318is '99
+9
makinen
giannismp
E36-Hartge
giorgos320d
bmwalp
swartz
basilhs grammenos
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
afpa0c
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
318is '99
Αν και το εχω μετανιωσει τις προηγουμενες φορες και διεγραφα την αγγελια
τωρα δυστυχως πωλειται για να παρει την θεση την μια αλλα μπεμπα...
Για οσους δεν ξερετε το αυτοκινητο
318is μοντελο '99 Μ44 κινητηρας μανισιο 164800 χλμ
Σαλονι αλκανταρα
Προσεγμενο παντου
Αλλαγμενα οσο το εχω στην κατοχη μου σχεδον ολα, ψαλιδια,σινεμπλοκ, βασεις αμορτισερ, αμορτισερ, ελατηρια χαμηλωματος, δισκοπλακες-τακακια(οι εμπρος με 1500 χλμ τρυπητες), φλαντζα βαλβιδων, μπαταρια, σερβις μιζας-δυναμο, μουαγιε, δαγκανες, και οτι μπορει να ειναι αναλωσιμο και να ειχε φθαρει....
Διζωνικο κλιμα με αυτοματη ανακυκλωση
Δισκοφρενα μπρος πισω
Συναγερμος gemini
4 αεροσακοι
Κοτσαδορος μανισιος
Φιμε
Ετοιμη καλωδιωση για ηχοσυστημα (εκτος αν καποιος θέλει και το ηχοσυστημα το οποιο δεν συμπεριλαμβανεται στην τιμη, ενισχυτη 2000watt vibe, πυκνωτη 2 farad vibe true bass, ολα τα ηχεια vibe)
Λαστιχα continental sport contact 3 225/45/17 ελαχιστα φθαρμενα σε γνησιες ζαντες ac snitcher.
Ειναι απο σερβις και δεν χρειαζεται σεντς.
Κτεο μολις περασε.
Υπαρχει και προικα εξατμιση ελευθερας για οποιον θελει να ακουγετε οταν περναει απο καπου και φιλτροχοανη Κ&Ν.
Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος
Τιμη 3200 με την μεταβιβαση.....πιστευω οτι ειναι πολυ φθηνα για οποιον ξερει τι αγοραζει!!!!!
Αργοτερα λογω δουλειας θα βαλω και την αγγελια στο car για να δει οποιος θελει φωτογραφιες.
τωρα δυστυχως πωλειται για να παρει την θεση την μια αλλα μπεμπα...
Για οσους δεν ξερετε το αυτοκινητο
318is μοντελο '99 Μ44 κινητηρας μανισιο 164800 χλμ
Σαλονι αλκανταρα
Προσεγμενο παντου
Αλλαγμενα οσο το εχω στην κατοχη μου σχεδον ολα, ψαλιδια,σινεμπλοκ, βασεις αμορτισερ, αμορτισερ, ελατηρια χαμηλωματος, δισκοπλακες-τακακια(οι εμπρος με 1500 χλμ τρυπητες), φλαντζα βαλβιδων, μπαταρια, σερβις μιζας-δυναμο, μουαγιε, δαγκανες, και οτι μπορει να ειναι αναλωσιμο και να ειχε φθαρει....
Διζωνικο κλιμα με αυτοματη ανακυκλωση
Δισκοφρενα μπρος πισω
Συναγερμος gemini
4 αεροσακοι
Κοτσαδορος μανισιος
Φιμε
Ετοιμη καλωδιωση για ηχοσυστημα (εκτος αν καποιος θέλει και το ηχοσυστημα το οποιο δεν συμπεριλαμβανεται στην τιμη, ενισχυτη 2000watt vibe, πυκνωτη 2 farad vibe true bass, ολα τα ηχεια vibe)
Λαστιχα continental sport contact 3 225/45/17 ελαχιστα φθαρμενα σε γνησιες ζαντες ac snitcher.
Ειναι απο σερβις και δεν χρειαζεται σεντς.
Κτεο μολις περασε.
Υπαρχει και προικα εξατμιση ελευθερας για οποιον θελει να ακουγετε οταν περναει απο καπου και φιλτροχοανη Κ&Ν.
Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος
Τιμη 3200 με την μεταβιβαση.....πιστευω οτι ειναι πολυ φθηνα για οποιον ξερει τι αγοραζει!!!!!
Αργοτερα λογω δουλειας θα βαλω και την αγγελια στο car για να δει οποιος θελει φωτογραφιες.
afpa0c- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is
Country :
Απ: 318is '99
Αυτη την φορα δεν αλλαζει γιατι ερχεται αλλη μπεμπα απο πίσω.....
afpa0c- Bmw Member
-
Country :
τωρα φιλαρακι γιατι μου το χαλας και δεν εχω το διπλωμα ακομα............
basilhs grammenos- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Τόπος : Πορταριά Χαλκιδικής
Μοντέλο BMW : Απλα λατρης......
Country :
Καπάρωσε το βρε Βασίλη άμα είναι και.......το δίπλωμα το παίρνεις
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Μμμμμμ....επειδη το λες εσυ αλλα εγω δεν μπορω να το παρω......αυτη ειναι η μαλακια.....πρωτα το διπλωμα και μετα το αμαξι ουτε οδηγηση δεν εχω δωσει ακομα και εχω τρελαθει...........αλλα μου φαινεται θα το χασω...:p
-
Country :
Κατι μου λεει πως τι IS θα μεινει στην οικογενια του bmwclubmakedonia εχω μια τετια πληροφορια....
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
και εμενα και εμενα κατι μου λεει οτι θα παραμηνει στο bmwclubmakedonia με διαφορετικο αφεντικο!!!!!!!!bmwalp έγραψε:Κατι μου λεει πως τι IS θα μεινει στην οικογενια του bmwclubmakedonia εχω μια τετια πληροφορια....
Μπιλη δεν ξερω αν προλαβενεις να το καπαρωσεις!!!! το συγουρο ειναι οτι θα το χασεις!!!!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλοπουλητο Στελιο.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
giorgos320d έγραψε:και εμενα και εμενα κατι μου λεει οτι θα παραμηνει στο bmwclubmakedonia με διαφορετικο αφεντικο!!!!!!!!bmwalp έγραψε:Κατι μου λεει πως τι IS θα μεινει στην οικογενια του bmwclubmakedonia εχω μια τετια πληροφορια....
Μπιλη δεν ξερω αν προλαβενεις να το καπαρωσεις!!!! το συγουρο ειναι οτι θα το χασεις!!!!!!!
Θα το χασω γιωργο οπως τα λες....αφου δεν εχω καν το διπλωμα στα χερια μου ακομη οποτε θα το χαρει αλλος....πολυ καλο αμαξι για μενα κατα την γνωμη μου μετα απο βολτα που με εκανε ο στελιος....καραξιζει να το παρει καποιος που ξερει απο βαυαρικη τεχνολογια......επισης και το κολαρακι σε γυαλι ασφαλτο φευγει ευκολα.....:p
-
Country :
Τελικα δεν προλαβες αλλα υποσχομαι να σε κανω και εγω μια βολτα στην επομενη συναντηση
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
bmwalp έγραψε:Τελικα δεν προλαβες αλλα υποσχομαι να σε κανω και εγω μια βολτα στην επομενη συναντηση
οχι να με κανεις βολτα...θα με το δωσεις.....:p
-
Country :
Μαριε ολο υπονοοθμενα εισαι, γιατι δεν μας το λες στα ισια οτι θα το παρεις εσει????bmwalp έγραψε:Τελικα δεν προλαβες αλλα υποσχομαι να σε κανω και εγω μια βολτα στην επομενη συναντηση
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
...........................και μένει το compact ορφανό?
Ίσως Βασίλη το compact να είναι καλύτερη λύση(λόγω μικρότερων διαστάσεων) για αρχάριο οδηγό!!!
Ίσως Βασίλη το compact να είναι καλύτερη λύση(λόγω μικρότερων διαστάσεων) για αρχάριο οδηγό!!!
swartz- Bmw Addict
-
Country :
το compact το παιρνει ενα παλικαρη απο κατερινη αυριο το πρωι και φυσικα θα τον πω για το club μας να γινει μερος τησ παρεα μας και τριτη πρωι περνω το is του φιλου μας του Στελιου ενοοιτε αν ολλα πανε καλα παντα.
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
μαριε το δικο σου θα το δωσεις με τις 18 αρες
giannismp- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Τόπος : beroia
Μοντέλο BMW : e46
Country :
Μααααααααααααααααλιστα δηλαδη μαριε φευγει και το compact μαζι.............τωρα οσο αναφορα για αυτο που λες φιλε μου swartz εμενα προσωπικα σαν ε36 δεν μου αρεσει το compact.....αλλα σαν του στελιου δεν εχει ειλικρινα το μονο αμαξι που ερωτευτηκα οταν μπηκα μεσα και λεω...
"..........ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ............"
-
Country :
Χαιρομαι πολυ που ολοι βρηκατε την ακρη σας και κανατε τη δουλεια σας τοσο γρηγορα και απο εδω μεσα..!!!!
Συγχαρητητια στους νεους ιδιοκτητες για τα καινουρια σας αποκτηματα!!
Συγχαρητητια στους νεους ιδιοκτητες για τα καινουρια σας αποκτηματα!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
basilhs grammenos έγραψε:Μααααααααααααααααλιστα δηλαδη μαριε φευγει και το compact μαζι.............τωρα οσο αναφορα για αυτο που λες φιλε μου swartz εμενα προσωπικα σαν ε36 δεν μου αρεσει το compact.....αλλα σαν του στελιου δεν εχει ειλικρινα το μονο αμαξι που ερωτευτηκα οταν μπηκα μεσα και λεω...
οπότε Βασίλη ......επειδή ο πρώτος έρωτας λένε κρατά για πάντα ..........το μόνο που σου μένει είναι να έχεις τον νέο ιδιοκτήτη από κοντά πρώτον για να τον ελέγχεις ότι θα το έχει στην τρίχα! και δεύτερον μόλις αποφασίσει να το δώσει .....χραπ να το τσιμπήσεις σε χρόνο DT όπως έκανε αυτός τώρα.
swartz- Bmw Addict
-
Country :
χαχαχαχα ετσι ακριβως να με εχεις απο κοντα, μακαρι παιδια να πανε ολλα καλα με το compact η πωλησει του γιατι οπος λεει και ο λαος μας μην προτρεχουμε πριν γινει κατι αν ολλα πανε καλα αυριο την τριτη περνω το αμαξι του φιλου μας του Στελιου που οντος ειναι ενα πολυ ωραιο IS και στην κατασταση που το εχει ο Στελιος δυσκολα βρισκεις. οποτε αυριο το πρωι θα σας εχω νεα για το θεμα..
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
αααα φιλε μου Γιαννη ναι θα το δοσω με της ζαντες γιατι ειναι ενας πιτσιρικας που θα το γουσταρη οποτε το δινω ετσι ας ελπισουμε πος ο μικρος θα μπει και αυτος στην παρεα μας
bmwalp- Bmw Member
-
Country :
Καλοταξιδο Μαριε και να το προσεχεις......με το καλο τα λεμε την Τριτη!!
afpa0c- Bmw Member
-
Country :
καλοταξιδο Μαριε να το χαιρεσε γιατι ειναι κουκλα το κουπεδακι,και ευχομαι να φωλιασει και ενα καλο εξακυλινδρο καπια μερα !!!!!!!
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης