ντυσιμο καθισματων με δερμα!
+14
ΔΗΜΗΤΡΗς Ε 36
kefalismos
teo4wd
DJC BMW
tsiggeE39
giorgos320d
north
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
JimmyE34525
ios
E36-Hartge
makinen
bmwdakis
KOSTASM3
18 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 2 από 4
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: ντυσιμο καθισματων με δερμα!
οχι δεν ανεφερα οτι ειμαι απο το κλαμπ διοτι δεν εχει κανονιστει κατι ακομα απο οτι βλεπω.ελπιζω να γινει κατι και να ειναι πιο οικονομικο!!!
Εμεις πηγαμε στο μαγαζι αλλα ο μαστορας ελυπε. Πηγαμε στις εντεκα το πρωι και εληπε, ηταν ο πατερας του στο μαγαζι και ενημεροσαμε οτι θα ξαναρθουμε σε μια ωριτσα, πηγαμε σε μια ωρα μετα και ηταν παλι μονος ο πατερας και μας ηπε μολις τωρα εφηγε και θα ερθει σε λιγο αλλα ο χρονος μας ηταν ηδη περιορισμενος. Πηραμε την καρτα του να μηλησουμε τηλεφονικως και αυτο θα το κανει ο Θοδωρος, Θοδωρε περημενουμε νεα σου!!!KOSTASM3 έγραψε:εχουμε κανα νεοτερο παιδια?
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Επηδη Κωστα ρωτησαμε και για αγορα πρωτης υλης, για να ντησεις με δερμα τα δυο μπροστα καθησματα το δερμα μονο κοστηζει αγορα περιπου στα 200ευρο μπορει και 250ευρο. Τα υπολυπα μεχρι τα πεντακοσια να υποθεσω ειναι εργασια. 600ευρο αγορα θα σου κοστησει μεταχηρισμενο? σε τη κατασταση θα ειναι?KOSTASM3 έγραψε:πηγα σημερα και ρωτησα στο μαγαζι αυτο για να μου ντυσει με δερμα τα δυο καθισματα που σας ελεγα και μου ζητησε 500!!!σαν πολλα δεν ειναι ρε παιδια?και σκεφτητε οτι το σαλονι ολο θα μου κοστισει αγορα 600!!!ελεος!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ……το ζητούμενο είναι τα 50 ευρώ που θα κόψει (10%) αν ναι, τότε πήγαινε και ζήτα το νομίζω δεν θα σου αρνηθεί
Από την άλλη πάλι αν κάποιος μάστορας ξέρει ότι πρέπει να σου κάνει έκπτωση σου φουσκώνει την τιμή και σου κάνει και εκπτωσουλα και οκ (ευχαριστημένος πελάτης )
Είμαι της απόψεις να πας σε κάποιον της εμπιστοσύνη σου που να είσαι και ευχαριστημένος από τη δουλεία του και αν τον πληρώσεις και 10 ευρώ παραπάνω πες ότι κέρασες ένα ποτό.
Με τους συλλόγους φάγαμε τα νιάτα μας και άκρη δεν βγάλαμε ……..
Για να αξίζει σε έναν μάστορα να σου κάνει έκπτωση πρέπει όλοι μας να πηγαίνουμε στον ίδιο και να τα βγάζει από την κατανάλωση η από την πολύ δουλειά ……
Έτσι δεν είναι?????............ η κάνω κανένα λάθος ??????.
Από την άλλη πάλι αν κάποιος μάστορας ξέρει ότι πρέπει να σου κάνει έκπτωση σου φουσκώνει την τιμή και σου κάνει και εκπτωσουλα και οκ (ευχαριστημένος πελάτης )
Είμαι της απόψεις να πας σε κάποιον της εμπιστοσύνη σου που να είσαι και ευχαριστημένος από τη δουλεία του και αν τον πληρώσεις και 10 ευρώ παραπάνω πες ότι κέρασες ένα ποτό.
Με τους συλλόγους φάγαμε τα νιάτα μας και άκρη δεν βγάλαμε ……..
Για να αξίζει σε έναν μάστορα να σου κάνει έκπτωση πρέπει όλοι μας να πηγαίνουμε στον ίδιο και να τα βγάζει από την κατανάλωση η από την πολύ δουλειά ……
Έτσι δεν είναι?????............ η κάνω κανένα λάθος ??????.
teo4wd- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 220
Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Μοντέλο BMW : 316i E46
Country :
Θοδωρε δεν θα στα κοψει τα 50ευρο που λες γιατι τωρα με την κρηση σου λεει απο την αρχη χαμηλη τιμη οχι τοσο χαμηλη οσο θα επρεπε αλλα μετα δεν θα δεχτει παζαρια. Το ποιο σοστο ειναι η ερευνα αγορας, οποιος κανει καλυτερη τιμη αυτον προτημας. Και γιατι να βγαλει 300ευρο και να μην βγαλει 200ευρο εργασια??? λιγα ειναι τα 200ευρο σημερα? ενα απογευμα δουλια ειναι!!! Ναι το θεμα των συλογων ειναι λιγο μπερδεμα αλλα προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο και πηστευω θα το επηδηοξουμε. Και σε αυτους που θα εχουμε εκπτοση θα πρεπει να τους ελενχουμε, απο στομα σε στομα ο καθενας μας ρωτοντας σε επαγκελματιες μαθενουμε για τις καλυτερες τιμες, αυτο κανουμε και εδω ετσι πηστευω!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Επηδη Κωστα ρωτησαμε και για αγορα πρωτης υλης, για να ντησεις με δερμα τα δυο μπροστα καθησματα το δερμα μονο κοστηζει αγορα περιπου στα 200ευρο μπορει και 250ευρο. Τα υπολυπα μεχρι τα πεντακοσια να υποθεσω ειναι εργασια. 600ευρο αγορα θα σου κοστησει μεταχηρισμενο? σε τη κατασταση θα ειναι?[/quote]
Ναι το σαλονι ειναι εννοειται μεταχηρισμενο και κοστιζει κομπλε 600.απο οτι βλεπω στην αγγελια στο car.gr ειναι σε καλη κατασταση αλλα δυστηχως ειναι με alcantara και γιαυτο ρωταω και ποσο θα κοστισει ενα ντυσιμο.μακαρι να εβρισκα στο χρωμα απο το δερμα που φοραω(ανοιχτο γκρι).
giorgos320d έγραψε: Και γιατι να βγαλει 300ευρο και να μην βγαλει 200ευρο εργασια??? λιγα ειναι τα 200ευρο σημερα? ενα απογευμα δουλια ειναι!!!
Eγώ παιδιά θεωρώ άκρως απαράδεκτο ποσό τα 200 και 300 ευρώ εργασία , την σήμερον ημέρα , αν πρόκειται για δουλειά μιας μέρας.
Δε γνωρίζω ποσο χρόνο θέλει , από αυτά που λέτε πιάνομαι .
Αν είναι έτσι να γίνουμε όλοι ταπιτσέπιρεδες τι να πω ...
Αυτά που ξέρανε οι μάστοροι κάποτε , πρέπει να τα ξεχάσουνε . Τελος αυτά . Και ο κόσμος δεν έχει , αλλά και αυτός που έχει δε σου κάνει το χατίρι να στα δώσει πλέον γιατί ξύπνησε . Πάνε οι παλιές εποχές με τα μαμισιάτικα . Και μετά σου λέει δεν έχει δουλειά . Ποιο δεν έχει δουλειά βρε ? Με τέτοιες τιμές ποτέ δε θα χει , κλείστο καλύτερα.
Εγώ προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο ποσό άνω των 100 ευρώ για εργατικά μιας μέρας . Τα 50 πάνε τσέπη , τα άλλα 50 πάνε έξοδα επιχείρησης . Ας βρουν άλλους πελάτες να τους πληρώνουνε 200 ευρώ τσέπη μεροκάματο τη μέρα , επειδή έτσι αποφάσισαν ότι θέλουν . Από μένα τέτοιες περιπτώσεις δεν παίρνουν δεκάρα . Καλύτερα με τρύπιο κάθισμα .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Τι τιμες ειναι αυτες!!!!Θα πρεπει να κανουμε ερευνα και οποιος δωσει την καλυτερη προσφορα με αυτον να κανουμε συνεργασια.Εμεις επιλεγουμε αυτους,οχι αυτοι εμας...
ναι ρε παιδια αυτο λεω και εγω 200-300 κοστος δουλειας????και δεκα ωρες να ασχοληθει για να τα ντυσει παει 30 ευρο η ωρα.πλακα μας κανουν?ποιος περνει 30 ευρω την ωρα?την μερα ισως να περνει καποιος εργαζομενος!!!
Αύριο θα μου απαντήσει τι έκπτωση θα δώσει για το club ο ταπετσιέρης που επισκεύτηκες KOSTASM3.
Οι καιροί αλλάξανε,
όταν όλος ο κόσμος είχε χρήματα οι τιμές διαμορφώνονταν ανάλογα,
από όλο αυτό τον πακτωλό χρημάτων που κυκλοφορούσε στην αγορά, όλοι προσπαθούσαν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι
βαφτίζοντας την διαφορά ως ¨ ποιότητα¨.
Ποιότητα υλικών - ποιότητα εργασίας , διαλέγεις και παίρνεις.
Τώρα ξέρουμε ότι τα πράγματα οικονομικά είναι μη αναστρέψιμα
και σε τέτοιους καιρούς βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα και λόγο ύπαρξης οι διάφοροι Σύλλογοι.
Οι καιροί αλλάξανε,
όταν όλος ο κόσμος είχε χρήματα οι τιμές διαμορφώνονταν ανάλογα,
από όλο αυτό τον πακτωλό χρημάτων που κυκλοφορούσε στην αγορά, όλοι προσπαθούσαν να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι
βαφτίζοντας την διαφορά ως ¨ ποιότητα¨.
Ποιότητα υλικών - ποιότητα εργασίας , διαλέγεις και παίρνεις.
Τώρα ξέρουμε ότι τα πράγματα οικονομικά είναι μη αναστρέψιμα
και σε τέτοιους καιρούς βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα και λόγο ύπαρξης οι διάφοροι Σύλλογοι.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
Και δεν βρίσκουμε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο από έξω να το μοιραστούμε με αυτά τα λεφτά?
Άλλος καθίσματα, άλλος μοτέρ και γενικά ότι υπάρχει πάνω.
Κώστα τόσο χάλια είναι τα καθίσματα σου και θέλουν αλλαγή?
Άλλος καθίσματα, άλλος μοτέρ και γενικά ότι υπάρχει πάνω.
Κώστα τόσο χάλια είναι τα καθίσματα σου και θέλουν αλλαγή?
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
οχι ρε,μια χαρα ειναι τα καθησματα μου τα οποια ειναι και γνησια απο Μ3 σενταν ηλεκτρικα και θερμενομενα!απλα παντα ειχα καψουρα να βαλω τα ¨φαραω¨.σημερα τα αγορασα οποτε τα καθησματα που φοραω ειναι και προς πωληση.την τεταρτη θα ειμαι στη συναντηση οποτε θα τα δεις.
Κι εμένα είναι το κόλλημα μου άλλα δεν έτυχε ακόμα να τα βάλω.
Μια φορά μου έκατσε μια ευκαιρία άλλα ήταν από sedan και δεν μου έκαναν.
Μια φορά μου έκατσε μια ευκαιρία άλλα ήταν από sedan και δεν μου έκαναν.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
οταν λες ηταν απο σενταν τι εννοεις?το σενταν μ3 δεν φοραει τα φαραω.
Ναι απλά το δικό μου είναι cabrio και δεν ταιριάζουν...δεν πέφτει η πλάτη για να μπούνε πίσω άτομα...μόνο από coupe ταιριάζουν
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
δεν ηξερα οτι εχεις cabrio!! ναι μονο απο κουπε τοτε.ελπιζω να μην εχω προβλημα στις βασεις?πρεπει να βιδωνουν κετευθιαν στο σασι ε?
Από όσο γνωρίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
Και καλά κάνεις που δεν σου αρέσουν οι πατεντες.
Κι εγώ έτσι είμαι...
Κι εγώ έτσι είμαι...
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
Φοβερά!
Πόσο τελικά?
Πόσο τελικά?
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
500 μου το αφησε.αλλα δεν ειχε τους εμπρος καπλαμαδες στις πορτες!δεν με πειραζει.το πισω καθησμα ειναι κομπλε και λεω να το δωσω κανα 100ευρω.
Όλο το σαλόνι 500?
Μια χαρά! Τις περισσότερες φορές αυτά τα χρήματα και παραπάνω ζητάνε μόνο για τα μπροστά.
Καλή αγορά πιστεύω...
Μια χαρά! Τις περισσότερες φορές αυτά τα χρήματα και παραπάνω ζητάνε μόνο για τα μπροστά.
Καλή αγορά πιστεύω...
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Country :
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Pimp my ride: BMW ντυμένη με δέρμα… παντού
» Porsche Panamera Turbo S από την TopCar με κροκό δέρμα και κανονικό χρυσό
» Porsche Panamera Turbo S από την TopCar με κροκό δέρμα και κανονικό χρυσό
Bmw Club Μακεδονία :: Σχετικά με BMW :: Εμπειρίες από συνεργεία και γενικά από μαγαζιά σχετικά με αυτοκίνητα
Σελίδα 2 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης