Τι γίνεται όταν μειωθεί η τιμή της βενζίνης στα επίπεδα αυτής του υγραερίου;
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τι γίνεται όταν μειωθεί η τιμή της βενζίνης στα επίπεδα αυτής του υγραερίου;
Η βενζίνη δεν είναι ακριβή μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Η Opel Ολλανδίας σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει τα Bi-Fuel αυτοκίνητα της που καταναλώνουν υγραέριο και βενζίνη, κατεβάζοντας την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου στα 0,849 ευρώ/λίτρο, σε ένα πρατήριο της Texaco στον αυτοκινητόδρομο A28.
Η τιμή είναι ίδια με αυτή του υγραερίου και όπως θα δεις στο video αμέσως έγινε γνωστό, με το πρατήριο να γεμίζει από αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους τα γέμιζαν με το φθηνό καύσιμο. Μάλιστα μερικοί έφεραν και μπετόνια και τα γέμισαν και αυτά έτσι για απόθεμα.
Πρόσεξε την αντίδραση και την απορία των ανθρώπων όταν βλέπουν την τιμή της βενζίνης! Οι τιμές μου θύμισαν περίοδο 2003-2005, τότε που γέμιζα το αυτοκίνητο μου με 30 ευρώ!
autoblog
Απ: Τι γίνεται όταν μειωθεί η τιμή της βενζίνης στα επίπεδα αυτής του υγραερίου;
Εγω θα ελεγα τι θα γηνει οταν φτασει η τιμη του υγραεριου στην τιμη της βενζυνης????
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Απ: Τι γίνεται όταν μειωθεί η τιμή της βενζίνης στα επίπεδα αυτής του υγραερίου;
Θα καίμε βενζίνη και δεν θα γίνονται άλλο μετατροπές σε υγραέριο
Απλό είναι βρε Γιώργο, άλλος ένας κλάδος θα σταματήσει να υπάρχει.
Οπότε μέχρι να γίνει αυτή η εξίσωση που τόσα χρόνια λένε και όσο υπάρχει αυτή η διαφορά καυσίμου, εμείς κάνουμε party
Οπότε μέχρι να γίνει αυτή η εξίσωση που τόσα χρόνια λένε και όσο υπάρχει αυτή η διαφορά καυσίμου, εμείς κάνουμε party
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
north έγραψε: άλλος ένας κλάδος θα σταματήσει να υπάρχει.
Ετσι γινεται δυστυχως σε καθε τομεα.......
north έγραψε:Θα καίμε βενζίνη και δεν θα γίνονται άλλο μετατροπές σε υγραέριο
Αυτο δεν το σκεφτηκα και ηταν τοσο απλο!!!!! αλλα ενταξι αυτη η εξισωση δεν πηστευω να γηνει!!! και αν γηνει νομηζω δεν θα ειμαι εγω απο αυτους που θα την προλαβουν!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
ελάτε καλέ !!! τι λέτε τώρα ? εμείς θα βγάλουμε το πετρέλαιο μας και το αέριο μας και αυτοί οι φουφλιδες θα μας παρακαλάνε για λίγα δράμια καυσίμων
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Εγώ βλέπω πάντως ότι όλοι αυτοί που θέλανε αλλά φοβόντουσαν το 2010 να βάλουν αέριο μήπως είναι φιάσκο και το ανεβάσουν μετά ή μήπως χαλάσει το αμάξι τους, τώρα που σφήξανε κ άλλο , τρέξανε και τα κάνανε και αυτοί ! Ξεχάσανε και τις ανησυχίες τους μήπως χαλάσει το αμάξι κ τα πάντα όλα . Απλά τραβάνε τα μαλλιά τους που χάσανε 2 χρόνια χρήματα για βετζίνες Τότε δεν άκουγαν όμως ! Κάτσαν και πληρώσαν και στρώσανε !
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Παρόμοια θέματα
» Να τι γινεται οταν απατησεις την συντροφό σου!
» Ρεκόρ στη τιμή της βενζίνης σε όλη την Ευρώπη
» Έρχεται μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα
» ΣΟΚ! Εξίσωση φόρου υγραερίου με πετρελαίου κίνησης
» Η BMW 328 γίνεται 75 χρονών
» Ρεκόρ στη τιμή της βενζίνης σε όλη την Ευρώπη
» Έρχεται μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα
» ΣΟΚ! Εξίσωση φόρου υγραερίου με πετρελαίου κίνησης
» Η BMW 328 γίνεται 75 χρονών
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης