πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Απ: πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...
Εγώ θα έλεγα πόσο σημαντικό είναι το esp σε ελιγμούς με μεγάλες ταχύτητες . Αν υπήρχε esp αυτό δεν θα γινόταν .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Απ: πόσο σημαντική είναι η ανάρτηση στις μεγάλες ταχύτητες...
Σιγουρα ε ες πε (elektronische stabilitaets Program) αυτο πρεπει να υπαρχει και ορισμενα αλλα π.χ. το δικο μου διαθετει αυτορυθμιζομενη Αναρτηση κατ'αναγκη του αυτοκινητου δλδ. Υδραβλικα και με αεροσυμπιεση μετα απο Ηλεκτρονικη εντολη μολις το αυτοκινητο φταση τα 210χ.α.ω. και Πανω οι Αναρτησεις χαμηλωνουν αυτορυθμιζομενες κατα 3,5 εκκατοστα ειδικα πισω τα λαστιχα φτανουν ισα - ισα στο μεταλο του φτερου.
Εχω δει και την Ασφαλεια του Ηλεκτρ.Συστηματος στο ταμπλο πισω που ελεγε στα γερμανικα Stossdampfer Regulierung που η λεξη Stossdampfer σημαινει αμορντισερ.
Γι'αυτο μια φορα που σηκωσα τη μοκετα πισω και εγβγαλα για πρωτη φορα τη ρεζερβα απλως να δω και να καθαρισω ηταν βιδωμενη πανω σ'ενα πλαστικο θολο που οταν το ξεβιδωσα και το σηκωσα ειχε απο κατω ενα οχι πολυ μεγαλο κομπρεσερ με κατι μαρκουτσια που κατεβαιναν κατω ρωτησα την BMW και μου ηπαν ειναι η λειτουργεια του AHK Aktive Hinterachse Kinematik (τετραδιευθυνσης) των πισω τροχων παιρνοντας κληση οι πισω τροχοι και κοβουν Ηλεκτρονικα και με υδραυλικη αλλα και αεροσυμπιεστικη λειτουργια σε κλασμα δευτ. και βοηθουν τους μπρος για τελεια εμβελεια σε σλαλομ για εξτρεμ σπορ Οδηγηση αλλα και οι Αναρτησεις παλι απο αυτο το συστημα πιεζονται τα ελλατηρια για χαμηλωμα απο 210 και,,,,,,Ανω
Εχω δει και την Ασφαλεια του Ηλεκτρ.Συστηματος στο ταμπλο πισω που ελεγε στα γερμανικα Stossdampfer Regulierung που η λεξη Stossdampfer σημαινει αμορντισερ.
Γι'αυτο μια φορα που σηκωσα τη μοκετα πισω και εγβγαλα για πρωτη φορα τη ρεζερβα απλως να δω και να καθαρισω ηταν βιδωμενη πανω σ'ενα πλαστικο θολο που οταν το ξεβιδωσα και το σηκωσα ειχε απο κατω ενα οχι πολυ μεγαλο κομπρεσερ με κατι μαρκουτσια που κατεβαιναν κατω ρωτησα την BMW και μου ηπαν ειναι η λειτουργεια του AHK Aktive Hinterachse Kinematik (τετραδιευθυνσης) των πισω τροχων παιρνοντας κληση οι πισω τροχοι και κοβουν Ηλεκτρονικα και με υδραυλικη αλλα και αεροσυμπιεστικη λειτουργια σε κλασμα δευτ. και βοηθουν τους μπρος για τελεια εμβελεια σε σλαλομ για εξτρεμ σπορ Οδηγηση αλλα και οι Αναρτησεις παλι απο αυτο το συστημα πιεζονται τα ελλατηρια για χαμηλωμα απο 210 και,,,,,,Ανω
Παρόμοια θέματα
» ποσο μ@κ@κ@ς μπορει να ειναι?
» Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ
» Κάμερες ταχύτητες τώρα και με εντοπισμό θορύβου
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
» Δείτε πόσο εύκολο είναι να έχεις ρεύμα χωρίς να πληρώνεις την ΔΕΗ
» Κάμερες ταχύτητες τώρα και με εντοπισμό θορύβου
» Συνάντηση στις 05-03 στις 9μ.μ στο Ρ3 του Carrefour Μακεδονία.(Μήπως έχουμε καιρό να τα πούμε?)
» Πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στις 10 Σεπτεμβρίου στις 9 ακριβώς στο Ρ3 πάρκινγκ του Carrefour Μακεδονία
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης