Ο δικος μας χωρος
+12
vaggouras E87
vasilis gial
tsiggeE39
bollas
DJC BMW
giorgos320d
north
KOSTASM3
swartz
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
makinen
bmwalp
16 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ο δικος μας χωρος
Eτσι μπραβο ολοι μαζι μπορουμε.....
bollas- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : Ε36 COMPACT
Country :
Στηριζω ενεργα!!!
vasilis gial- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Τόπος : Thessaloniki - Kalamaria
Μοντέλο BMW : e 30 m 40
Country :
Παιδια προσφερο ακομα και προσοπικη εργασια......Να εχη και μπιρες ο χορος μας να κανω λογαριασμους....
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
Ολοι πιστευω θα προσφερουμε προσοπικη εργασια.. μια κασα μπυρες για τον vaggoura στο ενα παρακαλω χαχαχα
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
Εσις θα δουλευετε και εγω θα φροντισω να μην ζεσταθουν οι μπιρες.......
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
3 ευρώ η μπύρα , από το lidl τις 500άρες με τα 40 λεπτά Βαγγελάκη .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
vaggouras E87 έγραψε:Εσις θα δουλευετε και εγω θα φροντισω να μην ζεσταθουν οι μπιρες.......
Vaggouras ο Πριγκιπας του παγου!!! Κραταει και της μπυρες κρυες...
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
Eχω ήδη βρει την δουλειά του Βαγγέλη ...
Υπεύθυνος Κάβας !!!
Υπεύθυνος Κάβας !!!
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
bmwalp έγραψε:vaggouras E87 έγραψε:Εσις θα δουλευετε και εγω θα φροντισω να μην ζεσταθουν οι μπιρες.......
Vaggouras ο Πριγκιπας του παγου!!! Κραταει και της μπυρες κρυες...
Μπαααααα!!!! μάλλον εννοούσε ότι θα φροντίσει να τις πίνει πριν ζεσταθούν!!!
αλλά το είπε με ωραίο διπλωματικό τρόπο…..
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
o χωρος μας στα δυτικα
το μηνυμα απευθυνεται κυριος στον προεδρο.ο γιαννης το γνωριζει καλα το μαγαζι και μπορουμε να βαλουμε και το πανο μας μεσα και φωτογραφιες μας και να δημιουργησουμε κατι σαν στεκι-σημειο συναντησης,μπορουμε να δειχνουμε βιντεο απο εκδρομες,φωτογραφισεις και οτι αλλο κανει το club μελλοντικα....το μαγαζι ειναι αναψυκτηριο-creperie,εχει χωρους και εννοειτε για τα μελη του club,ασχετα με το τι θα γινει,υπαρχουν διαφορετικες τιμες(προς τα πανω βεβαια)
διαβασα σε ενα αρθρο για να νοικιαστει καποιος χωρος για να εχει μια βαση το club.ασχετα με την συνδρομη για τα εξοδα (ενοικια,ρευματα,θερμανση,τηλεφωνα,νερα κτλ)εφοσον εχω τον χωρο μπορουμε να τον αξιοποιησουμε σε συμφωνια με τον δ/σ παντα.....ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να εδωσα μια ιδεα....
διαβασα σε ενα αρθρο για να νοικιαστει καποιος χωρος για να εχει μια βαση το club.ασχετα με την συνδρομη για τα εξοδα (ενοικια,ρευματα,θερμανση,τηλεφωνα,νερα κτλ)εφοσον εχω τον χωρο μπορουμε να τον αξιοποιησουμε σε συμφωνια με τον δ/σ παντα.....ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να εδωσα μια ιδεα....
ινδιανος- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 53
Μοντέλο BMW : e30
Country :
Συγχωνευτηκε το θεμα με το ηδη υπαρχον....
Το μαγαζι αυτο σε ποιον ανηκει?
Δεν καταλαβα τι χωρος ειναι αυτος που αναφερεις και αν ειναι ξεχωρος απο το αναψυκτηριο..
Ευχαριστουμε παρα πολυ για την ιδεα και την προσπαθεια...
Το μαγαζι αυτο σε ποιον ανηκει?
Δεν καταλαβα τι χωρος ειναι αυτος που αναφερεις και αν ειναι ξεχωρος απο το αναψυκτηριο..
Ευχαριστουμε παρα πολυ για την ιδεα και την προσπαθεια...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
σε μενα ανηκει το μαγαζι...μπορειτε να το ριξετε μια ματια και στο f/b to creperie manjare...
- Κώδικας:
http://www.facebook.com/groups/201002889973780/
- Κώδικας:
http://www.creperiemanjare.webs.com/
ινδιανος- New Member
-
Country :
ινδιανος έγραψε:σε μενα ανηκει το μαγαζι...μπορειτε να το ριξετε μια ματια και στο f/b to creperie manjare...
- Κώδικας:
http://www.facebook.com/groups/201002889973780/
- Κώδικας:
http://www.creperiemanjare.webs.com/
καλη φαση
Διακρίνω μεγάλη αδελφικότητα , αποφασιστικότητα, και πολύ θέληση για δουλεία
Εύχομαι πάντα έτσι να είστε σίγουρα μπορείτε όλοι μαζί………………………….. και εγώ μαζί σας αν και 160χιλιομετρα μακριά
Επίτρεψε μου όμως να κρατώ τις επιφυλάξεις μου μιας και ήμουν πρόεδρος στο club4x4kavala από το 1999 μέχρι πριν λίγους μήνες
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω τα λόγια ακούγονται και λέγονται εύκολα από πολλούς ευελπιστώ το αντίθετο βέβαια για να μη φτάσουν να τρέχουν 2-3 από τους 114 που προαναφέρατε
Σκεφτείτε λοιπόν ότι εκτός τα εξάδα, έσοδα αποδείξεις και τα συναφή που καλείστε να κρατάτε από εδω και πέρα θέλετε και κάποια άτομα ο κάθε ένας με τη σειρά του να κρατά το μαγαζί να κρατά ταμείο και επίσης να το καθαρίζετε κιόλας εκτός αν θέλετε να πάρετε και μια υπάλληλο να σας αντικαταστήσει
Εύχομαι καλό κουράγιο και μην το βάλετε κάτω σίγουρα θα βγει κάτι καλό…..
Εύχομαι πάντα έτσι να είστε σίγουρα μπορείτε όλοι μαζί………………………….. και εγώ μαζί σας αν και 160χιλιομετρα μακριά
Επίτρεψε μου όμως να κρατώ τις επιφυλάξεις μου μιας και ήμουν πρόεδρος στο club4x4kavala από το 1999 μέχρι πριν λίγους μήνες
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω τα λόγια ακούγονται και λέγονται εύκολα από πολλούς ευελπιστώ το αντίθετο βέβαια για να μη φτάσουν να τρέχουν 2-3 από τους 114 που προαναφέρατε
Σκεφτείτε λοιπόν ότι εκτός τα εξάδα, έσοδα αποδείξεις και τα συναφή που καλείστε να κρατάτε από εδω και πέρα θέλετε και κάποια άτομα ο κάθε ένας με τη σειρά του να κρατά το μαγαζί να κρατά ταμείο και επίσης να το καθαρίζετε κιόλας εκτός αν θέλετε να πάρετε και μια υπάλληλο να σας αντικαταστήσει
Εύχομαι καλό κουράγιο και μην το βάλετε κάτω σίγουρα θα βγει κάτι καλό…..
teo4wd- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Μοντέλο BMW : 316i E46
Country :
ολα τα καλα εχουμε... κ τα γραφεια μας θα ειναι μερα νυχτα ανοιχτα... κ φυσικα θα κραταμε ταμειο... κ η καθαριοτητα θα ειναι το 1ο πραγμα που θα δωσουμε βαση... τουλαχιστον 2 φορες την ημερα καθαρισμα αναλογα τον κοσμο κ την μερα φυσικα..!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Εκτος και αν καταλαβα λαθος, νομιζω οτι παρεξηγησατε...
Το μαγαζι αυτο απο οτι καταλαβα ειναι του Ινδιανου. Σε αυτο δουλευει και απο αυτο ζει.
Οποτε δε θα γινει ο χωρος μας. Αλλα το στεκι μας. Το μαγαζι θα δουλευει οπως πριν
και εμεις απλα θα μαζευομαστε εκει για καφε φαι κτλ...
Διορθωστε με αν κανω λαθος..
Το μαγαζι αυτο απο οτι καταλαβα ειναι του Ινδιανου. Σε αυτο δουλευει και απο αυτο ζει.
Οποτε δε θα γινει ο χωρος μας. Αλλα το στεκι μας. Το μαγαζι θα δουλευει οπως πριν
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Εκτος και αν καταλαβα λαθος, νομιζω οτι παρεξηγησατε...
Εχεις δικιο.Δεν μπορει να γινει ο χωρος μας.
bollas- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 174
Μοντέλο BMW : Ε36 COMPACT
Country :
εγώ πάντως νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μαζεύεστε κάπου αλλού (συγκεκριμένη ώρα & μέρα ) τουλάχιστον για αρχή................ καμιά ευθύνη για κανέναν
ταυτόχρονα το συζητάτε από κοντά βλέπετε τα άτομα που έρχονται ,που ενδιαφέρονται και προχωράτε
και μη ξεχνάτε είμαι ξυλουργός και μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί.
ταυτόχρονα το συζητάτε από κοντά βλέπετε τα άτομα που έρχονται ,που ενδιαφέρονται και προχωράτε
και μη ξεχνάτε είμαι ξυλουργός και μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί.
teo4wd- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Μοντέλο BMW : 316i E46
Country :
ετσι ειναι δεν κανεις λαθος.makinen έγραψε:Εκτος και αν καταλαβα λαθος, νομιζω οτι παρεξηγησατε...
Εγηνε ομως μια πρωταση και θα πρεπει να την τιμησουμε!!! την επομενη συναντηση να μαζευτουμε στο μαγαζι του ινδιανου και εκει συζηταμε το θεμα ή τα θεματα που μας ενδηαφερουν. Δεν καταλαβα σε ποια περιοχη βρησκετε το μαγαζι, αν ξερει καποιος στο περιπου ας πει!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
δεν ειπα να γινει ο χωρος μας ακριβως...ειχα βαλει στην προταση μου μια -στεκι στις δυτικες περιοχες.....
για να δημιουργηθει ο χωρος του club δεν θελει καποιο μαγαζι ,αλλα εναν ανεξαρτητο χωρο καθαρα ...ημουν και στον σ.τε.β.ε για χρονια και ξερω τι συμβαινει...καλοπροαιρετα παντα εκανα την προταση μου,σαν μαγαζατορας και γω,οπως ολοι κανουν μια προσφορα για ολα τα μελη!στην ευκαρπια βρισκεται το μαγαζι και ειναι το manjare...o προεδρος γνωριζει και το μαγαζι και εμενα προσωπικα
για να δημιουργηθει ο χωρος του club δεν θελει καποιο μαγαζι ,αλλα εναν ανεξαρτητο χωρο καθαρα ...ημουν και στον σ.τε.β.ε για χρονια και ξερω τι συμβαινει...καλοπροαιρετα παντα εκανα την προταση μου,σαν μαγαζατορας και γω,οπως ολοι κανουν μια προσφορα για ολα τα μελη!στην ευκαρπια βρισκεται το μαγαζι και ειναι το manjare...o προεδρος γνωριζει και το μαγαζι και εμενα προσωπικα
ινδιανος- New Member
-
Country :
ινδιανος έγραψε:δεν ειπα να γινει ο χωρος μας ακριβως...ειχα βαλει στην προταση μου μια -στεκι στις δυτικες περιοχες.....
Αγαπητε ινδιανε σημερα το απογευμα ηθελα και εγω να γνωρησω το μαγαζι και εσενα προσωπικα αλλα εφαγα πορτα που λενε!!!!
Νομηζω οτι οφηλεις να δωσεις μιαν εξηγηση για αυτο που αντικρησα σημερα το απογευμα!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης