My best off BMW e21
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: My best off BMW e21
φυλαρακι δεν σου ληπουν και πολλα, το χαμηλομα το εκανες, σου λυπουν οι ζαντες και λιγο φουσκομα στα πησω φτερα!!!!!!
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
Γιωργαρα περιμενω να μου απαντησει ο Ηλιας και εχω και αλλα σχεδια.Τελικα δεν θα γινει αντικα το αμαξι.Το πηρα αποφαση.Οσο για ζαντα θελω βορμπετ με χιλος να ειναι και πριξιμο φτερων.
Χαχα βλεπω πηρες το σοστο δρομο!!!!! 7,5 πρωστα 9j πησω δεκαεξαρα!!!! τα φτερα θα τα φουσκοσουμε μαζι.ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Γιωργαρα περιμενω να μου απαντησει ο Ηλιας και εχω και αλλα σχεδια.Τελικα δεν θα γινει αντικα το αμαξι.Το πηρα αποφαση.Οσο για ζαντα θελω βορμπετ με χιλος να ειναι και πριξιμο φτερων.
giorgos320d- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Μοντέλο BMW : 320d
Country :
giorgos320d έγραψε:Χαχα βλεπω πηρες το σοστο δρομο!!!!! 7,5 πρωστα 9j πησω δεκαεξαρα!!!! τα φτερα θα τα φουσκοσουμε μαζι.ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ έγραψε:Γιωργαρα περιμενω να μου απαντησει ο Ηλιας και εχω και αλλα σχεδια.Τελικα δεν θα γινει αντικα το αμαξι.Το πηρα αποφαση.Οσο για ζαντα θελω βορμπετ με χιλος να ειναι και πριξιμο φτερων.
Ολη η ορεξη μου βγηκε εδω μεσα στο φορουμ.Διαστασεις αυτες που λες.
Εγω λεω BBS RS αλλα που να την βρεις...ειναι κλασεις ομορφοτερη απο οποια borbet...
Oι borbet ειναι και λιγο κανγκουρ...πιο πολυ κανουν για 30αρι
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Εγω λεω BBS RS αλλα που να την βρεις...ειναι κλασεις ομορφοτερη απο οποια borbet...
Για σενα ολα καγκουρ ειναι........και οι bbs μου αρεσουν!!!
Καλά λέει ρε ο Νίκος bbs αυτές που είχα εγώ στο δικό μου , τι μπόρμπετ και καγκουριές ...
Δε βλέπεις και στο βιντεάκι ? ολοι bbs φοράνε , τυχαίο ??
Οι bbs είναι old style kαι ταιριάζουνε . Και 15άρες όχι 16αρες . Με 16αρες θα φαίνεται σαν παπουτσομένος γάτος το αμάξι . Για 9άρες ξέχασε το σε ε21 έτσι απλά . Είναι και χαμηλωμένο , απλά δεν παίζει . Θα πρέπει να αρχίσεις τα κόψε ράψε βάψε στους θόλους.
15άρες 7 8 και τέλος ( για extreme look ) . Κατηγορηματικά όμως . Εναλακτικά 15άρες 7 ή 7.5 παντού .
Δε βλέπεις και στο βιντεάκι ? ολοι bbs φοράνε , τυχαίο ??
Οι bbs είναι old style kαι ταιριάζουνε . Και 15άρες όχι 16αρες . Με 16αρες θα φαίνεται σαν παπουτσομένος γάτος το αμάξι . Για 9άρες ξέχασε το σε ε21 έτσι απλά . Είναι και χαμηλωμένο , απλά δεν παίζει . Θα πρέπει να αρχίσεις τα κόψε ράψε βάψε στους θόλους.
15άρες 7 8 και τέλος ( για extreme look ) . Κατηγορηματικά όμως . Εναλακτικά 15άρες 7 ή 7.5 παντού .
kefalismos- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 1352
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Μοντέλο BMW : τεως Ε30 , νυν CLK 200
Οι borbet ειναι τελειως εκτος αν τις βαλεις στο Ε21...καμια σχεση με το λουκ του...
makinen- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 7367
Τόπος : Θεσσαλονικη-Amsterdam
Μοντέλο BMW : E36 coupe
makinen έγραψε:Οι borbet ειναι τελειως εκτος αν τις βαλεις στο Ε21...καμια σχεση με το λουκ του...
Eνώ στο ε30 είναι σκέτη τρέλα ε ?? Μιλάω συγκεκριμένα για το κλασικό σχέδιο που κυκλοφορεί στην πιάτσα ...
kefalismos- Bmw Addict
-
τι μου θυμισατε τωρα - ανοιξη 2000 βρισκω ενα Ε21,μαυρο βεβαια,με διπλη εξατμιση,alpina ζαντες τιμονι λεβιε,recaro bucket και αλλα μανισια καλουδια - καλη κατασταση εξωτερικα αλλα κακο αφεντικο - το παρκαρε οπως να'ναι και οπου να'ναι - ρωταω και μαθαινω οτι ειναι γνησιο 323 απο τα τελευταια παραγωγης και ο τυπος το δινει 1500€ ?????????? βουρ για αναληψη στη τραπεζα - το παιρνω για ελεγχο μαζι με φιλο μηχανικο με Ε21 18αρι φτιαγμενο(αυτο που εχει ο TSITSILAS σημερα) - χαρες και πανυγηρια εγω χαρες και ο φιλος για την ευκαιρια - ναι αλλα στο συνεργειο προσγειωθηκα λιγο αποτομα... - το μισο πατωμα σαπιο στη μεση ακριβως και απο εμπρος ολα στραβα γεφυρα,ψαλιδια κλπ - απογοητευση καθως τοτε δεν υπηρχαν τα φραγκα για αναπαλαιωση και χοντρες δουλειες - οταν το θυμαμαι ομως μαγκες νιωθω σαν πιτσιρικας μπροστα σε βαζο με καραμελες !
JimmyE34525- Bmw Addict
-
Αριθμός μηνυμάτων : 529
Τόπος : Θεσσαλονικη -Τουμπα
Μοντέλο BMW : E34 525 M50 και G 450 X
Country :
Χρήστο κάτι τέτοιο εννοώ εγώ όταν λέω ωραίο 21 ή 30 . Λίγα πράγματα , απλά και ωραία . Old style πράγματα που δεν κοστίζουν ιδιαίτερα . Αμα μπει και ενα φιμέ και μια πιο καλή εξάτμιση , τέλος . Ούτε υπερβολές , ούτε καγκουριές , ούτε τίποτα . Και μέσα κουκλα είναι .
Σε αυτό το μήκος κύμματος είναι και το στυλ ζάντες που σου προτείνω να βάλεις , και από σχεδιο και απο διαστάσεις . Έιναι η επιλογή 7.0 παντού σε 15άρες.
BBS RA 7" x 15". ET 15
kefalismos- Bmw Addict
-
Στο ebay Χρήστο ή σε ξένα club τύπου "bimmerforums" . Μην περιμένεις να βρεις bbs εποχής στο car. Ο Έλληνας είναι καγουρας, δεν φοράει /κρατάει τέτοιες ζάντες στο αμάξι του . Πάει και βάζει καινούργιες ότι να ναι ή borbet και τελειώνει εκεί το θέμα .
Σαν διάσταση και λοοκ σε αρέσει αυτο το στυλ ? Όπως βλέπεις πάει ακριβώς στο θόλο η 7άρα , που τη νόμιζες και για μικρή ...
Αντίστοιχες ζάντες είναι και οι rs και οι rm , και ψάχνοντας θα βρεις κ άλλες παρόμοιες .
Σαν διάσταση και λοοκ σε αρέσει αυτο το στυλ ? Όπως βλέπεις πάει ακριβώς στο θόλο η 7άρα , που τη νόμιζες και για μικρή ...
Αντίστοιχες ζάντες είναι και οι rs και οι rm , και ψάχνοντας θα βρεις κ άλλες παρόμοιες .
kefalismos- Bmw Addict
-
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Τρι Μάης 01, 2012 1:15 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:37 pm, 1 φορά
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή