Bmw Club Μακεδονία
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες... Empty πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...

Δημοσίευση από bomberman Τρι Ιουν 26, 2012 8:39 am

bomberman
bomberman
Bmw Lover
Bmw Lover

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες... Empty Απ: πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...

Δημοσίευση από kefalismos Τρι Ιουν 26, 2012 4:37 pm

Εγώ θα έλεγα πόσο σημαντικό είναι το esp σε ελιγμούς με μεγάλες ταχύτητες . Αν υπήρχε esp αυτό δεν θα γινόταν .
kefalismos
kefalismos
Bmw Addict
Bmw Addict

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200

πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες... Empty Απ: πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...

Δημοσίευση από Canelio Τρι Ιουν 26, 2012 7:10 pm

Σιγουρα ε ες πε (elektronische stabilitaets Program) αυτο πρεπει να υπαρχει και ορισμενα αλλα π.χ. το δικο μου διαθετει αυτορυθμιζομενη Αναρτηση κατ'αναγκη του αυτοκινητου δλδ. Υδραβλικα και με αεροσυμπιεση μετα απο Ηλεκτρονικη εντολη μολις το αυτοκινητο φταση τα 210χ.α.ω. και Πανω οι Αναρτησεις χαμηλωνουν αυτορυθμιζομενες κατα 3,5 εκκατοστα ειδικα πισω τα λαστιχα φτανουν ισα - ισα στο μεταλο του φτερου.
Εχω δει και την Ασφαλεια του Ηλεκτρ.Συστηματος στο ταμπλο πισω που ελεγε στα γερμανικα Stossdampfer Regulierung που η λεξη Stossdampfer σημαινει αμορντισερ.
Γι'αυτο μια φορα που σηκωσα τη μοκετα πισω και εγβγαλα για πρωτη φορα τη ρεζερβα απλως να δω και να καθαρισω ηταν βιδωμενη πανω σ'ενα πλαστικο θολο που οταν το ξεβιδωσα και το σηκωσα ειχε απο κατω ενα οχι πολυ μεγαλο κομπρεσερ με κατι μαρκουτσια που κατεβαιναν κατω ρωτησα την BMW και μου ηπαν ειναι η λειτουργεια του AHK Aktive Hinterachse Kinematik (τετραδιευθυνσης) των πισω τροχων παιρνοντας κληση οι πισω τροχοι και κοβουν Ηλεκτρονικα και με υδραυλικη αλλα και αεροσυμπιεστικη λειτουργια σε κλασμα δευτ. και βοηθουν τους μπρος για τελεια εμβελεια σε σλαλομ για εξτρεμ σπορ Οδηγηση αλλα και οι Αναρτησεις παλι απο αυτο το συστημα πιεζονται τα ελλατηρια για χαμηλωμα απο 210 και,,,,,,Ανω
Canelio
Canelio
Bmw Member
Bmw Member

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 167
Τόπος : Θεσ/κη
Μοντέλο BMW : 850CSI ///M8
Country : πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες... Greecexs1

http://www.CanelioGiorgiofacebook.com

Επιστροφή στην κορυφή