Η BMW ανακαλεί 7.600 νέες Σειράς 3 λόγω ελαττωματικών προσκέφαλων
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Η BMW ανακαλεί 7.600 νέες Σειράς 3 λόγω ελαττωματικών προσκέφαλων
H BMW ανακοίνωσε ότι προχωρά σε ανάκληση 7.600 αυτοκινήτων της νέας Σειράς 3 λόγω προβληματικών προσκέφαλων τα οποία υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν ελαφρώς προς τα κάτω, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού του αυχένα. Η ανάκληση αφορά τα αυτοκίνητα εκείνα που κατασκευάστηκαν από 18 Οκτωβρίου 2011 έως 12 Μαρτίου 2012. Η BMW θα ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων ώστε να μεταβούν σε κατά τόπους αντιπροσωπείες ώστε να γίνει η αλλαγή δωρεάν.
- Κώδικας:
http://www.autoblog.gr/2012/05/08/bmw-recalling-7600-3-series-models-over-faulty-head-restraints/
Απ: Η BMW ανακαλεί 7.600 νέες Σειράς 3 λόγω ελαττωματικών προσκέφαλων
γιατι γινετε ετσι? και πριν η 5αρες και οι 6αρες ειπαν οτι πιθανον να εχουν ηλεκτρολογικα προβληματα ασχετως που δεν δηλωσε κανεις ζημια και τωρα οι καινουργιες 3αρες που αυτο ειναι λεπτομερια με τα προσκεφαλα.
ios- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 173
Τόπος : thessaloniki-ΤΟΥΜΠΑ
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Αυτο ειναι θεμα ασφαλειας που μπορει να προκαλεσει μηνυσεις εκατομμυριων.
Το αλλο ειναι απλα θεμα αξιοπιστιας που δεν την ειχε κ ποτε...
Το αλλο ειναι απλα θεμα αξιοπιστιας που δεν την ειχε κ ποτε...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
ναι οντως εχεις δικαιο αλλα οτι αυτη η μαρκα δεν ειναι αξιοπιστη ειναι δυσκολο να το πει καποιος αυτο τετοια αυτοκινητα δεν θα ξαναβγουν.
ios- Bmw Member
-
Country :
Στο λεω ξεκαθαρα οτι δεν ειναι αξιοπιστη..!!
Απο την απλη 3αρα πριν 20 χρονια μεχρι και τα Μ....
Καλα αμαξια βγαζει...Πολυ καλα.!!! Αλλα αυτο δεν εχει σχεση!!
Εχουμε γεμισει το φορουμ με λυσεις για καθε λογης προβλημα!
Απο την απλη 3αρα πριν 20 χρονια μεχρι και τα Μ....
Καλα αμαξια βγαζει...Πολυ καλα.!!! Αλλα αυτο δεν εχει σχεση!!
Εχουμε γεμισει το φορουμ με λυσεις για καθε λογης προβλημα!
makinen- Bmw Addict
-
κοιτα να δεις αμαξι ειναι κατι θα σε βγαλει δεν γινετε, αλλα αν ο αλλος δεν το προσεχει με ολη την εννοια δηλαδη να περιποιειτε το χρωμα να το προσεχει μηχανικα και αλλα πολλα ε τοτε οπως του φερεσε θα σε φερεται αυτο στο λεω απο πρωτο χερι.
ios- Bmw Member
-
Country :
Κοιτα απο το συνεργειο 15 χρονια τωρα εχουν περασει πολλα...
Και απο τα χερια μου επισης...
Ετυχε και η Alfa Romeo που (δευτερο χερι!!!) ειχα να μην βγαλει ουτε κιχ..Δεν ειχε κανενα προβλημα απολυτως οσο διαστημα την ειχα..! Την φροντιζα οπως ολα!!
Το 36αρι ειχε ενα σωρο ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα και την φροντιζα το ιδιο...
Απο φροντιδα δεν γινεται να με πιασεις πιστεψε με!!!
Απο την αλλη ενα civic του 89 και ενα micra του 92 ηταν σκυλια..!! Χωρις λαδι να τα ετρεχες που λεει ο λογος τπτ δεν θα παθαιναν...Βεβαια εχουν περασει προ πολλου αυτες οι εποχες και για τους Ιαπωνες..
Ευρωπαικα αυτοκινητα κατα κυριω λογο αξιοπιστα δεν υπαρχουν...ολα βγαζουν αρκετα θεματα...Κ αυτο γιατι εχουν αλλους στοχους, ειτε αυτο λεγεται ανεση, ειτε επιδοσεις, ειτε οδηγικη αισθηση...
Αξιοπιστα ειναι οντως ακομα τα ιαπωνικα, οχι γιατι δεν βγαζουν προβληματα, αλλα γιατι βγαζουν λιγοτερα και πιο σπανια!!!
Στην εποχη που ζουμε σημερα λοιπον αξιοπιστια μην ψαχνεις γιατι την εχουν καταργησει οι ιδιες οι αυτοκινητοβιομηχανιες!! Θελουν σε λιγα χρονια να παρεις αλλο αμαξι, οχι να σου κρατησει 25 χρονια το ιδιο!
Εχω φτιαξει μονο εγω (φαντασου δλδ τι ακομα υπαρχει) δυο τοπικ ποσες σελιδες με αναγνωρισμενα προβληματα στα 36αρια και 46αρια..!!
Για ποια αξιπιστια μιλαμε οταν υπαρχει εγκυκλοπαιδεια με σφαλματα.!!?
Και απο τα χερια μου επισης...
Ετυχε και η Alfa Romeo που (δευτερο χερι!!!) ειχα να μην βγαλει ουτε κιχ..Δεν ειχε κανενα προβλημα απολυτως οσο διαστημα την ειχα..! Την φροντιζα οπως ολα!!
Το 36αρι ειχε ενα σωρο ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα και την φροντιζα το ιδιο...
Απο φροντιδα δεν γινεται να με πιασεις πιστεψε με!!!
Απο την αλλη ενα civic του 89 και ενα micra του 92 ηταν σκυλια..!! Χωρις λαδι να τα ετρεχες που λεει ο λογος τπτ δεν θα παθαιναν...Βεβαια εχουν περασει προ πολλου αυτες οι εποχες και για τους Ιαπωνες..
Ευρωπαικα αυτοκινητα κατα κυριω λογο αξιοπιστα δεν υπαρχουν...ολα βγαζουν αρκετα θεματα...Κ αυτο γιατι εχουν αλλους στοχους, ειτε αυτο λεγεται ανεση, ειτε επιδοσεις, ειτε οδηγικη αισθηση...
Αξιοπιστα ειναι οντως ακομα τα ιαπωνικα, οχι γιατι δεν βγαζουν προβληματα, αλλα γιατι βγαζουν λιγοτερα και πιο σπανια!!!
Στην εποχη που ζουμε σημερα λοιπον αξιοπιστια μην ψαχνεις γιατι την εχουν καταργησει οι ιδιες οι αυτοκινητοβιομηχανιες!! Θελουν σε λιγα χρονια να παρεις αλλο αμαξι, οχι να σου κρατησει 25 χρονια το ιδιο!
Εχω φτιαξει μονο εγω (φαντασου δλδ τι ακομα υπαρχει) δυο τοπικ ποσες σελιδες με αναγνωρισμενα προβληματα στα 36αρια και 46αρια..!!
Για ποια αξιπιστια μιλαμε οταν υπαρχει εγκυκλοπαιδεια με σφαλματα.!!?
makinen- Bmw Addict
-
Δεν αντεξες.....αρχησες παλι.....
Οσο για την φροντιδα μην ορκιζεσαι υπαρχουνε πολλοι χειρότεροι απο εσενα και δεν λεω για μενα.
Οσο για την φροντιδα μην ορκιζεσαι υπαρχουνε πολλοι χειρότεροι απο εσενα και δεν λεω για μενα.
Γιατι ρε χρηστο ψεματα? οι γερμανοι που ξεραμε παλια για την ποιοτητα τους δεν υπαρχουν σημερα!!! εγω τα βλεπω εδω... πιο πολυ ζητανε ποσοτητα παρα ποιοτητα.... παει χαλασανε κι αυτοι
Σαν τα παλια δεν ειναι....συμφωνοι.Αλλα δεν δεχομαι οτι σαν μαρκα BMW,Audi,WV και αλλες δεν εχουνε αξιοπιστία.Αποψη μου και δεν αλλαζει.Ο καθενας εχει τα δικα του παραδειγματα.
Γιατι ρε συ να ειναι αποψη σου και να μην αλλαζει...? Ταγμενος εισαι...?
Οι αποψεις για να αλλαζουν ειναι...Μην παιρνεις τις εξαιρεσεις για κανονα...
Κατα τη γνωμη σου δλδ ολες ειναι μια χαρα αξιοπιστες...? ή μαλλον ποια δεν ειναι (αν και φανταζομαι την απαντηση)
Οι αποψεις για να αλλαζουν ειναι...Μην παιρνεις τις εξαιρεσεις για κανονα...
Κατα τη γνωμη σου δλδ ολες ειναι μια χαρα αξιοπιστες...? ή μαλλον ποια δεν ειναι (αν και φανταζομαι την απαντηση)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την makinen στις Τετ Μάης 09, 2012 11:31 pm, 1 φορά
makinen- Bmw Addict
-
Εεεε δε βαριεσαι..Ισα ισα να βγαινουν τα εξοδα!!!
Απλα δε μ'αρεσει το να μας υπνοτιζουν γενικα οι εταιριες και να μας κανουν να πιστευουμε οτι αυτες θελουν..! Να μας πουλανε παραμυθια..!
πχ VW εχει πουλησει τρελο παραμυθι με το marketing που κανει κ εχει καταφερει να αποκτησει μια εικονα αβασιμη!
Για αυτο δεν εχω αγαπημενες εταιριες αλλα αγαπημενα αμαξια μονο..!
Απλα δε μ'αρεσει το να μας υπνοτιζουν γενικα οι εταιριες και να μας κανουν να πιστευουμε οτι αυτες θελουν..! Να μας πουλανε παραμυθια..!
πχ VW εχει πουλησει τρελο παραμυθι με το marketing που κανει κ εχει καταφερει να αποκτησει μια εικονα αβασιμη!
makinen- Bmw Addict
-
Καλα κανεις και εχεις μονο αγαπημενα αμαξια.Εχω κολημα με την BMW αλλα τα πιο πολλα καινουργια της ειναι ασχημα....
makinen έγραψε:
Παρόμοια θέματα
» Η BMW ανακαλει περιπου 220.000 αυτοκινητα!!!!
» Η BMW ανακαλεί 1.3 εκατ. Σειράς 5 και Σειράς 6
» Νέες λεπτομέρειες για την ΒΜW Σειράς 2
» Η BMW ανακαλεί πάνω από 76.000 οχήματα για ενδεχόμενη απώλεια φρένων
» Βελτιωμένα bodykit BMW Σειράς 3 και Σειράς 5 από την Prior Design
» Η BMW ανακαλεί 1.3 εκατ. Σειράς 5 και Σειράς 6
» Νέες λεπτομέρειες για την ΒΜW Σειράς 2
» Η BMW ανακαλεί πάνω από 76.000 οχήματα για ενδεχόμενη απώλεια φρένων
» Βελτιωμένα bodykit BMW Σειράς 3 και Σειράς 5 από την Prior Design
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης