Η ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!
+7
koukos e36 coupe
george316
giorgos320d
nikos316ti
makinen
tsiggeE39
TERIS_E36
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Η ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
Μετα απο καιρο πηρα και εγω την αποφαση να μαζεψω την νυφη γιατι την ειχα παραμελησει τοσο καιρο.ξεκινησα με το απαραιτητο για μια bmw χαμηλωμα τοποθετωντας bilstein χοντροκαλαμα μπρος πισω και eibach ελατηρια 3ποντα.μπηκε και αντιστρεπτικη πισω και το αμαξι εγινε πραγματικα τρενο.μετα αρχισα με την εμφανιση της νυφης.μπηκαν φιμε και xenon και εγινε φοβερο.κατι ομως με ετρωγε και δεν ηξερα τι.ετσι πηρα δαχτυλιδια angel eyes cclf και τα εβαλα μεσα στα δικα μου φαναρια.μετα εβαλα και στα προβολακια xenon και λεντακια τυπου xenon στις πλαφονιερες και στην πινακιδα.Ετσι η μεταμορφωση της νυφης ολοκληρωθηκε σε ενα αρκετα καλο σταδιο.βεβαια επειδη ποτε δεν τελειωνει ο ερωτας που λεγετε BMW ακολουθουν ζαντολαστιχα 17αρια και αργοτερα κανα μοτερακι ετσι για να ειμαι και εγω γρηγορος σαν το παρεακι.οχι πως τωρα μου φευγετε και δεν σας πιανω γιατι παντα ακολουθω με το 16αρι με οσα παει αλλα τα πολλα γκαζια ειναι αλλιως.τωρα οποιος ενδιαφερετε για λαμπες σε πλαφονιερες angel eyes και xenon ας ριξει pm να του πω λεπτομερειες.οι τιμες ειναι πραγματικα ξεφτιλα και το αποτελεσμα ειναι κατι το μοναδικο.Πιστευω να μην σας κουρασα αυτα απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!φωτο θα ανεβουν συντομα!!!!!!!!!!!!
Μετα απο καιρο πηρα και εγω την αποφαση να μαζεψω την νυφη γιατι την ειχα παραμελησει τοσο καιρο.ξεκινησα με το απαραιτητο για μια bmw χαμηλωμα τοποθετωντας bilstein χοντροκαλαμα μπρος πισω και eibach ελατηρια 3ποντα.μπηκε και αντιστρεπτικη πισω και το αμαξι εγινε πραγματικα τρενο.μετα αρχισα με την εμφανιση της νυφης.μπηκαν φιμε και xenon και εγινε φοβερο.κατι ομως με ετρωγε και δεν ηξερα τι.ετσι πηρα δαχτυλιδια angel eyes cclf και τα εβαλα μεσα στα δικα μου φαναρια.μετα εβαλα και στα προβολακια xenon και λεντακια τυπου xenon στις πλαφονιερες και στην πινακιδα.Ετσι η μεταμορφωση της νυφης ολοκληρωθηκε σε ενα αρκετα καλο σταδιο.βεβαια επειδη ποτε δεν τελειωνει ο ερωτας που λεγετε BMW ακολουθουν ζαντολαστιχα 17αρια και αργοτερα κανα μοτερακι ετσι για να ειμαι και εγω γρηγορος σαν το παρεακι.οχι πως τωρα μου φευγετε και δεν σας πιανω γιατι παντα ακολουθω με το 16αρι με οσα παει αλλα τα πολλα γκαζια ειναι αλλιως.τωρα οποιος ενδιαφερετε για λαμπες σε πλαφονιερες angel eyes και xenon ας ριξει pm να του πω λεπτομερειες.οι τιμες ειναι πραγματικα ξεφτιλα και το αποτελεσμα ειναι κατι το μοναδικο.Πιστευω να μην σας κουρασα αυτα απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!φωτο θα ανεβουν συντομα!!!!!!!!!!!!
Τόπος : AΘΗΝΑ
Μοντέλο BMW : Ε36
Απ: Η ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Λογω οτι εχω διαφανο σκουρο φλας μπροστα που φαινετε η λαμπα και ειχα βαλει την κλασικη πορτοκαλι ηταν μ@λ@κια.εψαξα και βρηκα κατι αλλες που ηταν καθρεπτης και αναβαν πορτοκαλι αλλα και παλι κατι δεν μου αρεσε.ετσι μετα απο αρκετο ψαξιμο βρεθηκε λαμπα με led ασπρα που αναβουν πορτοκαλοκοκκινο και το αποτελεσμα ειναι σαφως καλυτερο.φωτο συντομα.
Λογω οτι εχω διαφανο σκουρο φλας μπροστα που φαινετε η λαμπα και ειχα βαλει την κλασικη πορτοκαλι ηταν μ@λ@κια.εψαξα και βρηκα κατι αλλες που ηταν καθρεπτης και αναβαν πορτοκαλι αλλα και παλι κατι δεν μου αρεσε.ετσι μετα απο αρκετο ψαξιμο βρεθηκε λαμπα με led ασπρα που αναβουν πορτοκαλοκοκκινο και το αποτελεσμα ειναι σαφως καλυτερο.φωτο συντομα.
Αριθμός μηνυμάτων : 24
Να την χαίρεσαι ρε φίλε την νυφούλα...πανέμορφη..μου θυμίζει την δική μου και συγκινούμε γτ την αγαπούσα πολύ.....Άντε να σε δούμε και από κοντά....βάλε και άλλες φωτό να χαζέψουμε το μωρό....
tsiggeE39- Moderator
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2046
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : E39
Βαζεις και τις μοτορσπορτ τις 17αρες και εισαι τζε-τε...!!Πολυ ωραια...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
Ωραίος φιλαράκι.
Κούκλα η μπεμπούλα σου.
Μήπως ψάχνεις για γαμπρό;
Κούκλα η μπεμπούλα σου.
Μήπως ψάχνεις για γαμπρό;
nikos316ti- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 36
Τόπος : giannitsa
Μοντέλο BMW : 316ti
Παρολο που το ασπρο δεν μου αρεσει σε αυτοκηνιτο, με λιγο συμαζεμα εδηξε ωραιο. Μπραβω, καλλο εδηξε.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
αυτο με τα φαναρια,τα angel eyes κλπ.....θα τα συζητησουμε!!!!!
george316- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 738
Τόπος : Θεσσαλονικη
Μοντέλο BMW : Ε-36 316 coupe
και μπηκαν και τα 17αρια και το λουκ ολοκληρωνετε.ερχετε και προφυλακτηρας M3 συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλο αμαξι εγινε!!!!!!!!!
αλλο αμαξι εγινε!!!!!!!!!
TERIS_E36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 24
πραγματικα πανεμορφο!!!μου θημηζει την μεταμορφοση του συνχωρεμενο μου ε30
koukos e36 coupe- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : BMW E30 M40
Ωραίο έγινε το αυτοκίνητο μετά από τις κινήσεις που έκανες...
Αν και για εμένα αυτό που κάνουν όλοι είναι λάθος..Για μένα πρώτα πετάς μοτέρ και μετά αρχίζεις τα σούξου μούξου από έξω γιατί καλή η φίνετσα και η μόστρα αλλά αμα δεν έχει δυνατή καρδιά , τσάμπα πάει... (γνώμη μου πάντα)
¨Αντε με το καλό και με την μετατροπή ....
Μας βγαίνει και το όνομα ότι όσο ωραίο είναι κάθε αμάξι , όλοι λένε ότι ειναι 316 !!
Εκεί θέλει ένα φαναράκι και μετά σκάει εκείνο το χαζό χαμόγελο όταν βλέπεις τον άλλον να κοιτάει σαν χάχας!!!
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σιμφωνώ με το γούστο σου. Οι ζάντες πολύ καλή επιλογή.
Αν και για εμένα αυτό που κάνουν όλοι είναι λάθος..Για μένα πρώτα πετάς μοτέρ και μετά αρχίζεις τα σούξου μούξου από έξω γιατί καλή η φίνετσα και η μόστρα αλλά αμα δεν έχει δυνατή καρδιά , τσάμπα πάει... (γνώμη μου πάντα)
¨Αντε με το καλό και με την μετατροπή ....
Μας βγαίνει και το όνομα ότι όσο ωραίο είναι κάθε αμάξι , όλοι λένε ότι ειναι 316 !!
Εκεί θέλει ένα φαναράκι και μετά σκάει εκείνο το χαζό χαμόγελο όταν βλέπεις τον άλλον να κοιτάει σαν χάχας!!!
Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σιμφωνώ με το γούστο σου. Οι ζάντες πολύ καλή επιλογή.
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Με γεια τα ζαντιλικα σου φιλε!!!!!να το χερεσε!!!!θελω και εγω να τιν χαμιλοσω αλλα δε ξερω...μετα δε θα μπορω να παω πουθενα!!!γιατι αμα το χαμιλοσω...θα το χαμιλοσω...6ποντουσ μπροστα και 3 πισω!!
stelios- Bmw Lover
-
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Τόπος : thessaloniki
Μοντέλο BMW : e36
Country :
6 ποντους????? και τι αμορτισερ θα μπορει να δουλεψει ενα τετοιο ελατηριο?stelios έγραψε:Με γεια τα ζαντιλικα σου φιλε!!!!!να το χερεσε!!!!θελω και εγω να τιν χαμιλοσω αλλα δε ξερω...μετα δε θα μπορω να παω πουθενα!!!γιατι αμα το χαμιλοσω...θα το χαμιλοσω...6ποντουσ μπροστα και 3 πισω!!
ασε που δε νομιζω για bmw να βγαινουν τετοια ελατηρια...
jimbo- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 617
Τόπος : πειραιας
Μοντέλο BMW : E36 320i convertible
Κουκλα!!! πραγματικα!!!!
θελω και εγω αντιστρεπτικες!!!!
αν μπορεις να με διαφωτισεις....θα σε ειμουν υποχρεος!!!
θελω και εγω αντιστρεπτικες!!!!
αν μπορεις να με διαφωτισεις....θα σε ειμουν υποχρεος!!!
Lakis36- New Member
-
Αριθμός μηνυμάτων : 85
Τόπος : θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : E36 97'
Country :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης