Ένα παράνομα παρκαρισμένο τζιπ στην Τσιμισκή, ένας αστυνομικός και μια δικαστικός
+2
kefalismos
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ένα παράνομα παρκαρισμένο τζιπ στην Τσιμισκή, ένας αστυνομικός και μια δικαστικός
Ένα “παράξενο” περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή ένα παράνομα παρκαρισμένο Range Rover. Ο δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Τελίδης, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αναφέρει:
Λίγο πριν τις 12.00 λοιπόν πήγα να μείνω καραφλός! Τσιμισκή με Κουσκουρά είχε παρκάρει αυτό το τζιπ “τέρας” και όπως είναι λογικό εξαιτίας του μεγέθους του εμπόδιζε την ομαλή διέλευση των οχημάτων. Ένας ευγενέστατος αστυνομικός πήγε να το γράψει κάνοντας το καθήκον του. Τότε ο κύριος που ήταν μαζί με την οδηγό άρχισε να του φωνάζει ότι δεν γραφεί πουθενά πάνω στη στροφή ότι απαγορεύεται!
Ο ευγενικός αστυνομικός μιλώντας του στον πληθυντικό του είπε ότι η παράβαση έγινε και του ζήτησε να ηρεμήσει. Αυτός αντίθετα άρχισε να του κολλάει και κουνώντας το δάχτυλο (με γυρισμένη την πλάτη προς τον κόσμο) του είπε “θα σε γ…” έλα όμως που τον ακούσαμε, και εγώ που ήμουν από την μεριά του τον άκουσα καλύτερα από όλους! Εκεί ο αστυνομικός αποφάσισε να τον συλλάβει και ο “μάγκας” άρχισε να τρέχει.
Τότε κατέβηκε η συνοδός-οδηγός και μας ρώτησε γιατί δεν φεύγουμε και εγώ της είπα είμαι μάρτυρας και θα περιμένω να δώσω τα στοιχεία μου.
Περιττό να σας πω ότι έσκασα στα γέλια όταν μου είπε «πρόσεχε είμαι δικαστικός».
Την τελευταία φορά που κάποιος μου είπε “πρόσεχε ξέρεις ποιος είμαι εγώ” βρέθηκε να χάνει σε δικαστήριο.
Πάω για κατάθεση περήφανος γιατί τους κάθε είδους νταβάδες πρέπει η κοινωνία να τους αντιμετωπίζει face to face!
Θα στρώσουμε τελικά ποτέ σαν χώρα, ή θα συνεχίσουμε να είμαστε της λογικής “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”
AutoBlog
Απ: Ένα παράνομα παρκαρισμένο τζιπ στην Τσιμισκή, ένας αστυνομικός και μια δικαστικός
Ποιος εισαι εσυ;;Πως μου τι δινει οταν το λενε αυτο.......Τρομπες και ψώνια...
Απ: Ένα παράνομα παρκαρισμένο τζιπ στην Τσιμισκή, ένας αστυνομικός και μια δικαστικός
Ζω για τέτοια περιστατικά ! Πολύ ωραίοι και ο αστυνόμος και ο μάρτυρας . Τους βγάζω το καπέλο , κ γω τα ίδια θα έκανα και τα έχω ήδη κάνει .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
αυτη ειναι αστυνομια σε κατι τετοιους τυπους!!!!
Το παρον διορθώθηκε.Διαβασε στο how to πως ανεβαζουμε βιντεο.
Εκ της ομαδας διαχειρισης
KOSTASM3 έγραψε:
αυτη ειναι αστυνομια σε κατι τετοιους τυπους!!!!
Μακαρι και εδω ετσι να κανουν οι δικοι μας αλλα φοβουντε αυτο που λενε *ξερεις ποιος ειμαι εγω??* αλλα ο ξυπνιος ο ελληνας την εκανε τρεχοντας!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλά εμείς είμαστε τριτοκοσμικοί . Τι να λέμε τώρα ... Χρόνια τώρα φωνάζω ότι πρέπει να ιοθετίσουμε το αμερικανικό πρότυπο αστυνομίας .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Ναι αλλα χωρις την παιδεια και τα ατομα θα καταληξουμε να κοιτας καποιον στραβα και να χτυπαει με το γκλοπ....
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
κατι τετοια αλοπροσαλα ατομα... για να μην τα χαρακτηρισω αλλιως...
πρεπει να τους ξηλωνουν τα γαλονια, τσουχτερο προστημο, κ μεχρι φυλακισει...
και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ χρειαζεται αναβαθμισει σε πολλα και ενα απο αυτα
ειναι καμερα μεσα στο μπατσικο...οπως εχουν ΟΙ ΗΠΑ!!!
πρεπει να τους ξηλωνουν τα γαλονια, τσουχτερο προστημο, κ μεχρι φυλακισει...
και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ χρειαζεται αναβαθμισει σε πολλα και ενα απο αυτα
ειναι καμερα μεσα στο μπατσικο...οπως εχουν ΟΙ ΗΠΑ!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Παρόμοια θέματα
» "Θα αφαιρούνται οι πινακίδες των παρκαρισμένων οχημάτων στην Τσιμισκή"
» Ένας καλός τρόπος να πουλήσουμε εύκολα το αυτοκίνητο μας μεσα στην κρίση.
» Video: Αστυνομικός κακοποιεί γυναίκα
» Video: Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα μπροστά από τον Loeb
» Video: Mats Öhman, ένας ανάπηρος οδηγός αγώνων
» Ένας καλός τρόπος να πουλήσουμε εύκολα το αυτοκίνητο μας μεσα στην κρίση.
» Video: Αστυνομικός κακοποιεί γυναίκα
» Video: Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα μπροστά από τον Loeb
» Video: Mats Öhman, ένας ανάπηρος οδηγός αγώνων
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης