bmw e36
+6
giorgos320d
KOSTASM3
makinen
kefalismos
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
fotkarip1993
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
bmw e36
καλησπεραα παιδιαα αυτη ειναι η κουκλα μου ακριβως οπως την ειχε παρει ο πατερας μου το 93 απο την γερμανια μιας και τοτε ειμασταν εκει.... ...
fotkarip1993- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Απ: bmw e36
επειδη θελω να βαλω ζαντεσ στο αμαξι τι θα με προτεινατε μιας και δεν εχω καμμια ιδεα για το τι να βαλω??? 15αρες 16αρες η 17αρες???και το τι καλα και κακα εχει μια ζαντα εκτοσ της ομορφιασ που θα δοσει?? ειχα ακουσει (μπορει να πω και βλακεια οποτε συγνωμη) οτι μεγαλη ζαντα π.χ. με μια 17αρα το αμαξι χανει απο ξεκινηματα και οτι καιει λιγο περισοτερο ..... Αρα τι θα ηταν καλυτερο να βαλω??? αν μπορει κανεις να βοηθησει θα το εκτιμουσα
fotkarip1993- New Member
-
Country :
Να την χαιρεσαι την κυρια σου Φωτη...
Για ζαντες ριξε μια ματια εδω http://www.bmwclubmakedonia.com/t206-topic
Για ζαντες ριξε μια ματια εδω http://www.bmwclubmakedonia.com/t206-topic
Τι μηχανή φοράει το αυτοκίνητο Φώτη ? Επίσης τι οδήγηση κάνεις στο αυτοκίνητο και σε τι κατάσταση είναι η τσέπη σου ? Κάνεις πολλά - λιγα χιλιόμετρα ?
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
το αυτοκινητο φοραει την μανισια του την μηχανη η οποια ειναι 1.8... κοιτα χιλιομετρα να σε πω αν κανω πολλα η οχι δεν ξερω το τι εννοεις πολλα...ενα τεποζιτο γεματο το μηνα κανω δηλαδη κοντα στα 500 χλμ..... για ζαντες μπορω να διαθεσω απο 3 μεχρι 5 κατοσταρικα max
fotkarip1993- New Member
-
Country :
ευχαριστω πολυ για το link... απο οτι διαβασα και ειδα το καλυτερο που μπορω να κανω για να μην χασω απο γκαζια και τα σχετικα ειναι απο 15αρες που ειανι οι μανισιες μου να βαλω 16αρες...οι 17αρες θα του πεσουν πολυ εεε???? και κατι αλλο οταν λεει π.χ 10JX17H2 το 10J σε τι αναφερεται???
fotkarip1993- New Member
-
Country :
Στο φαρδος...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Κατάλαβα Φώτη . Με τα έξοδα του αυτοκινήτου αν δεν κολάς και δε νοιάζει και πολύ η κατανάλωση και οι τιμές των λαστοίχων που είναι κοντά διπλάσιες , βάλε ως και 17 . 16άρα η χρυσή τομή .
Αν και πρωτού αλλάξεις ζάντες , βάψε τους προφιλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου . Δε νοείται να βάλεις ζάντες με προφυλακτήρες στο πλαστικό μαμά χρώμα , φιλική συμβουλή !
Αν και πρωτού αλλάξεις ζάντες , βάψε τους προφιλακτήρες στο χρώμα του αυτοκινήτου . Δε νοείται να βάλεις ζάντες με προφυλακτήρες στο πλαστικό μαμά χρώμα , φιλική συμβουλή !
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Δεν θα γηνω υπερβολικος αλλα για ενα 36αρι οι 17εφταρες ειναι η καλυτερη επιλογη!!! και συγκεκριμενα λαστιχο 225 45 17 σε 8χ17 ζαντα. Οχι 16αρες γιατι τα λαστιχα ειναι ιδια τιμη με τα δεκαεφταρια. Τωρα αν κρηνω απο μενα το σοστοτερο ειναι 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω με ασυμετρες ζαντες, αυτες του μ3!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
συμφωνω!!giorgos320d έγραψε:Δεν θα γηνω υπερβολικος αλλα για ενα 36αρι οι 17εφταρες ειναι η καλυτερη επιλογη!!! και συγκεκριμενα λαστιχο 225 45 17 σε 8χ17 ζαντα. Οχι 16αρες γιατι τα λαστιχα ειναι ιδια τιμη με τα δεκαεφταρια. Τωρα αν κρηνω απο μενα το σοστοτερο ειναι 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω με ασυμετρες ζαντες, αυτες του μ3!!!
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
giorgos320d έγραψε:Δεν θα γηνω υπερβολικος αλλα για ενα 36αρι οι 17εφταρες ειναι η καλυτερη επιλογη!!! και συγκεκριμενα λαστιχο 225 45 17 σε 8χ17 ζαντα. Οχι 16αρες γιατι τα λαστιχα ειναι ιδια τιμη με τα δεκαεφταρια. Τωρα αν κρηνω απο μενα το σοστοτερο ειναι 225 45 17 μπροστα και 245 40 17 πισω με ασυμετρες ζαντες, αυτες του μ3!!!
Σωστοοοος!!!!!!!!
ρίξε μια ματιά στις 4-5 πρώτες φωτογραφίες μου...
φαίνονται οι 17άρες κι αν σου κάνουν στείλε μου p.m...
http://www.bmwclubmakedonia.com/t160-topic
φαίνονται οι 17άρες κι αν σου κάνουν στείλε μου p.m...
http://www.bmwclubmakedonia.com/t160-topic
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
ευχαριστω παρα πολυ σε ολους για τις απαντησεις.... Τελικα θα καταληξω στις 17αρες και συγνωμη που αργησα να απαντησω τοσο αλλα ειχαμε ενα θεματακι σπιτι με την εταιρια ιντερνετ και δεν ειχα ιντερνετ.... Για τους προφυλακτηρες θα συμφωνησω πως εφοσον θα αλλαξω ζαντεσ πρεπει να τουσ βαψω.. εχετε να μου προτεινετε καποιον ????
fotkarip1993- New Member
-
Country :
fotkarip1993 έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ σε ολους για τις απαντησεις.... Τελικα θα καταληξω στις 17αρες και συγνωμη που αργησα να απαντησω τοσο αλλα ειχαμε ενα θεματακι σπιτι με την εταιρια ιντερνετ και δεν ειχα ιντερνετ.... Για τους προφυλακτηρες θα συμφωνησω πως εφοσον θα αλλαξω ζαντεσ πρεπει να τουσ βαψω.. εχετε να μου προτεινετε καποιον ????
απο το φορουμ ξερω τον νικο (makinen) εαν δεν κανω λαθος , εχουν βαφειο, στειλε του ενα πμ να σου απαντησει
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Αν ενδιαφερεσαι Φωτη μπορω να σε βοηθησω με το θεμα αυτο!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Συμφονω για τις 17αρες αλα μαζι με βαψιμο προφιλακτιτων.....Αν πεταξεις και ενα φιμε παραθιρακι κουκλα θα γινη το αμαξι σου......
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
εμενα προσωπικα με αρεσουν οι borbet σαν ζαντες παρα ποολυ... θα του ταιριαξουν εμφανισιακα??
fotkarip1993- New Member
-
Country :
παιδια υστερα απο πολυ καιρο καταφερα και εφτιαξα επιτελους την κουκλα μου. .. ζαντες τελικα κατεληξα σε 17αρες οπως με ειπατε με λαστιχα 225 45 17.. . Νομιζω το αξιζε . . . ψαχνω για δυο πραγματακια και οποιος μπορει να με βοηθησει καλο θα ηταν. . . .πρωτον και κυριοτερο ψαχνω για σαλονι γιατι το δικο λογω πολυχρησιας λογω του οτι ειναι κοντα 22 χρονων σαλονι εχει αρχισει και σκιζετε το υφασμα και φαινεται ασχημα. . .τι μπορω να κανω?? σαλονι για να αλλαξω τα λεφτα που κυμαινονται?? και κατι αλλο σκεφτομαι να αλλαξω φαναρια τοσο μπροστα οσο και τα πισω. . . μπροστα θα ηθελα να βαλω angel eyes και για πισω δεν ξερω. . .εχετε να προτεινετε κατι και για αυτο?
οριστε φωτο της
οριστε φωτο της
fotkarip1993- New Member
-
Country :
για καθησματα αν σε ενδιαφερει εχω για πουλημα ενα ζευγαρι εμπρος δερματινα ηλεκτρικα θερμανομεμα m pack .για φωτο αν θες να δεις πηγενε στις αγγελιες που λεει δερματινα m pack και δες.
δεν μπορεσα να τις βρω. .. δεν πειραζει ενταξει. . . τι χρωμα ειναι τα καθισματα ?
fotkarip1993- New Member
-
Country :
fotkarip1993 έγραψε:δεν μπορεσα να τις βρω. .. δεν πειραζει ενταξει. . . τι χρωμα ειναι τα καθισματα ?
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ 200ΕΥΡΟ.
πολυ ωραια ειναι αλλα κολλαω στο χρωμα. . . εμενα ολες οι ταπετσεριες και αυτα ειναι ειτε μαυρο ειτε τερμα σκουρο γκρι και δεν ξερρω πως θα κατσουν. . . παντως ευχαριστω για ολα
fotkarip1993- New Member
-
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης