Είμαι κι εγώ εδώ λοιπόν...
+11
chris525m
makinen
JimmyE34525
bmw 325
vaggouras E87
afpa0c
swartz
ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ
giorgos320d
DJC BMW
tolisgex
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Είμαι κι εγώ εδώ λοιπόν...
Χαιρετώ ΟΛΑ τα μέλη του club.
Με λένε Τόλη είμαι απο Θεσσαλονίκη και είμαι κι εγω ένας τρελαμένος bimmerakias.
Είμαι 27 χρονών (με τα καλοκαίρια) (για την ακρίβεια 11 Απριλίου γίνομαι 27) και εργάζομαι στα Ελληνικά Στρατά ως ΕΠ.ΟΠ με ειδικότητα οδηγός παντώς τύπου(οτι έχει τιμόνι). Είμαι στην ευχάριστη-πλεονεκτική-κ@υλωτική θέση να λέω πως είμαι κάτοχος BMW και συγκεκριμένα μιας e 36 320i cabrio του '99 (προσεχώς και φωτο). Μου αρέσει η μουσίκη σε γενικές μορφές (ακούω τα πάντα αλλά κυρίως trance RnB kai metal)Μην ρωτήσεται πως τα συνδιάζω....ανάλογα την διάθεση.Είχα κάποτε ένα Accent με 9500 Ε ηχο.Ωραίες εποχές..οπότε κάτι σκαμπάζω κι απο αυτα.Ασχολούμαι και παίζω αρκετά με Η/Υ οπότε και κει κατι ξέρω....Έχω κι ενα TDM 850 του '00....'αλλη τρέλα κι αυτη...Η μεγαλύτερη αγάπη μου όμως είναι η ΜΠΕΜΠΑ μου.Σε γενικές γραμμες το κουκλί μου φοράει πιο άγρειο εκκεντροφόρο με ΧΧΧ προδιαγρφές (δεν κάνει να τα λέμε όλα) χταποδάκι ρηγανάτο στη σχάρα απο Μ3 μέχρι πίσω εκτός τελικού που δεν ξέρω τι είναι φίλτρο Κ&Ν και προγραμματάκι με κόφτες στις 7200 πλέον.Καλά παει αν σκεφτείς οτι πατάει σε 18αρες διαιρούμενες 8χ18 μπροστά και 9,5χ18 πίσω.Διαφορικό μπλοκέ με 318 βήμα (εαν δεν κανω λαθος)Απο αμορτισέρ θα μπούν TA Technix ρυθμιζομενα στον ΠΡΕΚΑ(όντως είναι μάστορας ο άνθρωπος)Ειναι το M-Pack με θερμαινόμενα καθίσματα καθρεφτες Μ3 τους πολυ απλούς aftermarket ούτε ανακλεινόμενοι ούτε θερμενόμενοι... μαμα φώτα μπρος πίσω με φρυδάκια πάνω κάτω.Αυτά τα λιγα απο εμένα γουστάρω βολτες κόντρες drift παντου και όπου μας παίρνει.Ελπίζω να τα πούμε κι απο κοντά.Πάντως για εμάς τους bimmerz ένα έχω να πώ.......Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ 2 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΧΑΙΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΜΠΕΜΠΑ.
Με λένε Τόλη είμαι απο Θεσσαλονίκη και είμαι κι εγω ένας τρελαμένος bimmerakias.
Είμαι 27 χρονών (με τα καλοκαίρια) (για την ακρίβεια 11 Απριλίου γίνομαι 27) και εργάζομαι στα Ελληνικά Στρατά ως ΕΠ.ΟΠ με ειδικότητα οδηγός παντώς τύπου(οτι έχει τιμόνι). Είμαι στην ευχάριστη-πλεονεκτική-κ@υλωτική θέση να λέω πως είμαι κάτοχος BMW και συγκεκριμένα μιας e 36 320i cabrio του '99 (προσεχώς και φωτο). Μου αρέσει η μουσίκη σε γενικές μορφές (ακούω τα πάντα αλλά κυρίως trance RnB kai metal)Μην ρωτήσεται πως τα συνδιάζω....ανάλογα την διάθεση.Είχα κάποτε ένα Accent με 9500 Ε ηχο.Ωραίες εποχές..οπότε κάτι σκαμπάζω κι απο αυτα.Ασχολούμαι και παίζω αρκετά με Η/Υ οπότε και κει κατι ξέρω....Έχω κι ενα TDM 850 του '00....'αλλη τρέλα κι αυτη...Η μεγαλύτερη αγάπη μου όμως είναι η ΜΠΕΜΠΑ μου.Σε γενικές γραμμες το κουκλί μου φοράει πιο άγρειο εκκεντροφόρο με ΧΧΧ προδιαγρφές (δεν κάνει να τα λέμε όλα) χταποδάκι ρηγανάτο στη σχάρα απο Μ3 μέχρι πίσω εκτός τελικού που δεν ξέρω τι είναι φίλτρο Κ&Ν και προγραμματάκι με κόφτες στις 7200 πλέον.Καλά παει αν σκεφτείς οτι πατάει σε 18αρες διαιρούμενες 8χ18 μπροστά και 9,5χ18 πίσω.Διαφορικό μπλοκέ με 318 βήμα (εαν δεν κανω λαθος)Απο αμορτισέρ θα μπούν TA Technix ρυθμιζομενα στον ΠΡΕΚΑ(όντως είναι μάστορας ο άνθρωπος)Ειναι το M-Pack με θερμαινόμενα καθίσματα καθρεφτες Μ3 τους πολυ απλούς aftermarket ούτε ανακλεινόμενοι ούτε θερμενόμενοι... μαμα φώτα μπρος πίσω με φρυδάκια πάνω κάτω.Αυτά τα λιγα απο εμένα γουστάρω βολτες κόντρες drift παντου και όπου μας παίρνει.Ελπίζω να τα πούμε κι απο κοντά.Πάντως για εμάς τους bimmerz ένα έχω να πώ.......Η ΕΥΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ 2 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΧΑΙΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΜΠΕΜΠΑ.
tolisgex- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E 36 320i cabrio
Country :
Απ: Είμαι κι εγώ εδώ λοιπόν...
καλως ηρθες λοιπον στο πιο hot bmw club για ολα τα γουστα κ για ολες τις ωρες...
πανω κατω ολοι ετσι ειμαστε φιλε μου Τολη, εγω ειμαι ο Γιαννης...
μιας κ εισαι τοσο τρελαμενος με τις μπεμπες δεν εχεις παρα μονο να μας κανεις παρεα κ
να σε γνωρισουμε κ απο κοντα...μαλιστα την κυριακη εχουμε μικρη εκδρομουλα
τα πεει μουσικης κ εγω καπως ετσι τα συνδιαζω...χαχαχαχ
οσο για την συγουρα πανεμορφη μπεμπα σου περημενουμε να την δουμε σε φοτο κ αργοτερα απο κοντα... καλη διαμονη στο φορουμ κ καλα ποστ να εχεις!!!!!!
πανω κατω ολοι ετσι ειμαστε φιλε μου Τολη, εγω ειμαι ο Γιαννης...
μιας κ εισαι τοσο τρελαμενος με τις μπεμπες δεν εχεις παρα μονο να μας κανεις παρεα κ
να σε γνωρισουμε κ απο κοντα...μαλιστα την κυριακη εχουμε μικρη εκδρομουλα
τα πεει μουσικης κ εγω καπως ετσι τα συνδιαζω...χαχαχαχ
οσο για την συγουρα πανεμορφη μπεμπα σου περημενουμε να την δουμε σε φοτο κ αργοτερα απο κοντα... καλη διαμονη στο φορουμ κ καλα ποστ να εχεις!!!!!!
DJC BMW- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 3435
Τόπος : Θεσσαλονικη-Σταυρουπολη
Μοντέλο BMW : E36 sedan 3.16i
Country :
Φιλε μου Γιαννη εχω ποσταρη για τη εκδρομη και κατα 99% θα ερθω με την κοπελα μου και 2 μικρα παιδια.θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα.0ο0οο0ο και κατι που ξεχασα να πω πιο πανω ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
tolisgex- New Member
-
Country :
Τολη καλως ηρθες στην παρεα μας!!! το ενενηνταενεα καντο εκατο και ελα να σε γνωρησουμε και απο κοντα και μην μασας εγω θα φερω και τα τρεια παιδια!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Καλως ηρθες φιλε μου Τολη!!!!!!Να το χαιρεσαι το εργαλειο!!!!!!Θα σε περιμενουμε μα σε γνωρισουμε και απο κοντα!!!
swartz- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 956
Μοντέλο BMW : 316i e 46 facelift
Country :
Καλως ηλθες Τόλη....
afpa0c- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Τόπος : Thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36 318is
Country :
και απο εμενα.......
vaggouras E87- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 680
Τόπος : kalamaria
Μοντέλο BMW : e87
Country :
bmw 325- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 83
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : 192ps
Country :
καλωςηρθες Τολη
JimmyE34525- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 529
Τόπος : Θεσσαλονικη -Τουμπα
Μοντέλο BMW : E34 525 M50 και G 450 X
Country :
Καλως ηρθες Τολη και καλη διαμονη στην παρεα και το φορουμ..!!!
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
συναδελφε!!!!και εγω καραβανας ειμαι στο Γ ΣΣ,και τρελος bmwακιας!!!θα τα πουμε καπια στιγμη σε καμια συναντηση.
Τολη καλως ηρθες στην παρεα μας περιμενουμε μα σε γνωρισουμε και απο κοντα εγω ειμαι ο Μαριος
bmwalp- Bmw Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E36 318IS COUPE
Country :
καλώς ήρθες φίλε Τόλη - Αποστόλη...
καλή διαμονή σου εύχομαι...
Μπάμπης από Αθήνα...
καλή διαμονή σου εύχομαι...
Μπάμπης από Αθήνα...
bomberman- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Τόπος : Αθήνα
Μοντέλο BMW : E 36 coupe 3.28
Σας ευχαριστω ολους για την φιλοξενια σας.με καποιους γνωριστηκαμε σημερα και πραγματικα το γουσταρα παρα πολυ(αρεσε και στα πιτσιρικια μου).μια γνωριμια απο κοντα και περασαμε και καλα.ελπιζω στο μελλον να μαζευτουμε ολοι και να συνδιασουμε την τρελα μας για την "πισω" κινηση (η οποια προερχεται απο διαφορικο BMW μπλοκε ή μη) και να γουσταρουμε με πολυ στροφιλικιον κοψιδιων ποτιδιων...οτι αγαπατε...εγω μεσα ειμαι.
tolisgex- New Member
-
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης