καλημερα!!!!!!!!!!!!!1
+6
giorgos320d
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
vaggouras E87
makinen
giannismp
georgebravo
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
καλημερα!!!!!!!!!!!!!1
καλημερα σε ολο το club ειμαι ο Γιωργος δεν εχω bmw σας γνωρισα στην συναντηση που εγινε την κυριακη και μπηκα να σας γνωρισω καλητερα και να μαθω 5 πραγματα για bmw...γιατι οπως ειπε και ο τυπος που μ εβαλε φιμε...."ολοι μια μερα σε bmw καταλξετε''
μερικα πραγματακια για εμενα λοιπος εχω το bravo tjet(198) με αρχικη εκδοση 1,4 120hp εχουν γινει καποιες βελτιωσεις στο αμαξι οπως ολοσομη εξατμηση με αλλαγη διαμετρου απο 51,5 σε 63,5 με 70μμ το downpipe και 200ρι καταλυτη φιλτροχοανη 2κονικη και ενα προγραμμα
δεν εχω κανει δυναμομετριση βαση στατιστικων το αμαξι ειναι περιπου 155-160hp με 26,5 κιλα ροπη με ρυθμιζμα για 97ρον βενζινη
τωρα για bmw η κοπελα μ που ηταν και αυτη στην συναντηση εχει μια 5,20i μοντελα κτλ δεν ξερω αλλα το μονο συγουρο ειναι οτι στην επομενη συναντησησ σας θα ερθουμε με αυτην..
να πω κι εδω μεσα ενα μεγαλο μπραβο για το κλαμπ με πολυ καλη οργανωση και με μελη και ΔΣ που γουσταρουν αυτο που κανουν!!!
ευχομαι καλη διαμονή στο κλαμπ καλο μου διαβασμα κ σε εσας καλη σας μερα!
μερικα πραγματακια για εμενα λοιπος εχω το bravo tjet(198) με αρχικη εκδοση 1,4 120hp εχουν γινει καποιες βελτιωσεις στο αμαξι οπως ολοσομη εξατμηση με αλλαγη διαμετρου απο 51,5 σε 63,5 με 70μμ το downpipe και 200ρι καταλυτη φιλτροχοανη 2κονικη και ενα προγραμμα
δεν εχω κανει δυναμομετριση βαση στατιστικων το αμαξι ειναι περιπου 155-160hp με 26,5 κιλα ροπη με ρυθμιζμα για 97ρον βενζινη
τωρα για bmw η κοπελα μ που ηταν και αυτη στην συναντηση εχει μια 5,20i μοντελα κτλ δεν ξερω αλλα το μονο συγουρο ειναι οτι στην επομενη συναντησησ σας θα ερθουμε με αυτην..
να πω κι εδω μεσα ενα μεγαλο μπραβο για το κλαμπ με πολυ καλη οργανωση και με μελη και ΔΣ που γουσταρουν αυτο που κανουν!!!
ευχομαι καλη διαμονή στο κλαμπ καλο μου διαβασμα κ σε εσας καλη σας μερα!
georgebravo- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : τριλοφος-θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : m3
Country :
Απ: καλημερα!!!!!!!!!!!!!1
καλως ηρθες γιωργο , παντα ευπροσδεκτοι ολοι οσοι μοιραζονται την ιδια αγαπη με εμας, τα αυτοκινητα.
εχεις κανει καλη δουλεια με το bravo, καλοταξιδο.
καλα ποσταρισματα να εχεις
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
ευχαριστω πολυ Γιαννη!!
georgebravo- New Member
-
Country :
Καλως ηρθες Γιωργο!! Καλη διαμονη και καλη διασκεδαση με τα παιδια!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
και απο εμενα.......Συγχαριτιρια για το αμαξι σου αλα και για την κοπελα σου.....(Που την βρηκες πες μου μονο να πσαξω και εγω και γυνεκα και BMW?)
Aπο οτι καταλαβες ειμαι ο τρελος εδο μεσα...Καθε χωριο εχει και τον τρελο του.........
Aπο οτι καταλαβες ειμαι ο τρελος εδο μεσα...Καθε χωριο εχει και τον τρελο του.........
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Ναι....καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ολοι...!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Καλως ηρθες Γιωργο στην παρεα μας.Να χαιρεσαι το αμαξι σου και να ξερεις στην παρεα μας εχουμε απο ολες τις μαρκες.Αυτο που μετραει ειναι η τρελα που εχουμε για τα bmw και πανω απο ολα η παρεα μας!!!Καλως ηρθες λοιπον!!!!
συνονοματε!!! καλως ηρθες στην παρεα μας!!! κητα μην βγαλεις ψεφτη αυτον που σου περασε τα φουμε!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλως ορισες παλικαρι
sakis4paok- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : ε36 cabrio
Country :
καλως σας βρηκα παιδια σας ευχαριτσω ολους για το θερμη υποδχη!!γενικα ειμαι τρελος ιταλος...ξεκινησα με ουνο μετα με πουντο gt και τωρα με το bravo....απο bmw δεν εχω μελαλη οδηγική εμπειρία..για το εαν θα επερνα ποτε bmw ενα λεω..ποτε μην λες ποτε...γενικα η εμπειρια με την 520 ηταν πολυ καλη καθως εγινε σε ταξιδακι θε/νικη χρυσο Κερκίνη και πισω πολυ αντο το ταξιδακι εαν και μ φανικε λιγο παραξενο οπως και στον καθενα που απο τουβμπο καπακι καβαλει ατμοσφερα..σε 2-3 καγκουριτσες που εκανα καταλαβα οτι το συγκεκριμενο σκαφος...εαν κανει ενα τσικ παραπανω δεν μπορω να το μαξεψω με τπτ...
αλλα η bmw εχει μεινει στο μυαλο μ σαν ενα αμαξι που σου δινει κύρος σαν οικογενιαρχη...αλλα οταν ξεφορτωσεις τα μελη στο σπιτι μπορει ανετα να ξανανιώσεις παιδι..!!
αλλα η bmw εχει μεινει στο μυαλο μ σαν ενα αμαξι που σου δινει κύρος σαν οικογενιαρχη...αλλα οταν ξεφορτωσεις τα μελη στο σπιτι μπορει ανετα να ξανανιώσεις παιδι..!!
georgebravo- New Member
-
Country :
καλος το γιωργο .στο χρυσο ρε θυριο τη δουλεια εχεις εισαι απο εκει
ΔΗΜΗΤΡΗΣ- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ