ΝΕΑ ΙΖΕΤΤΑ!
5 απαντήσεις
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 1 από 1
Απ: ΝΕΑ ΙΖΕΤΤΑ!
Αν η BMW θέλει να συνεχίσει πουλά και μετά το 2013 αυτοκίνητα της στην Ελλάδα...τότε ναι η παράγωγη του είναι επιβεβλημένη!!!
Υ.Σ.
Μακάρι να βγάζαμε εμείς ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο ( ας ήταν και τρίκυκλο) ,
θα το αγόραζα και ας μου ήταν άχρηστο ,
θα μου αρκούσε να είναι ελληνικό, κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια .
Υ.Σ.
Μακάρι να βγάζαμε εμείς ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο ( ας ήταν και τρίκυκλο) ,
θα το αγόραζα και ας μου ήταν άχρηστο ,
θα μου αρκούσε να είναι ελληνικό, κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια .
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Κάπου διάβασα ότι θα ξεκινούσε ξανά η κατασκευή του PONY.
Με γραμμή παραγωγής στην Θέρμη.
Με γραμμή παραγωγής στην Θέρμη.
north- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Τόπος : Καρδία
Μοντέλο BMW : ε,36
north μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο ,κατασκευάζαμε πριν 20 + χρόνια και μετά τίποτα.
Ότι εργοστάσιο κατασκευής ή συναρμολόγησης είχαμε ,κατάφεραν να τα κλείσουν (και 10δες άλλα ,ζαχάρεως....κλωστοϋφαντουργίας ....κλπ).
Δεν ξέρω αν το PONY όπως το ξέραμε αν θα έχει την απαιτούμενη επιτυχία για να είναι βιώσιμη η παραγωγή του, αλλά ένα μικρούλι σε στυλ smart που να ανταγωνίζεται σε τιμή αυτές των scooter (θεωρώ μια τιμή έως το πολύ 4000€ είναι εφικτή για να μη πιο λίγο….τι στο καλό οι ινδοί πιο έξυπνοι είναι από μας ?)
Ένα μικρούλι λοιπόν όχημα πόλης που σε τιμή να ανταγωνίζεται σκούτερ με τι διαφορά ότι σε προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα να είναι ντιζάιν –νάτο που φυσικά θα προστατεύει τον επιβάτη του περισσότερο από ότι τα δίτροχα.
Ότι εργοστάσιο κατασκευής ή συναρμολόγησης είχαμε ,κατάφεραν να τα κλείσουν (και 10δες άλλα ,ζαχάρεως....κλωστοϋφαντουργίας ....κλπ).
Δεν ξέρω αν το PONY όπως το ξέραμε αν θα έχει την απαιτούμενη επιτυχία για να είναι βιώσιμη η παραγωγή του, αλλά ένα μικρούλι σε στυλ smart που να ανταγωνίζεται σε τιμή αυτές των scooter (θεωρώ μια τιμή έως το πολύ 4000€ είναι εφικτή για να μη πιο λίγο….τι στο καλό οι ινδοί πιο έξυπνοι είναι από μας ?)
Ένα μικρούλι λοιπόν όχημα πόλης που σε τιμή να ανταγωνίζεται σκούτερ με τι διαφορά ότι σε προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα να είναι ντιζάιν –νάτο που φυσικά θα προστατεύει τον επιβάτη του περισσότερο από ότι τα δίτροχα.
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Πω πω!!! τι ασχημια!!! κακασχιμο, θα προτημουσα το πονι!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Το πίσω μέρος μου κάνει πιο πολυ για μπροστά...
E36-Hartge- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 699
Τόπος : ................
Μοντέλο BMW : E36
Country :
Bmw Club Μακεδονία :: Συλλογή Βίντεο και Φωτογραφιών :: Φωτογραφίες :: Φωτογραφίες αποκλειστικά με BMW
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης