονοματα φιλε, τουλαχιστον οχι εδω μεσα.. Ξες πολλες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις, ειδικα στον γραπτο λογο..!!!
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Οκ εχεις δικιο..!!
-
Country :
stauros white is έγραψε:Παιδια δεν ξερω αν επιτρεπετε απο το forum αλλα αν 8ελετε μπορω να σας πω μερικα ονοματα που εγω ειχα ασχημη εμπειρια απο αυτους..
Οχι κατηγορηματικα και αυτο το λεω για να σε προστατεψω εσενα και μονον εσενα!!! το φορουμ δεν φερει καμια ευθηνη και το γραφει στο καταστατικο του αλλα αν γραψεις διμοσια οτιδηποτε ισως κατηγορηθεις!!! Εγω ομως θελω να ξερω και μπορεις με προσοπικο μηνημα να μου τα πεις!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Εγώ είμαι από αυτούς που υποστηρίζω ότι τις εμπειρίες μας μπορούμε να τις εκφέρουμε δημόσια. Αρκεί φυσικά αυτά που γράφει κάνεις, την εμπειρία του με μαστόρια-καλές ή κακές , να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δεν κατάλαβα γιατί αλλάξαμε ρότα σε αυτό το θέμα.
Και εγώ θέλω να με ενημερώσεις με p.m
Δεν κατάλαβα γιατί αλλάξαμε ρότα σε αυτό το θέμα.
Και εγώ θέλω να με ενημερώσεις με p.m
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
εγω ξερω εναν καλο μαστορα με ειδικευση στις μπεμπες!κοροσιδης λεγεται κ βρισκεται στο ωραιοκαστρο λιγο πιο πανω απο τα τζαμπο.φιλος κ καλο χερι.
Giorgos1103- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Τόπος : Κατερίνη
Μοντέλο BMW : e36 cabrio
Country :
καλημέρα παιδιά, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη κάπου, από αντιπροσωπείες για σέρβις τι παίζει? Εντός εγγύησης-νέος στο χώρο των bmw. Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάτι (με ΠΜ προφανώς). ευχαριστώ
ysitar- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : Alexandria
Μοντέλο BMW : X1
Country :
3 αντιπροσωπίες έχει η θεσσαλονίκη . Τρικαλιώτης , Αδαμίδης και Παπαδόπουλος . Αυτά αν τα χτυπήσεις στο google θα σου βγάλει τα επίσημα site τους , με τηλέφωνα διευθύνσεις κτλ . Πάρε αν θες τηλέφωνα και ρώτα χρεώσεις .
Φυσικά οι αντιπροσωπίες γδαίρνουν χωρίς λόγο . Πληρώνεις διπλά από τα εξειδικευμένα συνεργεία bmw χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος . Οπότε εγώ προτείνω κάποιο εξειδικευμένο bmw . Η εγγύηση προφανώς και δε χάνεται , υπάρχει νομοθεσία , μην πιστέψεις το παραμύθι των αντιπροσωπιών αν στο πουν .
Φυσικά οι αντιπροσωπίες γδαίρνουν χωρίς λόγο . Πληρώνεις διπλά από τα εξειδικευμένα συνεργεία bmw χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος . Οπότε εγώ προτείνω κάποιο εξειδικευμένο bmw . Η εγγύηση προφανώς και δε χάνεται , υπάρχει νομοθεσία , μην πιστέψεις το παραμύθι των αντιπροσωπιών αν στο πουν .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
ntono έγραψε:εγω ξερω εναν καλο μαστορα με ειδικευση στις μπεμπες!κοροσιδης λεγεται κ βρισκεται στο ωραιοκαστρο λιγο πιο πανω απο τα τζαμπο.φιλος κ καλο χερι.
φιλε μου απο τοτε που πηγα σαυτον για πρωτη φορα δεν προκειτε να παω σε αλλον!!! μιλαμε για μαστορα με @ρχ... και τον εμπιστευομαι 100%!! αυτη ειναι μονο η γνωμη μου ετσι?!! ο καλυτερος γιαμενα δεν υπαρχει αλλος!!
Παιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος στο Forum και έχω ένα χ5 του 2002 με καμμένη μηχανή(βαλβίδες πιστόνια κτλ) τι λέτε επισκευή η αλλαγή ?
Αλλά κύρια ψάχνω ένα καλό μάστορα με πολύ καλό διαγνωστικό γιατί το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ηλεκτρονικά( μου είπαν ότι υπάρχει καποιος που συνδέεται,μέσω διαγνωστικού με BMW Γερμανία και παίρνει πληροφορίες για την σωστή επισκευή
Αλλά κύρια ψάχνω ένα καλό μάστορα με πολύ καλό διαγνωστικό γιατί το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ηλεκτρονικά( μου είπαν ότι υπάρχει καποιος που συνδέεται,μέσω διαγνωστικού με BMW Γερμανία και παίρνει πληροφορίες για την σωστή επισκευή
leonid58- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Μοντέλο BMW : x5
Country :
leonid58 έγραψε:Παιδιά καλημέρα είμαι καινούργιος στο Forum και έχω ένα χ5 του 2002 με καμμένη μηχανή(βαλβίδες πιστόνια κτλ) τι λέτε επισκευή η αλλαγή ?
Αν είναι βενζίνα αλαγη μοτέρ κατευθείαν, αν είναι πετρελαίου το κάνεις επισκευή και θα το έχεις για τα επόμενα δέκα χρονιά καραντι. Ερχόμαστε και στο κυριότερο για τα μαστορια, προσφορά και ζήτηση είναι το θέμα, κάνεις την έρευνα σου και καταλήγεις στον φτηνότερο. Κανένας εξιδηκευμενος μάστορας δεν έχει πρόσβαση με γερμανια αυτό ξεκάθαρο. Με την bmw Ελλας μπορεί να συνδεθεί εξουσιοδοτούμενο συνεργείο και όχι εξιδηκευμενο.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Παρόμοια θέματα
» Ξερει κανεις γιατι.....
» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
» ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
» Επιτέλους: Βενζινάδικο στην Εγνατία οδό!
» Είναι τόσο εύκολο να κλέψει κάποιος μια BMW 1-Series M Coupe;
» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
» ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
» Επιτέλους: Βενζινάδικο στην Εγνατία οδό!
» Είναι τόσο εύκολο να κλέψει κάποιος μια BMW 1-Series M Coupe;
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης