γεια σας παλικαρια!!!
+3
koukos e36 coupe
Gangsta
stelios
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γεια σας παλικαρια!!!
γεια σας παλικαρια,ειμαι ο στελιος και ειμαι απο τον αγιο αθανασιο θεσσαλονικης!!το ονειρο μου ειναι να παρω ενα μ3 ε46!!προς το παρον ομως εχω ενα ε36 316ι το οποιο το υπερ αγαπαω και το βελτιονω οσο μπορω!!!συγχωρεστε με αν δεν απανταω κτλ.αλλα ειμαι κενουριος στα κομπιουτερ και δε βγαζω ακρη!!!θα προσπαθησω να την βαλω και σε φοτογραφιες αν τα καταφερω!!
σασ ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
σασ ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
stelios- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
Απ: γεια σας παλικαρια!!!
Γεια σου φίλε Στέλιο, σε ευχαριστούμε που μπήκες στην παρέα μας και σε ευχαριστούμε άλλο τόσο μιας και δεν ξέρεις από υπολογιστές (αν και από ότι βλέπω μια χαρά τα κατάφερες να ανοίξεις νέο θέμα και να γράψεις!) Καλώς ήρθες λοιπόν και καλή διαμονή! Άντε να σε δούμε και από κοντά σε κάποια συνάντηση!! Μια παρατήρηση μόνο... αυτό που λες οτι έχεις ως όνειρο, είναι το όνειρο της μισής Ελλάδας!
καλος σας βρικα!!!αχχ....για να καταφερω να βρω που θα το εγραφα εφαγα 30 λεπτα..!!χαχαχα...πιστευω ομως οτι το ονειρο μας καποια στιγμι θα γινει πραγματικοτητα!!!μακαρι!!!χαρικα που τα ειπαμε!!!
stelios- Bmw Lover
-
Country :
- Κώδικας:
http://img22.imageshack.us/gal.php?g=1000298b.jpg
stelios- Bmw Lover
-
Country :
γεια σου Στελιο καλως ηρθες στην παρεα μας και σε περιμενουμε στις συναντισης μας
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Γεια σου Στέλιο...Καλώς ήρθες στην παρέα μας.....Έχω καταλάβει την τρέλα σου για την μπέμπα και περιμένω να σε γνωρίσω και από κοντά....
Λοιπόν πήγαινε στις παρουσιάσεις αυτοκινήτων και κάνε παρουσιαση την μπέμπα σου....
Για να βοηθηθείς, ρίξε μια ματία στους διάφορους οδηγούς που έχουμε εδώ.
Ότι απορία έχεις μην διστάσεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε..
Λοιπόν πήγαινε στις παρουσιάσεις αυτοκινήτων και κάνε παρουσιαση την μπέμπα σου....
Για να βοηθηθείς, ρίξε μια ματία στους διάφορους οδηγούς που έχουμε εδώ.
Ότι απορία έχεις μην διστάσεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε..
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
καλος σας βρικα!!!!προσπαθησα να κανω παρουσιασι αλλα....δεν τα καταφερα!!!προσπαθισα 3 φορες!!1
stelios- Bmw Lover
-
Country :
Καλως ηρθες και απο μενα και ελπιζω να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε...Οτι ακριβως εκανες σε αυτο το τοπικ καντο τωρα στο παρουσιασεις αυτο/των μελων...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
καλως ηρθες φιλε στελιο!
πανεμορφη η μπεμπα!!!
πανεμορφη η μπεμπα!!!
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
γεια σου και απο μενα φιλε στελιο.να εισαι καλα να χαρεις τη μπεμπα.σε περιμενουμε στις συναντησεις μας να μοιραστουμε τις εμπειριες μας, να γνωριστουμε και απο κοντα.ειμαστε εδσω για οτι χρειαστεις ,μη διστασεις να μας το πεις.
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
γεια σας παλικαρια!!!σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση που μου δειχνετε!!θελω να σας ρωτησω...το μωρο μου το ειδατε σε φοτογραφιες???γιατι εγω αφου προσπαθησα 3 φορες νομιζω οτι δεν καταφερα να την κανω παρουσιαση!!!μηπως εμφανιστηκε??τα καταφερα δηλαλαδη??
stelios- Bmw Lover
-
Country :
stelios έγραψε:γεια σας παλικαρια!!!σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση που μου δειχνετε!!θελω να σας ρωτησω...το μωρο μου το ειδατε σε φοτογραφιες???γιατι εγω αφου προσπαθησα 3 φορες νομιζω οτι δεν καταφερα να την κανω παρουσιαση!!!μηπως εμφανιστηκε??τα καταφερα δηλαλαδη??
Στέλιο το μόνο που κάνεις "λάθος" είναι οτι αφού πας στο imageshack πρέπει να επιλέγεις μία μία τις φωτογραφίες και όχι και τις 4 μαζι
ααα...καταλαβα!!!!χιλια συγνωμη!!!!!!!!ειμαι νεος στα κομπιουτερ,και καταλαβενεις!!!σορρυ!!!
stelios- Bmw Lover
-
Country :
Στο έχω διορθώσει φίλε....δεν υπάρχει πρόβλημα..γιαυτό υπάρχουν και οι mod, για να βοηθάνε και να διορθώνουν....
tsiggeE39- Moderator
-
stelios έγραψε:ααα...καταλαβα!!!!χιλια συγνωμη!!!!!!!!ειμαι νεος στα κομπιουτερ,και καταλαβενεις!!!σορρυ!!!
Δεν υπάρχει λόγος να απολογίσαι, γι'αυτό είμαστε εδώ, κάποτε όλοι νέοι είμασταν με τους υπολογιστές!
σας ευχαριστω πολυ!!!!ποτε θα εχουμε καμια συναντηση?????
stelios- Bmw Lover
-
Country :
Λέμε για Κυριακή να πάμε Επανομή μια βόλτα....Άτυπη Συνάντηση όμως....Βλέπε στο μέρος που λεει συναντήσεις και θα βγαίνει εκεί κάθε φορά....
tsiggeE39- Moderator
-
αχα...μαλιστα...θα το κοιταω απο εκει!!
stelios- Bmw Lover
-