ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ
ΓΡΑΦΟΥΜΕ τις εμπειρίες μας (όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε και χωρίς να εμπλακεί πονηρή διαφήμιση)- αν μείναμε ευχαριστημένοι – τις τιμές - προσπαθώντας έτσι να φτιάξουμε μια ΒΑΣΗ δικών μας δεδομένων που πιθανό μας φανεί χρήσιμη.
Ήρθα εδώ : Κώδικας:
Δυο ενήλικες και δυο παιδιά.
Περίοδο : 4 Αυγούστου για 9 μέρες (High period).Τιμή βάση του αναρτημένου καταλόγου πόρτας γι αυτή τη περίοδο: 65€
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 45€ .(τηλεφωνικά μου είπε κατευθείαν αυτή τη τιμή )
Το δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεββάτι και ένα μόνο .Στην κουζινούλα που είναι πλήρως εξοπλισμένη άλλο ένα ντιβάνι(καναπέ-κρεβάτι) , κοιμάται άνετα άλλο ένα άτομο.
Χώρος παρκιγκ ,μπαλκόνι,κλιματισμός και κάτι πολύ σημαντικό σε όλα τα παράθυρα σίτες.
Όταν ζητούσα μετά 5 μέρες πετσέτες για αλλαγή δεν συνάντησα πρόβλημα ούτε για χαρτί υγείας.
Το νερό ήταν αρκούντως ζεστό για ντουζ κάθε ώρα ,όχι όμως πολύ ζεστό για οποίον το προτιμά έτσι,εκτός και αν γύριζες νωρίς από τη θάλασσα.
Σήμερα γυρίσαμε στη βάση μας και αν εξαιρέσω ένα κρυωματάκι που άρπαξα εγώ,όλα πήγαν καλώς .
Το εστιατόριο τους έχει και μαγειρεμένα και τις ώρας και θαλασσινά.
Ενδεικτικά θα πω: (4 άτομα) μια μερίδα κοκκινιστό με ρύζι, μια μερίδα μπριζόλα,μια μερίδα καλαμαράκια τηγανιτά ,μια μερίδα μύδια σαγανάκι,μια σαλάτα ,μια πατάτες τηγανιτές,μια μπύρα,δυο λεμονάδες ,ένα εμφιαλωμένο νερό,και δυο μερίδες ψωμί κόστισαν ακριβώς 40€.
Τη δεύτερη μέρα με δυο μερίδες μπιφτέκι ,μια σαγανάκι,μια σαλάτα,μια πατάτα,2 μερίδες ψωμί,2 εμφιαλωμένα νερά και μια σπραιτ το τραπέζι κόστισε 29€.
όσες και να φάγαμε εκεί κυμαίνονταν οι τιμές 30-40€
Μερίδες χορταστικές και για την κοιλιά, και για το μάτι και νόστιμα.
Για επιδόρπιο μας πρόσφεραν καρπούζι.
Η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά οπότε δεν κουνάμε αυτοκίνητο.
Οι εντυπώσεις ,Καλές !!!
Αυτό που με χαλάει ,αλλά είναι κοινό κακό εκεί είναι το νερό τους ,ούτε να το βάλεις στο στόμα ,ούτε και όταν πλένεις τα δόντια.μπλιαχ.
με 35€/μέρα βρήκα απέναντι σε πιο παλιό κτίριο για τον ξάδερφο μου (άτομα 3),όμως το ίδιο ευρύχωρο.
από συμπεριφορά όμως ? Άστα να πάνε ,εγώ την ονομάζω: ούγκ ,(πρωτόγονη)κάτι σε homo Australopithecus.
Ήρθα εδώ : Κώδικας:
- Κώδικας:
http://afroditi-rooms.gr/toroni/index.php?lang=el
Δυο ενήλικες και δυο παιδιά.
Περίοδο : 4 Αυγούστου για 9 μέρες (High period).Τιμή βάση του αναρτημένου καταλόγου πόρτας γι αυτή τη περίοδο: 65€
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 45€ .(τηλεφωνικά μου είπε κατευθείαν αυτή τη τιμή )
Το δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεββάτι και ένα μόνο .Στην κουζινούλα που είναι πλήρως εξοπλισμένη άλλο ένα ντιβάνι(καναπέ-κρεβάτι) , κοιμάται άνετα άλλο ένα άτομο.
Χώρος παρκιγκ ,μπαλκόνι,κλιματισμός και κάτι πολύ σημαντικό σε όλα τα παράθυρα σίτες.
Όταν ζητούσα μετά 5 μέρες πετσέτες για αλλαγή δεν συνάντησα πρόβλημα ούτε για χαρτί υγείας.
Το νερό ήταν αρκούντως ζεστό για ντουζ κάθε ώρα ,όχι όμως πολύ ζεστό για οποίον το προτιμά έτσι,εκτός και αν γύριζες νωρίς από τη θάλασσα.
Σήμερα γυρίσαμε στη βάση μας και αν εξαιρέσω ένα κρυωματάκι που άρπαξα εγώ,όλα πήγαν καλώς .
Το εστιατόριο τους έχει και μαγειρεμένα και τις ώρας και θαλασσινά.
Ενδεικτικά θα πω: (4 άτομα) μια μερίδα κοκκινιστό με ρύζι, μια μερίδα μπριζόλα,μια μερίδα καλαμαράκια τηγανιτά ,μια μερίδα μύδια σαγανάκι,μια σαλάτα ,μια πατάτες τηγανιτές,μια μπύρα,δυο λεμονάδες ,ένα εμφιαλωμένο νερό,και δυο μερίδες ψωμί κόστισαν ακριβώς 40€.
Τη δεύτερη μέρα με δυο μερίδες μπιφτέκι ,μια σαγανάκι,μια σαλάτα,μια πατάτα,2 μερίδες ψωμί,2 εμφιαλωμένα νερά και μια σπραιτ το τραπέζι κόστισε 29€.
όσες και να φάγαμε εκεί κυμαίνονταν οι τιμές 30-40€
Μερίδες χορταστικές και για την κοιλιά, και για το μάτι και νόστιμα.
Για επιδόρπιο μας πρόσφεραν καρπούζι.
Η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά οπότε δεν κουνάμε αυτοκίνητο.
Οι εντυπώσεις ,Καλές !!!
Αυτό που με χαλάει ,αλλά είναι κοινό κακό εκεί είναι το νερό τους ,ούτε να το βάλεις στο στόμα ,ούτε και όταν πλένεις τα δόντια.μπλιαχ.
με 35€/μέρα βρήκα απέναντι σε πιο παλιό κτίριο για τον ξάδερφο μου (άτομα 3),όμως το ίδιο ευρύχωρο.
από συμπεριφορά όμως ? Άστα να πάνε ,εγώ την ονομάζω: ούγκ ,(πρωτόγονη)κάτι σε homo Australopithecus.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Απ: ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ
Τιμες σε λογικα πλαισια για την χαλκιδικη, λες να εχουν καταλαβει οτι υπαρχει κρηση? αλλα και παλι καποιοι δεν το εχουν καταλαβει οταν εγω ρωτησα σε καμπινκ στην πλακα λυτοχορου και μου ηπαν 40ευρο την ημερα και στο δυπλανο καμπινκ ηταν 25ευρο την ημερα με τις ιδειες παροχες. Φυσικα προτημησα το δευτερο, Μιτικας καμπινκ στο λυτοχορο για εξι μερες και εγω εχθες επεστρεψα Χρηστο!!! γρηγορα περναν αυτες οι ημερες!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Μπράβο Χρήστο,
σε μια παρέα είναι θεμιτό να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τις διάφορες εκδρομές και δραστηριότητες που κάνουμε.
οι πληροφορίες και οι κριτικές μας από αυτές, ίσως είναι χρήσιμες για κάποιους άλλους.
Γιώργο (με το τροχόσπιτο) απλά σε ζηλεύω!!!!!!!!!
σε μια παρέα είναι θεμιτό να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τις διάφορες εκδρομές και δραστηριότητες που κάνουμε.
οι πληροφορίες και οι κριτικές μας από αυτές, ίσως είναι χρήσιμες για κάποιους άλλους.
Γιώργο (με το τροχόσπιτο) απλά σε ζηλεύω!!!!!!!!!
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Να είμαστε καλά πρώτα από όλα και του χρόνου να τα στήσουμε μαζί Γιώργο.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
swartz έγραψε:Να είμαστε καλά πρώτα από όλα και του χρόνου να τα στήσουμε μαζί Γιώργο.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Πολυ ωραια η ιδεα σου..!!
Γιωργο, η φωτο ειναι γαματη..!!
Εγω πηγα Μιλανο φετος, θα ετοιμασω φωτο και κειμενο και θα σας πω αναλυτικα...
Γιωργο, η φωτο ειναι γαματη..!!
Εγω πηγα Μιλανο φετος, θα ετοιμασω φωτο και κειμενο και θα σας πω αναλυτικα...
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
giorgos320d- Bmw Addict
-
Country :
Γιωργο αυτο ειναι που λεω οργάνωση για καμπινγκ.Εγω φετος πηγα μια εβδομαδα στο σπιτι μας στην Χαλκιδικη μεταξυ Πολυχρονο και Χανιώτη.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης